EKD-chef: Islamonderwijs op alle scholen

Screenshot_33

(Vertaling: E.J. Bron)

De hoofd islam-collaborateur van de Evangelische Kerk in Duitsland (EKD), de raadsvoorzitter Heinrich Bedford-Strohm (foto), roept op tot “landelijk islamonderwijs” op Duitse scholen. Dit zou de beste mogelijkheid zijn om jonge moslims immuun te maken tegen verlokkingen door fundamentalisten, aldus Strohm. En uitgerekend de islamitische verenigingen zouden, net zoals de christelijke kerken, het godsdienstonderwijs zelf moeten verantwoorden.

Wat een geniaal idee. De ongure en deels open fundamentalistische verenigingen, waarvan velen georganiseerd zijn in de aan de Turkse shariareligieautoriteit ondergeschikte overkoepelende organisatie Ditib, zouden op alle scholen onder eigen verantwoordelijkheid de islam mogen onderwijzen, opdat de nieuwe generatie Jihadisten ook goed geïnstrueerd wordt. Hier is dan het spreekwoordelijke de kat op het spek binden van toepassing. Bedford-Strohm heeft of geen idee waarover hij het heeft, of hij bevordert bewust de islamisering en radicalisering.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Intellectuelen/academici", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "religieuze dialoog", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, betutteling, Christendom, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, linkse gereformeerden, meningsdictatuur, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

21 reacties op EKD-chef: Islamonderwijs op alle scholen

 1. DonnaDolce zegt:

  En zo, in heel Europa, de islam in onze mik schuiven……onder het mom: “om jonge moslims immuun te maken tegen verlokkingen door fundamentalisten” Droom verder……

  Like

 2. Sabeltant zegt:

  Zonder islam hadden we in Europa helemaal geen problemen gehad.
  Dit is weer simpele symptoombestrijding die de afgelopen 40 jaar ook niet gewerkt heeft.
  Wanneer wordt het duidelijk dat de islam NIET in Europa thuis hoort?

  Like

 3. joopklepzeiker zegt:

  Typisch gevalletje van een bal gehakt met een kruis erin geprikt .

  Like

 4. Thom zegt:

  Ze hebben geen enkel benul meer in hun harsens. Ze zijn allemaal corrupt, debiel of gewoon gestoord. Als je voor rechter wil gaan studeren nadat je meester in de rechten bent hebben kandidaten die vrouw of allochtoon zijn de beste kansen om tot de opleiding te worden toegelaten. Hoe krijg je het verzonnen? Zo werkt het bij de topfuncties bij de politie ook. Trouwens als minister willen ze ook een aantal vrouwen voor het evenwicht. Bekwaamheid speelt geen rol meer,. De vraag is naar neger, Turk, Marrokkaan, dom, moslim.

  Like

 5. Mirjam zegt:

  Dit is geen symptoombestrijding, maar dit werkt juist de uitbreiding van de ‘ziekte’ Islam extremisme in de hand.

  Geliked door 1 persoon

 6. Hendrik zegt:

  Wanneer komen de politici eens tot de slotsom dat de islam een invasieve deathcult is die religie als dekmantel gebruikt. Dit moet dan natuurlijk juist niet op scholen onderwezen worden. islam hoort hier niet en zal hier ook nooit horen. Verbieden die terroristische klub.

  Like

 7. Cathja zegt:

  Deze man is een typisch geval van iemand met een zwaar gestoorde geest. Welke christelijke voorganger zou er normaal gesproken voorstander van zijn om de islam op álle scholen te onderwijzen?
  Echt, er komen steeds meer gekken openbaar. De mensheid zit nog veel beroerder in elkaar dan ik dacht.

  Like

  • Petra DeBoer zegt:

   Eens, en die dominee zou eens de bijbel moeten gaan lezen om tot inkeer te komen.

   Like

  • hendrikush zegt:

   Als je het gebod tot naastenliefde consequent toepast kom je tot zo’n standpunt.
   Maar het mohammedaanse gebod tot naastenhaat kun je niet straffeloos negeren.
   Wederkerigheid en gelijkwaardigheid bestaat niet in de islam en daarom moet je kiezen: Islam of Geen-Islam dat is de vraag.

   Like

   • Petra DeBoer zegt:

    Je hoeft van God niet consequent je naasten lief te hebben in die zin dat je ze maar moet omarmen want er staat in de bijbel dat je mensen die afgoden dienen niet in je huis moet uitnodigen. De Islam is niks meer of minder een afgod (maangod) dienen.

    Ik zou willen dat vele christenen eens in gingen zien dat ze op de foute weg zitten.

    Geliked door 1 persoon

 8. Jules Vismale zegt:

  Heinrich Bedford-Strohm daar in Duitsland doet me denken aan een hond uit een fabel die op een boerderij waakte en op een dag een uitgehongerde wolf tegenover zich kreeg. De wolf zag dat de hond goed doorvoed was en vroeg aan deze hoe dat kwam.
  Hond: “Ik krijg altijd veel botten met vlees omdat ik hier zo goed waak en als jij ook een luxe leven wilt kun je misschien ook meedoen.”
  Wolf: “Ik voel daar wel wat voor maar hoe kom je aan die striem om je hals?”
  Hond: Deze striem komt van een ketting die elke avond om mijn nek wordt gelegd opdat ik niet weg zal lopen.”
  Wolf:” “Nou, dan ga ik meteen terug naar het bos! Ik verkies namelijk armoede en vrijheid boven een luxe leven en slavernij!”
  En als deze EKD-chef niet heel goed oppast krijgt hij dadelijk, samen met radicale moslims die hem toch NERGENS dankbaar voor gaan zijn wat zijn idiote plannen met dat islamonderwijs betreft (wat hopelijk NOOIT EN TE NIMMER zal doorgaan!), een hele meute honden, wolven en jakhalzen, besmet met hondsdolheid achter zich aan! En anders gaat hij maar mooi op straat prediceren met dat stink-islamonderwijs wat Heinrich Bedford-Strohm ongetwijfeld een scheldkannonage en bedreigingen tot hier en Tokio gaat opleveren van hen die de islam terecht verafschuwen! Die vent is namelijk al hondsdol en krankzinnig genoeg in zijn domme hersenpan, o zo!

  Like

 9. kruisridder zegt:

  De Kerk stikt van de valse profeten.

  Like

 10. ildiko zegt:

  dit is een IDIOT , dan is nog voor de 100%beter zonder het geloof op alle basisscholen, hogescholen, universiteiten, en in openbaar. DAT CREËERT RUST !

  Like

 11. Alsof er een directeur van de Coca Cola reclame voor Pepsi staat te maken. Bij alle christenafdelingen zitten rare vogels maar bij die van de chronisch ontevreden en beter wetende eindeloze afsplitsers zitten de leukste.

  Like

 12. ildiko zegt:

  Een samenleving met een cultuur van tolerantie, liefde en respect, die hier horde mensen opneemt die intolerant, haatdragend respectloos zijn, dit is zelfmoord ! WAT EEN IMBECIEL.

  Like

 13. Zou de islam een virus zijn wat zich snel verspreidt in alle vormen?. Er moet maar gauw een tegengif voor gevonden worden, opgeruimd staat netjes.

  Like

 14. Pieter zegt:

  Ja hoor, offer de autochtone bevolking maar weer op. Deze kerkelijke klojo moet worden opgepakt en berecht voor verkapte holocaust-ideeen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s