Nederland in de uitverkoop

Screenshot_35

(Door: Lenie Meiman)

‘Moordenaars onder ons’ – een titel  van een boek, lang geleden geschreven door Simon Wiesenthal. De moordenaars zijn er nog steeds. Moslims, waarvan vaststaat dat ze vrouwen en kinderen verkracht hebben, worden niet bestraft, omdat het bij hun cultuur hoort. Hun misplaatste eergevoel heeft al vele vrouwen het leven gekost, ook in het Nederland buiten de grachtengordel. Alles onder de naam van Allah en Mohammed. Veel van de migranten zijn crimineel. Buitenlanders mogen een politieke partij oprichten, terwijl ze alleen maar op papier Nederlander zijn. Sylvana Simons heeft zich aangesloten bij een Turkse islamitische partij. Ze is een verraadster van haar Nederlandse nationaliteit (afkomst verloochent zich niet). Premier Rutte stak vermanend zijn vinger op tegen de uitspraken over mevrouw Simons: ‘Dat mogen jullie niet zeggen’, gelijk een schoolmeester.

Nederland heeft veel islamieten, die allemaal op DENK gaan stemmen. De onbenullen van onze regering maken de ene blunder na de ander. Dieptepunt daarbij is wel het steunen van het akkoord tussen de EU en Turkije over het indammen van de vluchtelingenstroom. Een akkoord dus met het Turkije van Erdoğan, die assimilatie en islamofobie een misdaad tegen de menselijkheid noemt en openlijk de islamisering van Europa nastreeft. Een akkoord met Turkije, dat een onbetrouwbaar en corrupt land is waar de mensenrechten niet tellen. Ondanks dat verdrag komen er nog altijd asielzoekers naar Nederland.

De bootvluchtelingen zijn veelal jongemannen die in hun eigen land hadden moeten vechten. Onze voorouders (oké, niet allemaal, maar toch) hebben Nederland vrij gemaakt door te vechten en de Duitsers de verkeerde kant op te sturen en niet door weg te vluchten. Nu krijgen vooral islamieten Nederland op een presenteerblaadje aangeboden. Onze voorouders draaien zich om in hun graf. De regering laat toe dat Nederland een mandaatgebied voor moslims wordt.

Hoe zou het Koningshuis het ondergaan als Nederland een moslimstaat wordt? De koning laat zich omscholen tot piloot voor een Boeing. Het hele Oranjehuis kan dan vluchten naar Argentinië. Misschien krijgt Beatrix dispensatie, omdat ze bij een bezoek aan een moskee in Oman een dubbel hoofddeksel droeg. Ze gaf een perfecte vertolking van een dhimmi ten beste. Zal vast ook komen vanwege de vertrouwdheid in koninklijke kringen met het verschijnsel kindhuwelijken.

Moskeeën worden  overal gebouwd, ondanks protest van bewoners, want moslims zijn nu al de baas. Asielzoekers krijgen voorrang bij het uitdelen van een woning en krijgen duizenden euro’s om die in te richten. Bij veel Nederlanders komt de deurwaarder aan de deur om de inboedel weg te halen. De overheid geeft veel te gauw het Nederlandse staatsburgerschap aan asielzoekers. Op papier zijn sommige moslims Nederlander, maar echte Nederlanders worden ze natuurlijk nooit. De overheid heeft veel criminaliteit binnengehaald. In asielzoekerscentra wordt met messen gevochten op leven en dood (worden die lui niet gecontroleerd op het bezit van messen?).

Over een aantal jaren bestaat Nederland niet meer.

Door:
Lenie Meiman, 88 jaar
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in gezond realisme, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Nederland, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

25 reacties op Nederland in de uitverkoop

 1. Jean zegt:

  Alle moslims/islamieten eruit dan pas zal er rust én veiligheid komen op het werk, in de straat en in de gemeente.
  Nooit zullen wij die achterlijke perverse gewelddadige barbaren tolereren noch respecteren, dat zandbakzooitje hoort hier niet thuis, nergens in Europa.

  Geliked door 2 people

  • Jackie2015 zegt:

   Helamaal met u eens Jean maar hoe krijgen wij dit zandbakzooitje 😀 uit Nederland en Europa. Veel Nederlanders en Europeanen zijn ingedut. Toch?

   Like

   • exmarineman zegt:

    Ze zijn niet ingedut, maar gewoon te beroerd en te laf om er iets tegen te doen. Maar als je er iets tegen doet, word je ook NIET gedekt door de links-politieke-zooi….. Degene in Nederland die de wet overtreedt wordt in Nederland beschermd en als je jezelf of je haven en goed te beschermen en terug te krijgen dan sta jij voor het hekje en zit in de bak. Terwijl de echte daders binnen 24 uur rond lopen. Kijk naar de Pegida-demonstraties….wie worden er beschermd? Wie trappen er een rotzootje van en wie gooien met stenen en bommetjes???? Maar wie worden er vervolgens weg gevoerd???
    En ik zou wel eens willen weten hoeveel discriminatie er wordt gepleegd door al die allochtonen richting de autochtone blanke Nederlander. Ik ben er van overtuigd dat dát vele malen erger is dan wat nu die moslims over komt. Bovendien roepen die moslims het ook nog eens allemaal over zich zelf af door zich niet aan te passen, niet te integreren en het niet respekteren van onze wetten, normen en waarden. Dat laatste doen overigens vele allochtonen niet . Sterker nog voor de moslims geldt er maar 1 wet en dat is de koran en de erbij horende sharia……. En wat doet de overheid, OM, politie, tegen moslims als men vrouwen heeft aangevallen en bedreigd ja zelfs bespuwd als ze niet in de juiste kleding lopen volgens hun (de moslims dus)?????? N I E T S helemaal N I E T S.
    En dan durven die gasten het te hebben over moslimdiscriminatie…..ja het is inderdaad moslimdiscriminatie maar dan door moslims van niet-moslims…… Nee de politie gaat zelfs meelopen met de shariapolitie in de Schilderswijk want niet de gewone bevolking moet bescherm worden, maar de moslims…. alsof wij autochtone Nederlanders hun aanvallen….. NEE de aanval is door hún de moslims geopend en wij “vechten” gewoon terug nu nog met woorden, maar die gebruiken zij al lang niet meer gezien alle aanslagen.

    Geliked door 1 persoon

 2. Anneke zegt:

  Met de verderver van deze wereld (nr:666) valt niet te onderhandelen. Daar moet/- mag geen deal mee worden ‘gesloten’. “HELP…wij (inheemse) bugers hebben al zo moeten lijden en strijden”. RED ons… . …!!!

  Like

 3. Rini willems zegt:

  Joden, moslims, katholieken, protestanten en hindoes enzovoorts zijn gelijk voorrang,
  niet alleen moslims.

  Like

 4. Hans zegt:

  Dat krijg je als je linkse overheden hebt.
  D’r komt vanzelf een kentering.
  Komen ze aan mijn meiden, castreer* ik ze eigenhandig. Zeker weten dat de recidive daarna 0 is.
  Dat is namelijk MIJN cultuur, om dat dan te doen, dus ik ga ervan uit dat dit ook door de linkse landverraders wordt verheerlijkt.
  Er lopen er meer rond als ik.
  Gewoon statistiek. Wanneer dat gebeurt.
  * onverdoofd, halal

  Like

 5. Jackie2015 zegt:

  Mevrouw Lenie Meiman een uitstekend artikel :-)💐

  Like

 6. Joop Sigaar zegt:

  WB Dikke willem;
  Dat zei ik van de week ook , dat Braziliaanse vliegtuig is ‘m te klein ,alleen in die Boeing past al dat tuig en hup naar Argentinië.

  Maar wie heeft dat nog meer door ?

  Like

  • semper fi zegt:

   meer dan de halve bevolking??
   de geschiedenis herhaalt zich binnen kort (lees40/45 !!!!!!,met een groter vliegtuig kunnen ze allemaal mee!!!!!!!!en ehhhhh
   als ze weer terugkomen in holland zullen zij wederom gehuldigd en aanbeden worden !!
   maxima voorop!!(zo,n licht)
   o dear ik mag niet te veel vloeken maar van de oranjes,zeg maar von Lippe bisterfeldjes of zoals u wilt von amsberg ,daar moet ik een hartstochtelijke gvd van opboeren !!
   kots ,grote kots

   Like

  • De Republikeinen! (Maar ja, met hoevelen zijn we…..?)
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

 7. Theodoor zegt:

  Beste mevrouw,
  U heeft het meer door dan de niet door het volk gekozen Timmermans van de EU.
  Mij lijkt dat Erdogan steeds een paar stappen verder is dan Brussel.
  Zo ook het visum vrij reizen van de Turken naar de EU. Er zullen vele Koerden komen die niet meer terug mogen komen in Turkije en achter blijven in de EU, dan hoeft hij, de pias, ze niet allemaal te laten doden want dat valt zo op, u weet wel zoiets als de massamoord die Turkije ooit heeft uitgevoerd maar niet wil erkennen.
  Het is een verschrikkelijke tijd waarin wij leven en waar, zo lijkt het wel, onze leiders heulen met de vijand. De vraag is alleen nog waarom doen ze dat en wat speelt er op het wereldtoneel.
  We weten het niet en de leiders willen ook graag dat het zo blijft en dat we dom blijven.
  In Nederland leven helaas nog vele niet nadenkende oorspronkelijke bewoners, die het nu nog steeds naar wel naar hun zin hebben niet wetende wat hun te wachten staat.
  Ik hoop en spreek de wens uit dat er volgend jaar massaal op de PVV zal worden gestemd, de enige weg om te overleven.

  Like

 8. wauso zegt:

  De ware schuldigen zijn niet de mossels. Zij doen wat ze altijd gedaan hebben, teren, moorden en Genocide plegen. De ware schuldigen zijn de Landverraders. Zij die straks op het ‘matje’ zullen verschijnen. Hier de man die in het Nep=Parlement dit Tuig les geeft in Eer en Fatsoen !

  Geliked door 1 persoon

 9. Mevrouw Lenie Meiman u bent een echte verzetsvrouw ,dit artikel behoeft geen verdere uitleg!!!Indien openbaring ontbreekt verwildert het volk!(Spreuken 29: 18)Mijn vader heeft kunnen onderduiken omdat er gelukkig toch nog 1 procent van de Nederlanders daadwerkelijk in verzet waren tegen een door de Duitsers totaal gecorrumpeerde overheid!Volgens mijn waarneming zijn de overheden in Nederland, Europa en grote delen van de rest van de wereld weer totaal gecorrumpeerd door het bewuste- of onbewuste kwaad ,waardoor de anti-christ staat te popelen om zijn plaats in te nemen ,deze persoon is manipulatiever ,gekker en gewelddadiger als Hitler en zijn trawanten ooit zijn geweest!!Gelukkig heeft De GOD van ISRAËL door YESHUA HAMASIACH een WEG ten leven gemaakt voor een ieder die het gelooft!Laten wij bidden en hopen dat Mark Rutte op de valreep “de publieke zaak” toch nog serieus gaat nemen!!Shalom van Léon van Duren.

  Like

 10. Qvic zegt:

  Dat krijg je, als je al die nieuwkomers direct een NL paspoort geeft en stemrecht. Want dan stemmen ze eerst allemaal op linkse partijen die hun in de watten leggen en zodra dit een algemeen verschijnsel is geworden. Zorgen zij dat zij overal in de politieke partijen vertegenwoordigd zijn en na jaren ervaring op zich zelf een politieke partij stichten. Door dan alle moskeeën op te roepen om op hun politieke partij te stemmen (heeft niets met democratie te maken) Zodat zij de volgende keer wel ineens de grootste politieke partij kunnen worden in de 2e kamer en als zij dan de macht krijgen. Dan schaffen zij onze manier van samenleving af en introduceren zij de sharia. Dan hebben linkse idioten ons land letterlijk weggegeven aan de islamieten, met dank aan die onnozelen linkse politieke partijen, die denken nog steeds dat zij het beste zijn voor iedereen.

  Like

 11. Helena zegt:

  Mevrouw Meiman, u heeft een fantastisch stuk geschreven, geen speld tussen te krijgen. U bent een goed voorbeeld voor velen. Wij, de wakkere Nederlanders weten dit, maar de meerderheid en vooral de ‘gutmensch’ ligt nog in coma of wil het niet zien. Ze leven hun eigen leventje in een schijn veiligheid en zien het gevaar pas als het te laat is. Daarom steun ik Pegida, een beweging die tegen de omvolking is van Nederland en Europa en onze Westerse normen en waarden wil behouden, al zal ik erbij neer vallen ik geef de strijd niet op.

  Like

 12. Jade zegt:

  Zeer goed artikel mevrouw Meiman.
  Hartelijk dank.

  Geliked door 1 persoon

 13. Elena zegt:

  Kuzu van partij Denk …. tijdens een demonstratie in Nederland …samen met de “grijze wolven”.

  De grijze wolven is een extreem rechtse partij die de Koerden uitmoorden.
  Daar loopt een 2de Kamerlid Kuzu tussen te roeptoeteren met megafoon.
  SCHANDE !!!

  https://www.facebook.com/groups/631242843652373/

  Like

 14. Republikein zegt:

  Moslimjongens in Zwitserland die op religieuze en culturele gronden weigeren hun lerares op school een hand te geven, riskeren voortaan een boete van omgerekend €4.520. Dat heeft een Zwitserse onderwijsautoriteit bepaald.
  http://www.welingelichtekringen.nl/samenleving/580182/e4-520-boete-voor-moslimjongens-in-zwitserland-die-weigeren-de-lerares-een-hand-te-geven.html
  Commentaar is helder.

  Like

 15. Jan zegt:

  Asielshoppers zijn onwijs slim

  Onderwijs onderschat niveau van asielkind

  Een derde van de asielkinderen volgt voortgezet onderwijs onder zijn niveau. Om talentverspilling tegen te gaan, zijn snel maatregelen nodig. Zoals meer lessen in het Engels.

  Uit een eerdere peiling onder directeuren van internationale schakelklassen bleek dat een derde van de asielkinderen onder zijn niveau terechtkomt. Middelbare en mbo-scholen zijn geneigd de leerlingen te laag te plaatsen, doordat ze vaak een taalachterstand hebben. Maar dat zegt niets over hun intelligentie, aldus de VO-raad.

  Tweetalig
  Sectororganisaties VO- en MBO Raad willen de scholen helpen. Zo kan tweetalig onderwijs uitkomst bieden. Als asielzoekerskinderen in hun moederland Engels hebben geleerd, kunnen ze op die scholen mogelijk sneller meekomen op een hoger niveau.

  http://www.ad.nl/binnenland/onderwijs-onderschat-niveau-van-asielkind~ad5382e9/

  Steenkolenengels, ja.

  Like

 16. Pingback: Stop de uitverkoop van Nederland! | eunmask

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s