Islamitisch strijd-bidden voor de Technische Universiteit Berlijn

Screenshot_18

(Door: L.S. Gabriel – Vertaling: E.J. Bron)

Enkele weken geleden sloot de Technische Universiteit Berlijn de ruimtes die zij ter beschikking had gesteld aan islamitische studenten om er te bidden. De president van de TU, Christian Thomsen, had als reden genoemd dat wanneer de universiteit zo´n aanbod alleen voor moslims zou hebben men alle andere geloofsrichtingen zou uitsluiten. Hij sprak zich er voor uit dat staatsuniversiteiten en religies gescheiden wegen zouden moeten gaan.

Zoals bekend zijn moslims echter zeer penetrant in hun eisen, vooral als het gaat om hun bloed- en haatcultus. En daarom laten ze niet los. Ze willen hebben waarvan ze denken dat het hen als toekomstige heren in de staat toekomt. Daarom vond er vrijdag voor de zoveelste keer voor het hoofdgebouw van de universiteit in de buurt van de Ernst-Reuter-Platz in Berlijn een islamitische demonstratie plaats.

Daarvoor al hadden koran-getrouwe studenten en, zoals gebruikelijk, ook niet betrokken protestondersteuners van de oemma illegaal het grasveld van de universiteit gebruikt om er te bidden, waar ze echter nadrukkelijk werden verwijderd.

De universiteit had de moslims lange tijd als tegemoetkoming de sporthal voor hun vrijdagsgebed ter beschikking gesteld. Uiteindelijk namen daar ongeveer 500 mensen aan deel. Daar trad o.a. ook de salafistische bazelimam Abdul Adhim Kamouss op, die in de radicaalislamitische Al-Nur-moskee, waarin voor de vernietiging van de Joden gebeden werd, als sterprediker gold en ook een graag geziene gast is bij de aanhangers van Hamas in Berlin-Neukölln.

Een van de predikers had zelfs openlijk met “conflicten” gedreigd als men de islamitische studenten geen ruimte voor hun vrijdagsgebed ter beschikking zou stellen. Uit de gelederen van de islamitische studenten was te horen dat men zonder gebedsruimtes wegens gebrek aan tijd helemaal niet zou kunnen studeren.

Nog zitten ze met een theatraal lijdend gezicht op straat en hopen met het gejammer opnieuw hun doel te bereiken.

Screenshot_19

Moslims begrijpen echter al vanuit hun opvoeding niet dat men hen iets wijsmaakt en we hoeven helemaal niet verbaasd te zijn over hun brutaliteit als men ze daarvoor jarenlang dronken van tolerantie liet begaan en hen tot kotsen toe naar de mond sprak. Voor de haatprediker Kamouss werden zelfs naar aanleiding van zijn optreden tijdens de derde conferentie van de Raad van Religies in het Berlijnse Rode Raadhuis schilderijen en beelden, die zijn islamitische gevoeligheid zouden kunnen kwetsen, met witte doeken bedekt (lees hier).

Markus Dröge, bisschop van de Evangelische Kerk Berlin-Brandenburg, verklaarde zich onmiddellijk na de sluiting solidair met de moslims en zei dat de sluiting van de “gebedsruimtes” op de TU de godsdienstvrijheid zou beperken. Wat hem betreft behoort het blijkbaar tot de vrijheid van godsdienst wanneer personen op staatsuniversiteiten hun “religie” in de vorm van Joden- en christenhaat uitleven.

Het tapijt knielen voor de universiteit vrijdag was niet het eerste protest in zijn soort, maar de TU was tot nu toe niet onder de indruk en deelt mee het protest te accepteren, maar de gemotiveerde beslissing niet te herzien. We zullen zien of de leiding dit in het islamofiele, links gestoorde Berlijn volhoudt.

President Thomsen sloot in een interview in maart in ieder geval niet uit over enkele jaren wellicht een multi-confessioneel te gebruiken ruimte op de TU te openen. Dan zal er echter een nieuw moslimprobleem op hem afkomen, want waar hij daarbij niet aan denkt: moslims zullen waarschijnlijk nauwelijks met “ongelovigen”, dus alle niet-moslims, een “multi-confessionele ruimte” willen delen, en al helemaal niet met christenen of Joden, die gelijk staan aan varkens en apen (soera 5, vers 60) en minder waard zijn dan vee (soera 8, vers 55).

Hier twee video´s van een moslimprotest voor de Technische Universiteit in Berlijn:

 

Bron:
www.pi-news.net
Door: L.S. Gabriel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Duitsland, Islam, Islamisering, islamofascisme, Moslims, Rotzakken. Bookmark de permalink .

22 reacties op Islamitisch strijd-bidden voor de Technische Universiteit Berlijn

 1. Anna zegt:

  Bidden op straat… Oeps dan is hun eer aangetast…… Want ze hebben korte teentjes hoor de sharia heren….. Hun wraak zal ( niet ) zoet zijn…….

  Like

  • Thom zegt:

   Nee hoor, dat doen ze graag op straat bidden. Ze bidden in Frankrijk in onder andere diverse districten altijd op straat. Dan zetten ze een deel van de wijk af en loopt er eigen moskeepolitie rond. ze willen daarmee twee dingen bereiken:
   1) De bouw van een groot islamitisch centrum inclusief moskee (zodra ze die hebben gaan ze weer op straat bidden!)
   2) Laten zien dat ze de baas zijn. Door op straat te bidden in het openbaar en het verkeer plat te leggen heerst de islam. dat buitenkansje om te lutten en te klieren laten ze zich niet ontnemen.

   Like

 2. Hendrik zegt:

  Als je wilt bidden dan ga je maar naar zo’n haathut. Op de uni wordt gestudeerd en niet een pedofiele moordenaar aanbeden. Naar mij mening moeten alle haathutten gesloten worden. islam hoort hier niet!

  Geliked door 1 persoon

 3. Gaat het nuchtere verstand in Duitsland terug komen ?

  Like

 4. Jan Wandelaar zegt:

  ++++

  Arabieren die “te veel willen lijken op westerlingen”

  http://www.telegraaf.nl/buitenland/25888414/__Verbod_op_selfie_met_kat__.html

  ++++

  Like

 5. Pieter zegt:

  Het ziet eruit als een grote theatrale show, heel intimiderend, het lijken wel sportschool bezoekers qua postuur ipv studenten.
  Duitsland : Je hebt de maatschappij verknald en het komt niet meer goed.

  Like

 6. exmarineman zegt:

  Zo werkt het bij hun. ZIJ maken wel even de dienst uit en dat heb je als ongelovige maar te accepteren. Zo niet dan gaan we het afdwingen. Wij MOETEN 5* keer per dag bidden…..en wij eisen dit en dat, maar owee als we een kruis zien dan zijn we beledigd en moet het kruis weg. Dat laatste geeft al aan dat ze barstensvol zitten met intolerantie tegenover anderen en andersgelovigen. En dan gaat zo’n bisschop ook nog eens wellicht misschien je weet het maar nooit onwelgevallige beelden en schilderijen afdekken. Hoe idioot moet je dan wel niet zijn. Nou je geloof dat beleid je maar thuis en niet op je werk of school…… Als je een keer te weinig hebt gebeden overdag dan haal je dat thuis maar in. Tijd genoeg voor.

  Like

 7. Eindelijk eens een verstandig iemand, he he.

  Like

  • Ad de Koning zegt:

   Nou Marian, “eindelijk eens een verstandig iemand he he”, dan lees je toch weinig reacties. Er hebben al ontelbare mensen, ikzelf ook, meermaals zo’n reactie gegeven. Dat wil niet zeggen dat ik toch weer blij ben met die reactie van exmarineman want het kan niet genoeg gezegd worden en zijn commentaar is altijd verwarmend.

   Like

   • exmarineman zegt:

    Ad dank je wel voor de woorden dat mijn opmerkingen en commentaren regelmatig je opwarmen. En dezelfde soort strijd vind ook op de Nederlandse universiteiten en hogescholen inmiddels plaats. Die ruimtes zijn er nog niet maar de besturen vinden dat ze er wel moeten komen en een aantal wil dat er een gezamenlijke ruimte komt voor alle gezindten en anderen willen dat weer niet. Ben benieuwd hoe dat gaat aflopen…..

    Like

 8. ildiko zegt:

  deze volk hoog of laag opgeleid past hier niet in een westerse samenleving. Een weg is hier redelijk de terugweg, Intolerantie moet niet meer met tolerantie betaald worden. Alle EU bazen zijn per dag per seconde bezig om onze oude Europa totaal te vernietigen.

  Like

 9. Jan zegt:

  EKD voorzitter wil islamonderwijs verplicht stellen want zo doorzie je het radicalisme. Dat islam radicalisme is kwam even niet op bij de dhimmie

  EKD-Vorsitzender Heinrich Bedford-Strohm fordert Islamunterricht an allen Schulen

  Aufklärung und Neues lernen: Der Vorsitzende der Evangelischen Kirche in Deutschland (EKD), Heinrich Bedford-Strohm, fordert einen “flächendeckenden Islamunterricht” an deutschen Schulen. Das sagte Bedford-Strohm in einem Interview mit der Heilbronner Stimme.

  Das sei die beste Möglichkeit, junge Muslime vor dem Einfluss von radikalen Fundamentalisten zu schützen, sagte der Münchener Landesbischof. Durch die Einführung von Islamunterricht werde jungen Muslimen die Möglichkeit gegeben, sich kritisch mit ihrer Religion auseinanderzusetzen.

  http://www.zeit.de/gesellschaft/zeitgeschehen/2016-05/evangelische-kirche-islam-unterricht-heinrich-bedford-strohm

  Heet dat niet de kat op het spek binden?

  Meulenbelt zou in dit weekdier de ideale man zien

  Like

 10. Jan zegt:

  Ik hou de Al Sisi-methode: 1 waarschuwing, daarna wordt gericht met scherp geschoten

  Like

 11. Jan zegt:

  Het zieke brein van de linksmens: tentoonstelling over islamitische moordenaars en terroristen

  Like

 12. Frans de Wit zegt:

  Ik vraag me allereerst af waarom die gasten bidden? Ten tweede waarom wij ons daar aan moeten ergeren? Waarom doen ze het niet in een moskee, daar zijn ze toch voor gebouwd? En tenslotte vind ik, dat waar een hoop Duitsers zich vroeger schuldig maakten in haat tegen de Joden, dat doen die gasten nu het zelfde en dat vind Duitsland goed? Krijgen we straks dus weer een vervolging van de Joodse mensen en weer een oorlog. Laten ze al die moslims richting Palestina sturen en de Joodse mens terug aan Duitsland geven zeg!!

  Like

 13. Geef je dat volk een vinger dan nemen ze je hele hand, wat… je hele lichaam… en de lichamen van de rest van de mensen die zo denken als jij. Dan blijft IS over en dan is het feest???

  Like

 14. Tom Hendrix. zegt:

  Steeds weer dreigen, zeiken, en rotzooi trappen. Het kenmerk van de volgers der Islam! Kotsmoe ben ik van deze aanhangers, van MO de pedoprofeet, en halsafsnijder!

  Like

 15. Marc zegt:

  Het nieuwe fascisme!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s