Geert Wilders: Geef alle AOW´ers € 300,-

PVV blauw

Dijsselbloem wil de Grieken helpen.

Ik wil onze ouderen helpen. https://t.co — Geert Wilders (@geertwilderspvv) 25 mei 2016

PVV-leider Geert Wilders wil dat alle AOW’ers er dit jaar 300 euro bij krijgen en volgend jaar weer. Daarvoor wil hij het begrotingstekort laten oplopen. Ouderen zuchten al jaren onder de lage rente, terwijl de schatkist daar juist van profiteert. Oneerlijk, meent Wilders. Veel pensioenfondsen kampen met te lage dekkingsgraden, als gevolg van de verlaging van de rente door de Europese Centrale Bank. Aanvullende pensioenen kunnen daardoor veelal niet geïndexeerd worden. Het pensioen van 200.000 gepensioneerden dreigt komend jaar zelfs gekort te worden.

PVV Tweede Kamer

Zolang de rente niet stijgt, moeten ouderen een hogere AOW krijgen, meent Wilders. Het kabinet moet daarvoor de meevallers inzetten, die het al jaren opstrijkt door de lage rentelasten op de staatsschuld. Betaalde het kabinet in 2013 nog 9,1 miljard euro aan rente, in 2015 was dat nog ‘slechts’ 7,9 miljard, blijkt uit het jaarverslag van het Rijk.

Wilders: ,,Alleen vorig jaar al is 900 miljoen euro minder uitgegeven aan rente dan het jaar ervoor. Dat geld is waarschijnlijk gebruikt om het begrotingstekort minder te laten oplopen. Maar ik vind dat onaanvaardbaar. Mark Rutte profiteert, terwijl ouderen moeten bloeden.”

Gouden bergen

De PVV-leider is niet de eerste politicus die geld belooft. De verkiezingsbelofte van Mark Rutte – 1000 euro voor elke hardwerkende Nederlander – ligt nog vers in het geheugen. Waarom zouden ouderen nog geloven dat ze een extraatje krijgen, dat in totaal 1 miljard euro kost?

Wilders: ,,Ik beloof geen gouden bergen. Ik doe ook niet structureel de AOW omhoog. Wat ik zeg kan morgen worden geregeld, zonder te bezuinigen. Als er maar politieke wil is om dit te doen.”

Achteruit

Volgens het Centraal Planbureau gaan ouderen er komend jaar gemiddeld 1,3 procent op achteruit, terwijl veel werkenden erop vooruit gaan. Het kabinet bekijkt in augustus of ouderen gecompenseerd moeten worden. De PVV doet zijn voorstel donderdag bij het verantwoordingsdebat over de begroting van vorig jaar. Eerder stelden de pensioenfondsen voor Metaal & Techniek en Zorg & Welzijn al voor om de AOW te verhogen. De kritiek was toen dat een algemene AOW-verhoging heel veel geld kost, terwijl ook rijke ouderen profiteren die nog makkelijk kunnen rondkomen.

Volgens Wilders is dat onvermijdelijk. Omwille van de uitvoering ziet hij geen andere mogelijkheid. ,,Het gaat om een eenmalige regeling. Het is niet te doen om daar een specifieke maatregel van te maken, dat kost alleen maar geld.”

Klik hier om dit artikel te lezen op de website van het Algemeen Dagblad.

Klik hier om het artikel te lezen op de website van het RTL Nieuws.

Bron:
www.pvv.nl
(h/t Ton van Kesteren)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, PVV. Bookmark de permalink .

21 reacties op Geert Wilders: Geef alle AOW´ers € 300,-

 1. Tistochwat zegt:

  Een mooi streven, zoals we gewend zijn van Geert Wilders, maar 300 euro per jaar…
  Dat is 25 euro per maand… Het is natuurlijk beter dan niets, maar het blijft een pleister op de zere wond, zolang het stelen van ‘hogerhand’ gewoon doorgaat. Die 300 euro zouden wel weer ‘gecompenseerd’ worden door de linkse ‘elite’.

  Ik kreeg vandaag een mailtje van een vriend die geëmigreerd is naar een Spaans eiland.
  Vergelijk de wegenbelasting van daar eens met die van onze kleptomane overheid?

  [quote] Vanochtend lag in onze brievenbus de aanslag wegenbelasting 2016.
  Volgens het kentekenbewijs weegt onze auto rijklaar (met volle tank) 1202 kg.
  Volgens internet is het tarief bij jullie 608 euro per jaar (benzine of aardgas).
  Hou je vast: het tarief hier is 36,81 voor het gehele jaar, en de soort brandstof maakt niet uit.[/quote]

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Tistochwat om 13:48

   Ja, het is schandalig dat de automobilist moet opdraaien voor de onbekwaamheid van een overheid die op geen enkele wijze weet om te gaan met het van ons afgenomen geld. Als je opnoemt wat er NIET belast is in Nederland, dan ben je heel snel klaar.
   En nóg zijn ze niet tevreden, want nu weer gaan er stemmen op om de hypotheekrente-aftrek onder de loep te leggen, maar ook onze pensioenen zijn in beeld. Het beroven van de burgers is vrij gemakkelijk, want behalve protesten via de p.c. en boze reacties in de dagbladen, houdt de Nederlander zich redelijk rustig.

   Inderdaad, 300 euro is een schijntje. Ook al zouden ze dit jaarlijks ontvangen. Per maand kunnen de ouderen er inderdaad niet veel mee doen. Toch hoop ik dat dit mooie voorstel van Geert wordt uitgevoerd. Veel meer hoeven we van onze roverheid niet te verwachten.
   Ja, het is een aalmoes. Meer niet.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Tistochwat.
   300 Euro dekt de gemiddelde index-aanpassing van ca. 20,- Euro per maand,
   plus de 5,- Euro vermoedelijke pensioenverlaging die werd aangekondigd.
   Dus het is niet “natuurlijk beter dan niets” maar een volledige compensatie
   die Wilders voorstelt.

   6 Jaar geleden betaalde ik in Nederland al 2.220,- Euro per jaar aan wegenbelasting voor mijn RanchRover.
   In 2010 toen ik dat jaar naar België vertrok betaalde ik 245,- Euro per jaar.
   Dat bedrag is nu 285,- per maand.
   Goed je hebt er weinig infrastructuur voor, maar je betaald ook niks te veel.
   Nederlanders worden werkelijk ontzettend bestolen door hun beroepspolitici.

   Like

 2. wim zegt:

  Heel goede actie met de juiste argumentatie.

  Like

  • exmarineman zegt:

   UItgaande dat het totaal aan AOW per € 18500,00 is en er volgend jaar weer 1,3% koopkrachtkorting komt voor de gepensioneerden (en dat is dan nog denk ik zonder de eventuele korting van het aanv pensioen) dan is dat € 240,00 per jaar alleen al op de AOW (alleenstaande met toeslag). Dus op zich is dan een 1-malige jaarlijkse uitkering van € 300,00 best een aardige compensatie. De gepensioneerden staan al 8 jaar stil wat indexatie betreft (overigens ook de pensioenen van de nog opbouwende werkenden, maar die kunnen er nog wat aan doen tijdens hun actieve jaren) en dat alleen al is een koopkracht vermindering van 16% (8*2%). terwijl vele werkenden er nog altijd netto op vooruit zijn gegaan, denk alleen al aan de belastingverlaging van € 5 miljard over 2016. Zie bijvoorbeeld het overheidspersoneel dat 5% loonsverhoging heeft gekregen en alle andere CAO’s weet ik niet noch de individuele loonsverhogingen…. Ja er zijn ook heel veel mensen ontslagen of opnieuw aan het werk – denk aan de thuiszorg – maar tegen een lager loon. Hoe zit het met hún pensioenopbouw????

   Like

 3. Cathja zegt:

  Een sympathiek idee van Geert Wilders. Tal van ouderen moeten noodgedwongen hun vakantiegeld inzetten om de verplichte eigen bijdrage m.b.t. de zorgkosten te kunnen betalen. Voor twee gepensioneerden kan dit betekenen dat ze niet meer met vakantie kunnen gaan, omdat oudere mensen nu eenmaal meer gebruik moeten maken van de gezondheidszorg. We moeten niet kijken naar de ‘welgestelden’ onder de ouderen, maar juist naar de groep ouderen die niet het geluk heeft dat ze een dikke buidel geld achter de hand hebben.
  Alle ouderen verdienen het om een extraatje te krijgen. Zij behoren tot de meest getreiterde groep burgers, en het wordt tijd dat er eens een compensatie komt. Overal is geld voor. Voor de meest idiote projecten en clubjes, voor allerlei duistere zaken elders in de wereld, maar onze ouderen zoeken het maar uit, want ‘ze hebben het echt niet zo slecht’.

  Ik hoop dat Geert’s plan brede steun gaat krijgen. Op zo’n sympathiek idee kun je moeilijk kritiek hebben. Toch?

  Like

  • exmarineman zegt:

   Het is een heel sympathiek voorstel en ik ben het persoonlijk met hem eens. Maar ja….het is een voorstel van Geert Wilders en zijn PVV, dus ……. En wedden dat er ergens volgend jaar tegen de echte verkiezingstijd een andere partij terug komt het dit soort van voorstel…!

   Like

 4. Anneke zegt:

  Et wordt al minstens twintig jaar gerommeld met de particuliere pensioenen. Ervaring opgedaan bij de afd. particulier pensioen van verzekeraar INTERPOLIS, in de zogenaamd glorieuze jaren-90 van de vorige eeuw. Mensen kregen toen al NIET waar ze recht op hadden, wat ze hadden opgebouwd gedurende hun actieve arbeidsmarkt jaren. Helaas werd en wordt er over dit soort feiten NOOIT gesproken. De doofpot is goed, dit is de visie van de WANGEDRAGERS….de misvormde geesten van onze maatschappij.

  Geliked door 2 people

 5. Fred zegt:

  Jammer alleen dat “ze” dat geld liever aan de economische gelukzoekers zullen geven.
  De oudjes zullen achter het net vissen ben ik bang.

  Like

 6. Anneke zegt:

  De maatschappelijke scheefgroei is al tijden actief. Heb zelf het vermoeden al ruim 40-jr. Toen de PvdA (den domme Uijl Jopie) aan de macht kwam is het stapsgewijs fout gegaan. Het geld werd meer en meer onverantwoord over de balk van het kabinet gesmeten. Subsidies vlogen de samenleving om de oren…Bedoeld voor iedereen, leek wel. Terwijl dat toch niet de bedoeling was. Uitkeringen bestemd voor iedereen ??? Gastarbeiders kwamen in grote hordes Nederland maatschappelijk onder de voet lopen, helemaal in de loop van de jaren-70. De gewone, wat minder geschoolde geboren en getogen Hollander was ineens veel rechten verloren. Hij had op de arbeidsmarkt ineens minder succes, zijn rechten werden verzwolgen door de binnendringers uit de woestijngebieden. Dat de grote menigte dat niet in zag…Ogen en oren zijn ruim vier decennia lang potdicht gebleven.

  Like

  • exmarineman zegt:

   Ja klopt, ben het met je eens. Eerst waren er de Italianen en Spanjaarden, die waren goedkoper o.a. voor de Staatsmijnen. Zowel in Nederland als België. De eigen koempels waren te duur geworden, kolen zogenaamd werden onbetaalbaar. Toen kwamen er andere gastarbeiders uit andere landen en ipv ze een tijdelijk contract te geven – zoals bijv Zwitserland dat doet – en als je geen baan meer had en kon krijgen …. terug naar eigenland. Nee die mochten blijven en toen kwam gezinshereniging om de hoek kijken en vanaf dat moment groeide en groeide het maar door. Vanaf dat moment werd ineens ook het zgn Vluchtelingenverdrag MISBRUIKT door de asociale linksche gutmensch. Intussen had men ook maar iets bedacht om buitenlanders en vrouwen op de Nederlandse arbeidsmarkt voorrang te gaan geven….. dat het om pure discriminatie ging (en nog gaat) van de autochtone blanke Nederlandse man – mocht de pret niet drukken. Men noemde het dan ook maar “positieve discriminatie”…… wat daar nou positief aan is/was mag Joost weten… het is en blijft gewoon ordinaire discriminatie. Het gaat bij links dan ook niet meer om de best gewalificeerde persoon op een bepaalde werkplek, maar of hij/zij is:
   – buitenlander, zwart, bruin, geel, oranje, maakt niet uit zolang je/ze maar geen Nederlander is/bent
   – en als het dan ook nog eens een vrouw is dan heb je extra rechten (voorkeurspositie)
   – dan komt de Nederlandse vrouw aan de beurt.

   Like

 7. Fubar zegt:

  Dit had ik ook al op Fenixx als commentaar geplaatst:

  De pensioenfondsen hebben last van de kwalijke gevolgen van het beleid van Mario -Weimar- Draghi, die per se de inflatie aan wil jagen. Waar is het goed voor dat alles elk jaar duurder wordt? En door die lage rente die hij vaststelt worden onze pensioenfondsen gedwongen een lage rekenrente te hanteren, wat ook weer niet terecht is, want jaar in jaar uit halen ze een hoger rendement dan die rekenrente. De EU en de euro is het grootste kwaad.

  Begrotingstekort op laten lopen is altijd dom, al zit er misschien niks anders op in dit land in de huidige situatie met partijen die niet willen bezuinigen, maar alleen maar willen lasten verzwaren. Maar als je dan al moet lenen als land, leen dan niet bij private banken. De macht om geld te scheppen hoort bij de staat te liggen en die staat zou daar een werkelijk onafhankelijke Nederlandse Bank voor moeten hebben en gebruiken. Als Nederland zijn eigen geld schept, stellen we zelf de voorwaarden vast waaronder we van de Nederlandse Bank lenen, bijvoorbeeld tegen 0 rente.

  Zullen we maar gewoon echt bezuinigen, zodat we een ruim begrotingsoverschot hebben waar we dan leuke dingen mee kunnen gaan doen?

  1-Ontwikkelingshulp, of hoe ze het willen noemen. Kan weg. Is verspilling en leidt tot misstanden. 4 miljard per jaar structureel.

  2-JSF, onnodig, lomp, te duur, maakt zo’n herrie dat dat zijn stealth opheft, is zo zwaar dat ie geen bom meer kan tillen. Beter kopen we wat drones. En dat we de acties live streamen, maja de overheid en ICT.. 7 miljard eenmalig.

  3-Overheid geen nieuwe ICT projecten meer uit laten voeren. Miljarden.

  4-HRA afschaffen over een periode van 20-30 jaar. Al kon het in Engeland en Zweden sneller en vrij geruisloos. Waarom? Drijft de huizenprijzen op (met het aftrekbare bedrag) Resultaat; hogere hypotheken: de enige profiteur: de banken. 7 miljard structureel over 20 jaar. Hier staat het keurig mooi uitgelegd:
  http://www.amsterdampost.nl/esm-als-antwoord-op-het-hra-vraagstuk/

  5-Huursubsidie. 2 miljard per jaar.

  6-Immigratiestop. Schijnt nu 7 miljard per jaar te kosten.

  7-Een jaartje een personeelsstop bij de overheid zal ook niet onoverkomelijk zijn.
  – Afschaffen stadsdelen. Het is van de zotte dat een dorp als Amsterdam meer wethouders en ambtenaren heeft dan New York.

  8-De afdracht aan de EU is ook iets van 7 miljard per jaar dacht ik. En daar financieren we de vluchtwegen mee van degene die hier een juwelier doodschiet tot in Tblisi. 7 miljard structureel.

  9-Dat pvda-d66-GL getetter via mijn beeldbuis de hele dag kan ik ook missen als kiespijn. Dat is geen informatie maar agitprop. 1 miljard structureel.

  10-Alle subsidies. Voor kunst (en voor u begint te bleren: ik ben zelf beeldhouwer en de valse concurrentie middels subsidies voor incapabelen meer dan zat), cultuur, gescheiden zwemmen, cursussen hoofddoekknopen en tafelkleedjes haken. Op landelijk, provinciaal en gemeentelijk niveau! 2 miljard structureel.

  11-Alle AOW-WW-WAO- en bijstandsuitkeringen die uitgekeerd worden aan mensen die hier niks te zoeken hebben, hier nooit gewerkt hebben of hier zelfs helemaal nooit geweest zijn per direct stopzetten. Miljarden structureel.

  12-Afschaffen van de provincies en de Eerste Kamer levert vast ook wel iets op.
  Als je nog niet eens transparant wenst te zijn over je eigen declaratiegedrag dan dien je je biezen te pakken

  13-De keuniging kan ook wel weg.

  14-Alle stiekeme islam-subsidies. Of het nou het hoofddoekje van de koningin in Oman is, of de grond waar die 500 moskeeën op staan. Of het racistische onderwijs waar slechte -zwarte- (lees islamitische) scholen tot twee maal meer geld krijgen dan ‘goede’ witte scholen.

  15-De kinderbijslag voor meer dan twee kinderen.

  16-De Antillen. Per direct en eenzijdig alle contracten en verdragen verscheuren en verbranden. Alle betalingen stopzetten en ipv. geld de inwoners retourneren. 400 miljoen is traceerbaar in de miljoenennota onder het kopje koninkrijksrelaties, maar dat is alleen om ‘betrouwbaar bestuur’ te waarborgen en de kustwacht. VWS, SZW, OCW en verscheidene andere departementen staan ook allen kwistig met wapperende briefjes en glimmende muntjes te strooien. 2 miljard structureel.

  17-De rentelasten: Geld lenen kost geld. Heel veel geld. Volgens de miljoenennota 2011 betalen we 10,4 miljard jaarlijks aan rentelasten. Met deze bezuinigingen gaat dat naar nul. 10,4 miljard structureel.

  18-Ik ben nog niet klaar, want de gezondheidszorg, de sociale zekerheid en het onderwijs kosten verreweg het meest. Bijna driekwart van het totale budget. Maar die vergen aparte hoofdstukken.Wel kunnen we hier alvast stellen dat alle drie met een aantal vergelijkbare problemen kampen.
  -almaar uitdijende organisaties.
  -almaar stijgende kosten, terwijl de kwaliteit niet toeneemt.
  -een almaar grotere overhead, met te goedbetaalde directeuren, voorzitters en dergelijke.

  Geliked door 2 people

  • exmarineman zegt:

   Mooi stuk en ben het over veel punten met je eens. Ik wil wel inhoudelijk op een paar punten / voorstellen in gaan. 1, 2 3 en 4 : geen problemen, maar vwb de HRA wel iets regelen voor degenen die deze HRA nu wel nog hebben (NB: ben geen huizenbezitter);.
   5. geen commentaar; 6 Immigratiestop: akkoord en speciaal voor islamlanden en ook geen gezinshereniging meer. Ook actief promoten van terugkeerbeleid.
   7. en 8. geen probleem, maar zou toch Nexit willen. 9. Afschaffen omroepverenigingen, maar alleen publieke ongebonden omroepen. Denk aan Duits systeem of Belgische.
   10. geen probleem. 11. AOW etc. Op zich geen probleem en in combinatie met 6 goed mogelijk. Merk wel op dat zij die hier nooit in Nederland zijn geweest als inwoner en met verblijfsvergunning en dus ook geen BSN hebben die bouwen sowieso geen rechten op dus ook niet voor de AOW. Alle subsidies richting buitenland vallen meestal onder Ontw.hulp. Bijstandsuitkeringen vervallen nu ook al volgens mij. Maar een WAO’er die naar het buitenland vertrek emigreert of terugkeert onttrekt zich aan de Nederlandse arbeidsmarkt en tenzij afgekeurd voor 90-100% moet lagere uitkering krijgen en de anderen 1* per 2 jaar terug voor keuring en bij niet verschijnen stoppen uitkering.
   De rest kan ik me op kleine dingen na wel vinden, Antillianen geen Nederlanderschap meer en dus ook verblijfsvergunning/visum aanvragen: geen inkomsten, geen verblijfsvergiunning, ook geen asielrecht etc. De ziektekosten moeten weer centraal geregeld worden (ziekenfonds terug, maar voor iedereen dus geen particuliere meer). Denk aan de Belgische of Engelse regeling.

   Aanvulling: wachtgeldregeling voor bestuurders, kamerleden en alle andere politieke functies versoberen en verkorten op basis van de WW. Ook geen reisdeclaraties meer maar gewoon alles zelf betalen uit de onkostenvergoeding zoals ze die maandelijks al ontvangen. Bij voorkeur reizen per OV 2e klas.

   Like

  • exmarineman zegt:

   Nog een aanvulling: vwb alles wat met de islam te maken heeft subsidies afschaffen. Ook de bouw van moskeeën moet stoppen, beter nog een aantal afbreken. Ook geen grond verkopen en in eigendom geven want ze zien dat als “bezetting” van een deel van Nederland. Moskeeën mogen daarom ook alleen maar worden gebouwd op eigen grond.
   En Nederland heeft zijn grondgebied hard nodig om woningen voor de inwoners te bouwen, voor landbouw en natuurbehoud. Ook geen speciaal en gesubsidiëerde scholen/onderwijs voor moslims, gewoon naar de openbare school. Uiteraard moeten alle gezichtsbedekkende kleding worden verboden….is eigenlijk al verboden en staat ook in de APV (Algemene Plaatselijke Verordening) opgenomen.
   Nooit toegeven aan het feit dat zij – de moslims – boven onze wetten, normen en waarden leven. Geen vergunning voor sharia(rechtbanken) geen sharispolitie in woonwijken/steden, geen gescheiden zwemtijden noch aparte voor vrouwen. Als dat laatste al nodig zou moeten zijn, dan geen aparte voor moslima’s.

   Like

 8. Jan D. zegt:

  Prima idee. maar helaas het is een idee van de P.V.V.dus jammer.

  Like

 9. leefbarbaar zegt:

  Tja, dat is een inkoppertje. Eén nadeel; er zitten hier inmiddels een miljoen? haatbejaarden in de AOW, die zelden genoeg hebben bijgedragen aan ons land om ook recht te hebben op AOW, maar het niettemin wel ontvangen. Deze opvreters krijgen dan ook een douceurtje.
  Velen zitten zelfs in de zandbak van AOW te genieten en hebben van die 300 euro meer voordeel dan hier.
  Ik weet wel dat het een goed plan is van de PVV, wat de andere partijen weer boos zal maken, maar persoonlijk zie ik meer in het gelijk trekken van de rechten van iedereen die hier 65 (67!) wordt en dat de AOW voor iedereen wordt gekoppeld aan het aantal jaren dat men hier gewerkt heeft. Zoals eigenlijk ook in de grondwet staat.

  Like

  • exmarineman zegt:

   In de Grondwet staat nergens dat je voor de AOW hier daadwerkelijk GEWERKT moet hebben. Iedereen die hier rechtens is te verblijven, wonen en evt werken dus heeft ook een BSN. En iedereen die hier geboren wordt en het Nederlanderschap verkrijgt (en ik zou dan zeggen zijn je ouders buitenlanders, dan geen Nederlanderschap voor de kinderen) kunnen die dus best hier wonen en werken. Al deze mensen bouwen vanaf hun 15e jaar tot 65e (straks 67 en wellicht zelfs 70) AOW-pensioen op. In principe dus 2% per jaar dat je in Nederland woont. Ga je – ook als autochtone Nederlander – naar het buitenland krijg je de AOW waar je recht op hebt. Elk jaar dat je NIET in Nederland hebt gewoond wordt afgetrokken van je AOW en dan is het dus geen 100% maar bijvoorbeeld 90%. Zij die hier pas zijn komen wonen op hun 40e of ouder krijgen dus ook maar een gedeeltelijke AOW op 65e. In dit geval dus 65-40 = 25 jaar * 2% = 50%. Dat is dan dus minder dan de bijstandsnorm en wordt dan (helaas) aangevuld tot 100%.Maar als je dus gaat remigreren zou ik zeggen….geen aanvulling tot 100% meer. En ook meer en betere controle in bepaalde landen op het vermogen zoals eigen hui(s/zen) etc.

   Like

 10. Avidia zegt:

  Die hele immigratie maakt ons land kapot, dat durf ik te stellen, mensen die nooit een cent hebben bijgedragen krijgen het, zo ook de woningen, we halen iedereen maar binnen, krijgen huizen en uitkeringen, dat kan niet goed gaan. Ik vind ook, dat als je buitenlander bent en terug gaat naar je eigen land geen recht meer hebt op een of andere uitkering, ga maar aan het werk, waarom was je hier in eerste instantie? En waarom ging je weer terug? Natuurlijk, alleen om het geld, zijn we nu helemaal gek geworden, ik stop met werken, ik wil hier niet aan bijdragen, witheet word ik hier van.Kom op PVV!!!! Misschien ga ik wel naar mijn familie in Australie, daar is het veel strenger. Ik heb het goed, maar ik wil niet betalen aan gelukzoekers, nooit!!!! Waardeloze regering, ba!!! Het gaat om stemmen, en wat levert een stem op, geen cent, alleen de MACHT, nou stop die macht maar in je achterzak!!!

  Like

 11. Avidia zegt:

  Sorry, Avidia is boos :-{

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s