Wie zijn hier de vijanden van de democratie?

Screenshot_5

(Door: Thomas Heck – Vertaling: E.J. Bron)

De presidentsverkiezingen in Oostenrijk zijn achter de rug, met een denkbaar miniem verschil, zo spannend kan democratie zijn. En je kunt van Alexander Van der Bellen denken wat je wilt, uiteindelijk heeft hij de verkiezingen gewonnen.

Maar de aanhangers van Norbert Hofer, hoe noemt men ze ook nog maar weer, “rechts-populisten”, schuimbekken van woede. Verzet en demonstraties zijn aangekondigd. De politie is in staat van paraatheid en houdt de komende dagen rekening met onlusten van ongekende omvang. . . wablief? U denkt dat u het niet goed gelezen heeft? Er vinden helemaal geen onlusten tegen Van der Bellen plaats? Alles is rustig?

Dan heb ik u daar waar ik u hebben wilde. Want stelt u zich toch eens de schreeuw van verontwaardiging van links in Oostenrijk voor wanneer Norbert Hofer zo denkbaar nipt zou hebben gewonnen als Van der Bellen nu. De Tagesschau en Heute.de zouden de overwinning van de “rechts-populist” gemeld hebben, Angela Merkel zou haar diepe bezorgdheid hebben geuit over de hernieuwde opkomst van rechts in het buurland, Martin Schulz zou gepleit hebben voor harde consequenties tegenover de EU-critici, Claudia Roth zou in tranen uitbarsten, Aiman Mazyek zou gewaarschuwd hebben voor “islamofobe” uitwassen n Europa, de lijst zou eindeloos voortgezet kunnen worden.

Dat alles zou nog binnen het democratische kader zijn gebleven. Maar dan zou hij gekomen zijn, de links-fascistische meute, die auto´s in brand zou hebben gestoken, vlaggen verbrand zou hebben, de politie met stenen bekogeld zou hebben, zoals hij dit op iedere verdomde 1 mei doet. Omdat ze fascisten zijn. Ze zijn alleen vreedzaam als ze verkiezingen winnen, meerderheidsbeslissingen met andere meningen worden niet geaccepteerd, in het gunstigste geval neer gebruld, meestal met een regen van stenen bedekt, in vlammen verstikt. Omdat ze zo zijn. De linkse meute: ondemocratisch, fascistisch, en zoals we sinds 01-06-2016 uit Berlijn weten, diep antisemitisch. Om van te kotsen . . . de ware vijanden van de democratie.

Bron:
http://heckticker.blogspot.nl
Door: Thomas Heck

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Nuttige idioten", "Populisme", "Weg met ons!", antisemitisme, Barbarisme, Censuur, Communisme, democratie, EUSSR, gezond realisme, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, nationaalsocialisme, nazisme, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, socialisme, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

18 reacties op Wie zijn hier de vijanden van de democratie?

 1. joopklepzeiker zegt:

  Sterke aanwijzingen dat verkiezing linkse president Oostenrijk is vervalst

  Het gebeurde al eerder in Schotland, waar in 2014 de uitslag van het referendum over afscheiding van Groot Brittannië volgens diverse waarnemers ter plekke werd vervalst, zodat de EU niet het risico zou lopen dat het land als eerste weer onafhankelijk van Brussel zou worden. Nu zijn er sterke aanwijzingen voor eenzelfde, zelfs erg opzichtige manipulatie van de verkiezing van de nieuwe president van Oostenrijk. Dat is nu de linksgroene pro-Europese Alexander Van der Bellen geworden, terwijl eigenlijk de EU- en immigratie kritische Norbert Hofer zou hebben gewonnen. In Oostenrijk lijkt de onrust onder de bevolking om zich heen te grijpen, nu men ook daar beseft dat democratie in de EU geen enkele betekenis meer heeft, en zelfs schaamteloos met voeten wordt getreden.

  Een zogenaamde ‘vliegende kiescommissie’ liet op een lijst 3518 stemgerechtigde kiezers zien, maar 21.060 afgegeven stemmen, waarvan 14.533 voor de linksgroene kandidaat. Hoe er in dat kiesdistrict in de stad Linz plotseling 600% meer stemmen werden geteld dan geregistreerde kiezers, kon niet worden verklaard. Het was echter glashelder dat de linksgroene Van der Bellen –wellicht niet geheel toevallig voormalig (?*) Vrijmetselaar (5)- die ruim 14.000 fictieve stemmen heel hard kon gebruiken.

  Elders, in Waidhofen an der Ybbs, werd een opkomstpercentage van 146,9% gemeld. Het minister van Binnenlandse Zaken sprak later van een ‘invoerfout’ (2). Dat kan natuurlijk, maar er zijn nog meer aanwijzingen voor verkiezingsmanipulatie. Zo steeg het aantal ongeldige stemmen van 92.655 in de eerste ronde, naar 165.212 in de tweede, wat erg ongewoon is, zeker gezien het feit dat beide kandidaten politiek zo hemelsbreed van elkaar verschillen.

  Het plotselinge enorme verschil, 72.557 stemmen, was al voldoende geweest om Hofer te laten winnen, want hij verloor met 31.026 stemmen, die zijn tegenstander pas maandag na het tellen van de per post uitgebrachte stemmen kreeg. Bovendien was het aantal briefstemmers met 746.110 vele malen hoger dan gebruikelijk, en gingen deze stemmen -61,7% voor Van der Bellen- wel heel erg afwijkend en opvallend tegen de landelijke trend in. Zondagavond, toen de linksgroene nog 144.000 stemmen achter lag, leek Hofer namelijk nog de gedoodverfde winnaar. (3)

  Het is traditioneel tamelijk eenvoudig om met per post uitgebrachte stemmen te frauderen. Zo zouden veel stemmen voor Hofer simpelweg ongeldig gemaakt kunnen zijn door een tweede kruisje op het biljet in te vullen. De FPÖ heeft vandaag dan ook besloten om officieel aangifte te doen van verkiezingsvervalsing (4).

  Oostenrijkers worden wakker

  Op Oostenrijkse sociale media is een flinke meerderheid van mening dat het zeker niet overdreven is te stellen dat al deze verdachte zaken erop zouden kunnen wijzen dat de verkiezingen zijn vervalst. De rechtse vrijheidspartij FPÖ is met officieel bijna 50% van de stemmen –maar in werkelijkheid vermoedelijk dus de meerderheid- sowieso nog nooit zo sterk geweest in Oostenrijk. Dat betekent dat de bevolking massaal wakker wordt, en begint op te staan tegen de pro-Brusselse, pro-immigratie en pro-islamisering links-liberale elite. (1)

  * Eenmaal lid van een Vrijmetselaarsloge, zoals Van der Bellen ‘was’, is het erg moeilijk daar weer uit te treden, omdat leden een eed afleggen waar ze levenslang aan gebonden zijn. Ook draagt Van der Bellen nog steeds openlijk zijn Vrijmetselaars’schort’.

  Xander

  (1) Unzensuriert
  (2) Epoch Times
  (3) Staatsstreich
  (4) OE24
  (5) Guido Grandt

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2016/05/Sterke-aanwijzingen-dat-verkiezing-linkse-president-Oostenrijk-is-vervalst

  Like

 2. D. G. Neree zegt:

  wat is er op 1 juni 2016?
  Helemaal eens met het artikel verder.

  Like

 3. Jan D. zegt:

  Ik heb mijn twijfels of deze verkiezingen in Oostenrijk wel eerlijk verlopen zijn.

  Like

 4. Drs.P. zegt:

  Ondanks dat het hersendode linkse gespuis niet in werking is gezet, is de boel in Oostenrijk toch zwaar verneuqt door gemeentes en cabal overheid:
  http://www.geennieuws.com/2016/05/presidentsverkiezingen-oostenrijk-meer-stemmen-dan-kiezers/
  Hopelijk kan men hier iets mee en wordt die smerige socialist eruit getrapt!!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 5. Japio zegt:

  Het linkse k*t volk is de moderne NSB in al z’n facetten. Straks als de islam z’n ware gezicht zal laten zien (wat ze mijn inziens allang doen) en er is stront aan de knikker dan is het van, das haben wir nicht gewurst. Deze hersenlozen facistische, verachtelijke en verraderlijke goedmensen moeten maar is goed gaan nadenken of ze zin hebben straks 6 maal per dag met hun gezicht naar het oosten willen gaan bidden. Dat hun dochters en vrouwen gesluierd door het leven moeten. Dat ze geiten moeten gaan n**ken en opeten. Want dat zal de consequentie zijn van hun onmetelijk verradelijk gedrag.

  Like

 6. ant hyde zegt:

  Wat had ik toch graag de boze gezichten van alle policor politici/media willen zien. Oostenrijk had een grote stap in de goede richting kunnen zetten, nu moeten ze wachten tot oktober 2018 voor nieuwe verkiezingen. Oostenrijk gaat het ook niet halen, het gaat Zweden achterna….

  Like

 7. Helena zegt:

  Bravo voor Thomas Heck.
  Dort traf er den Nagel auf den Kopf.

  Like

 8. Bezorgdejongert zegt:

  Volgens mij waren er al lang voor de uitslag van de 2e ronde rellen en grote demonstraties in Oostenrijk door inderdaad, linkse communisten / anarchisten, toch is het goed om dit op te merken.

  Over de presidentsverkiezingen zelf kan ook veel gezegd worden, ik ben te moe om alles te copy pasten maar het komt er op neer dat VDB een vrijwel onmogelijke kans had om nog te winnen. Menig persoon weet dat het establishment gewoon de macht en wil heeft om verkiezingsfraude te plegen, ook juist omdat deze verkiezing er een was van zeer grote betekenis. Wat natuurlijk ALTIJD meespeelt is de media, die zo’n +/-10-20% van de bevolking weet te hersenspoelen, dus wat dat betreft is geen enkele verkiezing in Europa eerlijk. Zonder de media zou VDB never nooit op 50%+ zijn gekomen en hadden Front National of Ukip (12,7% stemmen goed voor 1 van de 650 zetels) allang, allang veel meer politieke macht.

  Oostenrijk gaat de kant op van Zweden (hoe gaat het eigenlijk met Zweden? Ik hoor hier niks meer over), ze gaan het ook niet halen ben ik bang. De volgende verkiezingen zijn pas in Oktober 2018 dus tot die tijd blijven de grenzen in principe gewoon wagenwijd open, alhoewel er misschien een paar ‘strenge’ regels worden doorgevoerd die de bevolking het idee geeft dat er minder moslims naar Oostenrijk komen.

  Ik had zo gehoopt op een overwinning van Hofer, eindelijk eens wat goed nieuws!Maar nee, na deze verkiezingen is het bij mij wel duidelijk dat we de kant van de totale oorlog opgaan. Verkiezingen zullen niet heel veel meer gaan helpen, Le pen gaat de presidentsverkiezingen verliezen, brexit zal niet doorgaan, UKIP zal zetels winnen maar verder geen politieke macht, PVV moet 40+ gaan pakken maar voor Nederland is het ook al te laat denk ik. Polen, Hongarije, de Balkan en Baltische landen worden zo langzamerhand betere emigratie opties van bijvoorbeeld Canada of Australie….

  Sorry hoor voor dit lange onsamenhangende verhaal, het voelt soms gewoon alsof sommige kritieke punten / nieuwsitems totaal niet benoemd worden door zelfs de underground internet media, men moet tegenwoordig vreselijk diep zoeken om de waarheid te vinden.

  Like

 9. wim zegt:

  Goed gezien!

  Like

 10. Japio zegt:

  Wie de vijanden van de democratie zijn? Die linkse horken en de islam, die twee gaan hand in hand.

  Like

 11. Ron zegt:

  “de links-fascistische meute, die auto´s in brand zou hebben gestoken”.

  Een andere meute (een moslim meute) is enkele uren geleden in Parijs begonnen. Ook met auto’s in brand steken en dergelijke.

  Paris Under Muslim Siege! Riots, Looting, Killing 5 25 16 – YouTube

  Paris Under Muslim Siege 2 Riots, Killing, Arson May 25 ’16 – YouTube

  Like

 12. Geronimo zegt:

  Even verwijzen naar een paar markante vaststellingen in onderstaand artikel, verschenen op het Vlaamse blog: http://www.golfbrekers.be, feiten die heel duidelijk wijzen in de richting van verkiezingsfraude. Ik citeer deze interessante tekst voor een keer meteen integraal, als dat mag van de webmaster natuurlijk.

  “Merkwaardige kiesverrichtingen in Oostenrijk

  Wonderbaarlijke vermenigvuldiging van stemmen. Het vermoeden van kiesmanipulaties ten gunste van Van der Bellen neemt toe. Zo toont het verslag van een ‘vliegende kiescommissie’ (gaat ter plaatse kiesverrichtingen opnemen bij bv. bedlegerige patiënten) 3.518 kiesgerechtigden en 21.060 uitgebrachte stemmen, waarvan 14.533 voor Van der Bellen. Hoe het tot een stijging van de uitgebrachte stemmen met bijna 600% t.o.v. de kiesgerechtigden is gekomen wordt in de tabel van de stad Linz niet medegedeeld. Naar verluidt zouden de aan-huis-geregistreerde stemmen samen gevoegd zijn met alle andere papieren stembiljetten. Zegt men.

  In Waidhofen an der Ybbs was de deelname aan de verkiezingen bijzonder groot. Heel groot: 146.9% van de kiesgerechtigden nam deel aan de verkiezingen. Naar verluidt zou er een verkeerd cijfer ingevoerd zijn. Zegt het BMI, het binnenland ministerie.

  146,9 Prozent Wahlbeteiligung in Waidhofen/Ybbs (Bild: APA/HELMUT FOHRINGER, wahl16.bmi.gv.at)

  Ook bij de ongeldige stemmen kon men een merkwaardige toename vaststellen. Een heel raar fenomeen. Bij de eerste ronde stonden er vijf kandidaten op het stembiljet. Bij de tweede ronde dongen er slechts twee kandidaten naar de presidentsnominatie en toch steeg het aantal ongeldige stemmen met 78%. Bij de eerste ronde telde men 92.655, bij de tweede ronde 165.212 ongeldige stemmen. Eigenaardig: hoe minder kandidaten, hoe groter de kans op fouten. Blijkbaar.

  Het verschil, zijnde 72.557, had voor de helft al voldoende geweest om Norbert Hofer te laten winnen. Hij verloor immers met 31.026 stemmen, die zijn opponent door de toezending van de papieren kiesbiljetten bekwam.

  Nog nooit werden er zoveel papieren kiesbiljetten verzonden. 746.110, waarvan – helemaal tegen de elektronische kiestrend in – 61.7% voor Van den Bellen gestemd hebben. Hij lag toen met 144.000 stemmen achter Norbert Hofer. Alles onder 60% had deze naar het presidentsschap gebracht.
  Een extra kruisje op een geldig stembiljet is immers snel geplaatst. Waarmee een geldig stembiljet plots ongeldig wordt.

  Ook in de sociale media nemen de geruchten op potentiële manipulaties toe. Ca. 70% van de Krone-lezers beantwoorden de vraag of de geruchten over de kiesmanipulaties overdreven zijn, met ‘neen‘.

  De verkiezingen aanvechten? Zou het aarde aan de dijk brengen? Tot 8 juni heeft de FPÖ tijd om te beslissen. Ruim tijd om e.e.a. “aan te passen”. Norbert Hofer mocht niet winnen. Zoveel is duidelijk, maar de FPÖ is de morele winnaar. Hun kandidaat, Norbert Hofer, haalde in z’n eentje quasi 50% van de stemmen. Van der Bellen is de kandidaat van de vier – allen-tegen-één – partijen vertegenwoordigd in het parlement. Van der Bellen is de president van het establishment, van de regime-partijen, van de politiek-correcte waanzin, van de EUSSR.

  Norbert Hofer is de president der harten, de president van het volk. In Der Standard verscheen een analyse van het stemgedrag. Blijkt dat universitair opgeleiden met 81 – 19 voor Van der Bellen kozen, terwijl Jan-met-de-pet met 86 – 14 Hover verkoos. Het volk mort, is het niet eens met de invasie der ‘vluchtelingen’ en voelt zich onbegrepen. De ‘elite’ houdt vast aan de politiek-correcte linkse koers van ‘tolerantie’ en ‘geen-mens-is-illegaal’.

  Het vermoeden ligt voor de hand dat de ‘elite’ met op kop de EU niet nagelaten heeft Hofer een voetje te lichten. En meteen een boodschap aan alle vrijheidslievende patriotten in Europa gezonden heeft. Ze zullen alles eraan doen om de verkiezingen in de natie-staten naar hun hand te zetten. En indien ze daarin niet slagen, dan zijn er altijd nog noodoplossingen te vinden…”

  Like

 13. Republikein zegt:

  Wat zegt trippelpunt?

  Like

 14. ildiko zegt:

  Wie kan en durft deze monsters verplicht 5 jaar naar Marokko of SA of Qatar sturen? daar zullen ze in 24 uur tot mores hun les leren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s