PVV veroordeelt actie van labelling-shariapolitie in Nederland

Screenshot_9

In Nederland heeft de BDS-beweging invallen gedaan in winkels waar producten uit Israël worden verkocht.  “Deze beweging is in Frankrijk al verboden maar kan in ons land dergelijke antisemitische acties ongehinderd uitvoeren,” aldus PVV-kamerlid Raymond de Roon. “Wij vragen de regering om afstand te nemen van deze acties, die te walgelijk zijn voor woorden”.

Vragen van de leden De Roon en Wilders (beiden PVV) aan de minister van Buitenlandse Zaken over de etikettering van Israëlische producten:

1. Hoe beoordeelt u de actie van de etiketterings-shariapolitie in Nederlandse winkels? (1)

2. Bent u het met ons eens dat deze actie van antisemitisme getuigt?

3. Vindt u ook dat deze actie vrede in Israël geen stap naderbij brengt?

4. Wilt u afstand nemen van deze antisemitische actie?

5. Is de regering bereid om, net als andere Europese landen, de “interpretative notice” (2) van de Europese Commissie die de etikettering van Israëlische producten uit Judea en Samaria wil belemmeren, links te laten liggen?

(1)  https://twitter.com

(2)  http://eeas.europa.eu

PVV normale grootteGeplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t Ton van Kesteren

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, antisemitisme, antizionisme, Barbarisme, demoniseren, Desinformatie, Eurabië, EUSSR, Hypocrisie, Islam, islam-nazisme, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Israël, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Moslims, nazisme, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, PvdA, PVV, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, VVD. Bookmark de permalink .

15 reacties op PVV veroordeelt actie van labelling-shariapolitie in Nederland

 1. Steeds weer een stapje verder in opdracht van de moskee.

  Like

 2. Driek zegt:

  POWNED

  Minister Bertje Koenders van Buitenlandse Zaken vindt het prima dat pro-Palestijnse actievoerders supermarkten controleren op producten uit de Westelijke Jordaanoever, zolang ze niets vernielen. Dat zei hij vanmiddag in de Tweede Kamer, meldt het ANP. Op veel producten uit de Westelijke Jordaanoever staat ‘uit Israël’, maar dat wil de Europese Unie eigenlijk niet langer.

  Aanleiding voor zijn antwoord zijn de berichten over leden van de Diensten Onderzoek Centrum Palestina (DocP) die supermarkten bezoeken om naar Israëlische producten te speuren. Zij willen eigenlijk een boycot op die producten.

  Kees van der Staaij van de SGP wil hier net zoals in Frankrijk deze speurtochten verbieden. Koenders wil niet zo ver gaan. Hij wees erop dat de regering wel tegen een boycot is, maar de actievoerders mogen vinden wat ze vinden. Raymond de Roon van de PVV noemde de acties “te walgelijk voor woorden” en spreek van een ‘labelling-shariapolitie’.

  Like

  • Onmiddellijk een motie van wantrouwen indienen tegen Koenders; dat is het enige, wat er op zit!
   (En die Shariawijven zonder omhaal de winkels uitknuppelen, GVD!)
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

  • Cathja zegt:

   Ik ben het met Van der Staaij eens dat deze speurtochten verboden moeten worden. Bovendien bestaat ‘Palestina’ niet, dus dat zogenaamde Onderzoek Centrum heeft niets te onderzoeken in supermarkten.

   Laat ik ze niet tegenkomen in mijn woonplaats, want dan bijt ik flink van me af. Het is te zot voor woorden dat supermarkten dit ‘onderzoek’ toestaan, en net zo gek is de reactie van Bert Koenders. Eerlijk gezegd had ik geen ander antwoord dan dit van hem verwacht. Hij is ook pro Palestina, al zal hij dit nooit hardop toegeven.

   Like

 3. Wim zegt:

  Daar sta je dan als Nederlander …je broek zakt er van af ….in je hempt gezet bovendien ook nog door onze Buitenland naieve dwaas vertegenwoordiger Bertje.

  Like

 4. elisah zegt:

  De anti-halal brigades staan al klaar, om morgen in alle supermarkten inspectie te doen naar producten die uit moslimlanden (die mensenrechten schenden) komen.

  Like

 5. boorzalf zegt:

  Aardappels uit Israël worden hier gewoon verkocht, laat bds maar komen. Trouwens het pootgoed komt uit Holland waar hebben we het over. Wat een stelletje imbecielen, die bds figuren.

  Like

 6. Remko Varkevisser zegt:

  – Wat heeft het labelen van producten als afkomstig van de bezette westelijke Jordaanoever met de sharia te maken?
  – Wat heeft het labelen van producten als afkomstig van de bezette westelijke Jordaanoever met antisemitisme te maken?

  Like

  • J. C. Th. Köhler. zegt:

   De westelijke Jordaanoever IS geen bezet gebied. Dat zo te noemen is zogenaamd anti-zionisme, dat in feite antisemitisme is. De westelijke Jordaanoever heet Judea en Samaria. Zo heette het allang vóór de Arabieren de Joden wilden vermoorden. Allang vóór de islam was gesticht. Allang vóór de pedofiele, moordende roverhoofdman bestond.
   Judea (waar het Joodse volk z’n naam aan ontleent) en Samaria (in de bijbel genoemd in het verhaal over de barmhartige Samaritaan) zijn al duizenden jaren Joods gebied. Het is tijdens de conferentie van San Remo (1922) ook aangewezen als thuisland voor het Joodse volk. Wie er anders over denkt heeft nooit de moeite genomen om de geschiedenis te bestuderen. Maar als je niet weet waar over je praat, is het het verstandigste om je mond dicht te houden. Dan zeg je ook niet van debiele dingen, Remko!

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

   • remkoko zegt:

    U zult mijn reactie wederom debiel noemen, maar als we de landkaart gaan indelen naar hoe stammen – want dat waren het destijds – duizenden jaren geleden over de aarde verdeeld waren zal menig mens zijn koffer moeten pakken. Met dat soort Blut und Boden gedachtengoed raken we wel hel ver van huis.

    Like

 7. Anneke zegt:

  Wordt de Bible binnenkort ook geboycot ??? “Made in Israel”. De sharia-maffia vergeet een heel belangrijk feit…Veel heel veel Arabische Isra-eliërs hebben een BETAALDE baan in Israel. NIET in het vers geschapen ‘Palestina’…Daar is vrijwel GEEN werk, voor de onderdanen. Die zeer onderdanig moeten blijven aan het sharia-gespuis. HELAAS…

  Like

 8. Fleckie zegt:

  NIW 27.5.2016. …’ZWEEF-ANTISEMITISME’, :’NEW AGE SCHENKT OUDE WIJN IN NIEUWE ZAKKEN’. Schrijver David de Leeuw. ……….Filisoof/antropoloog Marcel Messing,die publiekelijk zegt dat ‘een zionistische machtselite volgens de belofte van J-h hele delen van Irak,Syrie,Egypte,LIBIE en Jordanie wil opslokken’, mocht begin mei een lezing geven op de Technische Universiteit Delft…………Het tegen het antisemitisme aan schurkende gedachtegoed van Messing c.s. Floreert bij tal van obscure New-age-uitgeverijen en op alternatieve websites. En regelmatig nog gewoon ouderwets in openlijk anti-Joodse vorm. Respectabel? Een kijkje in de New-age-onderbuik van Nederland. …………..’Marcel Messing bekend om zijn ‘synthese ..tussen..oosterse..en..westerse wijsheid’, is medewerker van de New-age bladen PRANA en INZICHT en schreef 25 boeken die gretig aftrek vinden bij zijn verlichting zoekend publiek. Begin
  Mei gaf hij een lezing a.d.Techische Universiteit in Delft getiteld’Op weg naar de cyborg?Transhumanisme en ethiek’. Hoe ethisch Messing zelf omgaat met Joden blijkt uit dit bagatelliserend commentaar over de Holocaust op zijn website Marcel-messing N.l.:Bijna ieder volk heeft wel vorm van genocide meegemaakt[sic.]”……….Op wij worden wakker.org.een aan Messing gelieerde site:”De Joodse illuminatie-bankier Jacob Schiff trok aan de touwtjes bij de “Russische ‘Revolutie, inclusief de wilde moord op Tsaar Nicolaas ll en zijn familie. Dezelfde macht zit achter de Nieuwe Wereld Orde”. En:” De hele wereld kijkt toe,terwijl Israel zich gedraagt als een schurkenstaat. Palestijnen worden vermoord,omdat ze niet-Joods zijn. Het zijn de Palestijnen die iedere dag met geweld van de Israëlieten worden geconfronteerd”. Let wel,er wordt gezegd’de Israelieten’,dus’de Joden’ in plaats van Israëli’s. Messing was niet bereikbaar voor commentaar,want heeft’bewust geen e-mail-adres’ en laat op zijn website weten zich ‘uitsluitend te beperken tot het beantwoorden van vragen en het ingaan op[kritische]opmerkingen tijdens lezingen en andere bijeenkomsten.Moge de geest van al hetgeen geschreven wordt uw hart raken
  ,ook al is het via de digitale weg. De werkelijke weg voltrekt zich innerlijk”……………….WAKKER……
  …Messing is EEN van een heel legertje’alternatieve’ dan wel ‘grenswetenschappers’ die ongestraft hun complottheorieën over Joden spuien op websites,in boeken en door middel van lezingen. Daarbij zijn regelmatig uitspraken te beluisteren die in nazikringen niet zouden misstaan en daar dan ook vaak-soms zelfs met bronvermelding-vandaan komen. ……………Ik werkte ruim een jaar als eindredacteur bij een New-age-uitgeverij en hoorde de volgende beweringen van collega’s een auteurs:”Waar Joden kwamen wonen, verdwenen baby’s”. Joden hebben veel geld en zijn slim in zaken”. “Besnijdenis is een satanisch ritueel”. “De Holocaust is niet waar”. “Hitler was een lieve man, kijk maar naar zijn ogen Hij had ook goeie dingen”. Mijn tegenwerpingen werden beantwoord met:”Je bent nog niet WAKKER. Het zijn de overwinnaars die de geschiedenis schrijven”………..New-agewebsites als wij worden wakker.org,.wanttoknow.nl,niburu.co,ninefor-
  News.nl,boink.nl, en martinvrijland.nl staan bol van de complottheorieën waarbij,u raadt het al,Joden niet zelden een prominente rol spelen. De potee van deze ‘nieuwsberichten’ is gewoonlijk dat de [elie]Joden met hun netwerken van geheime illuminatie, BILDERBERG-,vrijmetselaars-en andere genootschappen achter welke oorlog en malheur in de wereld zitten. Al dan niet in samenwerking met de emotieloze buitenaardse ‘reptielwezens’uit de koker van New-agevoorman David Icke. Een greep:de FRanse en Russische Revoluties, WO l en ll,9/11, de Islamitische Staat en al zijn aanslagen, de op hande zijnde DERDE WERELDOORLOG, de moorden op Abraham Lincoln,de Tsaar Alexander 2, Kennedy en Prince, hebzuchtige bankiers, de afschaffing van contant geld, alle economische crises,de bedreiging van onze privacy,kanker,AIDS en vaccinaties
  Waarbij…. MIND-CONTROLROBOTJES..worden ingespoten.Wereldoverheersing via destabilisatie,de zogeheten New World Order, zou hun doel zijn:Amerika en Israel hun werktuigen om niet-Joden te decimeren en hetrestant te onderwerpen.Het zionisme is hun wapen………………..
  GERMAANSE GENEESKUNDE………………Een manier om niet-Joden te decimeren beschrijft ene Rke Geerd Hamer van de onder New-agers razend populaire boeken en website over’Germaase Geneeskunde’,een natuurlijke geneeswijze. Hamer legt uit dat de Joden deze Germaanse geneeskunde exclusief voor zichzelf hebben geclaimd,waardoor Joden genezen van kanker en niet-Joden niet. Bijzit het als zijn taak om deze geneeswijze weer voor alle mesen beschikbaar te maken. “Alle Joden ter wereld praktiseren de Germaanse Geneeskunde en overleven daarmee met 99% en alle Gojims worden beestachtig met chemo en morfine omgebracht”. Dit schrijft Hamer in een’nieuwjaarsgroet’aan de lezers van zijn website. Hij vervolgt:”De Talmoed is de richtlijn van de Jood voor zijn hele leven en een wegwijzer voor zijn handelen. Volgens de Talmoed komt de Messias pas als alle niet-Joden vernietigd zijn”. Mijn e-mail aan Hamer of hij hiermee niet oproept tot Jodenhaat werd niet beantwoord. ………………..HOLOCAUSTONTKENNING………………
  Holocaustontkenning is niet zelden deel van het antisemitisch New-agerepertoire. Op zij website pater.nl doet de door nazistische websites als stormfront.org geïnspireerde,populaire New-agecoryfee Johan Oldenkamp een duit in het zakje:”Voor de officiele lezing van 6 miljoen vermoorde Joodse gelovigen bestaat totaal geen bewijs. In 2011 heeft een zekere Geain op het forum van Stormfront.org tien bewijzen gegeven die een definitief einde maken aan de mythe van de Holocaust. In werkelijkheid verwijst Nazi naar Asjkenazi of Ashkenazi in het Engels. Adolf Hitler was zelf een Asjkenazi-Jood.Het verhaal dat hij Joden zou haten is volkomen lariekoek. Hij is heel zijn leven omringd geweest door Joodse gelovigen. Waar Adolf H.in werkelijkheid een enorme hekel aan had,dat was aan de Duitsers[als vertegenwoordigers van de ‘gewone’mens]. Ik ontken
  Volstrekt niet dat er vele miljoenen mensen in concentratiekampen zijn vermoord in en rondom de Tweede Wereldoorlog. Dit waren echter nagenoeg allemaal etnische Russen,en de commandanten van deze Goelagkampen waren nagenoeg allemaal Ashkenazi-Joden[of beter Ashkelon-Nazi’?s] [sic]”…………Als ik Oldenkamp bel bevestigt hij hier nog altijd achter te staan. Maar eerst benadrukt hij “pro=semiet” te zijn.”Joodse mensen hebben natuurlijk niet allemaal slechte karaktereigenschappen. Het zijn wel hele slimme handelsmerken,hechten aan tradities en religie,dat is allemaal best. Maar de Joodse geloofsgroep, de mensen die in Israel onen en de mensen die er daarvoor woonden zijn slachtoffer van een kleine machtselite, de zionisten genaamd”.>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

  Like

 9. Fleckie zegt:

  Vervolg ‘na de Zionosten genaamd]……………..GOEDE JODEN, SLECHTE JODEN………………..
  “Laten we nooit vergeten”zoetsapt Stephen Lendman op wijwordenwakker.nl om vooral maar niet antisemitisch over te komen,”dat er over de hele wereld ook fatsoenlijke joodse mensen wonen, die net zo geschokt zijn over de krankzinnige psychopaten uit Tel Aviv als wie dan ook”. Met andere woorden,je kunt best een goede Jood zijn-zolang je maar anti_Israel bent, vooral geen zionist en VOOR HAMAS,dat volgens dit artikel geweld afwijst’. “Klassiek antisemitisme”,aldus directeur Ronald Eissens van het Meldpunt Discriminatie internet. “Een paar goede Joden mogen geknuffeld blijven leven,de rest moet dood of weg. Oude wijn in nieuwe zakken”. ….Om aan straf-
  Vervolging wegens antisemitisme te ontkomen spreken nogal wat New-agers over Khazaren-een barbaars en bloeddorstig volk tussen de Zwarte en de Kaspische Zee dat het Joodse geloof in het jaar 740 had aangenomen,waardoor 97% v.d.asjekenazische Joden eigenlijk Khazaren zouden zijn met slechte genen. ‘Illuminati’ is een ander veel gebruikt Synoniem voor Joden,hoewel auteur Robin de Ruiter deze wereldoverheersingsclub in bijvoorbeeld zijn boek ‘De Protocollen van Sion_Ontsluierd expliciet laat bestaan uit naarlingen van velerlei komaf. Helaas is men in. Neww_ageland vaak niet zo zorgvuldig. De termen Khazaren,Illuminati,Israëlieten,Israëli’s,bankiers en zionisten worden door de diverse complotden-kers nogal eens door elkaar gebruikt.”OP een internetforum hadden bezoekers het over Khazaren,zionisten en andere benamingen”, vertelt antisemitismeonderzoeker Guy Muller v.h.CIDI.”Eentje zei:”Huh? Maar het gaat toch om Joden?”Dat is precies wat het is”!………………..
  SLUIPROUTES………………..Khazaren zijn het doelwit van ene Jules van Rooyen,waarvan ik bij de New-age-uitgeverij een interview ter beoordeling kreeg dat na mijn afwijzing nu doodleuk op de alternatieve nieuwswebsite wanttoknow.nl staat onder de titel SLUIPROUTES VAN DE MACHT{zo heet van Rooijens boek].Een greep:een van de Huidige karakteristieken van de Joden komt daar vandaan, nl. De wereld leeg te zuigen en Joods eigendom te maken.Zij denken daar recht op te hebben,want J-h heeft hen dat beloofd. Zij worden grootgebracht met het idee dat zij recht hebben op alles. We pratenniet over de orthodoxe Joden die de Thora (Oude testament) bestuderen. Die staan er los van.Het gaat om de Khazars,die afstammen van de Asjkenazische Joden,de Talmoud-richting[sic].Dat laatste is de overgrote meerderheid van wat wij het Jodendom noemen”.De lezer zal zich niet aan de indruk kunnen onttrekken dat Van Rooyen iets tege Joden heeft. Van Rooyen gaf hier desgevraagd geen commentaar op…………………GESCHIEDENIS………………..Al in de Mid-
  Deleugens werden anti-Joodse wetten gerechtvaardigd met antisemitische mythen,schrijft onderzoeksjournalist Eric Krebbers die op de site doorbraak.eu een mooi overzicht geeft van de wortels van het huidige zweef-antisemitisme.De Joden bijvoorbeeld over satanische toverkrachten beschikken en Christus vermoord hebben. Vanaf de 18e eeuw hielpen reactionaire kerkelijke kringen nieuwe vormen van antisemitisme de wereld in. Mythische verhalen deden de ronde over de vermeende financiele macht van ‘de Joden’ of over een ‘Joodse samenzwering’om de politieke macht over te nemen.Eeuwenlang leefden Joden in grote delen van Europa in voortdurende angst voor pogroms door mensen die deze verhalen geloofden.Eind 19e eeuw werden de samenzweringsideeen overgenomen door nationalistische kringen.De Joden werden tot gezamenlijke vijand gemaakt om de nationale eenheid dichterbij te kunnen brengen. Halverwege
  De 19e eeuw kwam daarnaast het racistische antisemitisme opzetten.Joden zouden van een ander,inferieur ‘ras’ zijn. Wetenschappers werden ingeschakeld om dat ‘objectief vast te stellen.Vanuit al deze antisemitische ideologieën tezamen werd de Holocaust gerechtvaardigd,…de fabrieksmatige vernietiging van..RUIM 6 miljoen Joden. De Nazi’s beschikten overigens niet over EEN samenhangende antisemitische ideologie. Ze maakten al naar gelang hun propagandabehoeften ook dankbaar gebruik van de vele uiteenlopende antisemitische occulte ideeen die begin deze eeuw in Duitsland de ronde deden.Die waren meestal afkomstig van allerlei
  Stromingen,zoals de antroposofie en de theosofie. Na de Tweede Oorlog en de Holocaust verdwenen de christelijke en racistische varianten v.h.antisemitisme wat naar de achtergrond. De economische en samenzweringsideeen zijn gebleven.Antisemitisme en nazipropaganda werd in veel landen strafbaar gesteld.’Moderne’ antisemieten ontkennen daarom steevast zelf antisemitisch te zijn. Dat is wellicht het grootste verschil met hun vooroorlogse voorgangers,die er nog ronduit voor uit mochten komen. Nes age biedt een mooie dekmantel om in boeken en video’s relativerend over de misdaden van de nazi’s te praten of de Holocaust in twijfel te trekken.Een veel gehoorde aanname is dat”Joden de Holocaust aan zichzelf te danken hebben vanwege hun ‘slechte karma’………………….TEGENGELUIDEN………………..IN Nederland is het bagatelliseren,ontkennen of goedpraten van de Holocaust verboden. De Hoge Raad heeft in 1995
  [in de zaak tegen Siegfried Verbeke]bepaald dat Holocaustontkenning valt onder het discriminatieverbod en dus strafbaar is volgens artikel 137 van het Wetboek van Strafrecht:”Hij die zich in het openbaar,mondeling of bij geschrift of afbeelding, opzettelijk beledigend uitlaat over een
  Groep mensen wegens hun ras,hun godsdienst of levensovertuiging, hun hetero-of homosexuele gerichtheid of hun lichamelijke,psychische of verstandelijke handicap”.OOK antisemitische uitlatingen vallen onder artikel 137.Gelukkig zijn lang niet alle New-age-adepten enthousiast over de antisemitische denkbeelden van een aantal van hen. Zo weigerde auteur Riet Okken Najjar 2015 om voor Johan Oldenkamps Pateo-radio te verschijnen toen zij na een bezoekje aan zijn website lucht kreeg van zijn antisemitisme. Het Meldpunt Discriminatie Internet beantwoordde haar
  Melding als volgt:”Het MDI is reeds bekend met deze website.Dit jaar hebben we aangifte gedaan tegen antisemitische uitingen op deze website.Het Openbare Ministerie acht de uitingen ook strafbaar,echter heeft men om verschillende redenen besloten dhr.Oldenkamp niet te vervolgen. Wij houden deze website in de gaten en als er nieuwe uitingen bij komen die niet door de beugel kunnen.zullen we opnieuw aangifte doen”………..”Over Johan Oldenkamp hadden we gisteren nog overleg met het Openbaar Ministerie”, vertelt directeur Ronald Eissens van het Meldpunt Discriminatie Internet.”Hij is natuurlijk gillend koekoek en het is allemaal strafbaar,maar het OM wil zijn handen niet nog eens branden zoals dat gebeurde bij de voormalige Balkenende-stalkeren-be-
  Dreiger Jeroen de Kreek[die schrijft dat ‘de Joodse leiding diepgaand samenwerkte met de Duitsers om de onderklasse Joden in de concentratiekampen af te leveren’en dat zionisten Nazi’s zijn met een Joodse achtergrond’-red.]….Na 4 jaar rechtszaken verklaarde de rechter hem vorig jaar ontoerekeningsvatbaar.Geen straf dus.Helaas krijgen we z’n rotzooi niet offline want de Strafwet,van VOOR internet ,voorziet daar nog niet in. Wij lobbyen nu met het CIDI bij de landelijke en Europese politiek om dat wel voor elkaar te krijgen. Daar kunnen we dan ook wat mee richting andere malloten,die wat mij betreft allemaal de gevangenis of het gesticht in mogen…
  COMPLOTTHEORIEËN “Wij registreren antisemitische incidenten niet op ‘new age’ maar op type en omgeving’ vertelt onderzoeker antisemitisme Guy Muller v.h.CIDI.”In onze Monitor Antisemitisme staan wel incidentenmeldingen over het verkiezingsfilmpje v.d.IQ-partijvan lijsttrekker Gunther NIESSEN, die zegt dat ‘multimiljardairs van de Ashkenazi=groep’migranten naar Europa hebben gehaald om grip op Europese volken te krijgen en dat de holocaust een leugen is………..Antisemitische complottheorieën worden jaarlijks gemiddeld 5 tot tien keer gemeld.Daarbij rekent het CIDI antizionistische uitingen zonder antisemitische ondertoon niet mee. Veel complottheorieën schurken ertegenaan-er zit altijd wel een Jood in die iets fout heeft gedaan of stiekem een Khazaaris. Verder is er een correlatie tussen depressiviteit en complotdenken. Er vol tegeningaan werkt niet.Een goede aanpak las ik onlangs in een docentenblad: een docente liet leerlingen verbanden leggen tussen twee willekeurige krantenartikelen,bijv. Over de beurskoers van Heiniken en de crash van EgyptAir. Haar leerlingen vonden dat geweldig en spannend.’Zie je,zo ontstaan complottheorieen’,kon zij ze toen bijbrengen”…………………Alle internetcitaten in dit artikel zijn letterlijk overgenomen,inclusief kapitalen,kleine letters en spelfouten.Waar de naam van God stond hebben we die vervangen door J-H.<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

  Like

 10. Fleckie zegt:

  Interessant zijn ook de artikelen van ‘Het Vrije Volk’;…..’ISRAËL en de PSYCHOLOGISCHE TSUNAMI’,………..’EUROPA laat zich misleiden door JODENHATERS’………………….’.IRAN..werkt aan ..Armageddon, wereld slaapt’.<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<f
  Fleckie: we horen? Of lezen de laatste tijd weinig over de atoombom-interesse van Iran, alle interesse wordt geprojecteerd op de tsunami van de 'BINNENDRINGERS'{afleiding, met opzet soms?!]

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s