Getinte “verrijking”: Honderden mensen in stille tocht voor krantenbezorgster

Screenshot_22

In Rotterdam hebben honderden mensen meegelopen in een stille tocht voor kranten-bezorgster Anita van Dijk. Ze werd op 13 mei neergestoken en overleed een week later in het ziekenhuis. De deelnemers aan de tocht hadden witte ballonnen bij zich en liepen onder meer langs het huis van de 51-jarige vrouw. Op de plek waar de kranten-bezorgster werd neergestoken, zijn bloemen neergelegd. 

NOS

Spoorloos

Anita van Dijk werd iets na 05.00 uur ’s ochtends neergestoken aan de Pasteursingel in Rotterdam-Delfshaven. Toen de politie arriveerde verkeerde zij in kritieke toestand. De dader is nog altijd spoorloos. Naar aanleiding van tips heeft de politie een vermoedelijk signalement bekendgemaakt. De dader zou een getinte man in een trainingspak zijn die tussen de 20 en 30 jaar oud is.

Bron:
http://nos.nl
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Barbarisme, Criminaliteit, Krankzinnigheid, migrantengeweld, Multiculti, Nederland, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op Getinte “verrijking”: Honderden mensen in stille tocht voor krantenbezorgster

 1. Kanaloa zegt:

  Dat de NOS vermeldt dat het om een getinte dader gaat, ze zijn daar zeker van hun multiculturele voetstuk gevallen. Ieder normaal denkend mens begreep meteen al kort na de aanslag dat het weer een cultuurverrijker betrof.

  Like

 2. leefbarbaar zegt:

  Ik was daar niet bij, doorgaans loopt de familie van de dader voorop en houdt een landgenoot van de dader een toespraakje tegen de PVV.

  Geliked door 1 persoon

 3. Claudia M. zegt:

  De meeste lopen in zo’n campingsmoking, met die beschrijving kan ik helemaal niets.

  Like

 4. Bas zegt:

  Heel erg ! Hier wordt je echt stil van !

  Like

 5. Bas zegt:

  Erg is ook dat die familie momenteel onverwacht op uitvaartkosten wordt gejaagd. Niets voor niets had ze een krantenwijk. Wordt er ergens een gironummer vermeldt of zo ?

  Like

  • Anneke zegt:

   Tuurlijk niet, de dwazen menen dat de autochtoon zeer goed (zelfs rijkelijk) financieel bedeeld is. Ziende blind, horende doof en dat gespuis staat nog altijd aan het roer. Chronische moeheid maakt zich meester over vele (tot armoede gedreven) burgers !!!

   Like

 6. bedonderde burger nr 16.000.001 zegt:

  Ook dit is onderdeel van de etnisch culturele samenleving die de heer Brouwers in de Volkskrant van afgelopen zaterdag ons allen door onze strot wenst te duwen.

  Dank U redneck Brouwers, dank u, ook uit naam van de vele slachtoffers die u en uw zooitje linkse debielen zullen laten maken door uw ‘mensenrechten activistische oorlogsslachtoffers’ die naar uw gestoorde mening ons land onbeperkt en zonder enige controle moeten binnenstromen.

  De linkse rednecks hebben geen antwoorden op wat momenteel door hun toedoen speelt in Nederland en Europa met de door hen geschapen immigratiegolf.
  Over het volkomen uit de hand lopen van de kosten, die alleen in Nederland al in de vele miljarden lopen liet ‘snotneus’ Klaver zich uit met een zeer intelligent ‘Nou en?’

  De linkse dromers denken dat als je maar lang genoeg denkt dat alles opgelost is, alles ook opgelost is. Critici moeten hun bekken houden. Kritiek willen zij niet horen.
  Anders zou het wel eens tot hun beperkt denkvermogen kunnen doordringen dat een en ander niet haalbaar is. Dat nooit. Links zal nooit toegeven dat links ongelijk heeft!

  Liever gaan ze nog een stapje verder zoals een meneer Brouwers in de Volkskrant komt met een overtreffende trap van domme arrogantie met betrekking tot dat ‘Nou en?’ van zijn vermoedelijk politieke baas. We leven, volgens de heer Brouwers in een etnisch culturele samenleving, en dat ‘accepteer je maar’. PUNT. Discussie, geen discussie. Links op z’n best. Massa’s mensen lopen te hoop tegen dit soort zich democraat noemende dictators en hun rechtlijnig denken maar dat deert de heer Brouwers niet. De heer Brouwers bepaalt, heel democratisch, in zijn eentje dat alle andere Nederlanders moeten pikken wat hij en zijn kleine beperkte clubje linkse rednecks willen doordrijven. Het wordt hoognodig tijd dat dit soort bekrompen denkende figuren een trap onder hun verwende reet krijgen, pardon my French.

  Ik draag de heer Brouwers voor om bij DENK als excuus autochtoon te worden ingelijfd.

  Like

  • bedonderde burger nr 16.000.001 zegt:

   Correcties etnisch culturele m/z multi etnisch culturele, en ‘accepteer het maar’ is ‘wen er maar aan’.

   Like

   • Harry zegt:

    Dezelfde woorden als Job Cohen gebruikte toen de arbeiders klaagden over de enorme aantallen buitenlanders in hun wijk , waardoor ze zelf tot de minderheid gingen behoren : “ze wennen er maar aan” !
    Vuile arrogante linkse landverraders !
    Als je dan ook nog Joods bent , dan moet je je toch dubbel kapotschamen ?

    Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @bedonderde burger: 11.16. uur. Wat Brouwers en LINKS betreft, ben ik het geheel met U eens. De Roden/Links zijn de grootste verraders, die er rondlopen in de wereld. Alles zullen ze doen, om ONS de multiculturele “samenleving”, door “de strot”, te duwen. In samenwerking met de geheel linkse media, en helaas ook door de VVD,CDA,D66,SP,CU,GL. Maar zolang een groot deel van onze bevolking NIET in verzet komt, gaat deze ELLENDE gewoon door, naar mijn mening.

   Like

 7. elisah zegt:

  Heel erg triest voor die mevrouw en haar familie.
  Ze ziet er uit als een lieve, vrolijke vrouw die om de eindjes aan elkaar te knopen de krant rond bracht.
  Wat denkt zo’n a-sociaal, crimineel stuk verdriet van een overvaller nou bij een krantenbezorgster te kunnen halen?
  Wanneer wordt er eens een dader opgepakt en gigantisch gestraft ?
  Oh nee, even vergeten dat de politie behoorlijk incompetent is en het veel te druk heeft met onbenulligheden zoals pietluttige verkeersovertredingen en bergen overbodige paperassen.

  Like

 8. nodhimmi zegt:

  Hebben ze haar nog onderzocht op verkrachting?

  Like

 9. janchik zegt:

  Er wordt vermeld Rotterdam, is officieel wel zo, maar Rotterdam West is compleet aangebouwd aan Schiedam, ene zijde van de straat (Hogebanweg) Schiedam, andere zijde Rotterdam.
  Heel hoog allochtonen percentage aan beide zijden (schat 80-90 %).
  Ken deze lieve knappe, vrolijke vrouw, kwam wel eens eten in mijn horecabedrijf.
  In en in triest, begint hier op Israël te lijken. Alleen kennen ze daar geen pardon voor de daders.
  Worden gelijk afgeknald. Het beste wat je kan doen.
  Wie durft er nu nog in dit soort wijken de krant te bezorgen, of geven de overwegend linkse kranten nu gevarengeld aan die bezorgers, zou wel moeten want ze zijn zelf mede de oorzaak

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s