(SATIRE!) Italië: Vanaf 1 september moet ieder Italiaans gezin een “migrant” opnemen

Screenshot_6

(Vertaling: E.J. Bron)

Voor de afwisseling een keer een melding die naar het schijnt afkomstig is uit het repertoire van de politieke komiek Beppe Grillo: de afgelopen Italiaanse ministerraad heeft laten weten dat er in de zomer een nieuwe wet zal worden aangenomen, volgens welke vanaf 1 september van dit jaar ieder gezin een “immigrant” zou moeten opnemen. Deze wet zou door de Europese agenda bepaald worden.

Het wetsontwerp moet door de Italiaanse Europarlementariër Massimo Pezzati samen met zijn Duitse collega Becken Bauer van de commissie “Immigratie en transport” uitgewerkt worden.

Europarlementariër Pezzati verklaarde: “We staan tegenover een probleem van gigantische omvang. We moeten een culturele verandering de baas worden die onze landen op dit moment gewoon doorlopen. Het Westen, de hele wereld is aan het veranderen, ja, er zijn al enige tijd enkele duidelijke signalen van verandering te herkennen. We hoeven deze fenomenen van verandering alleen maar begrijpen, anders kan het gebeuren dat we achter het verloop van de geschiedenis aan hobbelen. Onze gezinnen moeten, naar kunnen, migranten opnemen en hen de primair noodzakelijke middelen ter beschikking stellen. Uiteraard zal dit alles geschieden met ondersteuning van de EI-lidstaten, zodat niets aan het toeval wordt overgelaten. In Duitsland zou al sprake zijn van veel aanbiedingen van zo´n gastvrijheid. Goedharige en openhartige mensen demonstreren al voor dit idee. Dit is de andere koers die men moet volgen. Ook wij Italianen zouden niet anders moeten doen. De tijden veranderen, de mensen veranderen en de geografische omstandigheden veranderen. We moeten ons gewoon met vernieuwde geest openen voor de nieuwe en vaak verschillende culturen. Ik hoop dat mijn wetsvoorstel begrepen wordt.

Bron oorspronkelijk artikel:
www.lanozione.com

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", Allochtonen, asielwaanzin, EUSSR, Immigratie, Italië, Satire. Bookmark de permalink .

12 reacties op (SATIRE!) Italië: Vanaf 1 september moet ieder Italiaans gezin een “migrant” opnemen

 1. EPN Nieuw Nederland zegt:

  In Nederland binnenkort ook. In Nederland is dat alleen geen satire. In Nederland is dat bloedserieus. Maar 98% vindt dat prima. 98% komt niet tot besef, dat ze in eigen belang zich heeft te verenigen via EPN.

  Like

 2. joga zegt:

  Nou ik begrijp er geen zal van. Wie wel?

  Like

 3. JooJootje zegt:

  WTF!!!!!

  Like

 4. Tistochwat zegt:

  Nu nog satire, binnenkort overal de realiteit.

  Like

  • exmarineman zegt:

   Als het inderdaad straks overal realiteit is – wat niet echt ondenkbaar is gezien de mentaliteit van de elite – dan verwacht ik toch wel dat de elite zelf eerst het goede voorbeeld geeft en zoals in het “voorstel” staat “naar draagkracht” immigranten opneemt. Dat betekent een tuin vol op Huis ten Bosch en Rutte kan er wel een stuk of 10 opnemen gezien zijn jaarsalaris en straks wachtgeld. En Edith Schippers met dubbel inkomen kan er dan wel een stuk of 25 in huis nemen….. Eens kijken hoe de elite en dan vooral juist ook de linkschen van PvdA, GroenLinks, SP, D66, CDA, CU, PvdD en 50+ gaan reageren en opnemen. Als ik het allemaal zo hoor dan zijn ook 1 van de eersten die aan de beurt zijn die 100 BN’ers, Cohen, Van der Laan, Van Aartsen, Aboutaleb ….

   Like

   • Tistochwat zegt:

    exmarineman 29 mei 2016 om 05:24

    Dat is een goeie!
    U denkt toch zeker niet dat er ook maar één van die huichelaars, ‘vluchtelingen’ zal opnemen? Hooguit eentje of een paar voor de show, in een op dat moment niet in gebruik zijnd vakantiehuis of idem tweede woning.
    Nee, de ‘selectief verontwaardigden’ die de ‘vluchteling’ zo warm verwelkomt en op onze kosten verwent, willen er zélf geen last van hebben. De belastingbetaler, de ‘nazi’, de ‘racist’, de ‘fascist’, DIE moet de kolen maar uit het vuur halen!

    Like

   • Tistochwat zegt:

    ‘verwelkomt’ en ‘verwent’
    moet zijn
    ‘verwelkomen’ en ‘verwennen’

    Like

   • exmarineman zegt:

    Die correctie had ik begrepen…. Ja het zal niet anders zijn. Net zoals nu al gebeurt met de opvang en de AZC’s…….die mogen vooral niet in hun eigen woonomgeving komen. Denk daarbij vooral aan de leegstaande Julianakazerne in Den Haag want dat is vlakbij Rutte. En de VVD in de gemraad heeft dat al min of meer als “verboden gebied” aangemerkt voor “vluchtelingen”. En er wonen daar in het Benoordenhout meer prominenten van de VVD……

    Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    @exmarineman: 05.24. uur. Dat politieke schorum, zal er niet één in huis halen, beste exmarineman. Met voorop de RODEN, duwen ze ONS deze mensen door de strot!

    Like

   • exmarineman zegt:

    Ja Tom, ik weet het. Het is ook al te zien alwaar al die AZC’s en zgn opvangplekken zijn en komen. De elite schermt zichzelf nu al goed af en heeft schijt aan het volk. En dan krijg je als klap er bovenop ook nog eens zo’n commentaar van “je” minister-president die dus zelf geen opvangplek bij zich in de buurt wil net zoals min Blok , beiden Benoordenhout, Den Haag, lege Julianakazerne. Nee het is allemaal ONZE schuld…….je zou zo’n vent toch…

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s