Moslims ‘minimaliseren extremisme’ met een jij-bak én een antisemiet

Screenshot_3

(Door: Chris Aalberts)

De vrienden van de PvdA in Europa: ‘Moslims pakken extremisme in eigen kring aan.’

Een belangrijke middag in het Europees Parlement: dinsdag is er een International high-level working session over hoe de moslimgemeenschap antwoord moet geven op extremisme in eigen kring. Deze sessie wordt georganiseerd door European Moslim Initiative for Social Cohesion (Emisco) in samenwerking met de S&D-fractie in het Europees Parlement (waar ook de PvdA in zit). De Britse S&D-Europarlementariër Afzal Khan is de organisator namens die fractie. Hij is “S&D Special Representative for Muslim Communities”. Dat is hij dus óók namens de PvdA.

Emisco wordt hier vertegenwoordigd door haar voorzitter: Lord Nazar Ahmed of Rotherham. Het is moeilijk te begrijpen waarom hij hier is en waarom Emisco deze sessie mee mag organiseren. Ahmed was net als Khan lid van het Britse Labour, de partij die net als de PvdA deel uitmaakt van S&D. Ahmed is echter weg bij Labour na klachten over antisemitisme. Hij stapte zelf op, maar speelt nu toch de hoofdrol bij een sessie die in het Europees Parlement georganiseerd is door een Europarlementariër van zijn voormalige partij.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, antisemitisme, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Desinformatie, Dhimmitude, Eurabië, Europa, Europees Parlement, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Marxisme, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, praatjesmakers, propaganda, PvdA, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

3 reacties op Moslims ‘minimaliseren extremisme’ met een jij-bak én een antisemiet

  1. ‘Moslims pakken extremisme in eigen kring aan.’ Tja toen de rode loper voor deze lieden werd uitgerold pakten ze elke vorm van extremisme in hun gelederen aan (Kuch)….

    Like

  2. Joshua zegt:

    Ja Ja, net als de politie tegen moslims, dat mag je niet meer doen hoor, maar elke maatregel blijft uit.
    Flauwekul /leugens wat dat regerend mosseltuig uitkraamt.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s