‘Sylvana Simons, doe aangifte’

Screenshot_13

De Amsterdamse hoofdcommissaris Pieter-Jaap Aalbersberg.

Sylvana Simons zou aangifte van discriminatie moeten doen. De Amsterdamse hoofdcommissaris Pieter-Jaap Aalbersberg heeft dat donderdag gezegd tegen AT5. ,,Voor alle burgers geldt: als dit je overkomt, doe aangifte”, aldus Aalbersberg.

Volgens Aalbersberg zal ook de politie contact met Simons opnemen om te kijken of ze aangifte wil doen. ,,We hebben echt een aangifte nodig om goed onderzoek te doen.”

Het Openbaar Ministerie is een onderzoek gestart naar de vele negatieve uitlatingen die op social media zijn gedaan aan het adres van de presentatrice die de politiek ingaat. Het OM wil weten of er strafbare feiten zijn gepleegd.

Bron:
www.telegraaf.nl
(h/t Edwin Lauxen)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Amsterdam, Appeasement, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, nieuw fascisme, Overheid, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

52 reacties op ‘Sylvana Simons, doe aangifte’

 1. erik zegt:

  joop van riesen, pieterjaap(wat een lief naampje)aalbersberg, waar halen ze die linkse figuren toch altijd weer vandaan? de hele ambtenarenkliek/top lijkt wel verziekt door het linkse ‘gedachtengoed’.

  Liked by 1 persoon

  • Nou erik het ministerie of instelling die deze lieden benoemen of aannemen heeft totaal geen moeite om deze slinkse rooie ratten te zoeken ze melden zich zelf aan. Het rooie rotzakken reservoir is tot de rand toe gevuld met dit menselijke vuilnis. Een nieuwe Heinrich Himmler is zó gevonden, tegen de tijd dat dit realiteit is geworden melden ze zich weer aan om het vuile werk op te knappen, dan voelen ze zich thuis als een varken die in de modder ligt te rollen.

   Net zoals toen tussen 1940 – 1945 deden veel politie agenten zo hun best om de Joden te vervolgen tijdens de razzia’s dat zelf de Duitsers het te gortig vonden. Lees de geschiedenis want deze herhaald zich, de nieuwe ‘pogroms’ krijgen natuurlijk een ander cosmetische vormgeving van welke ‘onze’ voorouders gewend waren…

   Like

  • louis-portugal zegt:

   Erik je haalt me de woorden uit mijn mond.

   Like

  • GT zegt:

   Heb je die kop al eens goed bekeken, die plak bek met zijn zure adem, recht uit de zwavel put!

   Like

  • leefbarbaar zegt:

   PvdA. Daar komen de commissarissen vandaan. Incompetente grootverdieners. De politie dient de PvdA, niet de wet. Zelfs als in 2017 niemand meer PvdA stemt, dan zit de hele ambtenarentop nog jaren zichzelf te verrijken en te knoeien.

   Like

 2. rs zegt:

  en wat als SS GEEN aangifte doet ?????

  Like

 3. elisah zegt:

  Ze zal niet durven, dat geeft nog meer negatieve reacties, dan moet ze echt uitwijken naar Suriname.

  Like

 4. Frans Brassens zegt:

  “Volgens Aalbersberg zal ook de politie contact met Simons opnemen om te kijken of ze aangifte wil doen. ,,We hebben echt een aangifte nodig om goed onderzoek te doen.”
  Ach heden, dit klinkt naar “Kom maar hoor, meiske, oom agent zal je wel helpen.”

  Oom agent is een nogal selectief helpende kameraad.
  Heeft bijvoorbeeld Geert Wilders al ooit eens zo’n begripvolle uitnodiging gekregen?
  Lijkt mij dan altijd wél op zijn plaats te zijn, geweest en nóg.
  Of denkt men dat Geert zelf intelligent genoeg is en SS niet?

  Man, man, wat een warrig en redelijk dom zooitje is het toch in de hoofdjes van politiebaasjes.

  Like

 5. Cathja zegt:

  Als dit geen duidelijk (afkeurend) signaal is richting ‘rechts’, dan weet ik het niet meer! Heeft deze man zich ook zo uitgesloofd voor al die mensen die op welke wijze dan ook zijn gekwetst, beledigd, bedreigd door alle gelukszoekers die we hier móeten huisvesten en door de vele kanslozen die hier dagelijks het land binnen stromen? Komt hij op voor de bestolen winkeliers? Ik heb er niets over gehoord.
  Dus: komt hij op voor DE NEDERLANDER? Nee, tenzij je ‘getint’ bent. Dan liggen je kansen hoger.
  Walgelijke figuur, die Aalbersberg! Exact hetzelfde type als die Joop van Riesen, die het liefst alle PVV-ers uit Nederland zou verbannen!
  Deze man verdient een zware berisping vanuit Den Haag voor zijn partijdige houding m.b.t. Sylvana Simons.

  Liked by 1 persoon

 6. Kanaloa zegt:

  In de jaren 40-45 van de vorige eeuw tijdens de Duitse bezetting bestond een groot deel van het politie korps in Nederland uit verraders. Vele duizenden Nederlanders en Joden heeft dat het leven gekost, maar er is nog niets veranderd in Nederland, de verraders spelen nog steeds een negatieve hoofdrol.

  Like

 7. rs zegt:

  Sylvana Simons: Ik ben een Godin

  Sylvana Simons vindt de bevalling van haar oudste kind Salvatore haar meest spirituele ervaring ooit. Dat zegt de presentatrice met politieke ambities in het magazine Paravisie waar ze deze maand gasthoofdredacteur van is. ,,Dat moment beschrijf ik als kennismaking met het goddelijke in mijzelf.”

  In het tijdschrift over het paranormale vertelt de 45-jarige Simons over haar verkenningstocht in het spirituele leven. Als jong meisje ontdekte ze de kinderbijbel, maar die interpreteert ze op haar eigen manier. Tegenwoordig ziet ze de mens als een spiritueel wezen. ,,God woont in mij en samen zijn we onverzettelijk”, legt ze uit.
  Haar eerste bevalling noemt ze nog altijd het hoogtepunt in haar spirituele leven. ,,Waren de negen maanden voorafgaand al wonderlijk, het moment dat ik mijzelf letterlijk leven de wereld in zag brengen, gedreven door een oerkracht die ik niet zelf aanboorde maar die bezit van mij nam en mijn lichaam door de woeste golven van barensweeën loodste, wist ik het zeker: ik ben een godin.”

  Rituelen
  In het dagelijkse leven hecht ze waarde aan kleine rituelen. ,,Zoals uitgebreid reinigen en verzorgen van lichaam en geest. Elke dag neem ik ruim de tijd voor mijn ochtendroutine. Na het douchen masseer ik mezelf met een heerlijk geurende etherische olie en heb ik een goed gesprek met mezelf in de spiegel. Ik bevraag mezelf, vergeef mezelf en complimenteer mezelf.”

  Deze rituelen zorgen ervoor dat de voormalig TMF-vj, zo stelt ze, met rein lichaam en geest de deur uit gaat. Daarnaast maakt de uitgesproken tv-persoonlijkheid elke avond ook nog even tijd voor een stil moment. ,,Als social media junkie neem ik op die manier afstand van al het aardse. Geen input, geen output, maar gewoon alleen even ‘zijn’.

  Bron: http://www.ad.nl/ad/nl/1002/Show/art…en-Godin.dhtml

  HIHI…………………………….

  Like

  • Johan zegt:

   Dus dat gedrocht, SS, heeft zich zelf ook nog weten voort te planten ? het moet niet gekker worden.

   Like

  • louis-portugal zegt:

   Vroeger heette dat voodoo dacht ik.

   Like

  • Cathja zegt:

   @ rs om 9:10 uur

   Wat een zielig mens eigenlijk, om jezelf gelijk(waardig) te zien als God! Maar als mevrouw Simons elke dag ‘met een rein lichaam en een reine geest’ de deur uit gaat, laat ze deze ‘reinheid’ dan niet bezoedelen door zich op te winden over de Zwarte Pieten-kwestie! Als je denkt dat je God bent, dan sta je toch boven al die aardse onnozelheid zeker?

   Like

 8. DonnaDolce zegt:

  Tja, je kunt voor een zucht en een scheet wel aangiftes doen….het is een ander verhaal als je met de dood wordt bedreigd…

  Like

 9. Taljaard zegt:

  Ik word door mensen als mevrouw Simons voor ”racist” en ”nazi” uitgemaakt en zou daarom graag aangifte tegen haar willen doen.

  Like

 10. Harry zegt:

  Alweer zo’n linkse klojo , hoe is het toch gvd mogelijk dat er op haast alle belangrijke plaatsen een pvda-achtige gehersenspoelde trol terechtkomt ?
  Je gaat toch steeds meer in een allesoverheersende complottheorie geloven .
  Dat is toch geen toeval meer ?
  Kan er nou helemaal nooit eens eens iets goedgaan ?

  Met zo’n rooie broeder aan het hoofd zal er van de reorganisatie van de politie ook wel weer geen donder terechtkomen .
  Die socialisten kunnen alleen alle bestaande dingen opsouperen , niet opbouwen .

  Om nu die opgepimpte bonobo op te roepen om aangifte te doen terwijl ze iedereen met een normaal verstand tegen zich in het harnas jaagt en zich aansluit bij de politieke tak der koppensnijders , dan heb je toch een manco onder die pet ?

  WEG met dat rooie tuig !

  Liked by 1 persoon

  • louis-portugal zegt:

   Sorry Harry maar dat is toch net de bedoeling van Merkel, Rutte en het brusselse apparaat.
   Ze hebben echter een probleem dat met al ziet komen bij de pensioenen.
   Het is met zoveel parasieten niet meer te betalen door steeds minder werkende nederlanders en andere werkende europeanen.

   Like

 11. carthago zegt:

  Allereerst kan het Om maar beter eerst de armeense genocide onderzoeken, vervolgens de aangiftes wegens ontkenning door de Turkse geitenneukers incl de nieuwe hoofdpiet simons registreren, alvorens dit genocidetraject op de autochtonen toe te gaan passen. Die pet van aalbersberg past alleen op kokosnoten, op de foto duidelijk te zien althans, want wie anders dan een kokosnoot of kalifaatrat zou die nou hebben gejat.

  Like

 12. Henk.V zegt:

  Een vraagje voor deze politiek correcte zuiveraar die de scepter zwaait over de Amsterdams politie:

  Beste man! Zou het kunnen zijn dat de islam alle ”niet-gelovigen”, homo’s, lesbians en vrouwen enorm discrimineert ???

  Liked by 2 people

 13. Armani zegt:

  Dat Zwarte Stinkende Monster c.q. kinderfokker , wil een traditie vernietigen die hier al eeuwen bestaat , en die nog nooit door een Nederlander is gelinkt aan het slavernij verleden , dat is op zich zelf al schandalig , en dan zegt een politiemannetje met een fascistische houding tegen de Echte Nederlander , tegen een Surinaamse medelander Simons je moet aangifte doen

  Like

 14. Deze tante heeft zich reeds met de zwartepietendiscussie buitengewoon belachelijk gemaakt en nu dit weer met DENK…..Ik kan me voorstellen dat ze al meerdere echtscheidingen achter de rug heeft want een beetje normale man wordt gek van haar!

  Like

 15. Joke zegt:

  ,,Voor alle burgers geldt: als dit je overkomt, doe aangifte”, aldus Aalbersberg. Leugentje, de politie heeft geen tijd, geld en mankrachten hiervoor.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Klopt helemaal,… maar voor een zielige troetelallochtoon met kroeshaar en zultlippen is er altijd alle tijd.
   En ook om meer dan 6000 aangiftes TEGEN Wilders te produceren!!!
   De honden!!!
   Maar als jou wat overkomt moet je niet komen zeuren… en aangifte?
   Daar hebben we GEEN tijd voor..!!!

   Like

 16. J. C. Th. Köhler. zegt:

  Dus de een wil aangifte doen en wordt naar huis gestuurd, zonder dat de aangifte wordt opgenomen. Met de ander wordt contact opgenomen met de vraag of ze aub aangifte wil doen. Hamlet zou zeggen: There’s something rotten in the state of Danmark. Maar Denemarken is niet het enige land waar iets verrot was/is. In Amsterdam kunnen ze er ook iets van.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

  • Pieter zegt:

   Juist gezien. Nederlanders komen weer op de laatste plaats, maar voor een van de pot gerukt dame met hoogmoedswaanzin komt zelfs de commissaris een goed woordje doen.

   Like

 17. erik zegt:

  Hiermee wil niet zeggen dat het bedreigen, uitschelden enz. goed is, dat mag beslist niet.
  Maar als het een gewone pvv’er betrof, had je deze ‘politieman’ niet gehoord dacht ik.
  Die joop van riesen(wilders moeten ze mollen) was ook zo eentje.

  Like

 18. Duchesne zegt:

  Politie die politiek bedrijft, net als met de aangiften tegen Wilders. Volgens mij mag de politie niet oproepen tot politieke acties, maar blijkbaar functioneerd de rechstaat en de scheiding der machten niet meer.

  Like

 19. Elena zegt:

  2001..Sylvana beweert dat zwarte mannen geweldadiger zijn.

  2001….
  http://media.tpo.nl/2016/05/21/bonusquote-sylvana-simons-in-2001-zwarte-mannen-zijn-gewelddadiger/

  Sylvana zegt…dit is nog maar het begin.

  Beter is dat mensje op te nemen in een gesloten kliniek daar zij een gevaar voor zichzelf is.

  Like

 20. bedonderde burger nr 16.000.001 zegt:

  Ach laat dit zooitje ultrarechtse zogenaamd links liberaal politiek (in)correcte typetjes hun gang gaan, kijk naar Oostenrijk: 50 % politiek (in)correct tegen 50 % burgers die de Oostenrijkse Asschers en Ruttes en consorten volledig ZAT zijn.

  Met de komende verkiezingen daar zullen de burgers die nog niet voor zichzelf durfden op te komen ook tegen het politiek (in)correcte establishment hun stem uitbrengen. Dan mogen de politiek (in)correcten asiel aanvragen in hun geliefde SA of de Emiraten of Noord Korea, wat ze zelf het liefst hebben. En zo zal het in heel Europa gaan gebeuren, overal is het volk dit Euro technocratische fascisme BEU!

  Like

 21. Thoth zegt:

  Gvd… laat’ie nu eens de misdaden gaan oplossen i.p.v. dat hij de mensen de vrijheid van meningsuiting wil beperken… Klootzak.

  Like

 22. Anneke zegt:

  Dit is toch te gek voor woorden, deze aandachttrekkende vrouw heeft dit over haar zelf afgeroepen en nu mag zij aangifte doen…..omgekeerde wereld….jarenlang heeft zij geprofiteerd van het ” bekende Nederlander” zijn en nu zij uitgerangeerd is gaat zij ons aanklagen……dit is toch precies wat zij wil…..aandacht….en het interesseert haar niet op wat voor manier, maar aandacht zal zij krijgen…..en wij, stomme Nederlanders geven het haar ook nog….ik ook bah…….

  Like

 23. joopklepzeiker zegt:

  Allen die zich in Nederland bevinden, worden in gelijke gevallen gelijk behandeld.

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Discriminatie

  Best mijnheer de hoofd eikel in 029 , als u zo graag wilt onderzoeken moet u maar eens met de islam beginnen ik voel mij door die vuiligheid gediscrimineerd, ik wacht u verzoek tot aangifte dan ook zonder enige hoop daarop af .

  Gezien uw uitspraak, zal u toch echt dat verzoek nu moten doen, u wilt toch niet discrimineren ?

  Like

 24. janchik zegt:

  En zo belanden we weer in dezelfde situatie als tijdens WW II, de Nationaal Socialisten zijn weer opgestaan na hun 60 jarige linkse, en de laatste 40 jaar ook islamitische, opbouw in ons ambtenaren apparaat.
  Dit doet me steeds meer denken aan de Stalinistische periode in de vm. USSR, men heeft stuivertje gewisseld, want wij leven momenteel in een vergelijkbare EUSSR.
  Fascistisch/linkse kreten o.a. “Der Feind hört mit” en dus worden wij 24/7 via social media gevolgd en bij overtreding gecorrigeerd, met politie aan de deur.
  Het is 32 jaar later, maar de toen futuristische Orwelliaanse/socialistischfascistische maatschappij begint nu steeds meer inbreuk op onze privacy te maken. Uiteraard met gebruikmaking van het in goede banen leiden van verkiezingen, geheel en al volgens het communistische 1 partij gebruik .
  Ook in Noord Korea krijgt de partij 99,9 % van de stemmen. In de EU wordt hier naar toe gewerkt.

  Liked by 1 persoon

 25. N.E. Derlander zegt:

  En de mevrouw die gisteren tegen Israël demonstreerde, en die in aanwezigheid van de politie een verslaggever van Pownews een paar klappen gaf, is zij staande gehouden? Wegens ordeverstoring en openlijk geweld, daar is volgens mij geen aangifte voor nodig. Zijn haar ID-gegevens genoteerd door de politie? Te hopen is, dat onze politiemensen zelf blijven nadenken en hun geweten laten spreken.

  Pleit Paarlberg ook voor het oppakken voor de ambtenaren in Oisterwijk, die discriminatoir wel € 10.000 aan een asielzoekersgezin geven en niet aan een Oisterwijks gezin?

  Like

 26. Drs.P. zegt:

  Opzouten met die debiele aandachtsgeile anti Piet muts, de hele wereld lijkt wel vol te zijn met gestoorde linkse gekkies, die zichzelf o zo goed lijken vinden!
  Zo ook bij alle sociale diensten, waar autochtonen zoveel mogelijk geweerd worden en mogen kreperen, maar zo niet de fucking asielratten:
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/25879830/__Shoptegoed_voor_vluchtelingen__.html
  Ook bij de soos dienen hele groepen gestoorde linksdraaiende idioten geruimd te worden!!!
  In de houding staan ze voor de binnendringende ratten, zo niet voor ons die zoveel mogelijk genaaid moeten worden.
  En weer zijn de faciliteerders uit den Haag de hoofdschuldigen!!!
  http://depatriotten.weebly.com

  Like

 27. De linkse gekkies gaan ballistisch, goh dat men in Nederland bijna uitgeleverd is aan dit soort mensen….

  VIDEO – Vrouwelijke anti-Israël babyboomer beukt in op Powned-verslaggever
  Politie voert recidiverende beroepsdemonstrante af

  Like

  • joopklepzeiker zegt:

   Als we nu toch de fatsoen regels breken kan je zo een kankerwijf gewoon even beuken , nietwaar, of is geweld een exclusief recht voor slinkse kuttenkoppen geworden.

   Aangifte doen is helaas een verspilling van tijd geworden, heel opvallend is het kordate optreden van de hermandad .

   Zou POW nu ook een verzoekje tot aangifte ontvangen??

   Ach ja die gelijkheid voor de wet ook zeg .

   PS , ik had dat viswijf echt een beuk gegeven , ik ben al heel lang klaar met dat geweld van die slinkse takke wijven, gewoon zelfverdediging,

   Liked by 1 persoon

  • elisah zegt:

   Bewijsmateriaal en redenen genoeg om aangifte te doen.
   Die vrouw is zwaar agressief, een gevaar voor haar omgeving en hoort opgesloten te worden in een gesloten inrichting.
   Als hij nog even bij de dokter langs gaat en aangeeft dat hij lichamelijke klachten heeft, psychisch een trauma opgelopen heeft en nu angstaanvallen heeft en voorlopig niet kan werken…..
   Versla ze met hun eigen spel!

   Like

 28. Joannes den Hollander zegt:

  Pieter-Jaap . Alleen al die naam. Een knecht van de boscreolen en de moslims. Een zoals de wind waait, waait mijn jasje type. Typerend, in 1940 hadden we veel van die gasten bij de politie die met de vijand heulden.

  Like

 29. Jan zegt:

  Spuit 11, Marcouch: Marcouch: het islamitische ras heeft het zwaar te verduren: bespuugd en uitgescholden door blanke Nederlanders die hen, moslims er onder houden
  http://www.joop.nl/opinies/nederland-is-te-mooi-om-te-laten-verzieken-door-racisten

  Like

 30. Johan zegt:

  Deze gestoorde Amsterdamse hoofdcommissaris Pieter-Jaap Aalbersberg is het prototype van de nieuwe landverraders-klasse.

  Like

 31. Alweer zo’n policor-smeris…..Ik ben ermee opgehouden om er nog heet of koud van te worden.
  Het zijn trouwens wel altijd hóófdcommissarissen en dergelijke, die met deze ongein aankomen: Kun je nagaan, hoever die van de realiteit zijn afgedwaald.
  Veel te weinig meer met de praktijk te maken: Je moet er niet raar van opkijken als menige oom-agent-op-straat deze hersenspinsels uiteindelijk niet deelt!
  Stomme suggestie trouwens, van die vent: Zodra die geschoren peroxyde-creool echt aangifte zou gaan doen, wordt ze nog meer het mikpunt, wedden?
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

  • joopklepzeiker zegt:

   geschoren peroxyde-creool

   Hilarisch, een 10 met een griffel !!

   Like

   • Frans Brassens zegt:

    Helemaal eens Joop. Theresa doet soms wat moeilijk tegen mij, maar om dit soort vondsten (en meer) blijf ik toch van haar houden….. 😉

    Like

 32. Hendrik zegt:

  politiek correct geneuzel van die politie bromsnor. Sylvana begrijpt zelf niet half in wat voor een spagaat zij terechtkomt. Straks moet ze een in zo’n zwarte tent met kopvod de straat over van haar eigenaren.

  Like

 33. Hendrik M. zegt:

  S.S, een vrouw met nogal wat negroïde kenmerken en anti Zwarte Piet, die zich aansluit bij een paar afscheiders der PvdA, Koezu/KÖtztürk, Turken in dienst van HitlErdogan om hier het kalifaat te brengen….
  Een de Armeense genocide ontkennend geval, wat zich, voor zover ik weet nog niet over de holocaust uitgesproken heeft…
  Kan me zo voorstellen dat die S.S. met zulk gedrag wat extra aandacht krijgt, iets waar ze kennelijk op uit is.
  Wat me erg tegenvalt is dat ene Amsterdamse hoofdcommissaris Pieter-Jaap Aalbersberg het nodig schijnt te vinden de door S.S.gevraagde aandacht, en de reacties daarop, meent als discriminatie te moeten zien en daarom bij S.S. bedelt om een aangifte.
  Pieter-Jaap Aalbersberg kan beter het werk gaan doen, wat hij lang niet aankan, waarvoor hij aangenomen is.

  Like

 34. oud-marinier zegt:

  Nou ben ik toch eens benieuwd , of deze meneer Aalbersberg , wanneer AL die “blanke NLers” , bedreigd worden , door mossels en/of negerts uit Afrika enz enz….Men dit OOK eens ’n keer serieus gaat nemen en GRONDIG onderzoek naar doen opdat het OM dan zeer goed bewijs materiaal heeft en men op die wijze die lui ook kan aanpakken . Ben benieuwd wanneer men er “echt eens werk van gaat maken” , zal in ieder geval HOOG tijd worden . Maar het zal wel weer “dromen zijn bedrog” zijn.

  Like

 35. bedonderde burger nr 16.000.001 zegt:

  JOEHOE MENEER DE COMMISSARIS ATTENTIE GRAAG
  (Deels al eerder gesteld)
  Nederland is volwassen aan het worden. Nederlanders beginnen zich te bevrijden van de schuldcomplexen waar links hen decennia lang in gedompeld hield.

  Eindelijk durven meer en meer Nederlanders voor zichzelf op te komen. Wil je rellen Sylvana? Prima, maar verwacht vanaf nu dan ook een rel terug! Zo werkt dat! Het is genoeg! Allochtonen mogen zeiken en autochtonen moeten hun bekken houden? Nee schat die tijd is voorbij!

  Weg met fascistische volks verlakkers van PVDA, GroenLinks, D66 en SP! Weg met de eenzijdige antidiscriminatie troep, weg met de houding van ‘help de zielige allochtoon de maatschappelijke ladder te bestormen en trap de autochtoon er af’.

  Weg met het wegkijk en gedooggedrag ten aanzien van criminele immigranten en illegalen, gelijke monniken, gelijke kappen! Niet enkel lusten, ook de lasten!

  WIJ DE GEWONE NEDERLANDERS ZIJN HET ZAT OM ONS LAND AF TE GEVEN AAN NIEUWKOMERS MET GROTE BEKKEN EN NIETS ANDERS DAN EISEN! Als het hier zo vreselijk is, donder dan op. (Dit stelde de Marokkaans/Nederlandse burgemeester van Rotterdam al eerder, dus mij kan geen verwijt worden gemaakt dat dit discriminatie is, toch?)

  WIJ DE GEWONE NEDERLANDERS HEBBEN JULLIE NOOIT UITGENODIGD! DAT HEEFT DE ELITE GEDAAN, GA TEGEN DIE STAAN ZEIKEN!

  En de gewone Nederlanders hun voorouders waren LIJFEIGENEN, NET ZOIETS ALS SLAVEN, SYLVANA! Ben je boos? Richt je tot de ELITE waar jij inmiddels zelf toe behoort!

  PS
  Ik ben het zat dat ik als burger overal op aangesproken word terwijl schreeuwers mogen doen en laten wat zij wensen, zoals dat AFA tuig!

  De politiek en ook de politie heeft decennia geleden de burger de rug toegekeerd, dat explodeert nu in uw gezicht meneer commissaris, raar nietwaar, al die boosheid die overal de kop opsteekt.

  Denkt u niet dat het kan zijn dat genoeg, genoeg is. Overal moet de gewone burger bezuinigen terwijl voor uw linkse hobby, de zogenaamde vluchtelingen miljarden voor het oprapen liggen.

  Er wordt niet eens gekeken wie er binnenkomen en als je dat zegt ben je een neonazi.

  Nee meneer de commissaris, de gewone Nederlanders zijn de elite die dit land naar de afgrond brengt ZAT! Wij zijn het EURO fascisme zat net als overal elders in Europa. WIJ EISEN DEMOCRATIE, ECHTE!

  Hoe kan dat nou? Opeens zomaar opstand! Zij ze gek geworden? Nee u bent al jarenlang blind en doof in uw grachtengordelvilla!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s