Berlijn: Turkse genocidenontkenners mobiliseren

Screenshot_21

Stop het Turkse imperialisme in Europa!

(Vertaling: E.J. Bron)

[…] Onder leiding van de Turkse gemeenschap in Berlijn  hebben zich meer dan 500 organisaties verenigd – een breed spectrum, van de oppositiepartij CHP via de Europese tak van de AKP tot aan de rechts-radicale Grijze Wolven, van radicaalislamitische groeperingen via de Ditib-moskeeën tot aan seculiere Kemalisten toe. Hoe gespleten deze groepen in andere kwesties zijn – in het protest tegen de Armenië-resolutie komen ze bij elkaar: “Meer dan 90% van de Turkse bevolking wijst terecht de beschuldiging van volkerenmoord af en beoordeelt haar als belastering”, staat er in een ontwerpbrief die door Duitse Turken aan de politieke fracties gemaild moet worden. Een beslissing van het parlement zou “gif voor het vreedzame samenleven tussen Duitsers en Turken hier, maar ook in Turkije” zijn.

(Gedeelte uit een artikel van “Tagesschau.de”)

De demonstratie van ontkenners van volkerenmoord van de genoemde in Duitsland gestationeerde imperialistische Turkse organisaties vond gistermiddag om 16.00 uur op de Potsdamer Platz in Berlijn plaats. Vorig jaar al marcheerden de Turkse wanna-be koloniale heren in verband met hetzelfde thema in de Straat van de 17e juni (foto boven). Destijds dreigde de president van de Turkse gemeenschap van Berlijn, Bekir Yilmaz (SPD): “We kunnen ook anders!

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Armenië, Duitsland, Genocide, Hypocrisie, Rotzakken, Turken. Bookmark de permalink .

18 reacties op Berlijn: Turkse genocidenontkenners mobiliseren

 1. Mirjam zegt:

  Once they will be judged for all the lies they now proclaim…

  Like

 2. Jan zegt:

  Demnächst verboten? want ik zie Merkel nog wel terugkrabbelen: Franz Werfel: Die vierzig Tage des Musa Dagh

  Like

 3. exmarineman zegt:

  “We kunnen ook anders” … dat is gewoon een duidelijke oproep tot geweld anders kan ik het niet uitleggen. En dan komen er vanaf 1 juli nog een paar miljoen Turken bij. Kun je dus wel nagaan wat er “ons” dan staat te wachten, niet alleen in Duitsland maar ook in andere landen in Europa. En dat is dus precies wat Erdogan wil…..de Turkse wil, ZIJN islamitische wil opleggen aan de EU en dan heeft hij zijn kalifaat en sultanaat en kan hij – omdat die Turken ook nog eens stemrecht/kiesrecht hebben in die Europese landen – de Turkse wetten gaan opleggen. TENZIJ de Europese volkeren eindelijk gaan opstaan en gaan vechten voor hun vrijheid en democratie. Benieuwd ben ik hoe het Duitse leger en politie zich zal gaan gedragen……

  Like

  • Thom zegt:

   De voorkeur van de politietop en legerleiding gaat bij de werving naar agenten/militairen uit naar een vrouw, Turk, Marrokkaan, neger of lid van een andere minderheidsgroep zoals een moslim. Heeft U al een idee hoe de Duitse politie en leger zullen reageren?

   Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @exmarineman: 07.58. uur. Daar ben ik het volledig mee eens. Maar de RODEN der EUSSR, zullen net als Merkel(CDU) ONS deze Turken/moslims “door de strot”, blijven duwen. De EUSSR, is een gevaar voor heel Europa!

   Like

   • exmarineman zegt:

    Dank en ook volledig met u eens. Het gevaar komt van die moslimbroeder Obama, onze eigen “leiders” EC/EU en vooral ook Erdogan, de dictator uit Turkije. Maar ook van de rooms katholieke kerk, die doen net zo hard mee en helpen de islam zelfs. Ik heb dan ook al een paar weken terug afstand gedaan van deze kerk….. En wie weet in de wat verdere toekomst wordt Wenen 1492 gevolg door Moskou 2051

    Like

 4. Bas zegt:

  De leiding van de Turkse gemeenschap in Berlijn heeft prominent een eigen koers uitgezet, Namelijk die van de ontkenning. Kennelijk is de sleutel van de wiedergutmachung, i.p.v. aan werkelijk gedupeerden, in andere handen gevallen.

  Like

 5. Wat moet ik hier nog opzeggen, dit spreekt voor zich zelf. Een laffe bende en ik vind het een schande dat wij dit zootje nog herbergen en laten proviteren van wat ons land te bieden heeft.
  Onze eigen landgenoten laten ze flink betalen, waardoor vele van hen het niet meer kunnen redden. Het belasting voordeel van volgend jaar gaat naar de vluchtelingen. Laat ons eigen volk maar barsten Rutte, je denkt hiermee vast een stoel met gouden poten te krijgen in de hemel. Vergeet het maar.

  Like

 6. Cathja zegt:

  Ja, daar zijn die Turken (moslims) goed in. Bevalt hen iets niet, dan gaan ze dreigen. Duitsland (en heel Europa) moet vasthouden aan hun overtuiging dat de genocide op de Armeniërs werkelijk heeft plaatsgevonden. Geen water bij de wijn doen. Als ca. anderhalf miljoen mensen zijn omgebracht, hoe wil je het anders noemen dan volkerenmoord?
  Laat die Turken maar boos zijn. Maar laten wij dan ook eens zien dat er met de Europeanen niet te spotten valt. Wij hebben ook een mening. Of hen dat nu bevalt of niet. We worden al meer dan genoeg overheerst door dat Aziatische volk!

  Like

 7. semper fi zegt:

  Goede morgen!
  Uiteraard krijgt S.S.de pratende pleeborstel veel aandacht in nederland,zeg nu niet dat ik dat verzin!
  De kwestie genocide is bij dit mormel ondergeschikt aan haar eigen ego opvijzeling!
  Met een denk-zooitje landverraders, ja ze zijn ook Nederlanders(???)geeft deze spons in te veel media en tv progamma,s hun oprechte visie hoe het wel moet in nederland!
  Praat men over zwart dan is het hek van de dam!!
  Een ieder die op denk stemt ondanks democratie is in mijn ogen een gevaar voor dit terminaal ziek landje!
  Volgende week gaat deze graftak de tweede wereld oorlog ontkennen!!wedden??(lees aandacht)
  Als ik aangeklaagd zou worden weet ik dat realisme geen raccisme is en mijn mening ,wat mag(??)
  wil ik duidelijkheid omtrent de genocide die volgens deze ratelslang nooit relevant is voor de zo vredige islam!Wat ik echt denk van deze verraders laat ik ff buiten dit verhaal maar een serie verschrikkelijke woorden zijn hier van pas!!Overgens moest ik ook deken aan mensen die voor ons de oorlog hebben overleefd en geknokt voor vrijheden en geluk! Deste meer haat ik S.s wat een godspe!!
  Ik wens u een mooie zondag en denk de afgang!
  Haat kan aangewakkerd worden ,zeker als je denk ziet floreren!

  Like

 8. Hendrik zegt:

  Tsja misschien moeten wij de turken net zo laten verdwijnen als dat zij met de Armeniers hebben gedaan. Voor de turken is dit geen probleem, immers zij hebben in hun visie de Armeniers niet vermoord dus kunnen wij ons ook van de domme houden, voor ons zou het een mooie opruiming zijn en in het kielzog daarvan ook de rest van de moslims uit Europa zuiveren. De islam hoort hier niet!

  Like

  • Anneke zegt:

   En het merendeel LOOFT de duisternis. Dood is ideaal, in hun optiek. Leven is een zonde, die de duisternis verdient. Zo denken de NIET realisten…..

   Like

 9. Jan zegt:

  De geitenneuker van Turkije

  Like

 10. Kraftavilqa zegt:

  Zo er een toekomst bestaat, zal men alsdan spreken over de Europeesche genocide zoals men heden ten dage spreekt over de Armeense genocide?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s