Sylvana Simons is de schaamte voorbij: Zwarte Piet is misdadig, maar Armeense genocide boeit niet

Screenshot_55

(Door: Paul van der Bas)

“Niet alle landen zijn het erover eens,” aldus de totaal ontspoorde Sylvana.

Sylvana Simons blijft zichzelf maar belachelijk maken. Bij RTL Late Night weigerde de presentatrice en anti-Zwarte Piet activiste een standpunt in te nemen over de Armeense genocide. “Niet alle landen zijn het erover eens,” beweert Sylvana, en “DENK pleit voor consensus”. Wat voor consensus?

Lees verder>>>
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, Islam, Krankzinnigheid, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Rotzakken, socialistisch idealisme, Turken, Turkije, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

66 reacties op Sylvana Simons is de schaamte voorbij: Zwarte Piet is misdadig, maar Armeense genocide boeit niet

 1. Republikein zegt:

  Witheet.

  Like

 2. Japio zegt:

  Minister Asscher vindt het walgelijk hoe er in de social-media op mevrouw Simons gereageerd wordt, de hypocriet. Ze wordt totaal afgebrand door vele Nederlanders en dat vind hij totaal onacceptabel zegt de lul. Ze hebben zelf niet in de gaten dat zij degene zijn die dit in de hand gewerkt hebben. Het is ook een ongelofelijk kortzichtig en wereldvreemd wijf, laat ze maar gauw opzouten naar Suriname. En waarschijnlijk wacht haar daar dezelfde kritiek want veel Surinamers zijn helemaal niet tegen Zwarte piet. Hoe lang zal het nog duren eer ze met een kopvot verschijnt?

  Like

 3. Karen zegt:

  Echt niet te geloven die Sylvana wint het wat domheid betreft nog van Anja Meulenbelt!

  Like

 4. Ik durf dan ook te voorspellen, dat ze er niet eens ook maar één f**k van afweet, reden waarom ze zoiets met droge ogen kan beweren.
  Je zou haar evengoed kunnen vragen naar het verloop van de slag bij Gallipoli -zelfde periode, verwant gebied- waarbij ze hoogstwaarschijnlijk niet zou weten, waarover het gíng. Het woord ‘consensus’ kan Kuzu of Oztürk haar wel voorgezegd hebben, in aanmerking genomen, dat minstens één van de heren überhaupt weet, hoe je dat woord spelt. (LOL!)
  Man, man, wat een aanwinst voor die Mossels! Eer we een paar maanden verder zijn, is dat DENK ten onder gegaan in de schandalen, en de risée van de politiek, vooenamelijk veroorzaakt door de inbreng van die “rel-negerin,” mark my words!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

  • Harry zegt:

   Dat denk ik ook Theresa , ze hebben ook al een zeer gevaarlijk en buitengewoon agressief mannetje binnengehaald – een hoogst irritante mocro tussen de turken – en nu zit er ook nog een zwarte mossel tussen de mossels .
   Lijkt me een uiterst explosief mengsel .
   En allemaal zullen ze vinden dat ze het recht hebben om die truus te gebruiken .
   Zo werkt dat in die kringen . Alles wat zich binnen hun rayon bevindt eigenen ze zich gewoon toe . Net als beesten in een roedel . Alleen nu drie reuen en één teef .
   Dat geeft ook weer onrust .
   Wat je zegt , dat wordt gedonder .
   Moge de boel spoedig exploderen .

   Wat me ook helemaal niet aanstaat van die trut , is dat ze die zwarte kroeskop blondeert en daarmee probeert op ons te gaan lijken .
   BAH !

   Negers en moslims , de twee grootste irritatiebronnen van ons bestaan .
   En nu gaan ze ook nog fuseren ?

   Wat hadden we toch een heerlijk zorgeloos bestaan vóórdat al dat volk hierheen kwam .
   We zijn toch een exportland , waarom exporteren we die rotzooi niet allemaal ?

   Like

 5. Johan zegt:

  SS : De zwarte trol van ‘DENK’.

  Like

 6. elisah zegt:

  Ze heeft zich flink vergrabbeld en werkt zichzelf steeds meer in de nesten, binnenkort dus einde oefening.

  Like

 7. joopklepzeiker zegt:

  de uitruil, een zwarte piet voor een genocide, laat dit kreng nooit meer spreken over normen en waarden , over principes heb ik het helemaal niet, die zijn niet bekend in de politiek buiten hoe op het pluche te geraken te blijven zitten en de zakken te vullen.

  Zou ze nu ook turken pijpen, haar bek is er groot genoeg voor .

  Geliked door 2 people

  • Joannes den Hollander zegt:

   Aan haar bek te zien wel Joop. Op hetzelfde moment wordt deze boscreool van achteren gepakt door een Marokkaan die kontenbonkend mheeeeee, allah’s hakkuhbar roept en denkt dat het zijn zwarte schaap is.

   Like

 8. joopklepzeiker zegt:

  Ik ben niet zo van vroeguh was het beter , maar tenminste moest je wel iets in je mars hebben om je snater open te doen in de politiek, nu is het turk zijn of een zwarte bimbo voldoende .

  Geliked door 1 persoon

 9. carthago zegt:

  De enige reden waarom SS bij de kalifaatratten is gaan solliciteren is omdat een leuk salaris lonkt en een hoop aandacht, de inhoud doet er voor deze zwarte SS niet toe. De kalifaatratten van denk(?)staan zo ook weer op de kaart, zich echt niet bekommerend om die kokosnoot, die zit er nu mooi als strontvanger en over een maand als strontvlieg,die hoef je dan tenslotte alleen maar een mep te geven als ze niet luistert.

  Like

 10. Hendrik M. zegt:

  “Humberto Tan had deze kersverse Denk-politica”
  Denkt u nu echt dat een excuus neger iets serieus aan een excuus negerin zou vragen?

  Like

 11. Mirjam zegt:

  ‘Denk’ gaat niet ten onder, Theresa, omdat in de hele politieke arena allemaal gelijkgezinden qua intelligentie zitten, die elkaar de hand boven het hoofd houden, zodat ze er kunnen blijven zitten. Ze hebben allemaal geen inzicht met betrekking tot politieke beleidsvorming en zijn helemaal niet in dit kader opgeleid. Het zijn allemaal aangewaaide, van alle windrichtingen komende, blaasgalgen die veel gebakken lucht ophoesten, maar nooit een taart zullen kunnen produceren.
  Ze hebben geen visie en liften alleen mee op hun plaats in de tweede kamer, waar ze vaak niet voor gekozen zijn, maar door toeval in zijn beland. Net als Sylvana Simons. Ze heeft haar kans gegrepen, omdat deze kans er gewoon was, maar in Godsnaam, wat wil deze vrouw nu werkelijk in een groep als Denk bereiken? Of gaat het niet om iets te bereiken, maar gewoon om in de media te zijn, een goed salaris te krijgen en later te vertrekken met wachtgeld.

  De vraag…..of beter gezegd het bewustzijn dat bij de burgers van Nederland ligt is die van walging. NIet eens omdat zij haar kans grijpt, maar omdat deze ‘deelname’ aan een volkomen overbodige partij, die als een papagaai van Erdogan, alleen maar herhaalt wat hij de wereld ingooit, ook helemaal overbodig is en geen algemeen nut dient.
  Ik heb niets tegen Sylvana Simons als persoon, en ik vind ook niet dat ze zo uitgescholden behoeft te worden, maar ik begrijp dat de mensen kwaad worden om deze totaal niet logische deelname aan de tweede kamer van iemand, die daarvoor ook geen echte motivatie kan verwoorden en bovendien daardoor nutteloos is en de belastingbetaler weer extra geld kost.

  Like

 12. Thom zegt:

  Het woord consensus betekent in feite dat er geen overeenstemming is in de standpunten. Het betekent niet, dat het niet is gebeurd. Ik kan me nauwelijks voorstellen dat Simons dit zelf bedacht heeft. In feite zegt ze: Mijn bazen willen niet horen, dat hun landgenoten de Armenen afgeslacht hebben en zijn het er niet mee eens, dat dit gezegd wordt. Dat dit in feite is wat ze beweert zal ze zelf wel niet begrijpen. Ze zegt in feite: Mijn bazen willen het niet horen, daarom moet ik zeggen dat er verschillend over gedacht wordt. Ja allicht, van Superturk Erdogan mag niet gezegd worden dat zijn voorvaderen volkerenmoord gepleegd hebben. Door het woord consensus te gebruiken ontkent de stomme Simons niet eens dat er volkerenmoord heeft plaatsgehad.
  Ze beweert dat sommigen zeggen dat het wel gebeurd is en dat zij geacht wordt als DENK(er) dit niet toe te geven.

  Like

 13. ildiko zegt:

  een volwassen vrouw met een kinderachtige haarstrikje………..zegt meer dan genoeg

  Like

 14. M.A.L. Sion zegt:

  Je moet Denk wel iets toegeven.
  Ze hebben gezegd dat ze een brede partij willen waarbij iedereen welkom is.
  Nu, het bewijs is er. Zelfs de meest domme, publiciteits-geile troelala wordt met gejuich binnengelaten (of is het binnengehaald?).
  Eigenlijk moeten we er blij mee zijn. Doorgaans betekent het binnenhalen van een bekend persoon winst voor een partij. Met het opnemen van SS op de lijst zal de partij een pak minder stemmen vergaren omdat verstandige mensen deze troel niet in de 2eK willen.
  Malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

  • Leo zegt:

   Misschien haalt ze ( SS ) ook Erik van Muiswinkel, Qinsy Gario en Prem bij DENK binnen.
   Zijn we binnen de kortste keren van dit politieke Denk vuilnis af.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Hierdoor is weer eens te meer het bewijs geleverd dat die Turken zo ontzettend, ongelofelijk dom zijn.
   In dat opzicht hebben ze veel van de PVDA weg, waar ze ook vandaan komen natuurlijk.

   Like

 15. M.A.L. Sion zegt:

  Ik ben het volkomen (200%) eens met de conclusie in DDS over ISIS na de mededeling dat ze weer een ziekmakende nieuwe methode van het doden van mensen hebben toegepast: levend oplossen in zoutzuur.
  Dit heeft niets met een politieke stellingname te maken, het heeft ook niets te maken met het verdedigen/promoten van een religie (wat de islam dus NIET is). Het is zonder meer MISDADIG.
  ISIS is een criminele organisatie en DDS heeft gelijk: Plat bombarderen tot de laatste ISIS-strijder!
  Weg met de islam – weg met ISIS – Het is allemaal bedrog.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 16. Petra DeBoer zegt:

  Op 2 juni 2016 stemt de Duitse Bundestag over een resolutie om de Armeense genocide te erkennen.
  Duitsland was in de WOI een bondgenoot van Turkije en in hun archieven zit meer dan genoeg bewijs dat het om genocide gaat. Als Duitsland de Armeense genocide volgende week erkent kan Turkije eigenlijk niet meer liegen. Ik ben benieuwd hoe deze resolutie er uit komt te zien want er is sprake van dat Duitsland ook erkent dat ze een rol hebben meespeelt in de Armeense genocide.Ze keken er namelijk naar en deden niks ondanks dat ze precies wisten wat er met de Armeniërs gebeurde.

  http://www.bild.de/politik/inland/bundestag/bundestagsdrucksache-voelkermord-an-den-armeniern-45823120.bild.html

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Duitsland zal de resolutie absoluut zeker aannemen.
   Merkel komt in een steeds wanhopiger positie.
   Zo zien we weer dat het kwaad zichzelf oplost.
   Het duurt even maar dan krijg je ook wat.

   Like

 17. jantjeuitnl zegt:

  Mensen van Afrikaanse origine zouden moeten weten dat Moslims de grootste slavendrijvers aller tijden zijn. Zij hadden de markt al in handen toen de Europeanen slaven gingen handelen.
  Er gingen veel meer Afrikaanse slaven richting Midden-Oosten dan richting Amerika.
  Waarom zijn er dan in Moslimlanden zo weinig nazaten van slaven vraag je je af?
  Arabieren hebben de gewoonte hun slaven te castreren.
  Dit zijn feiten, geen leugens.
  Verbied de islam.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Inderdaad, en die zwarte domme troel brengt dag in dag uit haar dag door met Nederland te verwijten een slavenhalersland te zijn geweest…
   Weer een bewijs te meer hoe dom al die zwartjes zijn…!

   Like

 18. N.E. Derlander zegt:

  Racisme is hoe dan ook zeer af te wijzen. Jammer dat Asscher van de PvdA daar nu wel grote woorden aan wijdt aan hetgeen op dit moment twittergewijs aan de mw. van DENK worden toegevoegd, maar hij niets van zich heeft laten horen toen de PVV stemmers en PVV politici voor van alles werden uitgemaakt. Hoezo Rutte II is bedenkelijk selectief in haar verontwaardiging?

  Like

 19. Hans zegt:

  Diepgepigmenteerden als silly syl kunnen niet tegen hun eigen huidskleur.
  Ze vinden zichzelf niet mooi en bijvoorbeeld modebladen bevestigen dat ook.
  Een zwart model op een cover verkoopt niet.
  Kun je elke mode redactie vragen.
  “Black doesn’t sell” is de vakterm daarvoorz
  Ik denk dat het dat daaruit ontstane minderwaardigheids complex is waardoor ze het nu voor elkaar hebben dat:
  • de blanken de zwarten op grote schaal onderhouden (witte slavernij)
  • ze die paar jaar slavernij als een eeuwige stok gebruiken om de blanken mee te chanteren, sinterklaas afpakken, negerzoenen uit de schap etc.
  Maar syl blijft intussen diepgepigmenteerd, wat ze ook doet. Ze zal daar nooit vrede mee hebben.
  Net als kwinsie halve gario.
  Lekker niet werken, en full time afgeven op de mensen en maatschappij die je onderhouden.
  Je moet het maar kunnen.

  Like

  • Harry zegt:

   De kreet : ” black is beautiful ” is op S.S. zeker niet van toepassing .
   Wat een rot-kop .
   Als je al geen afkeer had van de overgepigmenteerde medemens , dan krijg je het wel van deze teef .
   Ik vraag me ook altijd af waarom de vrouwen in Afrika hun gezicht s’avonds met gefermenteerde rijst insmeren omdat ze denken daardoor minder zwart te worden , als black zo beautiful is .
   Heel eng als je s’avonds zo’n witte schedel tegenkomt in het donker , net een wandelende doodskop . Omdat de rest zo zwart is zie je alleen een wit gezicht , net als in een griezelfilm .
   Kennelijk heerst er onder die groep toch nog een ander sentiment .
   Hoe witter hoe beter , of zo .

   En als je ruzie wilt maken , dat gaat heel gemakkelijk met een neger .
   Het geschreeuw en gekrijs is dan niet van de lucht

   Ik voorspel dat die S.S. affaire beslist geen succes wordt .

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Dat zij het kunnen is altijd al duidelijk geweest.
   Wij verwijten die mensen dat ze ongemotiveerd tegen ons aanschoppen en tegelijkertijd van ons profiteren.
   Hoe zou dat nou komen? Welnu, omdat wij het toelaten.
   Maar dit niet alleen, wij zijn het ook nog eens helemaal met ze eens.
   Als we daar nou eens mee op houden, en ze op een agressieve manier duidelijk zouden maken dat ze hier ongewenst zijn, dan pas kun je dit proces, waar we zelf 100% schuldig aan zijn, definitief stoppen.

   Like

 20. kruisridder zegt:

  Zij denkt heel gemakkelijk over de genocide op de Armeniërs Dat interesseert die drol niet. Zo denk ik heel gemakkelijk over onze koloniale slavernij-verleden.

  Like

 21. exmarineman zegt:

  Ben benieuwd hoe de Surinaamse gemeenschap reageert op haar uitlatingen want in Suriname vieren ze gewoon Sinterklaas MET zwarte piet en niemand die er daar ook maar iets van belediging of racisme in ziet. Maar het is gewoon een vorm van haat tegen blanken en dus is het racisme van haar/hun kant niets meer of minder. Maar als het je hier niet bevalt dan ga je toch lekker terug naar dat ozo mooie land van je……

  Like

  • delamontagne zegt:

   Het is ook een mooi land, als U Suriname bedoelt.
   Misschien niet zo als Bali, maar toch.
   Net als in de Antillen wordt er Sinterklaas gevierd.
   Nu was het wel altijd zo dat een “blanke” opgepoetst moest worden met zwart, want als je al neiging had naar een “tintje”…………..enfin die wilden dat niet.
   Ook onder gekleurde mensen komt discriminatie voor, wellicht erger dan onder blanken.
   Al dat gezeur in NL aanhorende over rascisme, discriminatie en dan bedoel ik vooral door de “bovengestelden”.
   Ze weten niet waar ze het over hebben.
   Zoals ik ,t zie:”Nederland is een veeels te TOLERANT land, en als er al wordt gediscrimineerd, dan zijn het de OORSPRONKELIJKE NL-ers, die dit ondergaan………………

   Like

 22. leefbarbaar zegt:

  Er is nog hoop op nieuwe inzichten bij mevrouw Simons; zij is ook medium en heeft contact met gene zijde. Grote kans dat een delegatie Armeniërs zich vandaar tot haar zal wenden om haarfijn uit de doeken te doen hoe de Turken deze mensen vermoordden.
  Overigens schiet Denk een enorme bok door haar op te nemen.
  Ze staat voor alles waar de islam tegen is. Pigment en tieten. Medium en blootmodel. Als Denk deze fout gaat inzien kan zij vrezen voor haar leven.

  Like

 23. Taljaard zegt:

  Dat mens heeft de opleiding voor kapster nog niet eens kunnen afmaken.
  De enige intellectuele bagage die zij heeft is een zak van Sinterklaas vol met pretenties.
  Het zal mij ook nog benieuwen in hoeverre DENK na de verkiezingen DACHT wordt, nu dat Turkse
  ex-PvdA Laurel & Hardy duo iedere halve gare en marginaal binnen hengelen.
  Want wanneer zij dat blijven doen maken zij zich voor de verkiezingen tot de risee van de Nederlandse politiek en zullen zij ook slechts serieus worden genomen door andere halve garen en marginalen zoals bijv. Peter Breedveld.
  VNL kreeg al op zijn falie vanwege Bram Moskowitz, maar dit is nog vele malen erger.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Ik “Denk” niet dat de samenwerking lang zal duren.
   Per slot van rekening is ze ook nog vrouw en je weet die houden hun mond niet,
   hebben altijd wat aan te merken. Willen niet afwassen in hun privekantoortje, dus dat gaat fout. Bovendien is ze nog zwart ook!…

   Like

 24. Paul55 zegt:

  Ik snap ook niet wat die vrouw daar te zoeken heeft, maar laat alstublieft haar kleur daar buiten.
  Het slaat nergens op mensen op hun kleur af te rekenen. Wit is ook een kleur trouwens!!!
  In mijn ogen ben je dan respectloos, en niks beter als die haatdragende islam aanhangers!!!

  Like

  • elisah zegt:

   Dat gebeurd grotendeels omdat mevrouw altijd over kleur aan t zeuren en klagen is, dan lokt ze die reactie uit en irriteert ze daarmee mateloos.

   Like

   • Paul55 zegt:

    Dat snap ik wel, maar dan nog is dat geen goede reden, om het ook te doen. Er is nooit een reden om iemand te veroordelen wat betreft zijn huidskleur, je hebt er nu eenmaal niet om gevraagd om bruin te zijn. En hoeveel “blanken” doen er alle moeite voor, om bruin te worden. Ik zie het als een gebrek aan woorden!

    Like

   • Joannes den Hollander zegt:

    Paul, 15.44. Die oranje ragebol heeft er inderdaad niet om gevraagd om als overgepigmenteerde boscreool geboren te worden. Het is echter Gods wil en daar moet ze dankbaar voor zijn. Als Hij dat niet gewild had, had Hij van haar een mooie Nordische Germaanse vrouw gemaakt. Maar dat wilde Hij niet. In tegenstelling tot veel andere negers vind ik het jammer voor haar dat ze niet trots kan zijn op haar kleur. En blonderen is geen optie, het blijft oranje. Ze moet tevreden zijn met haar uiterlijk en zich niet zo racistisch opstellen.
    Wij Germanen hebben ook speciefieke innerlijke en uiterlijke kenmerken. Wij zijn vrij groot, mooi, hebben blauw bloed, een blanke huid, meestal lichtblond haar en blauwe ogen. Over het algemeen, enkele gedegeneerde Gutmenschen uitgezonderd, zijn we een stuk intelligenter dan veel andere rassen. Ook wij kunnen daar niets aan doen. Ook dit was Gods wil en daar ben ik hem erg dankbaar voor.
    En ik hoef geen kleurtje, ook geen bruine lenzen en mijn haar zwart verven zal ik nooit doen. In tegenstelling tot haar ben ik gewoon tevreden met mijn kenmerken. Ik ben er zelfs trots op. Maar wij zullen ons nooit racistisch opstellen zoals Sylvana dat doet. En dat is hetgene wat velen stoort.

    Geliked door 1 persoon

   • @paul55: Toch heeft elisah wel ergens gelijk: Het mens-zelf begínt er doorlopend mee.
    Dan vind ik het wel een èrg gemakkelijke en ook goedkope oplossing om voortdurend de ànder te vragen, “de verstandigste te zijn.” Je ziet dat telkens weer gebeuren: Consequent de andere partij verzoeken om toe te geven en de eigenlijke aanstichter ongemoeid laten, omdat men in zijn achterhoofd wel weet, dat die de lastigste is, die in geen geval zal toegeven. Klopt, maar is geen juiste houding. Op die manier gaan de grootste bekken doorlopend vrijuit en worden ze steeds aanmatigender!
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

   • Karen zegt:

    Ik ben het eens met je Elisah. Als Sylvana niet altijd en eeuwig zo over haar kleur aan het zeuren was zouden we nu gewoon zeggen dat ze een oliedom, mediageil stom wijf is. Nu zetten sommigen er nog zwart , neger e.d bij. Voor de rest interesseert het mij ook 0, 0 wat voor kleur iemand heeft. Ik zou haar net zo achterlijk hebben gevonden als ze blank was geweest.

    Like

   • exmarineman zegt:

    ja Karen en hebben we het niet regelmatig ook over “die domme blondjes”….??? Waar zeuren die mensen toch altijd weer over, ze hebben zulke lange tenen en denk ik een minderwaardigheidscomplex van hier tot ginder. Maar wie ja wie discrimineren het hardst hun eigen soortgenoten in Suriname, Curacao, Caribean in het algemeen en ook in Afrika…. juist hunzelf, want hoe donkerder je bent hoe lager je bij hun op de ladder staat…… . En hoe noemen ze de blanke Nederlander op Curacao of de Antillen…..makamba. En wie komt Curacao NIET binnen zonder inkomen en zonder retourticket??? Juist ja, weer die blanke autochtone Nederlander.

    Like

  • anna zegt:

   wit en zwart zijn geen kleuren ….

   Geliked door 1 persoon

   • Paul55 zegt:

    Dat is ook zo anna en Theresa, maar dat is voor haar verantwoording, het gaat mij om de essentie. Dan kun je ook de gehandicapten uitschelden, maar ook die hebben er ook niet voor gekozen. Je kunt iemand wel aanspreken op zijn gedrag in het algemeen, maar niet om zijn huidskleur.
    Iemand aanspreken op zijn huidskleur doet me denken aan de KKK, en daar willen jullie je toch niet mee vergeleken worden, of wel!
    En het is ook nog ééns ontzettend goedkoop!

    Like

  • Harry zegt:

   @paul ,

   Als je zo als ik , jaren in Afrika gewerkt hebt , dan kun je er niet onderuit om te constateren dat kleur er wel degelijk mee te maken heeft .
   Ze discrimineren elkaar bij het leven , de onderlinge stammen en de verschillende tinten zwart , hoe donkerder hoe lager in aanzien je staat .
   Het is nou eenmaal zo in Afrika .
   Ik hoorde er eens een tegen een andere zeggen in Nigeria : ” you dirty black basterd ” !
   Toen ik opmerkte dat hij zelf ook nogal zwart was wees ie met één vinger naar zijn hand en zei in steenkolen Engels : ” he more black from me ” , oftewel hij is zwarter dan ik !
   Zo werkt dat daar bij zwarten onder elkaar .
   En na jaren ervaring met die lui en héél veel meegemaakt te hebben daar , zeg ik : het is een ander soort .
   En sommigen , zoals S.S. kunnen net als die zwarten in Afrika hun zegje wel doen , maar het snijdt allemaal geen hout .
   De logica is normaliter heel ver te zoeken
   En als het fout loopt worden ze stapelgek ! Dan beginnen ze steeds harder te schreeuwen .
   En zijn ze tot alles in staat .

   En verwijt me maar geen racisme , want door mijn collega’s werd ik :”negervriendje” genoemd , omdat ik normaal met ze om probeerde te gaan .
   Als je ze beter leert kennen gaat dat soort sentimenten vanzelf wel over !
   NOOIT zet ik meer een stap in Afrika !
   Wat een rotcontinent , wat een rotvolk .

   Ja , wit is ook een kleur , geel ook , en een tintje zoals Indonesiërs , dat is ook een kleur .
   Maar daar is prima mee te leven en te dealen .
   Maar zwarten …………
   Nogmaals , het is een ander soort .

   Geliked door 2 people

   • Paul55 zegt:

    Als je elkaar afmaakt om de kleur, dan kun je wel ophouden, en dat is één van de reden, dat het in dat soort landen nooit wat gaat worden. En zelf heb ik ook in die landen vertoeft, en ze zijn inderdaad anders, maar daar heeft de kleur niks mee te maken.
    Het is te triest voor woorden dat je je medemens op zijn kleur afrekent, maar ja, het is zo gemakkelijk!
    En wat de rangen betreft, dat heb je hier ook, een schoonmaker bv, hebben ze hier ook niet hoog zitten. En zo zijn er nog wel meer beroepen. Ik zeg altijd hoe verder zuidelijker je komt, hoe heetgebakerde ze worden. Maar dat is dan weer genetisch bepaald.

    Like

   • delamontagne zegt:

    Ik heb eigenlijk nooit begrepen waarom men in NL de maroks “licht-getinten” noemt ?
    De indo(nesiërs) zijn ook getint. Trouwens Europeanen die jarenlang in de tropen hebben gewoond/gewerkt, zijn ook niet meer helemaal wit.
    Er zullen er wel veel zijn die jou van racisme beschuldigen, maar dan door mensen die NOOIT en te nimmer met dat soort lui waar jij ,t over hebt, in aanraking zijn geweest.
    Maar die Simone S staat natuurlijk niet symbool voor alle Surinamers. Ze heeft hen geen goeie dienst bewezen.
    Jammer dat je nooit in Z-Amerika bent geweest, is toch anders dan Afrika.
    Ik herinner me van mijn vader zaliger dat hij weleens zat te schelden op “die-negers”.
    Hadden ze 2 – 3 dagen gewerkt, dagloon gekregen en dan verdwenen ze in de kampong.
    Het verdere werk interesseerde hen geen lor.
    Zou hij nu nog geleefd hebben [ mijn vader ], hij zou waarschijnlijk door de “bet-weters” ook voor racist zijn uitgemaakt.
    Maar als ik de reacties hier goed volg, ben je dat al gauw in NL.

    Like

  • paulzwueste zegt:

   Paul55.
   In de allereerste plaats zijn wit en zwart GEEN kleuren…
   Kleur wordt gevormd door licht. Zwart is het ontbreken van alle licht.
   En wit is de totale verzadiging of verzameling van alle kleuren.
   Gooi alle spectrale kleuren door elkaar en er ontstaat wit.

   Goed.
   Zodoende laten we haar kleur er ook buiten. Als we het over ‘zwarte’ of ‘zwartje’ (mag ook) hebben, dan hebben we het niet over ’n kleur.
   Bovendien zijn we respectloos omdat we het over iemand hebben die ons respect niet verdiend. Respect krijg je niet automatisch, dat moet je verdienen.
   Klinkt vanzelfsprekend mooi als je je medemens zo in bescherming denkt te moeten nemen. Hulde hoor. Maar als het applaus verstorven is gaat iedereen naar huis.

   Like

 25. Rini willems zegt:

  Zwarte pieten geven goed voorbeeld, want ze geven cadeaus aan kinderen enz. Terwijl de lichtgetinten boeven zijn, zien vaak op TV opsporing!!!!!!

  Like

 26. Leo zegt:

  Leuke foto: Een Dildo met oren !!

  Like

 27. Republikein zegt:

  Ode aan Syl.
  Komt uit de Denktank.
  Gemiddeld IQ kijker.

  Vraag, wat is niet waar of te ingewikkeld.
  1.God.
  2.Darwin.
  3,Intelligent Design.
  4.3D-Printer.
  5.Parallel Universum.
  6.Sylvana van Denk.
  7.Mijn opoe op een houtvlot.

  Like

 28. Thom zegt:

  Ze heeft het zelf over haar neger zijn. Als je als neger niet kunt leven in een wit land dan ga je toch naar een zwart land als Suriname. Daar word je tenminste eerlijk beoordeeld toch. Hoe bleker hoe meer voorrechten werkt het in de zwarte Surinaamse maatschappij. waarom liet Michael Jackson zich bleken? Niemand vroeg dat toch? Simons moet ophouden zelf de verontwaardigde verongelijkte neger te spelen, die in Zwarte Piet een gediscrimineerde neger ziet en zich daardoor aangesproken voelt. Moet ik in een sneeuwman een concurrent zien?

  Like

 29. Avidia zegt:

  Ik erger me al vele jaren over die sylvana, het is een rebelse, ze houd niet van kleur ze wil blank zijn, maar ze is bruin een inrritante, een vreselijke vrouw, ik zou geen gesprek met haar willen aangaan, ik zou haar een mep geven, stel je niet zo aan, en vraag niet zoveel media, wees blij met jezelf, wij witten doen heel veel moeite om die kleur te bereiken in de zomermaanden. Je bent gewoon verkeerd bezig sylvana, je bent heel erg onecht!!!! donder op!!!! Ik verdom het om ook nog maar een artikel over jou te lezen, in mijn ogen ben je niets waard, donder op, met je aandachttrekkerij.

  Like

  • Paul55 zegt:

   Precies Avida, deze mensen moet je totaal negeren. Al die zogenaamde bn ers, ze doen net of ze heel wat zijn, en sommigen willen altijd in de picture staan. Ik negeer ze ook dan totaal. Net als sommige politici, voegen ze niets toe, en zetten ze zich zelf alleen maar te kakken. We Lachen er maar om!

   Like

  • elisah zegt:

   Ze is een black panther.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Welnee. Ze is Sylvana Banana!!!…

    En als ik haar was zou ik daar heel erg trots op zijn…
    Maar nee hoor. Ze beklaagt zichzelf ze wordt heel erg boos op iedereen die alweer “discrimineert”!… Wat zei jij daar? Zei jij “zwartjes”?… Hoe durf je!!!!

    Moet je eens gaan luisteren hoe zwarten over ons blanken spreken…
    Die “bleekscheten”, die blanke duivels etc. enz. enzoverders. Nou en?!…
    Mij kunnen ze daar niet mee kwetsen! Dat zouden ze wel willen Snap je!!!!
    Ik laat me niet kwetsen… Alleen door mezelf, en ik ben lekker WIT !
    Ozo!!!

    Like

 30. Hendrik zegt:

  Tsja Sylvana, er is maar een land ter wereld die de genocide op de Armeniers ontkend en dat is turkije die nu bezig zijn onder leiding van erdogan om een begin te maken met de genocide van de Koerden. Hopeloze mediageile domkop!

  Like

 31. bedonderde burger nr 16.000.001 zegt:

  Nederland is volwassen aan het worden. Nederlanders beginnen zich te bevrijden van de schuldcomplexen waar de linkse idioten hen decennia lang in gedompeld hielden.
  Eindelijk durven meer en meer Nederlanders voor zichzelf op te komen. Wil je rellen Sylvana? Prima, maar verwacht vanaf nu dan ook een rel terug! Zo werkt dat! Het is genoeg! Allochtonen mogen zeiken en autochtonen moeten hun bekken houden? Nee schat die tijd is voorbij!

  Weg met fascistische volks verlakkers van PVDA, GroenLinks, D66 en SP! Weg met de eenzijdige antidiscriminatie troep, weg met de houding van ‘help de zielige allochtoon de maatschappelijke ladder te bestormen en trap de autochtoon er van af’.
  Weg met het wegkijk en gedooggedrag ten aanzien van criminele immigranten en illegalen, gelijke monniken, gelijke kappen! Niet enkel lusten, ook de lasten!

  WIJ DE GEWONE NEDERLANDERS ZIJN HET ZAT OM ONS LAND AF TE GEVEN AAN NIEUWKOMERS MET GROTE BEKKEN EN NIETS ANDERS DAN EISEN! Als het hier zo vreselijk is, donder dan op.
  WIJ DE GEWONE NEDERLANDERS HEBBEN JULLIE NOOIT UITGENODIGD! DAT HEEFT DE ELITE GEDAAN, GA TEGEN DIE STAAN ZEIKEN!
  En de gewone Nederlanders hun voorouders waren LIJFEIGENEN, NET ZOIETS ALS SLAVEN, SYLVANA!
  Ben je boos? Richt je tot de ELITE waar jij inmiddels zelf toe behoort!

  Weg met dat gezeik, zoals een tijd geleden die griet in de Volkskrant, ‘oh ik ben zoooo zielig, ik ben nog altijd niet de hoofdredacteur en nog steeds geen miljonair en daar heb ik recht op want ik ben Marokkaans, ik krijg ook helemaal geen kansen. Ik ga scheiden van Nederland’.

  Prima, DOEI! Waarom ben je nog steeds hier in dit akelige land? Niemand zit op je te wachten, DAAAG Nadia! Fuck you trut, en fuck die neonazi Arnon Grunberg die dat soort trutten, met ‘ich bin ubermensch’ mentaliteit zit aan te moedigen. Die eikel heeft niet eens door dat HIJ de werkelijke FASCIST en NEONAZI is, woorden waar hij zo heerlijk mee rond loopt te smijten.

  Geliked door 1 persoon

 32. Paul55 zegt:

  delamontagne
  25 mei 2016 om 23:50

  Ik ben een aantal keren naar zuid Amerika geweest, en dat is niet vergelijken met Afrika. Sommige delen van Afrika staat al eeuwen stil bij wijze van spreken. Zuid Amerika is best wel ontwikkeld en de mensen zijn inderdaad anders. Ze zijn niet zo passief als de afrikanen. Hoewel ik de armoede in Z.A.M, wel degelijk gezien heb. In Z.A.M. wordt je ook wel vrolijk, al was het vanwege de vele kleuren in de samenleving. De van nature passieve houding van de afrikanen is ook in grote mate gekweekt door links Europa, met hun miljarden donaties, een met tranen overgoten gezicht van een kind was al voldoende om de geldstroom op gang te brengen.
  We kunnen er wel een boek over schrijven wat links Europa aan schade toebrengt.

  Like

 33. Mirjam zegt:

  Mensen wordt niet gek. Maak jezelf niet gek door alles wat er gebeurt hier in Nederland en in de rest van Europa, want de enige die je ermee hebt, dan ben jezelf.
  Het is zo, er gebeuren verschrikkelijke dingen, we worden tot op ons hemd belazerd door heel veel, op het oog, intelligente mensen, waarvan wij denken dat ze toch beter zouden moeten weten. We worden voor racisten uitgemaakt, door mensen die zelf racisten zijn en ons ermee te kijk willen zetten, zodat hun racisme niet gezien en bemerkt wordt. Er is iets verschrikkelijks aan de hand in de wereld en hoe hard je ook strijd, het moet gebeuren. We moeten door deze ellende heen, zodat het beter wordt. Het enige wat ik kan zeggen, ondanks het feit dat ik ook woede voel en soms zo stom geslagen ben over het gebrek van inzicht in de waarheid over wat er op dit moment gebeurt, door mensen die op beslissende posities zitten en die alles in de soep laten lopen ten gunste van duivels die al het goede willen vernietigen en dan onze plaatsen over willen nemen in onze landen, ondanks dat, weet ik ook, dat dit niet meer lang duurt en dat we er toch doorheen moeten.
  Ik vertrouw op God en bid dat alles goed komt en dat Hij ons beschermd, en dat doet Hij, dat weet ik. Ze kunnen uitspoken wat ze willen, maar het zal ze niet lukken. Het zal ze niet lukken om ons kapot te maken of onze plaats in te nemen. God laat dit niet toe. Dus vertrouw op Hem en bid iedere dag dat alles goed mag komen, en dat zal het ook.
  Natuurlijk mogen jullie je mening zeggen, net als ik dit nu doe, maar hou toch in gedachten, dat je jezelf niet moet verlagen tot het niveau van het laagste van het laagste om anderen te wijzen op wat ze fout doen. Val niet persoonlijk aan, want we zijn allemaal maar mensen en niemand is meer. Val op de inhoud aan en laat het daarbij, niet op de persoon zelf. De mensen die anderen slecht aandoen, zullen daar vroeg of laat tol voor moeten betalen. Gods wegen zijn ondoorgrondelijk, dus laat Hem die beslissing nemen. Dat is de enige echte weg, geloof me.

  Like

  • Taljaard zegt:

   @Mirjam
   Amen!

   Mevrouw Simons is er in geslaagd om van haar vrouw-zijn en van haar gekleurd-zijn haar beroep te maken. alsof dat iets bijzonders zou zijn.. Dat mag een hele prestatie heten, gezien het feit dat meer dan 50% van de wereldbevolking uit vrouwen bestaat en dat de overweldigende meerderheid daarvan gekleurd is.
   En dat zegt ook iets over het denkvermogen van personene die met haar sympathiseren.
   Het afwijzen van mensen vanwege het pigmentgehalte van hun opperhuid vind ik verwerpelijk en dom. Maar je er op laten voorstaan eveneens.
   Er staan hierboven een aantal reacties die ik hoogst bedenkelijk acht, want racisme niet aan mij besteed. Mevrouw Simons is er nog niet eens in geslaagd om een opleiding voor kapster af te ronden en heeft zelfs het VMBO nog niet weten af te ronden.
   Mocht zij ooit in de TK komen (wat ik niet verwacht) dan zal zij door mensen als Martin Bosma, Harm Beertema en andere intellectuelen voor het oog van iedereen verbaal door de gehaktmolen worden gehaald en afgaan als een gieter.
   En dan wellicht beseffen een grote fout te hebben gemaakt.
   Dat heeft niets te maken met huidskleur, maar wel alles met verbale en cognitieve begaafdheden. En die heeft zij gewoon niet.

   Like

   • exmarineman zegt:

    Ja leuk en aardig je commentaar, maar als ze er wel in komt dan zal ze hoogstwaarschijnlijk ook merken dat ze bij de verkeerde partij zit als vrouw en wellicht zal ze zich dan als moslima presenteren want dan kunnen ze (de Turken van DENK) weer iets gaan provoceren en uitlokken want ze zal dan wel met een hoofddoek of wellicht nog erger in de TK willen (lees moeten) gaan zitten. Aan de andere kant als ze er dus achter komt en ze zit er helaas wel in, dan kan ze na een paar maanden opstappen en dan heeft ze voorlopig wel het wachtgeld binnen……

    Like

 34. Karen zegt:

  Taljaard, ik vind dat je het echt prima verwoord hebt zonder grof of racistisch te worden. Jouw commentaar zou ik een hele mooie afsluiting van het onderwerp Sylvana vinden want persoonlijk ben ik er inmiddels echt heeleemasl klaar mee!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s