Nieuwe “vluchtelingen”: Oostenrijk bereidt noodtoestand voor

Screenshot_60

De nieuwe president van Oostenrijk Alexander Van der Bellen (“onafhankelijk”/Groenen) en de oude president Heinz Fischer (SPÖ).

(Vertaling: E.J. Bron)

De Oostenrijkse regering werkt op volle toeren aan de invoering van de noodtoestand: het aantal “vluchtelingen” neemt weer toe. De regering wil koste wat het kost verhinderen dat de FPÖ nieuwe impulsen krijgt.

DWN

Na het wisselen van de kanselier waren de Oostenrijkse media vol lof over de nieuwe man aan het hoofd van de regering. Christian Kern overtuigde met de kritiek op de huidige regering. Hij zei dat de partijen “tuk op macht en de toekomst vergetend” gehandeld zouden hebben. Veel waarnemers constateerden zelfs een nieuwe “jubelstemming”. Maar het succes van de FPÖ bij de presidentsverkiezingen heeft de regering doen opschrikken: de FPÖ kreeg bijna net zoveel stemmen als de door alle andere partijen en maatschappelijke groeperingen uit de kunst, de economie en de kerk ondersteunde Groene Alexander Van der Bellen. Dat was nog net een keer voldoende voor een miniem kleine voorsprong – een in Europa unieke ontwikkeling.

Maar de jubelstemming lijkt alweer voorbij te zijn. Het centrale thema keer in de realiteit terug: de “Standard” uit Wenen meldt dat het aantal “vluchtelingen” en “migranten” weer sterk toeneemt. De geplande bovengrens van 37.500 lijkt niet houdbaar, de krant houdt rekening met 50.000 nieuwe asielaanvragen – en daarin zijn de zomermaanden nog niet eens meegeteld.

Daarom is de regering volgens de “Standard” bezig met de voorbereidingen voor het uitroepen van de noodtoestand. Daartoe moet de regering een verordening uitvaardigen waarmee in feite het asielrecht buiten werking wordt gesteld. Voorwaarde is “dat het in standhouden van de openbare orde en de bescherming van de binnenlandse veiligheid bedreigd worden”. De “Standard” schrijft dat de “betrokken ministeries al argumenten aan het verzamelen zijn” waarom de noodtoestand uitgeroepen moet worden.

Deze handelwijze is bij juristen en mensenrechtenorganisaties uiterst omstreden: want in feite kunnen mensen die bescherming zoeken dan zonder onderzoek naar hun persoonlijke geval afgewezen worden. De Oostenrijkse regering onderhandelt volgens de “Standard” al met buurlanden om “vluchtelingen” en “migranten” zonder procedure terug te sturen.

Ook de nieuwe kanselier Kern laat er volgens de “Standard” geen twijfel over bestaan dat de noodtoestand uitgeroepen zou moeten worden als de bovengrens bereikt is.

De hectische activiteiten van de in de eerste verkiezingsronde zwaar verliezende regeringspartijen SPÖ en ÖVP vinden hun oorzaak in een bijna panische angst voor nog meer aanhang voor de FPÖ. De partij staat nu al bovenaan in alle peilingen. Talrijke incidenten met “migranten” en “asielzoekers” werden door de media breed uitgemeten, wat er uiteraard voor zorgde dat de onzekerheid in de bevolking toenam. Voor de regeringspartijen is het afweren van “vluchtelingen” topprioriteit om nog op het allerlaatste moment het machtsverlies aan de FPÖ te verhinderen.

Bron:
http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", christendemocraten, FPÖ, Groenen, Hypocrisie, Oostenrijk, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op Nieuwe “vluchtelingen”: Oostenrijk bereidt noodtoestand voor

 1. De zelf kwellers, dikke bult eigen schuld.

  Like

 2. joopklepzeiker zegt:

  Gewoon even late integreren , een spoed cursus diep sneeuw skiën van een uur ,en hup de bergen op en af !

  Like

 3. Cathja zegt:

  Het zit ze toch niet erg lekker dat Hofer bijna net zoveel stemmen kreeg als Van der Bellen. Dit betekent dat er een grote groep mensen is wat ontevreden is over het regeringsbeleid in Oostenrijk.
  Toch iets om rekening mee te houden bij het nemen van belangrijke beslissingen!

  Like

 4. Hendrik zegt:

  Europa is overvol, we moeten beginnen met moslims generaal terug te sturen. Onze cultuur en identiteit gaat verloren in ruil voor een achtelijke zandbak ideologie, die onze regels niet willen volgen behalve als het in hun straatje past. Eruit met de islam!

  Like

 5. BigLJohn zegt:

  Dat links (o.a. hier in Oostenrijk) is als een ongeneeslijk kankergezwel. De FPO had in feite de verkiezingen gewonnen, maar mocht door linkse manupulatie niet winnen. Vroeg of laat leiden die linkse malversaties tot een onherroepelijk dood voor een natie. Er is nu al geen weg meer terug voor de Europese naties, daarvoor is het al veel en veel te laat. In het midden van de jaren zestig de eerst Turkse (gast) arbeiders, wat uitgroeide tot massa’s insluipers uit de Afrikaanse regionen. De woorden positieve discriminatie en gedogen deden hun intrede. En in 1977 dat verdrag van Straatsburg. Daar bovenop nog de Bilderberg groep, de E.U, en de illuminatie. Allemaal anti krachten van de vrijheid. Via datzelfde Straatsburg kwamen ook de zee-zenders aan hun einde. De Europese naties bevinden zich allemaal al in de terminale fase. Links heeft zich het alleenrecht in Europa opgeeist, en trekt de hele truckendoos open om te verhinderen dat rechts ook maar ooit aan de macht zal komen. Daar zitten we al mee sinds 1945. Niet iets om vrolijk van te worden, integendeel. De tachtigjarige oorlog duurde nog korter (zal blijken) !

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @bigLjohn; 15.54. uur, op 28/5. Dat zie ik net zo, John. Voornamelijk LINKS met behulp van huichelaars van liberale- en christendemocratische origine, hebben heel Europa uitgeleverd aan de islam, de Bilderbergbende en de NWO. Het is een groot complot!

   Like

 6. carthago zegt:

  Het feit dat van der bellen daar de touwtjes in handen heeft is al een reden tot het uitroepen van de noodtoestand. Gauw weg met die fascist.

  Like

 7. leefbarbaar zegt:

  Geinig, de landgenoten van ene Adolf H. kiezen een groen fossiel als president en deze gaat FPÖ beleid uit voeren? Was het niet slimmer geweest om bij FPÖ-beleid een FPÖ-president te kiezen?
  De noodtoestand uit roepen, lijkt me een goede oplossing, maar niet als deze van de linxe kerk komt. Uiteindelijk draait het dan toch weer uit op meer, meer, en meer.

  Like

 8. Bas zegt:

  Aha, nieuwe impulsen dus, maar daarmee los je het probleem niet op ! Daarmee verergerd de situatie tot dat men zelf onder de voet wordt gelopen. Slimme jongens met hun impulsen.

  Like

 9. nodhimmi zegt:

  Deze dhimmi heeft alleen kunnen winnen door de fraudeuze post stemmen. Een bedenksel van de links om met fraude aan de macht te blijven.

  Like

 10. Pingback: Hongarije meldt stijging van aantal “vluchtelingen” uit Griekenland | E.J. Bron

 11. Pingback: Merkel eist ook bij nieuwe toestroom van “vluchtelingen” open grenzen | E.J. Bron

 12. Jan zegt:

  Anti-rapefugee-mars:

  Like

 13. Jan zegt:

  DENTITAIREN-DEMO in Wenen| 11.06.2016

  Mobiliseringsvideo | DEFEND EUROPE | Demo 11 juni in Wenen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s