Calais: Geweldorgie van de illegalen

 

(Door: L.S. Gabriel – Vertaling: E.J. Bron)

In de zogenaamde “Jungle van Calais” in de gelijknamige Noord-Franse havenstad kwam het gisteren tot bloedige onlusten tussen illegalen, die zich daar illegaal gevestigd hebben en langs de route naar Groot-Brittannië vrachtwagens enteren en inwoners terroriseren. Tussen meer dan 200 Afghanen en Soedanezen kwam het n.a.v. het uitdelen van eten tot een geweldorgie, waarbij ongeveer 50 personen gewond raakten. 13 van hen zo zwaar, dat ze in het ziekenhuis opgenomen moesten worden.

Met ijzeren stangen, machetes en stenen gingen de “bescherming zoekenden” op elkaar los. Met als resultaat meerdere slag- en steekwonden. Eén persoon raakte zwaar gewond in zijn gezicht door een vuurwapen, berichten Franse media. Bovendien vonden er enkele explosies plaats en meerdere onderkomens van het barak-dorp gingen in vlammen op.

Screenshot_29

Er waren 70 brandweerlieden en in het verloop van de onlusten ongeveer 400 politieagenten in actie, die de situatie pas uren later de baas werden. Jean-Pierre Valensi van het openbaar ministerie Boulogne-sur-Mer was ter plaatse en kondigde een onderzoek aan m.b.t. het wapengeweld. Desondanks werd er opnieuw niemand gearresteerd. Kennelijk is ook de jongste toename van het gebruik van vuurwapens niet voldoende reden om harder tegen deze invasie van geweld op te treden. De inwoners, die immers al het nodige gewend zijn, zijn eens temeer geschokt door de omvang van het baanbrekende geweld voor hun huisdeuren.

Screenshot_30

Het kamp werd nog in februari voor de zoveelste keer ontruimd. Inmiddels hebben zich hier volgens de prefectuur opnieuw ongeveer 3.900 mensen gevestigd om illegaal, ook onder gebruikmaking van geweld, door te reizen naar Groot-Brittannië. Tegenover hen staan blijkbaar hulpeloze autoriteiten en een machteloze uitvoerende macht. Aan het eind van de dag bleven er rokende puinhopen en de zekerheid achter dat het morgen ergens in het land al opnieuw tot escalaties zou kunnen komen en dat het slechts een kwestie van tijd is  totdat de moordende en brandschattende hordes niet alleen aan elkaar de oorlog zullen verklaren.

Screenshot_32

Bron:
www.pi-news.net
Door: L.S. Gabriel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afghanistan, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Frankrijk, Illegalen, Immigratie, Islam, islamappeasement, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, socialistisch idealisme, Soedan, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op Calais: Geweldorgie van de illegalen

 1. Johan zegt:

  Hoe lang laten de Fransen zich nog piepelen door dit tuig ?
  Terwijl de oplossing toch o zo simpel is.

  Like

 2. Thom zegt:

  Er zijn gevechten tussen Afghanen en Soedanezen. Goh waarom laat Mutti Merkel die Soedanezen niet meteen binnen.. In 1983 waren er in heel Soedan 23 miljoen inwoners en momenteel zijn het er ongeveer 40 miljoen in Soedan plus Zuid-Soedan.Dat is een toename met 17 miljoen en bijna een verdubbeling. Één ding kunnen ze wel die Soedanaezen, produceren, dat is toch wat Duitsland nodig heeft.

  Like

 3. Laat ze elkaar toch lekker afmaken, niet tussen komen. dat ruimt toch ook lekker op.

  Geliked door 2 people

 4. Paar rustcontainers neerzetten waarin de opgewonden standjes even tot rust kunnen komen met een wolkje helium of desgewenst wat sterkers.

  Like

 5. Gewoon belachelijk : ipv hen te beletten naar Europa te VERTREKKEN, vissen we hen uit het water en we spelen taxi voor die parasieten want we brengen ze zelf naar Europa. Sommige naïeve mensen geven hen voedselhulp, tenten, verzorging , dus blijven er steeds meer komen. Aan onze kust veroorzaken meeuwen veel overlast : overal uitwerpselen, opengescheurde vuilniszakken… Het stadsbestuur heeft verboden de meeuwen te voederen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s