Arbeidsongeschikte “vluchteling” haalt 17 kinderen naar Denemarken

Screenshot_14

(Door: “Rommel”)

De Syrische “vluchteling” was op weg naar Zweden, maar bleef in Denemarken. Waar hij nu acht kinderen en één vrouw heeft,  krijgen er nog eens negen van zijn in totaal 20 kinderen een verblijfsvergunning. De gemeente ziet geen probleem, maar de Deense regering ziet dat wel.

De Syrische Daham Mamoud Hasan kwam twee jaar geleden als “vluchteling” in Denemarken. Eigenlijk was hij onderweg naar Zweden, maar bleef in Denemarken hangen. Ongeveer twee maanden later mocht hij acht van zijn totaal 20 kinderen en één van zijn drie vrouwen naar Denemarken overbrengen. En krijgt nu de mogelijkheid om zijn kindergebroed in Denemarken te verdubbelen, omdat nog eens negen van zijn overige kinderen onlangs een verblijfsvergunning is verleend.

De resterende drie kinderen zijn afgewezen omdat ze ouder dan 15 jaar zijn. Maar dit kan Daham Mamoud Hasan niet begrijpen of accepteren.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Fenixx

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Denemarken, Eurabië, Graaien, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

32 reacties op Arbeidsongeschikte “vluchteling” haalt 17 kinderen naar Denemarken

  1. Harry zegt:

    Hoe heeft hij die hele kudde kunnen financieren dan in Syrie , als hij arbeidsongeschikt is ?
    Wordt dat niet uitgezocht ?
    Zijn ze in Denemarken ook zo gek om dat soort niksnutten een vermogen aan kinderbijslag te geven ?
    Toch geen wonder dat de hele samenleving naar de donder gaat !

    Like

    • “Toch geen wonder dat de hele samenleving naar de donder gaat!” Daar kan men gif op innemen, in Nederland spelen dezelfde soort taferelen zich af…..

      Vluchtelingen in Oisterwijk krijgen 10.000 euro shoptegoed (kaart)

      OISTERWIJK/DEN BOSCH – Een vluchtelingengezin dat een woning toegewezen krijgt in Oisterwijk heeft geluk. Zij mogen namelijk met een volle portemonnee de inboedel bij elkaar gaan kopen. 10.000 euro voor een gezin met 2 kinderen. Geld dat ze niet hoeven terug te betalen. >>> https://fenixx.org/2016/05/26/vluchtelingen-in-oisterwijk-krijgen-10-000-euro-shoptegoed-kaart/

      Geliked door 2 people

      • paulzwueste zegt:

        Oisterwijk/Den Bosch. Kennelijk een rijke gemeente.

        En hoe staat het met de zorg voor ouderen en hulpbehoevenden, wordt daar wèl op bezuinigd? Ik denk het wel want het geld moet toch ergens vandaan komen niet waar…

        Maar als dat zo was. en mijn ouders zouden worden gekort… dan ging die burgemeester bij mij voor de bijl

        Geliked door 1 persoon

      • Ja Paul de ouderenzorg is een ondergeschoven kindje geworden, ze bezuinigen op de thuiszorg door gewoon met het keukentafelgesprek de uren te halveren, zo brengen ze de kosten omlaag. Het ene gat wordt met het andere gat gedicht. Vraag mij wel eens af Paul, wanneer begint het nu uiteindelijk eens door te dringen bij die linkse randdebielen dat de sociale trein op alle sporen uit de rails dreigt te lopen, want dan zijn wij allemaal de dupe van dit beoogde beleid wat nationaal en internationaal (Brussel) breed wordt gedragen door het nieuwe Nazi regime die ons gewoon in feite kapot willen maken…

        Groet

        Geliked door 1 persoon

      • paulzwueste zegt:

        Adriaan.
        Je vraagt je terecht af wanneer de beroepsranddebielen eindelijk door zullen hebben dat de trein uit het spoor rijdt.
        Ik denk dat dat proces bij die lui heel anders verloopt als bij de burger die zijn verantwoordelijkheden neemt.
        De beroepsverraders die zich politici noemen realiseren zich pas dat ze te ver zijn gegaan als het volk zich realiseert dat ze het niet meer mogen en kunnen pikken en massaal het wapen van de burgerlijke ongehoorzaamheid zal toepassen, de stakingen en onlusten aan de orde van de dag zullen zijn en ze bijvoorbeeld volgend jaar massaal op Wilders zullen stemmen.
        Laten we hopen dat het spoedig zo ver zal zijn. Groetjes, Paul.

        Geliked door 1 persoon

  2. Karen zegt:

    Geld om zijn resterende kinderen naar Denemarken te halen heeft deze arme zielige man niet, ik word daar zo verdrietig van :-). Ik zou zeggen houd een collecte zodat hij, zijn vrouw en kinderen een ticket kunnen kopen om terug naar Syrië te gaan. Dan is de hele clan weer verenigd. Ik durf te wedden dat er in no time geld genoeg kan worden opgehaald zodat al deze mensen elkaar fijn in Syrië weer in de armen kunnen sluiten. Iedereen gelukkig, aan zo’n goed doel zou ik zeker geven!

    Like

    • Wachteres zegt:

      Dat is mij het ook wel waard, @Karen. De man schijnt zelf nog lang niet arbeidsongeschikt te zijn ….. 17 kinderen … geen wonder dat hij overspannen is.

      Like

  3. Drs.P. zegt:

    We zijn verloren in Europa met dit soort ongeschoolde zwaar gestoorde smerige tering asielratten. Deze idioot vindt nooit een baan en gaat straks 10.000,- per maand opstrijken aan kinderbijslag en bijstand, zum kotzennnn.
    Weer een smerig links gemeentebestuur die andermans geld uitgeeft, daar sterft het momenteel blijkbaar van, helaas ook in NL:
    http://www.telegraaf.nl/binnenland/25879830/__Shoptegoed_voor_vluchtelingen__.html
    De lijst met smerige NSB-ers wordt maar steeds langer en langer.
    http://depatriotten.weebly.com

    Like

    • hendrikush zegt:

      Vijf keer per dag bidden; drie vrouwen om te bespringen; twintig kinderen om te tuchtigen; drie keer per dag naar de moskee, dan houd je geen tijd meer over om te werken.
      Logisch dat hij een arbeidongeschiktheidsuitkering heeft.

      Geliked door 2 people

  4. Anneke zegt:

    “Kom maar binnen, kom maar binnen…de deuren staan wagenwijd open”…Hoe vruchtbaarder hoe meer welkom, zijn levende vruchten zijn. MAAR op de lange termijn blijken zijn woestijn-vruchten al vlot te zijn bevangen door het rottingsproces. Te weinig vruchtbare gronden in de jonge groei-jaren mogen ervaren. ‘Veroudering’ treed dan al vroeg in.

    Like

    • BigLJohn zegt:

      Het kan nog veel erger. Van zowel de gemeente Tilburg, alsmede de gemeente Oisterwijk
      krijgen asielzoekers die een woning krijgen toegewezen, €10.000 om meubels, vloerbedekking cq keukengerei te kopen. Geld is er schijnbaar in overvloed, maar niet voor ons, die uitgeknepen worden als een spons, en die hun mond moeten houden om een aanklacht wegens discriminatie te ontlopen. En elke keer spookt die motie Halsema door mijn hoofd, cq de hobby van de E.U. alsmede van de (lagere) overheid om zoveel
      mogelijk moslims naar Europa te halen. Dit kan niet lang meer goed gaan. Om met de woorden van Bennie Jolink te spreken; Dit is toch niet meer normaal !

      Like

      • exmarineman zegt:

        En u vergeet nog dat er in 1977 al een Resolutie van Straatsburg is gemaakt waarin staat afgesproken dat er door de EU/USA geen beletselen zullen worden opgeworpen voor het geven van vrije toegang van moslims tot de EU/USA en als tegenprestatie krijgt de EU/USA zekerheid van olielevering vanuit de Arabische moslimlanden S.A., Qatar, Kwt, VAE, Bahrein, Abu Dahbi etc. Het is dus allemaal lang geleden al in het geheim afgesproken alleen er moest een goed moment komen om het allemaal uit te kunnen voeren. En de echte start was eigenlijk de “Arabische lente”………

        Like

  5. delamontagne zegt:

    Ik had het artikel in een buitenlandse site gelezen en wilde ,t gaan vertalen, maar is al gebeurd.
    Zie nu ook een Engelse “site” http://speisa.com/modules/articles/index.php/item.2801/syrian-man-with-3-wives-and-20-kids-to-get-214-000-in-child-benefits.html
    MET INTERESSANTE comments.
    Dat ie spychisch is uitgeput, is natuurlijk te begrijpen.
    De totale waanzin van de onbeperkte toelagen niet.

    Syrian man with 3 wives and 20 kids to get 214,000 in child benefits

    Like

  6. elisah zegt:

    Hij kan niet werken, wel nëüken….

    Like

  7. louis-portugal zegt:

    Hoelang ging het duren dat er in Europa MEER moslims zijn dan werkende europeanen.
    In Nwederland zijn er ongeveer 4.5 muiljoen en daar zijn overheidsdienaren, politiek enz. bij inbegrepen dacht ik.

    Like

  8. koddebeier zegt:

    Kinderen op de wereld scoppen lukte hem dus wel !!
    Snel retour naar eigen zandbak, en wedden dat ze deze parasiet nooit meer kwijt raken .

    Geliked door 1 persoon

  9. Henk.V zegt:

    Hoezo, arbeidsongeschikt?
    De man is zo zwaar bezeten van de islamitische drang tot vermenigvuldigen dat hij het- in zijn geval hoogst noodzakelijke -preventieve , plaatsvervangende aftrekken vast verleerd heeft!
    De man is vast slim genoeg om te weten dat elk politiek correct gastland gek genoeg zal om zijn harde werk subsidiair zwaar te belonen..
    Persoonlijk vind ik dat Denemarken deze persoon – in ruil voor de royale kinderbijslag die hij voor zijn kudde krijgt, verplicht te werk zou moeten worden gesteld op een Deens K.I.station, op de afdeling geiten…

    Dat deze hand ophouder als een vorst zal kunnen leven zal duidelijk zijn.Of zijn vrouw nog een leven heeft waag ik te betwijfelen.

    Maar nu even in alle ernst het is totaal absurde dat wij families van dergelijke omvang tot onze maatschappij toelaten, terwijl de kwetsbare burgers in de westerse samenlevingen als gevolg daarvan werkelijk financieel volstrekt in de hoek gedreven worden!

    De overdreven ”naastenliefde” die men voor de zielige binnenkomers voelt noem ik PERVERS!
    En -nu blijkt dat als gevolg van de absurde voorkeur voor vreemdelingen- de eigen burgers letterlijk zwaar worden gediscrimineerd dan moet voor iedereen slechts één conclusie overblijven : dit schreeuwt om een TOTALE AFSTRAFFING!
    Politiek correct denken moet worden uitgeroeid.

    Like

  10. Guardiacivil zegt:

    Zijn we het weer vergeten? “Alles loopt via de baarmoeder” voor de totale verovering.

    Like

  11. Cathja zegt:

    Het is ontzettend jammer dat hij niet aan zijn ‘JONGE HEER’ arbeidsongeschikt was! Dat zou een heleboel uitkerings-euri’s schelen!
    Wat een seksmaniak, om 20 kinderen bij elkaar te wippen…! 😦

    Like

  12. N.E. Derlander zegt:

    Deze energieke man kan, met deze staat van dienst, het door de elites in het leven geroepen zogenaamde “vergrijzingsprobleem” in Europa in z’n eentje oplossen.

    Like

  13. ildiko zegt:

    als een man kan erectie krijgen en zo veel kinderen maken die is echt maar echt NIET ZIEK ! Bijna alle ziektes bij mannen beginnen met erectieproblemen….echt waar

    Like

  14. paulzwueste zegt:

    De gemeente Oisterwijk heeft dus eerst razendsnel een huis voor deze parasieten georganiseerd!
    Leuk als je al jaren op de wachtlijst staat en je ziet alwéér een huis aan je neus voorbij gaan…
    En dan mag je ook nog eens lezen dat deze vieze volkomen waanzinnige werkschuwe smeerlap met baard en 3 vrouwen en 20 kinderen ook nog eens een bedrag van 10.000 Euro cadeau krijgt!
    Wat hij niet hoeft terug te betalen!!!
    Terwijl jij GEEN hypotheek krijgt om een lening aan te gaan die je met je hele leven hard werken terug zou MOETEN betalen…!!!

    Mensen het wordt de hoogste tijd dat wij dit verraad niet meer pikken!!!

    Like

  15. Mirjam zegt:

    In het land waar hij vandaan komt is dit normaal. Multiple gezinnen met veel kinderen en veel vrouwen. Daar wordt dit geaccepteerd, maar ziet men tegelijkertijd dat ‘deze’ families niet financieel worden gesponsord door de regeringen, ze moeten het zelf opknappen qua overleven. En terecht, sorry, dat is wat ik ervan vind. Twintig kinderen en God weet hoeveel er nog in de maak zijn of aankomen en de vader is wegens psychische klachten van het missen van zijn kinderen, niet in staat om te werken. Mag ik even hard lachen om deze idiote uitvlucht?!!
    Het is gewoon een excuus om een leven lang lui te zijn. En misschien vind men dat in het land herkomst oké, omdat ze daar het werken niet hebben uitgevonden, geen industrie hebben en allemaal maar als tijdverdrijf rondlummelen en arm zijn, maar in een ontwikkeld territorium als Europa is dit van de gekke, onaanvaardbaar en onvoorstelbaar. Tenminste voor de hardwerkende burgers, kennelijk niet voor de regerende partijen.

    En hoe ‘dom’ en onderontwikkeld ze ook, komende van die landen, mogen zijn, ze zijn slim genoeg om te weten waar het meeste te halen valt als je oversekst bent en thuis géén toekomst hebt met dit ‘talent’. In hun eigen land zijn ze bedelaars en in onze landen worden ze met hun viriliteit en sex-drang miljonairs, zonder dat ze er ooit iets voor hoeven te doen. Het wordt hen in de ‘scheppende’ schoot geworpen en gegarandeerd zit deze eigenschap in de genen van het, al bestaande en nog te maken, nageslacht en zullen deze hun vaders opvoeding eer aan doen, door dezelfde carrière te kiezen.

    Als Fata Morgana zie ik dan in een visioen, deze man liggend als een pasja op een tapijt met satijnen kussens, omringd door vrouwelijke slavinnen die hem druiven voeren en koelte toe wapperen met waaiers. Gepamperd en klaargestoomd worden voor nog één ronde…nou, jeweetwel…kom op nou!

    En dat alles mensen van de belastingcenten van de burgers van Europa. Wow… The European Dream!!

    Like

    • Cathja zegt:

      Dit zijn nu juist de mannen waar Brussel zo gek op is! ZIJ zorgen er tenminste voor dat de vaart erin gehouden wordt, en de islamisering van Europa een stuk sneller verloopt. In GB leven inmiddels al talrijke moslimmannen met meerdere vrouwen, en een hok vol grut. Dat levert hen geen windeieren op, maar harde Britse Ponden…!

      Wat kan een ‘leuke bezigheid’ een berg geld opleveren, nietwaar?

      Like

  16. Pieter zegt:

    Wat een geweldige aanwinst voor de Deense maatschappij.

    Like

    • exmarineman zegt:

      Niet alleen voor de Deense maatschappij, want er zijn er vast nog veel meer in de andere landen waar men maar niets over zegt. In de AZC’s / “vluchtelingen”opvang zitten er nog genoeg die hetzelfde “probleem” hebben. Vele (jong) getrouwde mannen die in het thuisland meer dan 1 vrouw hebben met het nodige kroost. Die allemaal een verblijfsvergunning willen hebben en als die binnen is dan komt de gezinshereniging…….. En al hebben ze er bij elke vrouw maar 2 zijn het dus 8 kinderen + 1 vrouw en bij 30000 “vluchtelingen” komen er dus nog 270.000 nagereisd……op Uw, mijn oftewel ONZE kosten …. en wat denkt u dat alleen al de vliegtickets kosten?????? En uiteraard zal er ook geld naar de nog achterblijvende vrouw(en) moeten gaan…….dat gaat stiekem dat krijgen wij nooit te horen of te zien… En wat is de aanwinst hiervan voor ONZE eigen Nederlandse maatschappij? Wat is de aanwinst van al die 150 kindhuwelijken die we al binnen onze landsgrenzen hebben en hoeveel komen er daar nog van al die pedofielen die niet alleen dus met een 6-10 jarig kind zijn getrouwd maar wellicht ook nog andere vrouwen hebben met de nodige kinderen….. Wat een aanwinst voor ons land. Maar probeert u zelf eens met een 2e vrouw te trouwen in Nederland, maar voor die moslims wordt het “gedoogd”…..kan en mag het allemaal want het is hun cultuur… ja ja, lafaards zijn onze “leiders”.

      Like

Plaats een reactie