Typisch. Kinderfeestje verpest door moslima’s om ‘foute’ verjaarstaart.

Screenshot_31

(Door: Ali Lahrouchi)

Een typisch Nederlands tafereel. Een Nederlandse moeder met een open, leuk gezicht was al dagen van te voren bezig met de voorbereiding van het verjaardagsfeestje van haar kleine dochtertje. Haar dochtertje Eva was net twee geworden. De moeder ging naar de peuterspeelzaal om alles in orde te brengen voor de andere peuters er zouden zijn. Klaar voor het perfecte verjaardagsfeestje.

Lees verder>>>
(h/t “Ron”)
Joost Niemöller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Moslims, Nederland, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

33 reacties op Typisch. Kinderfeestje verpest door moslima’s om ‘foute’ verjaarstaart.

 1. hendrikush zegt:

  Zijn varkens intelligenter dan moslims en worden ze daarom gemeden?

  Like

 2. delamontagne zegt:

  Varkens zijn veeels te intelligent om moslim te willen worden.!
  Die moslims/limas doen er ook alles aan om buitengesloten te worden.
  Ik moest denken aan de feestjes voor onze kinderen zo,n 40 jaar her.
  Alleen NL-se kinderen [ wat gaat de tijd snel ].
  Dat gaf uiteraard ook weleens problemen, maar dat lag toch anders.
  Een van onze kennissen vertelde dat hun kleinkinderen van de ouders te horen hadden gekregen dat zij voortaan ALLEEN NL-se kinderen mee naar huis mochten nemen, geen allochtoontjes.
  Die luisteren niet, zeker niet naar de moeder en hebben heel andere ideeën en gewoonten die botsen.
  Zo werkt een-en-ander ongemerkt de discriminatie in de hand.

  Like

 3. Ze had natuurlijk helemaal geen andere taart meer moeten halen! Hoeveel mkopvoddenwijven waren het? Drie? Je maakt mij niet wijs, dat dat de meerderheid was, daar. Had ze gewoon laten vertrekken met hun kroost: Ze passen zich aan aan de Nederlandse noemen of ze passen zich niet aan en dan liggen ze er buiten, zo simpel is het. En die “arme kinderen” hebben het aan hun ‘liefhebbende’ moeders te wijten, níet aan haar!
  Zo bezien heeft de gemiddelde Nederlandse vrouw -en ik spreek hier nu met opzet van ‘vrouw’- zelf ook schuld aan deze aanmatiging: Altijd maar weer toegeven, altijd maar weer dat dhimmi-gedrag, zoals tevens de neiging om aanhoudend die ‘refugees welcome’ liederen te blijven kwelen! Die lui laten immers al door hun kopvodden al zien, dat ze er hier niet bij willen horen; daar zou het moeten ophouden!
  Heel erg vind ik het, dat dat ene kopvoddenwijf zo haarfijn wist te vertellen: “Bij HEMA geen varkensdingen….” Ze hebben donders goed door, welke winkelketens ze intussen “onderworpen” hebben! Een buitengewoon kwalijke ontwikkeling! Werk daar maar lekker aan mee, hoor, lieve, Nederlandse moeders: De dag is niet ver meer, dat jullie eigen dochters aan de kopvodden moeten, op die manier! Dat jullie dat nóg niet doorhebben, stomme koeien! (Sorry voor dat laatste, maar van dit gedrag word je gaandeweg minder diplomatiek.)
  http://depatriotten.weebly.com/

  Geliked door 2 people

  • Felix zegt:

   Kopvoddenwijven komen overal waar iets gratis te halen valt. Een feestje bij de infidels en gratis koffie en taart?: ze staan helemaal vooraan, en nemen al hun kroost mee voor een gratis hapje taart. Geen Halal- taart? dan gaan ze sneu en zielig doen, en ja al die zieluughe kindertjes die geen taart mogen eten op een verjaardag. En de Infidel moeder die maar weer nieuwe taart organiseert. Om te kotsen.

   Like

 4. En dan nog wat: Er wordt hier gesproken van Dirk van den Broek, dus dit is waarschijnlijk weer regio Amsterdam? Dan kan ik meteen weer eens even vaststellen, dat wij in de provincie wel even standvastiger zijn: In de regio Alkmaar hebben de moslims het nog steeds NIET voor het zeggen!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Geliked door 2 people

  • Karen zegt:

   Nee in Alkmaar hebben ze het misschien nog niet echt letterlijk voor het zeggen. Maar…..er wonen er daar wel veel te veel. Kom je wel een in De Hoef of Overdie? Schrikbarend het aantal niet Westerse mensen dat je daar ziet Trouwens als je De Hoef binnenrijdt meteen die grote zwaar opvallende rottige moskee, afschuwelijk. Bovendien in de binnenstad, daar hangt ook nogal wat rond. En hoeveel gaan ze er in het oude belastingkantoor vestigen, 600? Nee m.i. heeft ook Alkmaar betere tijden gekend en ook daar kan je geen moment meer vergeten dat ze er zijn.

   Like

   • Beste Karen, ik WOON in de Hoef, alweer meer dan 30 jaar. En ja, je slaat de spijker op de kop: Zowel in de Hoef als in Overdie stikt het inderdaad van de moslims. -Ikzelf woon dan nog meer in de Hoef-Noord, terwijl de meeste immigranten in de Hoef-Zuid te vinden zijn, waar zich, inderdaad de door jou genoemde moskee zich bevindt. Trouwens: Vorig jaar heb ik er nog een artikel over geschreven, dat je hier kunt vinden en waarin ik niet veel anders zeg, dan wat ik nu zeg:
    https://ejbron.wordpress.com/?s=waarin+een+kleinsteedse
    Want als we dan kunnen constateren, dat de moslimpopulatie in Alkmaar inderdaad aanzienlijk is, is het dan niet opmerkelijk, dat zich tot nu toe in geen van beide wijken wat je noemt no-go area’s hebben gevormd? Dat nóch de moskee in de Hoef, nóch die in Nieuw-Overdie toestemming krijgen voor de ‘muezzin?’ Dat er in de hele stad (in de Hoef) maar één islamitische basisschool te vinden is, op welke de leerkrachten in het algemeen géén hoofddoek dragen? Dat er achter de loketten en de kassa’s niet of nauwelijks ‘gehoofddoekt’ personeel te vinden is? -Ik heb al verschillende malen aangehaald, dat ik er getuige van was, hoe één poging, bij de Vomar, werd opgegeven, waarschijnlijk tengevolge van klachten.-Dat er in Alkmaar in deze tijd een volkomen klassieke Sinterklaas-intocht gehouden kan worden, zonder één enkele verstoring?
    Zegt het niet iets, dat Alkmaar dit allemaal tot nu toe voor elkaar gekregen heeft, óndanks een aanzienlijke moslimpopulatie?
    Ja, wat de toekomst gaat brengen, weet ik natuurlijk ook niet, maar vooralsnog is volgens mij het geheim gelegen in: Consequent en nuchter optreden naar die lui toe en vooral geen vinger bieden, waarop de hele hand genomen wordt. Want niets kínderlijks is ze vreemd, als je het mij vraagt!
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Bij Alkmaar begon niet voor niets de victorie!

    Like

 5. carthago zegt:

  Die moslimwijven kunnen in hun bedoeïenententen toch gewoon terug naar de zandbak, wat is daar verkeerd aan? En alle feministen in nederigland houden ondertussen ook lekker hun arrogante koppen dicht.Het nederigland van nu is een zielig aftreksel van 30 jaar terug, een bedorven woestijnthee. Volgend jaar gaat de gehele kliek weer stemmen op de gevestigde maffia,hoezee, nederigland weg ermee.

  Like

 6. ildiko zegt:

  Niet de varkens gelatine is gif maar de Koran. Deze mensen verdienen niet om hier te leven. Ga terug naar je gelatine vrije poep land, leef daar uit.

  Like

 7. koddebeier zegt:

  En wat is er mis met varkens? Het zijn van nature intelligente dieren.
  Ze zijn in iedergeval een heek stuk intelligenter dan moslims !!

  Geliked door 1 persoon

 8. Sjaak zegt:

  Over verpesten gesproken !
  Dit is de resultaat wat er bij uitkomt wanneer dit moslimvolkje
  een beetje groter is .!

  Vandaag in de Televaag !
  Zal wel weer op een taakstrafje eindigen !

  NIJMEGEN – Wordt het liegen van Mohamed el G. en zijn kompaan Mohamed A. beloond? Dat zal vandaag blijken, als de twee weer voor de rechter staan voor het doodrijden in 2010 van de 50-jarige Arnhemmer Mario van de Geijn.
  De Mohameds, toen 19 en 20 jaar oud, waren in die fatale nacht op een gestolen scooter op de vlucht voor de politie. Ze hadden het plan een overval uit te voeren, maar vermoedden dat de politie daar lucht van had gekregen.
  Hun dollemansrit kostte Van de Geijn het leven, toen deze op de Canisiussingel werd aangereden. Sinds die tijd draait de hele zaak om één vraag: Welke van de twee Mohameds bestuurde de scooter en wie zat er achterop?
  El G. en A. wezen in verschillende zittingen elkaar aan als bestuurder. De zaak werd al eerder inhoudelijk behandeld, maar werd toen aagehouden. Vandaag is vanaf 9.00 uur in Nijmegen het requisitoir.

  Like

 9. BigLJohn zegt:

  De echte varkens waren die vrouwen in zwarte kledij. Als ik erbij was had ik ze buiten de deur gezet. De Nederlandse moeders trokken hun kind van de taart weg. Een bewijs dat hun opvoeding in het teken staat van respect hebben voor moslims. Maar moslims hebben totaal geen respect voor ons. Wachten geduldig het moment af dat Nederland verworden is tot een kalifaat. En dat gaat geen generatie meer duren. Niet alleen onze kinderen, maar ook wij zullen het kalifaat nog gaan meemaken in ons leven !

  Like

 10. Scheerzeep NU zegt:

  Moslims zijn muggenzifters die het kameel doorslikken.

  Like

 11. elisah zegt:

  Ach ja, die moeder had zich niet gek moeten laten maken. Ze wist gewoon niet waar de meeste gelatine van gemaakt wordt, namelijk botten.
  Er zijn ook kinderen met allergieen voor van alles zoals nootjes of melk, die ook niet zomaar iets kunnen eten, of kinderen die werkelijk niks lusten en moeilijke eters zijn.
  Ze had gewoon kunnen trakteren voor wie wil, het zingen en feesten kan toch gewoon doorgaan.
  Trakteren met taart gebeurt ook niet zo gauw, meestal wordt er voor iedereen een kleinigheidje van snoep of koekjes of een speeltje meegebracht, als je zorgt voor variatie dan kan iedereen iets kiezen.
  Zo gaat het soms ook op een feestje thuis, de een lust geen pannenkoek, die lust geen frietjes, die lust geen fruitvlaai en een ander weer geen chocolade. Zorg voor variatie, dan is er voor iedereen wel iets te snoepen.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ elisah 23 mei 2016 om 12:15

   [quote] Zorg voor variatie, dan is er voor iedereen wel iets te snoepen. [/quote]

   Ja, best! Maar NOOIT om een mohammedaan te gerieven!

   Like

   • elisah zegt:

    Mee eens, graag of niet bij trakteren.
    Ook Joden eten geen producten met varkensvlees.

    Like

 12. Gasso zegt:

  Had die tering moslimwijven het schooltje uitgetrapt…. maar nee hoor… gaat die slappe moeder nog een andere taart halen…, had GVD je bek opengetrokken en dat stinkende kopvod eens even flink de les gelezen.

  Like

 13. C.A.Barstow zegt:

  Als die barbaarse kopvodden wijven geen taart willen dan kijken zij maar toe of anders ophoepelen,
  om het te preciseren, pas je eigen aan of rot anders op naar de woestijn.
  en wat die Nederlandse mevrouw betreft, slappe hap, en zo gaat Nederland naar de kloten.

  Like

 14. Scheerzeep NU zegt:

  “Wat God gereinigd heeft, mag u niet voor onheilig houden.”
  (handelingen 10:15)

  Tit. 1:15 -16
  15 Alle dingen zijn wel rein voor hen die rein zijn, maar voor hen die bezoedeld en ongelovig zijn, is niets rein, maar hun verstand en ook hun geweten zijn bezoedeld.
  16 Zij belijden dat zij God kennen, maar zij verloochenen Hem met hun werken, aangezien zij verfoeilijk zijn en ongehoorzaam en tot elk goed werk ongeschikt.

  Like

 15. Tistochwat zegt:

  Ik heb totaal geen medelijden met en begrip voor die moeder van dat jarige kindje. Trutten zoals zij, zorgen ervoor dat wij ons compleet moeten onderwerpen aan de kuren en grillen van de mohammedaan! Ik word werkelijk kotsmisselijk van die islam en van de dociele islamknuffelaars!

  Like

 16. Felix zegt:

  @elisah Je slaat de plank volledig mis. De strikte leefregels van de Islam gelijkschakelen met persoonlijke voorkeuren en alergieeën. Hoever kun je nog gaan om je eigen nazi-ideologie te rechtvaardigen. Cognitieve dissonantie.

  Like

  • elisah zegt:

   Er zijn zo veel regeltjes bij voeding, Joodse mensen eten ook geen varkensvlees, vegetariers eten helemaal geen vlees etc etc. Bij trakteren is het gewoon : GRAAG OF NIET en niet panikeren als er iemand iets niet eet. De schooljuf had ook een die moeder een beetje kunnen bijstaan.

   Like

 17. leefbarbaar zegt:

  De hamvraag is natuurlijk: Hoe kan het toch dat moslims geld hebben om hun kinderen naar een opvang te brengen, terwijl ze niet werken?
  Het antwoord zal niemand verbazen: de NSB, denk aan de motie Halsema.

  Like

 18. Taljaard zegt:

  Natuurlijk gaat die domme doos een andere taart halen!
  Stel je voor zeg.
  Ze wil toch niet voor ”ethnocentrisch”, of misschien zelfs wel voor ”islamofoob” of ”racist” worden versleten? Dan zouden sommigen haar misschien wel zien als een sympathisant van die vreeeselijke Wilders en wordt ze door de andere Amsterdamse bakfietstrutten, mitsgaders het personeel van dat dagverblijf, met de nek aangekeken.
  Ze had op zijn minst rekening moeten houden met de ”diversiteit.”
  Daar zal nu wel een ”workshop” over worden georganiseerd, met een of andere licht ongewassen dame van middelbare leeftijd, die op de UVA doceert en goed kan vinden met Peter Breedveld..
  Want je moet wel recht in de leer van de Linkse kerk blijven en die ”prachtige moslima’s, die toch al zo gediscrimineerd worden” moeten daarom dan ook volkomen in het gelijk worden gesteld.

  Trouwens, hoe durft zij, in haar typisch kleinburgerlijk onachtzaamheid, kinderen te vergiftigen met spul waar producten uit de bio-industrie in zitten? En suikers. En kleurstoffen. En E-nummers.
  Neen foei!
  Driewerf foei!

  Like

  • elisah zegt:

   Haha, ja bij sommige scholen is een traktatie met snoep zelfs verboden.

   Like

   • Taljaard zegt:

    @elisah
    Moslims kan ik alleen maar zien als achterlijke barbaren, die er meestal ook niks aan kunnen doen dat zij zo zijn uitgepakt.
    Maar autochtone linksen, en helaas ook veel kerkmensen, zouden toch echt beter moeten weten.

    Zelf namelijk ook opgegroeid in een behoorlijk gelovig en religieus milieu in een relatief achtergebleven en afgelegen deel van het land.
    Maar dus niet uitgepakt als een achterlijke barbaar.
    Iets wat die christelijke Nederlandse plattelandsmensen uit mijn jeugd ook zeker niet waren. Velen van hen waren, ondanks hun eenvoud, zelfs de meest beschaafde, hulpvaardige en hoogstaande mensen die ik ooit heb mogen ontmoeten.
    Het probleem is niet het christelijke geloof..
    Het probleem heet juist goddeloos socialisme in combinatie met de islam..
    Voor het eerste zal ik NOOIT een duimbreed wijken en het tweede is door de satan gekaapt. Om er, na het nazisme en communisme, het nieuwe brandpunt van het kwaad in de wereld en onder de mensheid van te maken.

    (Oh eh….het ging over taart)

    Geliked door 1 persoon

  • delamontagne zegt:

   Als ,t in mijn tijd geweest zou zijn dan had ik die taart opgepakt en zo in haar muslima-smoel-werk gewreven.
   Zo,n beetje “Oliver & Hardy-style”.

   Geliked door 1 persoon

 19. Joannes den Hollander zegt:

  Als er een kinderfeestje is dient men deze bezwachtelde beestmenschen de toegang tot de klas te ontzeggen. Ik druk me hierbij zeer mild uit. Want als ik het voor het zeggen had liep er in Nederland geen enkele moslim en geen enkele Oost Europeaan rond.

  Like

 20. Karen zegt:

  Theresa 18.15 uur. Goed artikel. Ik kende het niet, volgens mij volgde ik de heer. Bron in die tijd nog niet of ik heb het toevallig net gemist. Zoals jij over Alkmaar schrijft, je hebt gelijk zo had ik er nooit naar gekeken. En inderdaad eigenlijk best bijzonder als je het vergelijkt met andere Nederlandse steden. Maar toch….misschien beetje pessimistisch maar hoe lang gaat dit goed? Tot hun aantal zodirect zo groot wordt dat ze zich sterker voelen? Ook ik ben verpest ik kan en durf het gewoon niet te vertrouwen. Maar goed vooralsnog kan je inderdaad veel beroerder wonen dan in Alkmaar.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s