“Bootvluchtelingen” bellen familie en worden uit water gevist voor Britse kust

Screenshot_30

In het Kanaal, voor de kust van het Britse Dymchurch, zijn afgelopen nacht negentien “vluchtelingen” gered op zee. De opblaasbare boot waarin ze zaten, was water beginnen te maken, zo meldt de Britse kustwacht. De “vluchtelingen” hadden hun families gebeld die op hun beurt de autoriteiten hadden verwittigd. Vervolgens werd een reddingsoperatie op poten gezet aan de twee kanten van het Kanaal.

HLN Be.

Het is zeldzaam dat “vluchtelingen” vanuit het Noord-Franse Calais de oversteek richting het ‘beloofde land’ Groot-Brittannië proberen te maken met een boot. Meestal proberen ze aan boord te geraken van een vrachtwagen of een trein.

Volgens de Franse hulpdiensten bewijst een en ander dat de mensensmokkelaars bereid zijn de grote middelen in te zetten. Op het Kanaal is er echter veel scheepvaartverkeer, wat van een overtocht tussen Calais en Dover per boot een heikele onderneming maakt.

Bron:
www.hln.be
(h/t “classified”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", Allochtonen, asielwaanzin, Frankrijk, Graaien, Groot-Brittannië, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, Multiculti, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op “Bootvluchtelingen” bellen familie en worden uit water gevist voor Britse kust

 1. Cathja zegt:

  ……Gelukkig hadden ze nog wat beltegoed……!

  Like

 2. Jammer dat het gelukt is.

  Like

 3. exmarineman zegt:

  Dat vele scheepvaartverkeer maakt heus niets uit voor de smokkelaars. Dit is een test om te zien hoe de autoriteiten in UK reageren….. Het is dus gelukt en nu komt de vloot op gang en elk schip dat ze opneemt moet zijn reis onderbreken of ze meenemen naar hun bestemmingshaven. Daar zullen de Gezagvoerders/kapiteins niet blij mee zijn….

  Like

 4. Oké, familie gebeld, zeer origineel! Maar één en ander betekent dan wel, dat de illegale binnenkomst in GB dus is verijdeld!
  Vraag: Wát gaan de autoriteiten nu doen? Die lui gewoon binnenlaten?
  Dat zou toch echt de allergrootste gotspe zijn!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

  • janchik zegt:

   Niks bijzonders, gebeurd in de Middellandse Zee voor de kust van Libië dagelijks.
   De marine uit de EU wacht alle Afrikaanse negerts netjes op en zodra deze negerts de schepen zien, steken ze hun rubberboten lek en zo worden wekelijks meer dan 10.000 parasitaire negerts via reisbureau Brussel de EU binnengehaald. De meer vermogenden onder deze parasieten komen met behulp van luxe jachten binnen in Italië.

   Like

 5. Jean zegt:

  Het woord “vluchtelingen” is totaal misplaatst, dat moet zijn “toeristische terroristen”.
  In Vlaanderen worden woningen opgekocht om ze aan die barbaren te schenken….
  O wat staat die politieke lafaards een rekening te wachten en betalen zullen ze.

  Like

 6. Qvic zegt:

  Een gat in de markt, wat betreft deze alternatieve oversteek. Wat voor de middellandse zee goed gaat, zal waarschijnlijk ook goed gaan bij deze oversteek. Tenslotte worden de gelukszoekers altijd door de autoriteiten geholpen.

  Like

 7. Frans de Wit zegt:

  Snap niet dat familie die daar al woonden niet eerder hun kroost hebben opgehaald

  Like

 8. Tom Hendrix. zegt:

  Het gaat maar door, dag aan dag! Dankzij de RODEN der EUSSR, en verraders van politici van liberale- en christendemocratische snit. Alles voor de satanische NWO! Dat steekt er achter!

  Like

 9. elisah zegt:

  Ze zijn geinspireerd geraakt door andere zgn vluchtelingen die op de middellandse zee in een gammel bootje wachten op een lift van de reddingboten, die dus eigenlijk gewoon veerdiensten zijn. Ze hoeven geen goede boot te hebben, zelfs in een badkuip of op een opblaasbed haal je zo de overkant, effe bellen of effe noodsignaaltje geven, bootje lek prikken als ze in zicht zijn en dramatisch doen. Ziezo…..veilig aan de overkant.

  Like

 10. leefbarbaar zegt:

  Als allah de boot laat zinken, dan is dat toch de bedoeling?

  Like

 11. Anneke zegt:

  STOP mensenhandel…Stop dus de mensen-SMOKKELAARS. Zal moeilijk tot onmogelijk blijken te zijn. Gezien de praktische misdadigers pure huurlingen zijn van de NWO-maffia. Als de leidinggevenden echte liefde en mede-menselijkheid in hun (nu betonnen) harten zouden meedragen, dan was er ‘geen vuiltje aan de lucht’.

  Like

 12. Anneke zegt:

  Het Engelse Dymchurch…de kerk van de Dhimmies ???/!!!

  Like

 13. oud-marinier zegt:

  Je vraagt je toch af waar ze in godsnaam een mobiele telefoon vandaan toveren die midden op zee gebruikt kan worden ? Die bellen dus rechtstreeks via een satteliet . Duur telefoontje , om “effe” naar familie te bellen. En volgens mij , zijn die mobiele telefoons niet uitgerust met een SIM-kaart waar beltegoed op kan worden gestort cq opgewaardeerd. Kost kapitalen zo’n ding. Toevallig dat er 1 persoon was die hem bij zich had . Gelukkig maar ….(einde sarcasme)

  Like

 14. H.A Smeenk zegt:

  Ik ben allergisch geworden bij het woord vluchtelingen. Gek word je er zo langzamerhand van. Laat maar verzuipen die hele zooi!!!!

  Like

 15. Pingback: Nigel Farage over illegale immigratie | E.J. Bron

 16. @ OudMarinier hahahahahahaha mein idee ik dacht al verdomd goede telefoon die het op zee doet hahahahaha.
  Vast een vast een iphone dezelfde ls die gozer gebruikte op het programma expeditie noordpool cirkel.
  Staat die gozer zogenaamd op de noordpool cirkel gewoon te bellen met zn iphone lmfao!!!!!
  En heel debiel nederland staat te kijken en denkt dat het echt is .
  Zeg maar gerust zwitserland ski piste en zero noordpool😅.
  Wat kunnen mensen toch zitten te slapen.
  En dan nu live vanuit iraq onze oorlogs corespondent onder vuur door de dictator saddam hoesein.
  Geloof het of niet ik heb deze uitzending als nieuws gezien hier op tv …….komt ie .

  Like

  • oud-marinier zegt:

   ’t Zijn de KLEINE dingen die ’t ‘em doen . Even GOED opletten dus WAT je ziet en/of WAT er geschreven wordt. Daarnaast dnk ik , dat iedere zeeman , wel weet dat dat dus klinklare onzin is , dat je op zee , zo maar met je mobieltje kunt bellen. Zoals je zegt , ook op andere VERRE , locaties zoals Noord cq Zuid pool , bel je dus met een SATTELIET telefoon. En die zijn VERDOMD duur.
   Nou moet ik wel toegeven dat tegenwoordig , op bijna alle olieboorplatformen , men deze mogelijkheid WEL heeft , daar de olieboorplatformen een relais-station voor mobiele telefonie hebben…..Maar ja , een boorplatform , is statisch , dat vaart niet . Ligt verankert , en is dus zeker niet geschikt om dobbernegerts op te vervoeren of pislam ratten.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s