Erdoğan eist: veel meer migranten naar Europa

Screenshot_35

De Turkse president Recep Tayyip Erdoğan.

(Door: Bauke Schram)

Europa moet veel meer migranten opnemen. Dat vindt de Turkse president Recep Tayyip Erdoğan. Volgens het staatshoofd draagt Turkije de zwaarste humanitaire lasten.

De situatie is ‘alarmerend’, schrijft Erdoğan in de Britse krant The Guardian. ‘Europa moet echt zijn steentje bijdragen’. De Turkse president wil dat de Europese Unie (EU) meer dan 500.000 Syrische asielzoekers opvangt die nu in Turkije wonen. Hij onderstreepte ook het belang van de samenwerking tussen Europa en Turkije ‘om illegale immigratie te beperken’.

Lees verder>>>
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, EUSSR, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, nieuw fascisme, Rotzakken, Turkije, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

24 reacties op Erdoğan eist: veel meer migranten naar Europa

 1. elisah zegt:

  Hij moet ophouden met dat gezeur en gedrein, dat hij maar gaat klagen bij de Arabische landen die hun zgn broeders en zusters laten verrekken.

  Like

 2. Natuurlijk Europa moet kapot,linksom of rechtsom maakt niet uit

  Like

 3. Jean zegt:

  Dat turks recept is niet te vreten, kieper het de vuilbak in, als die zijn bek opentrekt stinkt het tot diep in het noorden van Europa. Wie dat vreet wordt ziek.

  Like

 4. Marc zegt:

  Wanneer pakt de Navo de handschoen nu eens op? Uit de alliantie met die gast, samenwerken met de Russen tegen het oprukkende soennisme!

  Like

 5. wauso zegt:

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Laat die eikel doodvallen !

  Like

 7. Ricardo zegt:

  Tuurlijk Erdo wie Erdo woe , Erdogaaaan!
  Beste Erdootje stuur heel het Midden Oosten gelijk naar West Europa, de meer zielen de meer vreugde!
  6 of 7 Miljard is niet genoeg natuurlijk Erdootje, man man van te voren had je kunnen weten dat , dat je genaaid zou worden ,als je met een Moslim land een zo’n Deal gaat slutien!
  Europa moet zelf Goudzoekers tegenhouden terugsturen , hoge muren om Italie, Griekenland, werklozen Grieken , Italianen ( zijn er miljoenen van) willen de Grieken ,Italianen dit niet blijfen die Asieleisers lekker in Italie, Griekenland!
  Waarom laten we ons door zo’n zielige kleine rat van net 1.60 , de wet voorlezen , een vinger en hij ligt voor goed gestrekt die Erdo pisvlek!
  Iemand die het Nieuwe – Ottomaanse rijk wil , doen wij zaken mee!

  Like

 8. eleni zegt:

  Ik vind dat België meer dan genoeg heeft er is amper werk de werklozen Europa moet wat strenger worden en niet wat erdogan zegt dat ze ja knikken

  Like

 9. Motorman zegt:

  Van Saudi Arabië spreekt hij niet.
  Meer migranten naar Euroa? Ok, maar dan Christenen, desnoods werkzame Fillipijnen of Vietnamezen. Geen Mekka- aanbidders.

  Like

 10. Japio zegt:

  [ Europa moet echt zijn steentje bijdragen’. De Turkse president wil dat de Europese Unie (EU) meer dan 500.000 Syrische asielzoekers opvangt die nu in Turkije wonen]. Europa moet z’n steentje bijdragen? Is deze flippo helemaal krankjorum geworden? We worden overspoeld met zgn vluchtelingen. Er zijn miljoenen Turken geëmigreerd naar Europa er moet in Turkije toch plek zat zijn. Die slappe hap in Brussel en zijn kompanen kunnen beter gaan kijken om de eigen burger te gaan beschermen. Maar dat stelletje volksverraders heult liever met Erdogan en de islam.

  Like

 11. carthago zegt:

  Ik ben vooral benieuwd over hoeveel nederiglanders nog op “vakantie” gaan naar het kalifaat van de geitenneuker erdogan.Dramatisch veel vrees ik.

  Like

 12. Jan zegt:

  12 miljoen Turken zeggen direct naar GB te gaan om daar het land uit te zuigen en te verwoesten zodra het lid is van de EU

  12 MILLION Turks say they’ll come to the UK once EU deal is signed

  In the most extensive survey of its kind, almost 16 per cent of Turkish adults said they would consider re-locating to the UK once their country becomes a full member of the EU.

  According to the poll, which saw more than 2,600 adults interviewed across all 27 provinces of Turkey, most of those keen to come to Britain are either unemployed or students, raising the prospect of a migrant influx which would place an unprecedented strain on the UK’s struggling public services, including the NHS.
  http://www.express.co.uk/news/uk/672563/Turkey-EU-Britain-exclusive-poll-crime-figures-Turks

  Like

 13. Willie zegt:

  Die smeerlap moet zn bakkes gaan houden, hij heeft hier NIKS te eisen , de asshole !!!

  Like

 14. Jade zegt:

  Stuur ze maar naar dat kamp in Saoedi Arabië.
  Wij zitten vol.

  Like

 15. exmarineman zegt:

  Die hele EC en Rutte zijn allemaal schijtlijsters….ze durven wel een land als Polen en Hongarije aan te pakken en te dreigen met ontnemen stemrecht en ze weten dat ze van Rusland niet echt wat te vrezen hebben en dus sancties……waar Poetin lekker om lacht en gewoon een aantal van zijn europese tegenstanders een toegangsverbod oplegt. En dan zijn ze opeens kwaad…..waar haalt die Rus toch het lef vandaan…… Maar ipv Rusland, Polen en Hongarije aan te pakken en te dreigen zou men de Oekraïne en die dictator uit Turkije, Erdogan, eens moeten gaan aanpakken…. Maar daar ontbreekt bij al die gluiperds de edele moed……ze hebbe het lef niet, bang als ze zijn….als ze Erdogan al zien loopt het dun in de broekspijpen…

  Like

 16. Mirjam zegt:

  Ik heb dit al duizend keer gezegd en blijf het zeggen: ‘Wij in het Westen meneer Erdogan, zijn jullie in het Oosten totaal NIETS verschuldigd. Dus u hoeft ons niet te zeggen wat we te doen en te laten hebben en we zijn niets verplicht aan de zogenaamde vluchtelingen. Het is niet onze schuld wat ze daar allemaal verkeerd hebben gedaan. Ze hadden hun intelligentie moeten opvijzelen door hun burgers naar school te laten gaan en dan hadden ze dat barbaarse misschien afgeleerd en hun paar hersencellen kunnen gebruiken om de oorlog die er nu woedt te voorkomen.
  Wij hoeven niemand op te vangen, NIEMAND! Het is niet ons ‘pakkie an’.

  Like

 17. Jan zegt:

  Europa laat zich door Turkije chanteren en gijzelen

  Like

 18. Guardiacivil zegt:

  Wordt het niet de hoogste tijd dat Europa zich gaat opstellen als een groot blok tegen Turkije en laat zien dat er met de Europese burgers niet valt te spotten?

  Like

  • exmarineman zegt:

   Je gelooft toch niet dat die kontenkruipers Merkel, Rutte, Hollande inclusief de EC zuiplap Juncker, Frenske antisemiet en Tusk opkomen voor ONZE belangen?????? Meent u dat echt? Nee zolang het volk zelf niet in grote getale in opstand komt gaat men gewoon door en hier in Nederland komt men al helemaal niet – op een paar uitzonderingen na zoals o.a. PVV en Pegida – niet meer uit zijn luie stoel vandaan.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s