Oh man. Honderd deug-BN´ers sturen anti-Zwarte Piet klaagbrief naar NTR

Screenshot_38

(Door: Annabel Nanninga)

‘Zwarte Piet is karikatuur die racisme uitdraagt’

Ruim honderd programmamakers, acteurs, sportmensen en andere Bekende Nederlanders hebben de omroep NTR vrijdag in een open brief gevraagd Zwarte Piet definitief uit te zwaaien.

In de brief, waarover NRC beschikt, wijzen de ondertekenaars erop dat de NTR de omroep is “die speciaal in het leven geroepen is om zogenaamde kwetsbare doelgroepen en genres te bedienen”. Het Sinterklaas-journaal van de NTR speelt volgens hen in het pietendebat een belangrijke rol, omdat dit programma de enige echte Sinterklaas brengt in de huiskamers van Nederland.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, political correctness, Racisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

24 reacties op Oh man. Honderd deug-BN´ers sturen anti-Zwarte Piet klaagbrief naar NTR

 1. Guardiacivil zegt:

  Er zit in Nederland mijn Vaderland een hele foute kliek die zaken aan het regelen zijn waar de normale burger elk jaar naar uitkijk en waarvoor gespaard wordt en wat onderdeel is van eeuwenoude traditie. Weg met die kliek, hoort hier niet meer thuis.

  Like

 2. jantjeuitnl zegt:

  Wie denken ze wel niet dat ze zijn? Omhoog gevallen en zo plat als een duppie. Dat zijn de zgn. BN-ers.

  Like

 3. joopklepzeiker zegt:

  Met zakkendragers is Nederland groot geworden, een eervol en zwaar beroep .

  Kan er over meepraten, heb heel wat tonnen versjouwd in de vakanties werkend in de havens van Rotterdam

  Like

 4. Kraftavilqa zegt:

  Wat is nog helemaal het punt vwb. Zwarte Piet totaal overschaduwd als hij thans wordt door Zeurpiet. Met dat al hebben de policor zeikerdjes wel een heel nieuw stereotype van de neger geschapen. Neger: iemand die dusdanig lijdt onder z’n zware pigmentatie dat hij voortdurend door nobele linksstrijders beschermd en geholpen moet worden.

  Like

 5. Marc zegt:

  ‘Oh men’ moet zijn ‘Oh man’.

  Like

 6. Avidia zegt:

  Het is te erg voor woorden. Wat een toestand in dit land, onbegrijpelijk. Wat is er nog mooier dan Sint en Piet??? Als hij op een prachtige boot aankomt in mijn stad, geloof ik meteen weer in hem :-} En dan al die kinderen, het is een genot om naar ze te kijken, vol bewondering kijken ze naar de Sint en lachen ze om de zwarte Pieten. En dan schoentje zetten, ook zo iets leuks, zenuwachtig uit je bedje komen om te kijken of zwarte Piet al is geweest, liedjes zingen en noem maar op.
  Walgelijke mensen die dit de kinderen willen ontnemen. Ga die tijd uit Nederland weg, neem vakantie of zo zou ik zeggen, of ga naar je eigen land terug. Nog even en we hebben niets meer te vertellen of te vieren, straks mag Kerst ook niet meer daar kun je op wachten, klaar ben je met al dat volk.

  Geliked door 1 persoon

 7. Joshua zegt:

  Zij worden dik betaald om leugens en verdachtmakingen rond te strooien, daarom worden het belangrijke nederiglanders genoemd !

  Like

 8. Jan zegt:

  BN’ers zijn altijd al landverraders geweest, aandachtsgeilige nonvaleurs die menen de politiek te kunnen bepalen omdat zij wekelijks in een achterlijk blaadje als Story staan of omdat zij in Hollywood bekend zijn zoals Jeroen Krabbé (kots) die voor de terreurorganisatie ANC de straat op ging.

  Like

 9. Jan zegt:

  Lees net dat VNL de stemgerechtigde leeftijd naar 16 jaar wil, dus naar het niveau van pubers.

  De leeftijd waarop je mag stemmen moet worden verlaagd naar 16 jaar, vindt politieke partij VNL. Ook andere partijen willen ernaar kijken. Zeker de meest rechtse zouden kunnen profiteren

  En dan het argument van die achterlijke van Klaveren: Je mag scooter rijden, autorijles volgen, een eigen bedrijf beginnen en je testament opmaken, maar stemmen mag je niet als 16-jarige.

  http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/4309315/2016/05/28/Plan-VNL-leeftijd-om-te-stemmen-omlaag-naar-16.dhtml

  Terecht niet, stemmen bepaald de toekomst van alle Nederlanders, scooter rijden is een privézaak. Iemand van 16 is niet volwassen (zoals iedere docent kan beamen)
  Waar komt die voortdurende achterlijkheid vandaan?

  Like

 10. ildiko zegt:

  op school worden onze kinderen gehersenspoeld met linkse ideen, ze weten niet beter en ze mogen ook niet beter weten. Precies zoals ook tijdens de communistische dictatuur. Met kinderen kan je geen oorlog winnen, en moet je ook niet te proberen.

  Like

 11. elisah zegt:

  Zie je wel, ze gaan door totdat het feest kapot gemaakt is.
  Laat alles wat zwart is weg en maak Roetpieten, dat is de enige manier om het nog leuk te houden.

  Like

 12. Perfide Albion zegt:

  We hebben nog nooit zo makkelijk een lijst vol NSB-ers in handen gekregen. Makkelijk voor later.

  Ze maken een imbeciele denkfout. Als zwarte piet en sinterklaas echt een racistisch feest is dan kom je er niet met een ander kleurtje voor piet…

  Deze landverraders zijn het hout van hun brandstapel niet waard.

  Like

 13. leefbarbaar zegt:

  Zwarte Piet mag van mij weg, wanneer wij niet meer Sinterklaas spelen voor allochtonen.

  Like

 14. GT zegt:

  Straks zijn ze allemaal werkloos, draai dan die knop op je TV uit als je die rot koppen ziet.

  Like

 15. Wachteres zegt:

  http://nieuws.tpo.nl/2016/05/27/zwartepiet-seizoen-is-geopend/

  Klaagt u maarrrr..Zwarte Piet blijft zwart bij intocht Maassluis
  Het ZwartePiet-seizoen is geopend!

  “Sinterklaas neemt bij de landelijke intocht in Maassluis vooral donkerbruine en zwarte Pieten mee. Dat zei burgemeester Edo Haan van Maassluis vrijdag tegenover RTV Rijnmond.

  :Zwart en donkerbruin zijn de hoofdkleur”, aldus Haan. “We leven in een vrij en democratisch land. Ons voornemen is er een fantastische dag van te maken”, zo voegde hij eraan toe. De burgemeester van Maassluis had donderdag een gesprek met de NTR, de omroep die de intocht gaat uitzenden. Bekeken is onder meer waar de Sint aan wal komt en welke route het paard het beste kan lopen”.

  Ook een stukje van Annabel. Er zijn ook nog goede, verstandige burgemeester.

  Like

 16. Buffalo Bill zegt:

  Links calvinistische collectieve zelfhaat gecombineerd met een gevoel van morele superioriteit

  Like

 17. Pieter zegt:

  Over honderd jaar is onze bevolking al bijna zwart getint, maar wij hebben Soewarte Piet dan al afgeschaft. Zou hij dan toch nog ooit een come-back maken ?

  Like

 18. Scheerzeep NU zegt:

  Het aantal Witte Pipo’s neemt gestaag toe. Nu nog die misschiet indiaan, Klukkluk.

  Like

 19. Taljaard zegt:

  Vorig jaar begon dat gezeur al in februari.
  Ze zijn er laat mee.
  Een geluk bij een ongeluk was dat dit gezeur rondom de intocht vorig werd overschaduwd door de laatste grote aanslag in Parijs.
  Maar er zitten onder die anti’s een paar heel gevaarlijke geradicaliseerde autisten en schuimbekkende psychopaten. Acht het helemaal niet uitgesloten dat een zo’n gek ook met bommen gaat gooien of schieten.

  Like

 20. Republikein zegt:

  Een Britse man moet zijn vijver afbreken, omdat die inbrekers in gevaar brengt. Het muurtje dat de visliefhebber eromheen liet bouwen, zou de vijver ’s nachts onzichtbaar maken.
  Zwemmende negers, altijd leuk.

  Like

 21. Jan zegt:

  Anti-Sinterklaas volk, want dat is het, start guerillaoorlog tegen Zwarte Piet:

  Tegenstanders Zwarte Piet dreigen met zwaardere acties

  Actiegroepen tegen Zwarte Piet willen opnieuw de landelijke intocht van Sinterklaas verstoren. Die wordt dit jaar gehouden in Maassluis. ,,We hebben heel lang vreedzaam gedemonstreerd, maar er verandert weinig tot niets”, zegt een actievoerder op NPO Radio 1.

  In het radioprogramma ‘Nieuws en Co’ zei Mitchell Esajas van actiegroep ‘Stop Blackface’ dat de demonstranten de acties en interventies gaan aanpassen. Volgens Esajas raakt bij veel mensen het geduld op. ,,Dat ga je wellicht terugzien bij de intocht van dit jaar.”

  Jerry Afriyie van ‘Nederland wordt beter’ noemt Zwarte Piet een voorbeeld van institutioneel racisme. ,,De gedachte is dat witte mensen beter zijn dan zwarte mensen.”
  http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/4312501/2016/06/02/Tegenstanders-Zwarte-Piet-dreigen-met-zwaardere-acties.dhtml

  Jerry Afriyie is dus niets anders dan een racist, een blankenhater en een psychiatrisch geval

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s