De heilige moslima Sylvana Simons

Screenshot_15

(Door: Joost Niemöller)

In de media, waar ze een zeer geliefde gast is, presenteert Sylvana Simons, sowieso al bekend van de tv, zich nadrukkelijk als negerin. Tegelijk is ze kwaad dat ze zo gezien wordt. Dat is een win-win situatie, want deze complexe en intrigerende strategie maakt steeds weer opnieuw nieuws. Iedere keer dat Sylvana Simons op de tv verschijnt als slachtoffer, kijkt ze er een stukje kwader bij. Media zijn dol op emoties en Sylvana Simons levert de emoties per strekkende meter, omdat ze nu een doel voor ogen heeft: Een baantje in de Tweede Kamer. Geld dus.

Uiteraard profileerde ze zich op het Zwarte Piet dossier. Want dit blijkt een aanhoudend succesmodel. Een klein groepje extremisten heeft dit dossier opgezet, met name de VARA en de NCRV maakten zich dit dossier eigen en wijdden er programma na programma aan, met de boodschap: Zwarte Piet is kwetsend voor zwarten.

Tot het op was. Er moest dus iets nieuws verzonnen worden. Sylvana Simons!

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Joost Niemöller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Graaien, Hypocrisie, islam-collaboratie, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Overheid, propaganda, Rotzakken, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

29 reacties op De heilige moslima Sylvana Simons

 1. louis-portugal zegt:

  OH wat vertelt hij het weer mooi.

  Like

 2. Harry zegt:

  Ik ben ook gekwetst , ik stoor me mateloos aan die dikke lippen van die trut .
  En dan heeft ze nog niet eens wat gezegd .
  Net een stel opgezwollen schaamlippen na overmatig gebruik van de vulva .
  Alleen verwacht je daar geen tanden achter , de zoveelste tegenvaller .

  Like

  • Drs.P. zegt:

   Misschien kan ze wel lekker “buizen” met die dikke lippen?? (buis=pijp)

   Liked by 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Goed gevonden dat “buizen”.
    Laatst was ik in Oostenrijk en zag daar ’n man met ’n leren broek.

    Like

   • joopklepzeiker zegt:

    Smaken koekjes van eigen deeg niet lekker ?

    Like

   • joopklepzeiker zegt:

    Op 3 september 2015 in Zeewolde, en op 7 november dat jaar, stelden Kuzu en Öztürk dat de politiek van Geert Wilders politiek gezien parallellen heeft met Duitsland in Hitlers tijd en te vergelijken is met een tumor in je hoofd die je moet bestrijden.[9]

    Zwarte piet mag dit vuiltje mee in de zak op de stoomboot naar turkey , kan hij dar verder klagen .

    Like

   • joopklepzeiker zegt:

    Uit de lijst van muzikanten die optraden op het “Multifestijn” blijkt dat de Grijze Wolven een flinke vinger in de pap hadden. Naast in Nederland woonachtige Grijze Wolven-muzikanten, zoals Ozan Celebi en de blinde troubadour Omer Kadan uit Almelo, staan er ook populaire Grijze Wolven-muzikanten uit Turkije op de lijst, zoals Ugur Isilak en Ahmet Baydaroglu. Verder was ook de marsmuziekgroep “Mehter Takimi” van de partij. Onder de genodigden was de acteur “Memati”, die in de tv-serie “Kurtlar Vadisi” (“Wolven Vallei”) speelde die verboden werd wegens te openlijk racisme. Zelfs in Turkije zijn er grenzen als je te ver gaat met racistische propaganda. De serie werd overigens onder een andere naam gewoon voortgezet. Het Multifestijn brengt ieder jaar een bonte verzameling van Grijze Wolven-prominenten, -politici, -media en -zakenlui bijeen. Dit keer stond naast CDA-er Ozture ook het kersverse PvdA-Kamerlid Tunahan Kuzu op het podium

    http://www.doorbraak.eu/turkstalige-krant-ufuk-is-een-spreekbuis-voor-de-extreem-rechtse-grijze-wolven/

    Like

   • joopklepzeiker zegt:

    Een ander PvdA-kopstuk dat volgens onze bronnen is geschoold in een Süleymanci-moskeeinternaat is Tweede Kamerlid Tunagan Kuzu.

    http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/02/topje_van_de_grijzewolvenberg.html

    Like

   • joopklepzeiker zegt:

    De Turkse grijze wolven infiltrant , even onderzoeken opper politie eikel in 020 ?

    Like

   • joopklepzeiker zegt:

    Tunahan Kuzu van de partij denk ONTMASKERT!

    Like

   • joopklepzeiker zegt:

    Lange arm van Erdogan : Tunahan Kuzu

    Like

   • joopklepzeiker zegt:

    Geert Wilders: ”Kuzu mag blij zijn dat ik hem nog te woord sta” (Asieldebat 2016)

    Like

   • joopklepzeiker zegt:

    Turkse engnek Tunahan Kuzu (Denk) wil LuckyTV gaan censureren

    De grootste Erdogan-knuffelaar van heel Nederland heeft weer eens een ‘geweldig’ idee: het satirische LuckyTV moet maar eens dimmen met al die grappenmakerij.

    Terwijl in Turkije onze landgenote Ebru Umar nog altijd vastzit vanwege een vermeende belediging van president Erdogan, moeten we niet denken dat de vrijheid van meningsuiting hier volledig veilig is. Ook in Nederland marcheren de vijanden van het vrije woord. Bij Nieuwsuur konden we dat gisteravond zien. Daar zat Denk-lijsttrekker Tunahan Kuzu om uit te leggen dat je satire best wel een beetje mag verbieden.

    http://www.dagelijksestandaard.nl/2016/04/turkse-engnek-tunahan-kuzu-denk-wil-luckytv-gaan-censureren/

    Like

   • joopklepzeiker zegt:

    Want in de PvdA-fractie was het precies deze kwestie die eind vorig jaar tot een scheuring leidde. De aankondiging van PvdA-minister Lodewijk Asscher dat hij juist Diyanet en Milli Görüs extra in de gaten zou laten houden omdat zij de integratie in de weg zouden kunnen staan, leidde tot een hevige confrontatie met Tunahan Kuzu en Selçuk Öztürk. Uiteindelijk werden ze uit de fractie gezet en gingen ze als onafhankelijke Kamerleden verder.

    Sindsdien kunnen de twee Turkse Nederlanders zich in alle vrijheid roeren in de Kamer.

    Dat bleek ook in april, toen de Kamer debatteerde over de Armeense genocide. Al snel tekende zich massale steun af voor een motie van de ChristenUnie. Strekking: het kabinet moet de Turkse regering aansporen de Armeense genocide eindelijk te erkennen. Tot woede van Kuzu: hij vroeg meteen een hoofdelijke stemming aan om Turks-Nederlandse Kamerleden van andere partijen te dwingen kleur te bekennen. Ze stemden allemaal vóór de motie.

    Onder het motto ‘name and shame’ zetten Kuzu en Öztürk het betreffende filmpje direct op Facebook: Sadet Karabulut van de SP, Yasemin Cegerek, Sultan Günal-Gezer en Keklik Yücel van de PvdA, allemaal vóór erkenning van de Armeense genocide. Het regende woedende reacties, waaronder: ‘Landverraders!’

    https://www.vn.nl/ook-in-de-kamer-heeft-erdogan-vrienden/

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Deze man heeft een heel gluiperige manier van spreken.
    Hij doet mij denken aan een predikant die stage loopt en dus het psalm-toontje extra goed heeft ingestudeerd.
    Verder wekt hij de indruk dat hij het heel goed meent met al die mensen die hem en zijn partij niet zien zitten, maar ze tegelijkertijd ernstig waarschuwt voor de dag dat zijn geduld op zou zijn…
    Raar dat ik dat voel bij die man…
    Zou dat misschien komen doordat hij de parlementaire koploper van de 5e colonne voor islamitisering in Nederland is…!

    Like

 3. BigLJohn zegt:

  Ik ben bijna vanaf het begin abonnee van de Paravisie. Dit is de eerste keer dat ik geschokt ben door de zeer nadrukkelijke aanwezigheid van Sylvana Simons (als gast hoofdredacteur) in de Paravisie, compleet met een grote foto op de voorpagina, en rare reportages over haar. Als dat de trend van Paravisie blijft, ben ik daar weg. Het moet niet gekker worden. Dat moslim-mens die (voortaan ?) ook al aanwezig is in de Paravisie met haar idiote gezwets. Ik begin schoon genoeg te krijgen van dat mens. He, dat moest ik even kwijt !

  Liked by 2 people

 4. Guardiacivil zegt:

  Wat heeft dit soort mensen nog voor nut in onze maatschappij? Ze ondermijnen gelijk met alle andere systemen onze maatschappij die voor ons zo vertrouwd en door ons is opgebouwd zoals “wij” het wilde, maar waar zo langzamerhand niets meer van over blijft door dit soort individuen. Weg ermee, dan maar geen multiculti meer.

  Like

 5. Gasso zegt:

  Ja , en Sylvana Simons is kwetsend voor blanken…….

  Liked by 1 persoon

 6. Republikein zegt:

  CAIR Launches Satirical ‘ISLAMOPHOBIN’ Public Awareness Campaign to Challenge Anti-Muslim Bigotry
  http://www.cair.com/press-center/press-releases/13554-cair-launches-satirical-islamophobin-public-awareness-campaign-to-challenge-anti-muslim-bigotry.html

  Pillen slikken, dat kan helpen.

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Gezien het feit dat de vrije menings uitting in Nederland door het OM en ‘onze’ huichelachtige regering om zeep wordt geholpen, kan ik mijn vrije mening over dit onderwerp hier niet ventileren !!

  Liked by 1 persoon

 8. Claudia M. zegt:

  Q; …kijkt ze er een stukje kwaaier bij.
  Ach, wel nee ze droogt gewoon slecht op… Sommige vrouwen worden met de jaren mooier, maar de meeste nu eenmaal niet. Toegegeven, mijn bakkes stort ook een beetje in en ik word daar ook niet bepaald vrolijker van. (-;
  Tja, mevrouw Simons… Ik houd het netjes, want als zij het kan, begin ik nu ook over een politieke carrière na te denken. De “baas” wil me kwijt dus waarom niet; ik heb nog een jaartje of wat in vullen, dus waarom zou ik de boel niet ook eens gaan “vervelen”!

  Like

 9. Duchesne zegt:

  Zwarte Piet is het hulpje van Sinterklaas en zwart omdat vroeger de binnenkant van de schoorsteen zwart was. De negers hebben gewoon aandacht nodig en bedacht dat het een negertje was die zowel blanke als gekelurde kindertjes blij maakte. Dat kan niet!!! dat mag niet!!! Bij het denken aan negers moet je schuld voelen, medelijden etc etc.

  Wel Vara en NCRV: ik heb nieuws voor jullie: ik ben onder andere een nakomeling van de ondergouverneur van Suriname in 1795. Die ene ondergouverneur die opstandige slaven liet afschieten, amputeren en ophangen, omdat ze blanke vrouwen en kinderen hadden vermoord en verkracht, en alles wat daarbij hoort. Een meute wilden volgens de geschiedschrijving, en het ware beeld zal ergens tussen zielig en beestachtig zitten, ik verdom het om jullie spel mee te spelen.

  Geschiedenis is precies dat : voorbij, over, morgen nieuwe dag. Neem de les van gisteren en maak vandaag tot een succes, tot een feest van leven. En wat iemand van die dag maakt is in een vrij land ieders eigen zaak, zolang een ander er niet door benadeeld word.

  Ik heb een voorstel: jullie schaffen onze blanke vervuilde zwarte piet af omdat jullie graag in de belangstelling komen, ga ik mijn kinderen en mezelf terug aanleren om negers als nikker te benoemen, ondanks mijn eigen stukje “zwartheid”. Gewoon, omdat jullie een triest bende geschiedvalsers zijn en met jullie leugens zorgen voor herhaling van dingen die we niet moeten willen. Bevalt het hier niet, rot dan op, Suriname wacht op nieuwe arbeidskrachten. Oeps, teer punt ineens, het woord werken. Sorry, ff vergeten dat zoiets een blanke aangelegenheid is en dat jullie tere zieltjes werk en slavernij op dezelfde lijn leggen.
  Oh shit, jullie hebben een punt, een echt punt: werk is slavernij. Wij werken voor jullie en anderen die niks doen, niks goed vinden enconstant klagen over discriminatie of rasicme.

  Die rasicmekaart, dat is nu eens een leuke: ik ga ff mijn stambomen na: moederskant ooit uit Persie, spanje, Israel, indie, suriname, rusland, vaders kant oa uit frankrijk, schotland, Ierland, duitsland norsk, Afrika, roemenie etc.
  Kortom, ik ben een vuilnisbak van de eerse orde. Kut nikker, stink zigeuner, vuile jood, spanjool, plopper, stinkkozak etc.etc. Allemaal Duchesne…….yeeeeee!
  De waarheid over afkomst is dat we een mengeling zijn van vele volkeren, al dan niet altijd met wederzijdse toestemming. Ik woon in Nederland, mijn famillie in elk geval van een kant sinds 1575, van de andere kant volgens het stichtse archief al vanaf 1021. In die tussenliggende jaren is er heel wat rondgereids en afgecopuleerd, vrouwen zijn getrouwd en uit verre landen meegenomen, kinderen zijn opgegroeid tussen klei en zandgrond.

  Wij, ik dan toch, ben Nederlander, met de gewoontes van Nederland. Ik heb de zwerfdrang van de kelten, de technische interessse van de Duitser en de Schot, de woede van de ier en het temperament van ergens in het verre zuiden. Ik kan hurkend poepen en mijn achterste met een blad van de klapperboom afvegen, heb een overmatig geslachtsorgaan (white pride met een zwart vlekje) paarden moet je zonder zadel en bit rijden en geld is slechts een middel tot ruilen, een goede bijl of een rechte sabel meer waard dan een volle beurs.
  Afspraak is afspraak, al moet je ervoor sterven. Een os bind men bij de hoornen, een man bij zijn tong. Kortom, ik ben een samengestelde Nedelander, zoals bijna iedere andere Nederlander behalve die ene uitgezonderde inteeltgroep.

  Ik ben de vijftig over, ik heb de afgelopen dertig/ veertig jaar zoveel gelul gehoord over moraal en fatsoen maar in de praktijk zijn vooral de hardste roepers de grootste huichelaars.
  Ik heb onze democratie en rechtssysteem mogen meemaken en kan nu invoelen hoe iemand in een dictatuur zich voelt, ik heb wel nog mijn nagels en geslachtsorganen, maar psychisch kun je ook genoeg aanrichten. Recht spreken en gerechtigheid zijn twee heel verschillende dingen.

  Het gezeik over zwarte piet, over slaven en asielzoekers, ik ben het zat en deze vreemden verpesten mijn leefomgeving, en er is maar een juiste oplossing: als het hier niet goed is voor die lieden dan moeten ze vertrekken. Blijven ze door zeiken over de racisten die we zijn en hoe minderwaardig wij zijn als ongelovigen, rot op. Niet vrijwillig dan met de banjonet op het geweeer en die grens over prikken. Ik ben een Nederlandse bastaard met vele roots en dit is mijn land met gewoontes zoals sinterklaas en achterkamertjes politiek, en ik kan er soms van kotsen, maar het is wel mijn land. Die achterkamertjes, die kunnen we zelf ruimen, maar jullie loopt in de weg. Taalkundig klopt dit wel, want iedereen snapt wat ik bedoel.

  Dus VarA, NCRV en al die gekleurde en kleurloze zeikerds van rasicme comitees die niks toevoegen maar enkel kunnen mekkeren als zieke geiten, deze blanke kutjood met zijn nikkergenen en zijn arabische arische voorouders en alcoholische steppen opa heeft jullie niet nodig, niemand heeft jullie nodig. Ik jat jullie ziel en verkoop deze voor een uitgeholde pad. Had ik de heksen in de famillie al vermeld?

  Dus rot op of kom een rondje banjonet prikken doen.

  Was getelend, Duchesne, een nederlander met vele verschillende kleuren melkboeren en boerinnen als voorouders. En een Kozak, dat dan ook nog.

  Liked by 2 people

 10. Thom zegt:

  Ze zal het nog ver schoppen. De commissaris van politie in Amsterdam vraagt haar om a.u.b. aangifte te doen., dan kunnen ze die rechtse terroristen en andere PVV stemmers vervolgen. Die dienen buiten spel gezet worden. Wilders heeft geen schijn van kans met de huidige rechterlijke macht. Een mevrouw die hier vroeger voor de PvdA in de gemeenteraad zat heeft een zoon, die advocaat is. Hij wilde gaan studeren om rechter te worden. Ze was stomverbaasd en verontwaardigd over de eisen die aan de studenten om rechter te worden werden gesteld. De voorkeur ging uit naar een vrouw, een Turk, Surinamer of Marrokkaan.
  Deze groep had de meeste kans. Ze kon er niet over uit. Dat zij zelf met haar vroegere gepamper deze situatie mede geschapen heeft zal zij wellicht niet kunnen bevatten. Nu haar eigen zoon getroffen wordt door het PvdA multiculti gedoe voelt ze zich tekort gedaan.
  Als Simons moslima wordt kan ze het bij links Nederland nog ver schoppen. Bij Turken uiteraard niet, die misbruiken slechts haar roem om bij DWDD aan tafel te komen. Een Turk die een vrouw als gelijke ziet en nog een neger ook, die zullen dunbezaaid zijn.

  Liked by 1 persoon

 11. Leo zegt:

  Deze vuige figuren maar niet te veel podium geven a.u.b.

  Kots, Kots, Kots, Kots, Kots, Kots. enz………………….

  Like

 12. Jan zegt:

  Een paar jaar terug sloot zich Tatjana Maul aan bij de Denkers als persvoorlichtster. Lekker wijf, zullen de beide afvallige PvdA’ers hebben gedacht, is eens wat anders dan een geitje. Maar Tatjana is er direct klaar mee, met het interview want zij weet niet een speerpunt van Denk op te noemen. Denken is voor haar niet weggelegd.

  Even terug in de tijd en luisteren naar de ‘radicaliseringsexpert’ Beatrice de Graaf: oorzaak van extremistisch geweld (het woord islam krijgt zij niet over haar lippen want zij werkt immers voor de NL-Stasie) zijn uitsluiting en marihuana. Aan tafel zittenden knikken beamend.
  Zie ook: https://www.google.nl/search?q=ejbron+Beatrice+de+Graaf&ie=UTF-8

  Like

 13. Jan zegt:

  ‘DENK is hetzelfde als de PVV’

  Like

 14. elisah zegt:

  Mevrouw snapt ook niet dat ze eigenlijk alleen maar gebruikt/misbruikt wordt vanwege haar kleur en bekendheid. Zodra het serieus gaat worden wordt ze ijskoud afgedankt omdat ze te veel aandacht wegtrekt bij de turkse haantjes, dat kunnen de mannetjes niet hebben want ze moet wel haar plaats kennen, nietwaar?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s