VIDEO: “Diversiteit” VERNIETIGT de sociale samenhang in het Westen

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", propaganda, Rotzakken, socialistisch idealisme, verloedering, Volksvijandigheid, Westen. Bookmark de permalink .

12 reacties op VIDEO: “Diversiteit” VERNIETIGT de sociale samenhang in het Westen

 1. Jean zegt:

  Antwoord aan die parasiterende eikels en schelpen;
  “Diversiteit is de ondergang van onze beschaving”, “Diversiteit brengt geweld in kwadraat”.

  Like

 2. lilith zegt:

  Het vernietigen van de sociale samenhang is precies wat de islam beoogt; chaos teweeg brengen zodat zij kunnen toeslaan en hun dogma’s met geweld kunnen vestigen. Helaas is de gemiddelde Nederlander nog steeds te stom om de werkwijze van dit ‘geloof” te doorzien. Hij is bovendien te lui om zich te verdiepen in de geschiedenis van dit ‘geloof’. Hij roept liever dat de kruistochten die ‘wij ‘ondernamen ook erg waren. een vorm van het Stockholm syndroom want het is een leugen die door moslims wordt verspreid. Ook ten tijde van de kruistochten bezetten moslims joodse en christelijke heilige plekken. Je kan mij niet giftiger krijgen bij dit soort stupide ventilaties…

  Like

  • Paul55 zegt:

   Je hoeft je ook niet te verdiepen in dat achterlijk “geloof”, als je geen stront in je ogen hebt, zie je wat deze “religie” in houd. Islam is volkeren moord en onderdrukking, op wereldwijde schaal!

   Like

   • Jean zegt:

    Paul55, juist daarom dat die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam met alle middelen bestreden en verdreven moet worden uit Europa.
    Die zandbak bullshit hoort hier niet thuis, eigenlijk feitelijk hoort hier geen enkele achterlijke bullshit thuis, wie wil geloven doet dat maar thuis maar mag ons nooit irriteren met die fabeltjeswaanzin.

    Like

  • Hendrik zegt:

   We hebben toch atoombommen, flikker er een zooitje op de islamitische wereld en zeef in de rest van de wereld de moslims eruit en stuur ze achter hun profeet aan. Zo klaar met die middeleeuwse lulkoek. Islam is een gevaar voor de gehele wereld. Gek trouwens dat Putin in een maandje meer schade heeft aangericht bij IS dan Amerika en zijn bondgenoten in een jaar……….zegt genoeg geloof ik. We kunnen als Europa beter aansluiting zoeken bij Rusland als bij de dubbeltongen uit Amerika

   Like

   • Ja beste Hendrik ben het 100% met je eens, liever gisteren dan vandaag bij wijze van spreken. Deze islamitische ellende is een beoogde ellende welke de genocide van de Europese bevolkingen moeten bewerkstelligen en ze, liggen behoorlijk op koers dat kan een ieder concluderen. Een land en een democratisch gekozen minister president welke de gerepatrieerde jihadisten niet eens in hechtenis neemt of voorgoed uit WIL wijzen naar het land van oorsprong. Dit is natuurlijk tegen allerlei verdragen die ons fantastische land heeft afgesloten tijdens de onderhandelingen van de Euro-Arabische dialoog “olie voor immigratie” dat dit tegen de volkswil indruist is bijna voor een ieder duidelijk. Nederland heeft zich naadloos van allerlei democratische besluiten en maatregelen ontdaan en géén haan die daar naar kraait…

    Like

  • delamontagne zegt:

   Nederlandse ? ! ?………………..zelfmoord-terrorist

   Like

 3. delamontagne zegt:

  Voorbeeld van één verontwaardigde [a]zieligert………

  Op 17 mei is een “asieligert”, die op het punt stond verblijfsvergunning te krijgen, gearresteerd.
  Omdat de ambtenaren niet snel genoeg huisvesting voor hem vonden, vernielde hij eerst het interieur van het gemeentelijke kantoor en stak dit daarna in brand..

  100.000 Euros schade, niet veel……………
  de belastingbetaler betaalt wel weer.

  Toch wel grappig dat je daarvoor bij Rusische Media moet zijn om er achter te komen hoe dit uitschot, dat Frankrijk heeft geïmporteerd, zich gedraagt.

  Ze [de Russen ], lachen zich kapot daarginds………………
  http://bloemmus.jouwweb.nl/upload/e/8/5/bloemmus/cid-4ea8d5cdef47429cb3e9ffcf9b2ff8ce-laptop.large.gif?0.3526886027766787

  Like

  • Karen zegt:

   Even een vraagje, ik mag toch hopen dat dit een bewerkte foto is. Ja dat moet wel, zo’n eng dom hoofd dat kan niet echt zijn, toch?

   Like

 4. hans zegt:

  Ach zo`n ingewikkeld stoffig onderzoek is echt onnodig, want dit plaatst de blanke uiteindelijk weer in de verdediging! Al die zogenoemde “etnische minderheden” zijn zelf nationalistisch, racistisch en fascistisch en verder parkeren ze alles door naar whitey!
  We moeten gewoon zeggen eruit of meedoen, punt, en verder helemaal niks!!
  ONS LAND EN ONZE CULTUUR EN ALS JE HET NIET BEVALT, OPROTTEN!!
  De rest is absoluut teveel gezegd!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s