Mosab Hassan Yousef aka de Groene Prins: ‘Houston, we hebben een islamitisch probleem’

Screenshot_49

(Door: “Brabosh”)

De Gazaanse Palestijn Mosab Hassan Yousef, die in het verleden als undercover agent aan de slag was voor de Israëlische Veiligheidsdienst (Shin Bet), vertelde op zondag op een conferentie van The Jerusalem Post in New York: “Islam is het probleem” en dat de vrije wereld er tegen moet vechten. Yousef is de zoon van Hassan Yousef, die in 1988 mede de Palestijnse terreurgroep Hamas oprichtte.

Yousef, die de codenaam ‘De Groene Prins‘ meekreeg, riskeerde zijn leven toen hij undercover werkte voor Shin Bet en hij verschafte in die periode de dienst informatie waardoor dozijnen zelfmoordaanslagen en moorden op Israëliërs werden voorkomen en hij ontmaskerde talloze terreurcellen van Hamas. Uiteindelijk bekeerde hij zich tot het christendom en vluchtte naar de Verenigde Staten waar hem politiek asiel werd verleend.

Lees verder>>>
Brabosh

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in gezond realisme, Islam. Bookmark de permalink .

5 reacties op Mosab Hassan Yousef aka de Groene Prins: ‘Houston, we hebben een islamitisch probleem’

 1. Elena zegt:

  Houston….!!! hier West Europa….wisten dit al jaren.
  Houston!….kunt u paar raketten op hen neer laten dalen, opdat wij van de extremistische moslims verlost worden?
  Bij voorbaat onze dank Houston.

  Like

 2. Lilith zegt:

  Een held! Ik buig diep voor hem…daar kunnen al die slapjanussen van de steeds onvrijere vrije wereld eens n voorbeeld aan nemen. Obama c.s. als eerste!

  Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Like

 4. Elena zegt:

  Deze is ook zeker de moeite om te beluisteren.

  Toch jammer dat het hemelse dier Buraq uitgestorven is.
  Volgens Mosab Hassan was het een gevleugeld ezeltje….lol.
  De leugenaar Mohammed deed in één nacht retourtje Jeruzalem -Mecca.
  Daar kunnen de met goud beklede/versierde Massarati’s in S.A niet tegenop.

  Vanaf precies dezelfde plek begon de profeet Mohammed, zittend op de rug van het hemelse dier Buraq, zijn Nachtreis naar de hemel. Op basis van Overleveringen is tafsir eenduidig over soera De Nachtreis 1 Geprezen zij Hij die Zijn dienaar bij nacht een reis liet maken van de heilige moskee naar de verste moskee. Vanuit Mekka reisde Mohammed allereerst naar Jeruzalem, bond Buraq vast en beklom vervolgens een ladder en bezocht de zeven hemelen. Ook ging hij andere profeten, waaronder Ibrahim en Musa, voor in het gebed. Later die nacht keerde hij terug in Mekka. Toen de Qoeraisj hoorde van de reis, stelden zij Mohammed vragen over hoe Jeruzalem eruit zag; zij twijfelden aan zijn verhaal. Er bestaan verschillende opvattingen over of Mohammed de reis alleen geestelijk of ook lichamelijk maakte.[3] De bouw van de rotskoepel in 691/692 wordt gezien als het eerste grote monument van islamitische architectuur[4]. Meestal wordt aangenomen dat kalief Abd al-Malik de plaats wilde eren die door Mohammed was bezocht en waar hij een voetafdruk had achtergelaten[5].

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s