Onderzoeksjournalist: “Geheimzinnige Bilderberg-groep heeft wereld in zijn macht.”

Screenshot_43

(Door: Robin de Boer)

Sinds 1954 komen ieder jaar de machtigste mensen op aarde bijeen op de Bilderberg-conferentie. Buitenstaanders mogen niet weten wat er gezegd wordt op de bijeenkomsten.

Journalist Daniel Estulin stelt dat de Bilderberg-groep een grotere invloed heeft op ons leven dan welke regering dan ook. Estulin doet al jaren onderzoek naar deze groep. Hij moet het vooral hebben van gelekte informatie of informatie die ingewijden met hem delen.

Estulin heeft geconcludeerd dat de Bilderberg-groep wereldwijde politieke en economische trends bepaalt. Hij stelt dat de stuurcommissie van de groep de politiek en de wereldeconomie bewust manipuleert voor eigen gewin.

Lees verder>>>
(h/t J.B.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Bilderberg, Graaien, Hypocrisie, New World Order, nieuw fascisme, Rotzakken, Slavernij, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

21 reacties op Onderzoeksjournalist: “Geheimzinnige Bilderberg-groep heeft wereld in zijn macht.”

 1. Jean zegt:

  Zoeken en blijven zoeken tot de locatie geweten is waar die misdadigers samenkomen en dan…..toeslaan en heel die handel opruimen.

  Geliked door 1 persoon

  • elisah zegt:

   Hoe moeilijk kan het zijn?

   Like

  • Jean Paul Peelos zegt:

   Dit jaar komen ze samen.op 12 juni in Dresden, boormalig Oost-Duitsland.
   Angela Merkel zal er beloond worden voor de vluchtelingeninvasie. Zij wordy secretaris-generaal van de VN.dat door Bilderberg naar voren geschoven wordt als de toekomstige wereldregering.
   Ook zal er de strategie bepaald worden om Trump af te blokken.
   Eveneens de invoer van Afrikaanse asielzoekers in de EU.komt er aan bod.

   Like

 2. Bas zegt:

  De aristocratie van het geld en de politieke elite komt bij elkaar om even gezellig bij te praten met nog wat andere jetset om te zeggen wat ze moeten doen. En uiteraard is de jetset van onze monarchie alhier ook weer aanwezig. Serieuze gesprekken voeren, bovendien een lekker glaasje champagne en daarbij een Hors d’oeuvre – as a part of the meal or they may be served before seating. Ze zijn weer goed bezig tijdens de Bilderberg show. En wij maar aapjes kijken.

  Like

 3. Doc zegt:

  uit eindelijk willen ze de “robot”…….hoe ze het gaan doen maakt ze niet uit…..

  Geliked door 1 persoon

 4. joopklepzeiker zegt:

  Dat is een hele openbaring voor mijn , sarc off

  Geliked door 1 persoon

 5. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 6. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 7. Fleckie zegt:

  Uiteindelijk heeft men dan: om oorlog uit te lokken en uit te voeren,altijd een,`vijandbeeld` nodig, en meestal is dat land….., dat dan gedwongen wordt `in het geweer te komen, als zelfverdediging [van grond, landjepik] en delfstoffen .

  Like

 8. exmarineman zegt:

  “ons koninklijk huis” is een zeer bekend en prominent lid van deze groep. En ook zeer goede en prominente gasten tijdens deze geheime bijeenkomsten zijn de laatste jaren Rutte (VVD) en Pechtold (D66). De redenen waarom deze laatste 2 er zo prominent aanwezig zijn moge duidelijk zijn want die hebben redelijk grote politieke invloed in Nederland…… En het is daardoor ook duidelijk waarom “ons koningshuis en koning” zich zo ongeïnteresseerd tonen wat er echt met Nederland en de EU aan de hand is……. het past in het geheime beleid van deze groep (en de NWO en Illuminati). Hoe kun je als “koninklijk huis” zo goede vriendschap hebben met moordenaars als het huis van SA, met een dictator als Erdogan???? Enkel en alleen omdat je toevallig grootaandeelhouder bent van Koninklijke Olie???? Maar Nederland en het westen (EU/USA) hebben zich al in 1977 overgegeven aan de islam via die ook geheime Resolutie van Straatsburg……..en GroenLinks heeft er nog een schepje boven op gedaan middels de motie-Halsema…..

  Geliked door 1 persoon

  • Fleckie zegt:

   ,MINDER BEKEND’! Is misschien het boek’WETTIG OPIUM”, van Ewald van Vugt, uitg.ONZE TIJD/IN DE KNIPSCHEER.isbn 9062651976.[wie er aan verdiende!] in NEDERLANDS-INDIE………..uit het voorwoord door prof.dr.W.F.Wertheim……………………..
   Handel en bestuur,begroting en leger-alles draaide om de opium in de Nederlandse Oost.Hoe dit uit het bewustzijn en de geschiedenis is verdwenen,mag een raadsel zijn.Dat de opiumbaten met de Landrente wedijverden om de eerste plaats v.d.koloniale inkomsten en dat de ontvangst v.d.jaarlijkse pachtschat[samen met de verjaardag van de koning]HET grote feest voor de bestuursambtenaren was, wordt in deze opiumkroniek aangetoond. En niet uit obscure bron:een gouverneur-generaal uit de vorige eeuw becijfert zel-niet zonder enige trots-hoe hij ondanks de miljoenen die naar Nederland wegstroomden, het zaakje in Indie wist drijvende te houden………..Toen met de moderne tijd nieuwe technieken hun intrede deden,werd alles nog grootser aangepakt:de zelf kokende Chinese partners werden afgedankt en staatswinkels,waar het wettig opium als postzegels over de toonbank ging,verrezen in de gehele archipel-terwijl in het Nederlandse parlement de ethische politiek werd verkondigd.<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

   Like

 9. leefbarbaar zegt:

  Er is inderdaad een internationale beweging aan het werk, die met onwettige verdragen het leven van iedereen bepaalt. Handelsverdragen, massa-immigratie, media, prijsafspraken, duurzaamheid met het gevolg dat vrijwel iedereen in Europa met dezelfde problemen wordt opgezadeld. Dat is geen toeval, dat is misdadig beleid.

  Geliked door 1 persoon

 10. DonnaDolce zegt:

  Over lijken gaan deze mensen…

  Like

 11. Mirjam zegt:

  Dit zijn de duivels.

  Like

 12. Rini zegt:

  Waarom macht en veel geld hebben, als ze al alles hebben?????

  Like

 13. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Geliked door 1 persoon

 14. Gerrit Tienkamp zegt:

  Opruimen die kliek, en met die fake Trix te beginnen.

  Geliked door 1 persoon

 15. Anneke zegt:

  De Bilderberger’s hangen aan een klein takje, van de grote VRIJMETSELAARS- / NWO-BOOM. Hun droom werd werkelijkheid (deels) met de zelfstandige USA en zo is men gaan ‘uitbreiden’, richting Europa, Nabije -Oosten, Azië en Afrika. Rusland en China zijn hun enorme tegenpolen, máár ONZE redders. En maar treiteren, en maar politieke leugens rondstrooien over Poetin en zijn kornuiten. De NWO-maffia hebben zo hun eigen visie, hoe de wereld eruit zou moeten zien. GEEN plaats voor de burger en al helemaal niet voor de joods-christelijke burgers. Het liefst zien zij het blanke ras uitsterven…”Terwijl het merendeel van deze NWO-maffia zelf eveneens blank is, maar met een fig. zeer duister tintje”.

  Like

 16. Fleckie zegt:

  Het ‘groot-kapitalistische instituut r.k.kerk zal ook wel een of meerdere vertegenwoordigers[JEZUIETEN] in deze,[door prins Bernhard zur LIPPE-BIESTERFELD opgerichte organisatie hebben;[ spionnen voor het Vaticaan zijn en waren er immers altijd al, te beginnen bij priesters in de parochies en vervolg]

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s