VIDEO: Paul Weston geeft af op pro-islamitische politici

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Henk V.”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in islam-collaboratie, Islamisering. Bookmark de permalink .

11 reacties op VIDEO: Paul Weston geeft af op pro-islamitische politici

 1. koddebeier zegt:

  Pro-islamitische politici zijn landverraders pursang !! Ontneem deze verraders de macht en berecht ze !!!

  Like

 2. Paul55 zegt:

  Rutte en je bendeleden, graag even meekijken, hoe deze Paul Weston de wredelievende “religie” uiteen zet, en wat vredelievend voor de islam betekend!
  Je bent de gevaarlijkste heerschap die na de oorlog geboren is, hele bevolkingsgroepen worden blootgesteld aan de terreur van de islam. Ik durf te stellen dat je een collaborateur bent, die heult met de ergste naoorlogse vijand van de mensheid. Vlak na de oorlog werden dit soort mensen naar het schavot gebracht, alwaar een eind touw een einde maakte aan hun verraderlijke praktijken.

  Like

 3. Jan zegt:

  EgyptAir crash: Plane daubed with graffiti ‘WE WILL BRING THIS PLANE DOWN,’ flight data points to BOMB

  An “internal explosion” tore through the right side of the aircraft, a pilot said last night — in other words, a bomb.

  Air industry news site The Aviation Herald published data from the plane’s Aircraft Communications Addressing and Reporting System (ACARS) that appears to give clues as to what happened on board the jet.
  ….
  http://www.dcclothesline.com/2016/05/23/egyptair-crash-plane-daubed-with-graffiti-we-will-bring-this-plane-down-flight-data-points-to-bomb/#more-60356

  Like

 4. Jan zegt:

  Aanhanger van de Religie van de Vrede steekt vier vrouwen neer

  A 66-year old Muslim, detained on suspicion of attempted murder, after four women were stabbed at a Sainsburys in Hampton, was on bail for assaulting a police officer a DAY before the attack.

  Knife jihad is rampant across the West. ISIS has repeatedly urged Muslims to kill the kufar and many pious Muslims are heeding the call.
  ..
  http://www.dcclothesline.com/2016/05/23/knife-rampage-muslim-stabs-4-women-mother-with-daughter-in-grocery-store-parking-lot-in-london/

  Reactie politie: dit heeft niets met de islam te maken.

  Like

 5. Nail on the head, Mr. Weston! Dat zijn de feiten, waarvoor zowat alle gevestigde politici weglopen!
  Overigens is uw MP Cameron niet enig in zijn soort: Al zijn Europese collega’s, waaronder ons pracht-exemplaar Rutte, zijn uit hetzelfde hout gesneden! Maar dat zult U wel weten. Overigens is het zo, dat zelfs uw collega van de UKIP, Nigel Farage, qua helderheid in dit opzicht nog wel het één en ander zou kunnen leren!
  Verdikkeme, ik zou wensen, dat Pegida Nederland U nog eens zou weten te strikken voor een toespraak! Een gat in de lucht zou ik springen!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

  • Hansfree zegt:

   Zo is het Theresa. Paul Weston en Nigel Farage zijn het weliswaar eens over de EU, maar alleen Paul Weston benoemt het allergrootste gevaar: de islam. Nigel Farage praat alleen maar over machtspolitiek en economie en wenst niets te maken te hebben met partijen die de islamisering willen stoppen. Nigel’s grote kracht is zijn welbespraaktheid en opgewekte humor, waar Paul altijd heel serieus overkomt en een tikje minder rap van de tongriem gesneden is. Maar als puntje bij paaltje komt, geef mij Paul Weston dan maar, die heeft zijn prioriteiten goed op orde.

   Like

 6. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 7. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 8. exmarineman zegt:

  Het is toch overduidelijk welk spel er wordt gespeeld….althans dat denk ik dan. Europa en de USA MOET en ZAL worden geislamiseerd, zal en moet worden veroverd door de islam/moslims. Wat tijdens de kruistochten en in 1492 niet is gelukt MOET nu gaan plaatsvinden. Welke afspraken er ook zijn gemaakt binnen de Bilderbergers, NWO, Illuminati en in de Resolutie van Straatsburg 1977: de blanke mens en het christendom MOET van het wereldtoneel verdwijnen…….. Er is of zijn mensen die op de achtergrond aan de touwtjes trekken, alles is geënsceneerd, georkestreerd door mensen die op de achtergrond ECHT aan de touwtjes trekken. Anders kan het niet zo zijn dat al die westerse “leiders” van USA tot EU, van Zweden/Noorwegen tot aan Middellandse Zee, allemaal dezelfde politiek, dezelfde woorden enz bedrijven resp spreken dat het gewoon niet anders kan……. USA is door Obama aan de islam uitgeleverd en de EU is door de EC en zijn landelijke kompanen ook uit- en overgeleverd aan de islamitische olielanden in het M.O., erger nog aan al die 51 leden van het OIC. Ook hebben de moslimlanden de VN overgenomen en aldaar het volledige zeggenschap gekregen en de VN is dus een islamitisch instituut geworden. Erdogan mag zijn gang gaan en stelt steeds hardere en extremere eisen en de EU/EC knikt, buigt, knielt en zend nog een paar miljard Euros extra en de poort voor Turkije gaat wagenweid open……

  Het is toch krankzinnig wat er speelt en allemaal doet men als de drie aapjes: wel degelijk horen, alles zien, maar vooral zwijgen…… OostIndisch doof als men is zet men gewoon alles voort zoals de Bilderbergers het willen, net zoals de Arabieren het willen en dat het ten koste gaat van miljoenen doden straks hier in het westen……ach wat boeit mij dat, mijn kostje is gekocht, ik ben straks veilig want ze doen mij niets (denken ze……) en opgeruimd staat netjes…… En het klootjes volk hoort en ziet het ook en schudt eens met zijn hoofd en moppert en mekkert via de soc media maar IN AKTIE, IN VERZET komen en terug vechten……nee dat is teveel, daar is men te laf voor. En de wapenspreuk in het Nederlandse wapen vergeet dat maar want die Leeuw is dood, morsdood.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s