Hongaarse regeringsvertegenwoordiger: De EU moet zich op de repatriëring van “migranten” te concentreren

Screenshot_8

(Vertaling: E.J. Bron)

In plaats van de integratie van “migranten” als enige doel te volgen, zou de EU zich op het scheppen van voorwaarden moeten concentreren, waaronder de “vluchtelingen en migranten” in hun thuisland kunnen terugkeren, verklaarde de onder het bureau van de Hongaarse minister-president ressorterende staatssecretaris Szabolcs KTakács gisteren in Brussel na een ontmoeting van EU-ministers.

Volgens Takács zou de repatriëring moeten plaatsvinden in overeenstemming met het volkerenrecht, waarbij in de eerste plaats de oorzaken uit de weg geruimd moeten worden die voor de mensen aanleiding waren om hun thuisland te verlaten.

Verder zei Takács tegenover het Hongaarse persbureau MTI dat “men geen mensen kan integreren die zelf niet willen integreren.” Integratie zou alleen maar mogelijk zijn wanneer beide partijen tot een samenwerking bereid zouden zijn.

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Vluchtelingen", asielwaanzin, Europa, EUSSR, gezond realisme, Hongarije, Illegalen, Immigratie. Bookmark de permalink .

15 reacties op Hongaarse regeringsvertegenwoordiger: De EU moet zich op de repatriëring van “migranten” te concentreren

 1. Fred zegt:

  Inderdaad.
  En in het haatboek van al die “gelukzoekende” moslim-immigranten staat haarfijn beschreven dat ze niet willen integreren maar òverheersen.
  Ze zien het in Hongarije haarscherp.
  En pas als je een probleem herkent kun je er iets aan doen.

  Like

 2. Thom zegt:

  Dat wordt tegen dovemansoren gezegd.
  Verder zei Takács tegenover het Hongaarse persbureau MTI dat “men geen mensen kan integreren die zelf niet willen integreren.”
  Nou dan integreren wij toch zelf naar de nieuwe medelanders denken de linkse gekken en dan is alles opgelost.

  Like

 3. Pegidafan zegt:

  Helemaal mee eens met deze staatssecretaris , want aanpassen doen alleen die malloten in het kabinet , die passen zich helemaal aan , aan de regels en normen , van de instromende moslim .
  Ja die arme moslims die zo ontzettend gediscrimineerd worden volgens aboutaleb , onze wolf in schaap kleren . Merken jullie het ook EJ Bron lezers het word iedere keer erger en erger , nou is ons hele systeem doordrenkt van het racisme , gisteren gehoord en gezien bij nieuws uur . Er zat enkel pvda aan tafel , niemand met een andere mening . Onze hele samenleving is racistisch .
  Ja het moet niet gekker worden , want de gene die gediscrimineerd word is het autochtonen volk.
  En hoe we weg gezet worden op tv door die artiesten , nieuwslezers etc etc , de arrogantie druipt er van af . Wij zijn laag opgeleid , dom , tokkie’s , uitschot met weinig hersens en we moeten ons dood schamen volgens ascher . Nou meneertje ascher , jullie kunnen ons op die manier proberen de mond te snoeren maar het zal alleen maar averechts werken . Die arrogantie zal jullie een keer de das om doen , en dan word de das vervangen door een touw.

  Geliked door 1 persoon

 4. Driek zegt:

  DE TELEGRAAF

  ROME – De Italiaanse marine heeft foto’s vrijgegeven van een overvolle vluchtelingenboot die woensdag is gekapseisd voor de kust van Libië. Daarbij zijn zeker zeven vluchtelingen om het leven gekomen.

  Aanvankelijk bestond de angst dat alle opvarenden verdronken waren. Inmiddels is duidelijk dat de Italiaanse marine zo’n 550 opvarenden heeft weten te redden.

  Een wonder, aldus Flavio di Giacomo van de Internationale Organisatie voor Migratie (IOM): „Je zou verwachten dat ze alleen de mensen konden redden, die op het dek zaten. Maar als ze er 500 hebben gered, zijn dat ook de opvarenden die benedendeks zaten. Dat is heel indrukwekkend.”

  Europese marineschepen hebben deze week alleen al zo’n 6000 vluchtelingen gered. Ze worden overgebracht naar Italië.

  Like

  • exmarineman zegt:

   Ja en dan maar blijven volhouden dat de vluchtelingenstroom is ingedamd…… Ja voorzover die van Turkije richting Griekenland ging is er op dit moment enige rust. Maar we weten ook inmiddels al hoe Erdogan de EU chanteert en 500.000 Syriërs wil gaan loslaten en dan alleen de niet- en laagopgeleiden…… Maar ober de nieuwe routes daar houden “onze” leiders zich onzettend stil over. En dan noemen die Italianen het ook nog “redden”, terugslepen/-brengen had men moeten doen, net zoals Australië en Indonesië het doen.. Doe je dat niet dan blijven de bootjes komen en het worden er dan ook meer en meer en meer en meer.

   Like

 5. Avidia zegt:

  Wij, in ons eigen land tellen niet meer mee al het geld gaat naar de aangepoelden, ze krijgen alles wat jullie kinderen niet krijgen, een huis, een uitkering die wij met z’n allen betalen, het is een grote schande!!!! Wanneer stopt dat? Waar is de intelligentie van “onze”intelligentie”. Wanneer hebben ze door dat dit een doorgestoken kaart is???? Waar is de helderheid van de regering over wat er speelt?? Ik ben woest hierover!!! Meer dan woest. Weg met al die asielzoekers, zoek werk in je eigen land

  Like

 6. Mirjam zegt:

  Het woord redden is niet in de context van hoe het zou moeten zijn. De ‘vluchtelingen’ kiezen er zelf voor op deze ongeschikte boten, met veel te veel mensen te stappen, voor soms nog een heleboel geld ook, om naar Europa te komen. Als je deze keus maakt en kunt maken, dan heb je ook de keus om het NIET te doen. Dan staat er ook niemand met een mitrailleur achter je die je dwingt. Van ‘redden’ is dan ook alleen spraken i.v.m. het uit het water halen. Deze mensen hadden zichzelf kunnen redden door helemaal niet het water op te gaan. En nog iets, er staan duizenden vluchtelingen te wachten om dezelfde route te volgen als deze ‘kiezers’, de corrupte regeringen en de zogenaamde legers van die landen weten dit ook, omdat het wereldnieuws is, waarom, als de situatie daar zo slecht is, verhinderen de regeringen dit dan niet? Misschien omdat het om immigranten gaat en niet om vluchtelingen? Zeer zeker! Ze willen allemaal naar het Walhalla van Europa toe en het liefst naar de Noordelijke Mutti. Gewoon terugbrengen, linea recta, of nog beter de wateren sluiten rond Europa voor migranten. Wij worden hier gek van al dat gespuis en de Brussel speelt het heiliger dan heilig. De migratie moet stoppen, ze moeten hun ‘geluk’ maar ergens anders zoeken, want naar echte oorlogshulp zijn ze niet op zoek. Geld, bezit en overname van onze landen en welvaart, dat is bij de meeste de eerste prioriteit. Forgett it.

  Like

 7. Mirjam zegt:

  De Hongaarse meneer heeft totaal gelijk en in Europa weten ze dit ook, maar ze gaan gewoon door met hun idiote beleid.

  Like

 8. Qvic zegt:

  Wat de Hongaren zeggen is het volgende: Intrigeren is willen samenwerken voor een gemeenschappelijk doel. Waar beide partijen financieel profijt van hebben en dat is met de huidige invasie van de asielzoekers geen spraken van. Die eisen dat het gastland alles gratis aan hen geeft, zonder dat er iets tegenover staat van hun kant. Dat kan geen één land economisch permitteren, zonder dat het uiteindelijk failliet gaat en alles wat ooit opgebouwd is door de oorspronkelijke gemeenschappen zal dan in elkaar storten. Zoals het gehele sociale stelsel, maar ook alle steden en dorpen zullen door geld gebrek onleefbaar worden. Want op alles zal eerst bezuinigd worden, tot dat er helemaal niets financieel meer is om het te onderhouden. Dan komt de economie tot stilstand, zowel plaatselijk, als landelijk. De belastingbetalers worden dan van alles berooft worden, om de steeds grotere aantallen asielzoekers in levensonderhoud te kunnen verzien. Maar dat is dan uiteindelijk ook beperkt, want als de belastingbetalers niets meer hebben, waar moet het geld voor die asielzoekers dan vandaan komen? Om maar niet te spreken waar al die asielzoekers moeten wonen. Dit is een doodlopende weg voor alle partijen. Dit is het doem scenario wat ze hier in Europa nu uitvoeren.

  Like

 9. louis-portugal zegt:

  Dat realisme valt slecht bij het grote linkspolitieke volk in Europa want die vluchtelingen gaan straks ALLEMAAL hard werken en ons toekomstige pensioen verdienen.
  Wat een waanzin.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s