Wilders niet aanwezig bij neprechtszaak

Screenshot_2

(Door: A. Kamphuys)

Geert Wilders en zijn advocaat Geert-Jan Knoops zullen morgen niet verschijnen op de tweede zitting van de strafzaak tegen de PVV-voorman. De zitting gaat wel door, meldt de rechtbank in Den Haag. Wilders wordt vervolgd om zijn omstreden ‘minder Marokkanen’-uitspraken. Hij is aangeklaagd voor belediging van Marokkanen op grond van ras en het aanzetten tot discriminatie en haat.

PowNed

De rechtbank wees eerder alle verzoeken van Wilders om deskundigen te benoemen af, omdat die “niet noodzakelijk zijn voor het beoordelen van de strafzaak”. Ook de verzoeken tot het horen van getuigen werden afgewezen op het ondervragen van een beperkt aantal aangevers tegen Wilders na.

Wilders en Knoops vinden dat er hierdoor geen sprake is van een eerlijk proces. Op Twitter reageerde Wilders eerder: “PVV-haters in deze neprechtbank hebben vonnis dus al klaar. Geen eerlijk proces.”

Bron:
www.powned.tv
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, Hypocrisie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Nederland, Overheid, Rotzakken. Bookmark de permalink .

25 reacties op Wilders niet aanwezig bij neprechtszaak

 1. D. G. Neree zegt:

  Verstandige zet. Als Wilders niet in staat wordt gesteld om zich te verdedigen, waarom zou hij dan nog meedoen met deze poppenkast? Alles wat hij doet bevestigt alleen maar de legitimiteit van het proces.

  Geliked door 4 people

 2. Anneke zegt:

  Menig rechter zit bij de NWO-mafketels. Vrijmetselaars, die de maatschappij verkeerd metselen. Instortingsgevaar na verloop van járen, is een feit.

  Geliked door 1 persoon

 3. Fred zegt:

  En terecht.
  Het begint meer en meer op een volksgerichtshof te lijken.
  Zoals in Nazi- Duitsland; http://kunst-en-cultuur.infonu.nl/geschiedenis/153107-freisler-berucht-nazi-rechter-en-het-volksgerichtshof.html
  De rechters mogen zich allemaal Freisler voelen.
  Dat zal hun ook recht doen als ze het lef hebben om Geert te veroordelen.

  Geliked door 2 people

 4. wauso zegt:

  Wilders doet bijna precies hetgeen ik hem in mijn verhaal gezegd heb !

  Like

 5. Rini willems zegt:

  Wilders mag vrij zijn zonder rechtbank, ondanks minder minder….
  Bovendien is het flauwekul!
  Minder, minder is geen misdadig!

  Geliked door 1 persoon

 6. Anneke zegt:

  De Oostenrijkers worden rijkelijk wakker, na de vervalste verkiezingsuitslag. Vrijmetselaar v.d. Bellen moest zo wie zo de grote overwinnaar zijn. Máár zelfs de Oostenrijkse sociale media komt langzaam tot bezinning. De hypnose lijkt te zijn uitgewerkt. Werd tijd na zoveel decennia in dromenland te hebben getoefd. Hopen dat de kater niet te zwaar drukt op hun belevingsvermogen.

  Like

 7. Elena zegt:

  Geweldige zet van Wilders en Advocaat.
  Die corrupte leden van de rechtbank kunnen wat mij betreft ongezien de vlektyfus krijgen.
  Weg met het nazi zooitje in Nederland.

  Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   een advocaat zoals knoops moet wel heel erg zeker van zijn zaak zijn alvorens hij besluit uit protest niet te verschijnen tijdens een zitting.
   Dit bewijst te meer dat de zaak Wilders een scherts-proces is!

   Like

 8. D. G. Neree zegt:

  Wilders heeft niet veel te verliezen bij het verstek laten gaan. Dat hij geen verdediging mag voeren betekent al dat ze hem gaan veroordelen, of hij nu wel of niet een ‘verdediging’ voert. Door niet te verschijnen ondermijnt hij alleen maar de poppenkast die hier plaatsvindt en zodra het vonnis er is kan Knoops meteen in hoger beroep gaan Wilders krijgt dan nieuwe rechters en een nieuwe procedure, die alleen maar gunstiger kan uitpakken dan de mogelijkheden die hij nu heeft.
  Hij heeft gelijk om niet te willen vechten met zijn armen op zijn rug gebonden.

  Geliked door 5 people

 9. Joshua zegt:

  Sinds wanneer is marokkaan een ras?
  Weten die hoogopgeleide onbenullen dan niet dat je daar iemand niet op kan veroordelen, behalve als je een islam bord voor je kop hebt en flink betaald krijgt om iemand te veroordelen.
  Er zijn wel ergere uitspraken gedaan door ex en hedendaagse funtionarissen maar daar hoor je niemand over, daar hebben die moordadige moslims en politiek corrupten geen oren naar.
  Wat is rechtspraak nog waard, in dit door imbecielen verkrachte land??

  Geliked door 2 people

 10. BigLJohn zegt:

  In de aanklacht staat discriminatie vermeld naar ras. Maar welk soort ras hebben die Marokkanen nu eigenlijk ? Mogelijk het vuilnisbakkenras. En die rechtbanken beginnen op nazi rechtbanken te lijken. Nu moeten de rechtbankvoorzitters nog net zo hard gaan schreeuwen als Roland Freisler dat deed in de Hitler tijd. Mijn overleden vader zei het al; rechtbanken zijn draaibanken. Ze draaien alle feiten om. De schuldige komt redelijk goed weg, en de eiser moet op zijn tellen passen !

  Geliked door 2 people

 11. Als Wilders veroordeeld zou worden, zouden wij masaal aangifte moeten doen van alle discriminatie die de Nederlanders ondervinden van Islamieten en dat zijn pas echt bedreigingen . Tevens zou de onschendbaarheid van rechters, die zich boven de wet wanen onder de loep moeten worden genomen, zodat het woord “”Rechtsstaat”” aan de betekenis er van voldoet !

  Like

 12. Aegolius cs zegt:

  Minder, minder Wilders zoals de staat (Kabinet en koning) zich voorstellen.
  Het Openbaar Ministerie moet dit onder de vlag van de minister van justitie op nette wijze afhandelen. En dat moet zeker beter lukken nadat Bram Moskowicz is afgebrand.

  Geliked door 1 persoon

 13. gielah zegt:

  Constant bewaakt… vanwege moorddadige moslims en/of hun vrienden.
  En nu ook nog bedreigd en bij voorbaat veroordeeld door het recht, dat tegenwoordig geen recht meer is, maar onrecht.
  Aan meneer Wilders kunnen we aflezen hoe de situatie in de wereld en in Nederland is.
  In dat opzicht lijkt hij op Israël.
  Wie ziet hoe de wereld met dat land omgaat, weet ook dat het onrecht nog steeds … en in toenemende mate?…. veel te machtig is.

  Like

 14. john zegt:

  Bedrog alom waar ‘rechts’ ook maar aan te pas komt . Hier bij Wilders, vroeger bij Vlaams Belang en nu komt er hoogstwaarschijnlijk een kiesbedrog aan het licht in Oostenrijk. In frankrijk bekampt men met alle middelen de familie Le Pen met het FN. Tijd dat de rechterkant van het eu-parlement een fluitconcert ten beste geeft als die whiskyfles de eerste keer aan het woord komt !

  Like

 15. Tistochwat zegt:

  Die hele ‘rechtszaak’ is één grote belachelijke klucht.
  Geert Wilders heeft wel wat beters te doen.
  Opkomen voor de eigen bevolking bijvoorbeeld.

  Like

 16. Guardiacivil zegt:

  Heeft de rechter zelf ook niet ergens een feestje waar ie dringend aanwezig moet zijn?

  Like

 17. paulzwueste zegt:

  Dit proces zal een tweetraps-raket blijken te zijn.
  Precies als de verkiezing van Van der Bellen in Oostenrijk. waarbij het verlies van Hofer tot nog meer woede bij het volk heeft geleid…
  Als Wilders wint is dat uitstekend.
  Als Wilders veroordeeld wordt, zal de woede van het volk alleen nog maar toenemen.
  Het liefste zouden ze Wilders veroordelen tot een verbod voor het uitoefenen van een politieke functie.,..
  Maar dat durven ze niet aan…!

  Like

 18. Avidia zegt:

  Het is een grote schande, eindelijk hebben ze een stok gevonden om mee te slaan. Er zal heel wat haat boven komen in de rechtszaal, maak je borst maar nat. Moet je terug lezen wat er allemaal over meneer Wilders wordt geschreven, moeten we dat niet eens op een rijtje zetten? Ik denk dat dat vele malen kwetsender is dan minder, minder.

  Like

 19. Mirjam zegt:

  Wilders en Knoops hebben gelijk. Ze laten verstek gaan, omdat de rechtspraak de wettelijke regels niet volgen en aan hun laars lapt, in feite is dit hele proces daardoor een farce en kan daarom nietig worden verklaard. Men kan eruit opmaken dat de rechtbank en de rechters door dit te doen, eigenlijk hun oordeel al hebben klaarliggen en dit maakt de hele zaak corrupt. Ze willen Wilders aan de schandpaal nagelen en veroordelen. Voor iets waar een ander nog niet eens voor op het matje geroepen wordt. Door verstek te laten gaan, tekenen Wilders en Knoops protest aan tegen deze hele gang van zaken, omdat het geen eerlijk proces is. En als het zo doorgaat wordt het proces ook nietig verklaard. Gezond verstand en wettelijk correct van Geert en Knoops, ZO HEURT ‘T.

  Like

 20. Jules Vismale zegt:

  Ik vraag me af waar Brussel en Den Haag zelfs ooit eens het lef vandaan haalden om te beweren dat zij vcor VRIJHEID opkomen wat Europeanen betreft nou ze het over dat omstreden standpunt van de PVV hebben!
  De EU houdt ons al decennia’s in gijzeling met als voorbeelden: een opgedrongen en gehate euro, een aangepaste grondwet waar Nederland massaal NEE tegen zei, de aansluiting van Oost-Europa met West-Europa in 2004 wat in het westen niét werd gevierd, miljarden overmaken aan arme landen in Zuid-Europa, het ondemocratisch invoeren van een Europese president, vlag, leger, volkslied, grondwet etc. en als Wilders en de PVV dáár een meldpunt over hadden geopend reken maar dat er talloze negatieve reacties over binnenkwamen en is een dergelijk neoproces niet eens nodig!
  Hadden zij een klachtenpunt geopend over radicale imams, moslims en criminele allochtonen dan zou dat weer door Brussel en Den Haag als racisme en discriminatie zijn bestempeld! Mochten moslimextremisten echter uitroepen dat zij alle autochtoonse Europeanen willen uitroeien omdat zij ongelovige honden en varkens zouden zijn en dat zij van Europa een islamstaat willen maken dan wil ik nog wel eens zien of zij dáár ook tegen gaan protesteren want wat mij betreft kan al dat opgenoemde uitschot naar de pomp lopen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s