Drugshandel: Italiaanse maffia werkt samen met ISIS

Screenshot_36

(Vertaling: E.J. Bron)

De Italiaanse maffia werkt samen met de islamitische terreurmilitie islam in de drugshandel. De drugs worden gezamenlijk via Noord-Afrika naar Europa gesmokkeld. Volgens informatie van de Italiaanse officier van justitie Franco Roberti is er sprake van nauwe zakenrelaties tussen de maffia en de terreurmilitie ISIS. Italiaanse maffiosi en ISIS smokkelen samen cannabis via Libië naar Europa.

De belangrijkste smokkelroute voor cannabis verloopt op dit moment van Marokko via Algerije en Tunesië tot in de Libische stad Sirte. “Het internationaal terrorisme wordt gefinancierd via criminele activiteiten, die typisch zijn voor de maffia. Daartoe behoren drugshandel en de smokkel van olie, handelswaren en archeologische voorwerpen. Daarbij komen ontvoeringen voor losgeld en chantage”, citeert “The Independent” Roberti.

The Mirror” berichtte al in januari dat ISIS drugsboerderijen in Albanië exploiteert. De boerderijen worden samen met de Albanese maffia geëxploiteerd. De terreurmilitie controleert in Albanië drugsboerderijen ter waarde van vier miljard dollar. Onlangs voerde de Albanese politie een razzia op een ISIS-boerderij in het dorp Lazarat uit. Er werden 102 ton marihuana in beslag genomen en 530.000 marihuanaplanten vernietigd.

Mentor Venjolli van het Centre For Security Studies in Kosovo zegt dat drugssmokkelaars vaak ook verwikkeld zijn in wapenhandel en mensensmokkel. ISIS en de maffia werken op al deze gebieden samen.

“Groot-Brittannië is de belangrijkste afzetmarkt voor Albanese cannabis. ISIS is zowel in de productie als in de smokkel verwikkeld. Iedereen die drugs koopt in Groot-Brittannië financiert zodoende ook terroristen”, aldus de veiligheidsanalist Marjan Nikolovski.

Bron:
http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Albanië, Criminaliteit, Graaien, Groot-Brittannië, Hypocrisie, ISIS, Islam, Italië, Libië, Maffia, Marokko, Terrorisme, Tunesië, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op Drugshandel: Italiaanse maffia werkt samen met ISIS

 1. Guardiacivil zegt:

  Verbaast mij niets, zulke lieden zoeken bij elkaar aansluiting zolang er maar geld wordt omgezet.

  Like

 2. Petra DeBoer zegt:

  De Italiaanse maffia speelt ook een rol als mensensmokkelaars om mensen vanuit Afrika naar Europa te smokkelen op zo;n gammel bootje. Onze regering weet dit want het werd vorig jaar tijdens een debat gezegd. Dat de Italiaanse maffia ook van doen heeft met ISIS verbaasd me niets.

  Like

  • Fleckie zegt:

   Aanvulling:Marokkaanse,Joegoslavische, Turkse,Albanese, Bulgaarse ,Chinese , en Russische mafia. [Marokkanen ‘introduceerden o.a. de HASHIESH,, de Turken heroïne, en marihuana,, de Boliviaanse-Colombiaanse mafia, [de nazi KLAUS BARBIE regisseerde immers de putsch van de COCAINE_GENERAALS,dus mede-schuldig aan cocaine gebruikers zijn o.a.ook diegenen die nazis hebben geholpen met vluchten]

   Like

 3. Jan zegt:

  Treuren in een kerk om de dood van een ISIS-terrorist. Duitsland wordt steeds geschifter

  Christliche Trauerfeier für IS-Anhänger in Hamburg sorgt für Zündstoff

  Ein 17-jähriger Hamburger schließt sich dem IS an und stirbt. Nun findet ein christlich-muslimisches Gedenken für ihn statt. Das sorgt für Diskussionen. Der Pastor äußert sich im Interview zur Kritik.

  http://www.shz.de/regionales/hamburg/christliche-trauerfeier-fuer-is-anhaenger-in-hamburg-sorgt-fuer-zuendstoff-id13801526.html

  Like

  • elisah zegt:

   Ja, ja, dat is de onnozelheid van Christelijke gelovigen, ze denken dat we toch allemaal kinderen zijn van de zelfde God.
   Alleen zien ze niet in dat van de andere kant daar meestal volstrekt anders over gedacht wordt en men alleen haat en minachting terug krijgt.
   Het kwartje wil maar niet vallen, omdat de keuze gemaakt wordt om de goedheid in de mens te willen zien, ook als die er totaal niet is….

   Like

   • Petra DeBoer zegt:

    Allah is niet dezelfde God als de God van de christenen en de Joden. Allah is een afgod (maangod) en ik begrijp dan ook niet waar de christenen zich mee bezig houden want in de bijbel staat duidelijk dat je geen afgoden mag vereren en dat je je verre moet houden van mensen die afgoden vereren.

    Like

   • Jan zegt:

    Es ist zum kotzen

    Like

 4. elisah zegt:

  Soort zoekt soort, de psychopaten weten elkaar weer feilloos te vinden.

  Like

 5. gino zegt:

  ik snap dat de italiaanse maffia slecht is en gevaarlijk maar dit zouden ze niet doen want ze houden zich meer bezig in europa en met geld en drugs in italie en europa ik denk niet dat IS veel geld heeft want dan had de italiaanse maffia hun al lang uitgemoord want als je geen geld hebt kun je ook geen drugs kopen en de maffia wil geld zien

  Like

 6. Jan zegt:

  Drugshandel: Chinese staat werkt samen met Mexicaanse drugskartels en overspoelt Amerika met fentanyl

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s