Griekenland: Dijsselbloem juicht veel te vroeg

Screenshot_36

(Door: “trias politica”)

‘Er is een perfecte patstelling ontstaan’

Afgelopen week kreeg Griekenland het volgende deel – ruim 10 miljard – van de derde bail out van 86 miljard euro, die vorig jaar zomer na veel gedoe tot stand kwam. Volgens eurogroep voorzitter Dijsselbloem betekende de deal ‘een majeure doorbraak’. Hij betoonde zich optimistisch en sprak de hoopvolle woorden: “Het programma is weer terug op schema. We boeken vooruitgang.” Het is echter zeer de vraag of de woorden van Dijsselbloem terecht zijn of tenminste zeer voorbarig.

Want wie kijkt naar de details moet concluderen dat er rondom de deal veel vraagtekens rijzen en veel onduidelijkheden blijven bestaan.

Lees verder>>>
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in euro, Eurocrisis, Eurofielen, Europa, EUSSR, Graaien, Griekenland, Hypocrisie. Bookmark de permalink .

5 reacties op Griekenland: Dijsselbloem juicht veel te vroeg

 1. Tom Hendrix. zegt:

  Wie zal dat betalen, zoete lieve Gerritje, analoog aan het bekende kinderliedje. Nu, dat zijn WIJ, burgers van Nederland en Europa. Dat rode gespuis in Brussel, in ieder geval niet. Maar zolang als de stomme Nederlandse en Europese burgers, blijven stemmen op LINKS, en op de hypocrieten zijnde de liberalen en christendemocraten, gaat het leegtrekken van onze beurzen gewoon door. EUSSR vaar ter helle!

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Tom om 17:36

   Beste Tom, eerlijk gezegd ben ik bang dat het volstrekt geen snars meer uitmaakt waarop we gaan stemmen (wat niet betekent dat ik iets anders dan PVV zal stemmen), want onze binnenlandse politiek is zo goed als uitgerangeerd (behalve m.b.t. wat kleinere zaken dan). Alles wordt in Brussel bekokstoofd, en onze stemmen doen er bijna niets meer toe. Wat er voor ons overblijft is: het trekken van de knip, omdat Brussel steeds meer geld van ons afneemt. Ténzij we die vreselijke EU vaarwel zeggen.

   U heeft volkomen gelijk dat wij de rekening voor de Grieken moeten betalen! Onze economie ‘doet het goed’ en dat betekent: betalen! En niet te weinig ook! Het is om uit je vel te springen. Vooral vanwege die geniepige manier van wetten en regels opleggen.
   Bijna dagelijks krijgen we rot-berichten over ons heen, en dat is precies de bedoeling van Brussel. Zo hopen ze ons verzet tegen de EU te kunnen breken.
   We kunnen weinig uitrichten tegen die heersers. Er wordt over en voor ons beslist. We beleven roerige tijden.

   Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    @Cathja: 19.08. uur, op 29/5. Inderdaad, beste Cathja. Wij, burgers van Nederland/Europa, worden volledig uitgekleed ten behoeve van de EUSSR, de moslimtoestroom, en de hele massa-immigratie.

    Like

 2. Brett Nortje zegt:

  With the previous bail-outs not a cent ended up in Greek hands: Those were electronic transfers that went straight to EU banksters.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s