Hoe de EU in de Middellandse Zee het werk van de mensensmokkelaars afmaakt

Screenshot_9

(Door: Marilla Slominski – Vertaling: E.J. Bron)

De inspanningen van de EU om “vluchtelingen” uit de Middellandse Zee te redden, wordt meer en meer een gratis veerdienst voor iedereen die op deze manier op een beter leven hoopt.

journalistenwatch

De mensensmokkelaars starten hun boottochten vanaf de kust van Noord-Afrika, er is net genoeg benzine om in internationale wateren te komen. Daar aangekomen, worden de hulpverleners opgebeld in de wetenschap dat de EU-schepen op weg zullen gaan om de inzittenden van de boot veilig naar Italië te geleiden. De EU-missie, die eigenlijk de gevaarlijke route over open zee zou moeten indammen, ontwikkelt zich als de grootste magneet voor alle “migranten”.

Vorig jaar vernietigden de Britten slechts 27 smokkelaarsboten en identificeerden slechts negen mensensmokkelaars, die werden overgedragen aan de Italiaanse autoriteiten. Er werden echter wel duizenden “migranten” door de aan de missie “Sophia” deelnemende marineschepen naar Europa gebracht. En als die eenmaal in Italië zijn aangekomen, keren ze niet meer terug naar Libië, omdat daar de situatie te onzeker is.

Alleen al in de afgelopen weken is het meer dan 12.000 “migranten” gelukt om het vasteland van Europa te bereiken. De stijgende temperaturen zijn het begin van een nieuwe chaotische “vluchtelingen”zomer.

Bron oorspronkelijk artikel:
www.dailymail.co.uk

Bron:
http://journalistenwatch.com
Door: Marilla Slominski

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Brussel, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Eurabië, EUSSR, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Libië, Linkse Kerk, Maghreb/Noord-Afrika, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, socialistisch idealisme, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

4 reacties op Hoe de EU in de Middellandse Zee het werk van de mensensmokkelaars afmaakt

 1. Jean zegt:

  Eenmaal voet op Europees grondgebied begint voor hun de luxe en voor ons de ellende.
  De toestand is al rampzalig en die wordt dramatisch.
  Al die ellenden hebben we te danken aan die smerige vuile lafaards van de EU en aan de monsters zoals merkel & co.
  Payday komt er sowieso en die rekening zullen de lafaards gaan betalen, zeker weten.

  Like

 2. madeleine zegt:

  Tja, waarom nog een volle tank riskeren als je er met een kwart ook geraakt?

  Like

 3. exmarineman zegt:

  En hiermee is dan duidelijk de waarheid boven water, dat ook de afspraken met Erdogan berusten op puur bedrog van de Europese landen en hun bewoners: de publieke opinie moest worden bespeeld en de kritiek moest enigszins worden weg genomen. Nu komen er weliswaar wat minder van Turkije naar Griekenland, maar de andere routes over zee blijven wagenwijd openstaan en in plaats van een signaal aan al die mensen te geven NIET in die boten te stappen omdat ze worden terug gestuur/gesleept en hooguit wat dieselolie krijgen om terug te keren en water en brood, nee men neemt ze op sleeptouw of zelfs aan boord. Ook het signaal aan de mensensmokkelaars is dan duidelijk, maar men heeft gewoon de gore lef niet en is bang. Neem eens een voorbeeld aan Australië, Indonesië en vooral ook Japan…….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s