Antwerpen en Brussel lanceren campagnes tegen seksuele intimidatie

Screenshot_49

1 op 3 vrouwen lastiggevallen op straat

Brussel en Antwerpen – onze hoofdstad en ’t Stad – rollen tegelijk de spierballen tegen seksuele intimidatie. Antwerpen trapte gisteren een campagne af, Brussel volgt kortelings. Opvallend is dat vooral Antwerpen méér wil doen dan ‘sensibiliseren’: vrouwen worden aangemoedigd om melding te doen bij de lokale politie. Ook over de aanpak van homohaat wordt nagedacht.

Lees verder>>>
(h/t “classified”)
HLN Be.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, België, betutteling, Brussel, cultuurrelativisme, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Vlaanderen, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

6 reacties op Antwerpen en Brussel lanceren campagnes tegen seksuele intimidatie

 1. elisah zegt:

  Prima toch? De boodschap is duidelijk, wij pikken dit niet!
  Het moet toch steeds duidelijk gemaakt worden dat misdragingen tegenover vrouwen niet geduld kunnen worden. Anderen die hier getuige van zijn moeten ook kunnen ingrijpen en de vrouw helpen of bijstaan.

  Like

  • Ja, we zitten hier regelmatig af te geven op Bart de Wever en het N-VA omdat ze natuurlijk niet zo doortastend zijn als het VB, maar af en toe komt-ie dan weer met een in initiatief, waarvan je zegt: Oké!
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Het NVA is dramatisch op zijn retour in Vlaanderen.

    Bart De Wever zal niet in staat zijn, zijn partij te redden.
    “Men” is zijn geschipper meer dan zat.
    Het vertrouwen in De Wever brokkelt meer en meer af. De Wever heeft van meet af aan een dubieuze keus gemaakt door met zijn partij persé te willen regeren en niet als ons Vlaams Belang en Wilders een rechte koers tegen de islam te varen.
    Dit zal de ondergang van zijn partij worden.
    Bart De Wever zal en kan niets meer goed doen. ’n Slap aftreksel zoals “.n campagne tegen seksueel geweld” is ’n goed voorbeeld van zijn politiek.

    Bart De Wever is in feite een mislukte politicus die als “Vlaamse Nationalist” het vertrouwen van de Vlaamse kiezer won. Hij heeft zelfs massaal gewonnen ten koste van het Vlaams Belang-kiezers potentieel. Het Vlaams Belang viel daardoor enkele jaren geleden terug van bijna 40 tot – 5 %…
    Momenteel staat het Vlaams Belang weer op pure winst. Men vaart een nieuwe maar standvastige koers en heeft momenteel een fantastische jonge partijleider in de persoon van Tom Van Grieken. De partij staat momenteel via de peilingen op meer dan 14 %!

    Met dank aan NVA en haar leider. Ik denk dat De Wever als Vlaams Belang-hater nog rare dingen gaat meemaken. Ik gun ze hem van harte!

    Like

 2. Ja in Amsterdam is het ook bijzonder erg gesteld dat autochtone vrouwen beledigende
  opmerkingen en gedragingen naar hun hoofd geslingerd krijgen. Ook worden zij bespuugd, betast, aangesist, nageroepen, uitgescholden, voor hoer uitgemaakt en achternagezeten door het islamofascistische grondpersoneel van Allah. Ach wee wanneer een autochtoon een onvriendelijke boodschap tegen zo’n incestueuze rif-randdebiel uit de islamitische monocultuur zegt, dan wordt er op zijn minst overwogen om aangifte tegen je te doen. Maar wanneer ze in een groepje opereren zoals gewoonlijk dan wordt je aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid in elkaar geramd…

  Liked by 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Ja, Adriaan, daarom is het ook zo’n fantastisch initiatief van de overheid om gesprekken met deze goedwillende, vaak verwarde mensen uit een totaal andere cultuur aan te gaan.
   Ik ben er dan ook van overtuigd dat dit ’n héél waardevolle methode zal blijken te zijn om de relatie met deze, gestaag groeiende, bevolkingsgroep te verdiepen.
   Zoals velen hier terecht menen, zullen onze cultuurverrijkers zich zonder enige twijfel diep schamen en hun houding direct drastisch veranderen als zij te horen krijgen dat wij hier
   “op een andere wijze met vrouwen omgaan” .

   In dit verband wil ik er toch ook voor pleiten om met de nodige voorzichtigheid te werk te gaan.
   Eer, trots en hun gevoel van eigenwaarde zijn nu eenmaal buitengewoon belangrijk
   voor onze nieuwe medelanders.
   Het is vaak het enige wat zij bezitten! Nu ik dit schrijf voel ik dat wij pas aan het begin staan en dat wij nog zoveel méér kunnen doen. Laten wij vooral rekening houden met hun gevoelens.
   Deze mensen hebben al zo weinig en kunnen gemakkelijk gekwetst worden!

   Liked by 1 persoon

 3. Pingback: Antwerpen en Brussel lanceren campagnes tegen s...

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s