Kamervragen PVV: Rutte spant koning voor zijn eurofiele karretje

Screenshot_6

Koning Willem-Alexander met de voorzitter van het Europees Parlement, Martin Schulz.

Vragen van de leden Wilders, Beertema en Bosma (allen PVV) aan de minister-president, minister van Algemene Zaken over de uitspraken van de Koning over de EU:

1.) Heeft u kennisgenomen van de toespraak van de Koning van heden in het Europees Parlement waaruit blijkt dat hij tegen een Brexit is door te stellen dat “het Europese boeket níet compleet is zonder de English rose”? Is het waar dat de Koning zich daarmee keert tegen een mogelijk vertrek van het Verenigd Koninkrijk uit de EU?

PVV Tweede Kamer

2.) Zo ja, vindt u het dan gepast het Nederlands staatshoofd in te zetten in uw eurofiele campagne voor het behoud van het megalomane totalitaire project zonder draagvlak genaamd de EU, dat onze nationale soevereiniteit heeft gekaapt en de Britse kiezer op die manier probeert te beïnvloeden?

3.) Realiseert de Koning zich dat een vertrek uit de EU juist ervoor zorgt dat we onze eigen identiteit (inclusief Koningshuis) juist eerder behouden? Realiseert hij zich ook dat een vertrek uit de EU juist betekent dat we onze soevereiniteit terugwinnen en weer baas worden over ons eigen land, geld en grenzen? Zo neen, wilt u hem dat dan vertellen of aangeven dat de eerste ondertekenaar van deze vragen dat zelf volgend jaar na de verkiezingen zal komen doen?

4.) Kunt u deze vragen nog deze week beantwoorden?

PVV normale grootteBron:
www.pvv.nl
(h/t Ton van Kesteren)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Desinformatie, Elite, Eurofielen, Europa, Europees Parlement, Groot-Brittannië, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Koningshuis, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse christenen, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, praatjesmakers, propaganda, PVV, Rotzakken, Rutte, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

25 reacties op Kamervragen PVV: Rutte spant koning voor zijn eurofiele karretje

 1. Japio zegt:

  Willy kan je het spreekwoord, schoenmaker blijf bij je leest? Oefen je niet genoeg invloed uit met je bliderberggroep? Of ben je bang als er straks stront aan de knikker is dat je niet naar Engeland kan vluchten gelijk je overgrootmoeder?

  Like

 2. wim zegt:

  Heel verkeerde actie van Rutte. Ook zeer ongepast en beschadigend voor de positie van de koning.

  Like

 3. Japio zegt:

  nu.nl, “Een agent is woensdagavond in Den Haag gestoken door een verdachte. De politie schoot de verdachte daarop neer”. Rara wat voor ¥%#$£ zou dat gedaan kunnen hebben?

  Like

 4. Drs.P. zegt:

  De elites van West-Europa weigeren de nood van hun medeburgers ernstig te nemen.

  En ene Alex hoort daar ook bij, dus daarom laat hij zich (mis)gebruiken door de grootste NL-leugenaar ooit, k krijg de naam bijna niet meer de bek uit, kutte.
  http://www.demorgen.be/opinie/de-elites-van-west-europa-weigeren-de-nood-van-hun-medeburgers-ernstig-te-nemen-bfbb2e91/

  Maar alles wat momenteel gebeurd hoort allemaal bij het Richard Coudenhove-Kalergi plan:
  http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=9998:europa-moet-bevolkt-worden-door-sub-ras-het-bewijs&catid=53:blijvend-actueel&Itemid=71

  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 5. Tistochwat zegt:

  “het Europese boeket”
  “de English rose”

  Och, och, och, wat klinkt het toch weer romantisch. Wie zou die uitdrukkingen voor hem hebben bedacht?

  Like

 6. Zelf had ik allang gezegd; Als het zo gaat, zet dan meteen dat hele kankergezwel monarchie even bij het grof vuil vóór het verschijnsel zich tegen ons keert, maar ja, ben me ervan bewust, dat de PVV met het oog op de nep-oranje-gekkies wel komedie moet blijven spelen.
  Wat me wel even deed glimlachen, was het karakter van de volgende vragen: “Beseft hij wel, dat…….Zo nee, wilt U hem dan vertellen…..”
  Ofze het over een handelingsonbekwame hebben, die niet geacht wordt, te weten, wat hij doet en die daarom 24 uur per dag begeleid en bevoogd moet worden!
  ( En zo ís het natuurlijk ook precies. -Proest!)
  http://depatriotten.weebly.com/

  Geliked door 1 persoon

 7. Joshua zegt:

  Ik dacht dat leden van het koningshuis zich niet met politiek mochten bemoeien.
  En deze trekpop mag van PINOKKIO ineens zijn gedicteerde lijstje voorlezen?
  Wat een smerig tuig zit er in de overheid, met über stormbahnfürer RUTTETUT.

  Geliked door 1 persoon

 8. koddebeier zegt:

  “Hij is een beetje dom.”

  Like

 9. Jean zegt:

  Waar bemoeid die klaploper zich mee???
  Door wie wordt die betaald? Met wie zijn geld? Ik herhaal: met wie zijn geld???

  Like

 10. Bas zegt:

  Vreemd de toespraak van de Koning op het staats Journaal moest warempel worden aangevuld door de achtergrondspeaker van het Journaal . Kennelijk was de Koning in kwestie niet duidelijk genoeg voor het gewone volk.

  Like

 11. Leo zegt:

  Koning Billderberg en zn NWO makkers.

  Geliked door 1 persoon

 12. Hoe bestaat het, deze NEP-koning die opdracht geeft aan Gr-Brittannie om toe te treden tot de EU .Ze moeten zegt hij.Wat denkt deze schaamteloze graaier wel. Ik hoop dat de hele kliek van deze NEP-Monarchie eens ter verantwoording zal worden geroepen.

  Like

 13. N.E. Derlander zegt:

  Kan een klein land als Nederland zich een koning en een president tegelijk veroorloven?

  Like

 14. Republikein zegt:

  Vanaf het midden van de zeventiende eeuw tot 1950 heeft Nederland veel geld verdiend aan de opiumhandel, met Indonesië als centrum.
  Dat geld verdween in de zakken van de Verenigde Oostindische Compagnie, van een kleine groep notabelen en van een aantal leden van het Huis van Oranje.
  Denk[nee joh, die niet] dat de handel is overgenomen door de Taliban=USA!
  Ik wil ook 300, niet éénmalig, elke week.
  Nooit zeggen dat je tevree bent, dan krijg je er niks bij.
  En niks erbij is stilstand dus achteruitgang![Nee joh, bedoel de exit niet]
  Leipe bolle overbodige!

  Like

 15. Republikein zegt:

  Het kabinet laat vervolgacties op de uitslag van het Oekraïnereferendum nog even liggen om de Britse premier David Cameron ‘niet in de weg te lopen’ bij zijn pro-EU-campagne. Premier Rutte heeft regelmatig contact met zijn Britse collega en vroeg: ‘Hoe kunnen we helpen?’. ‘Door niet in de weg te lopen’, was het antwoord. Rutte wist genoeg, en besloot pas na het Brexit-referendum iets te doen met de Nederlandse referendumuitslag van 6 april. De Britten gaan op 23 juni naar de stembus om te stemmen over een remain in of leave de EU. Het wordt spannend.
  http://www.politalk.nl/2016/05/25/rutte-laat-uitslag-oekrainereferendum-nog-even-liggen-om-brits-eu-kamp-niet-in-de-weg-te-lopen/

  Like

 16. Jan zegt:

  WA is geestelijk niet ouder geworden dan een kleuter.

  Like

 17. L.Nooyen zegt:

  Een boeket zal uiteindelijk verwelken na een week,
  Zonder water zal een boeket verwelken binnen twee dagen en sterven,
  jammer dat de EU zo gebrek heeft aan water, en geen bron heeft om deze aan te vullen
  de bevolking is aan het uitdrogen
  het glas is altijd half leeg
  Plant een boom en deze die zal bloeien

  Like

 18. johan zegt:

  WA is een schertsfiguur die wordt misbruikt door de regering wat voor hem pijnlijk is.

  Hij heeft minder macht en heeft niets in te bregen zo gaat de reging met de bevolking en het koningshuis om.

  mede door de oorzaak vanuit Brussel en Den Haag komt de bevolking in opstand en dan wijst de politieke correcte neo linkse fascist de oorzaak bij de bevolking in en in triest

  Like

 19. Jules Vismale zegt:

  Mark Rutte, Willem-Alexander en talloze regeringsleiders doet me denken aan een verhaal over De tovenaar van Oz waarin het meisje Dorothy Gale uit de Amerikaanse staat Kansas in het land Oz beland waarin zij slechte heksen moet verslaan met de hulp van een levende vogelverschrikker, een blikken man en een bange leeuw die allemaal hersenen, een hart of moed willen hebben en dit bij een tovenaar willen gaan vragen.
  Hierin symboliseren Rutte, Willem-Alexander en hun bondgenoten de vrienden van Dorothy die namelijk allemaal zijn verstoken van hersenen, een hart en moed en GeertWilders zou dus het meisje moeten zijn die de slechte heksen, de gehate EU-top, moet verslaan maar daarvoor een goede tovenaar opzoekt in de vorm van talloze EU-hatende critici!
  Helaas zijn de opgenoemde figuren zo krankzinnig geworden door hun macht en geld dat ze de meest idiote dingen uit toeteren, kapsones hebben gekregen en denken dat ze hier de Europeanen constant naar hun hand kunnen zetten maar dezen laten zich allang niet meer bedriegen en verleiden door de hersenloze, harteloze en laffe EU-bestuurders! Dat je namelijk een hoop poen en macht hebt geeft je nog niet het recht om te denken dat je ieders baas kunt zijn! Laten deze idioten gewoon achter het desbetreffende karretje lopen, als een kudde ezels, en geef ze alleen maar wortels te eten opdat ze misschien ooit verstandiger worden!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s