Nieuwe asielbestorming: Onderzoek gaat uit van nog meer massa´s uit het Nabije Oosten

Screenshot_46

(Vertaling: E.J. Bron)

Berlijn – Een onderzoek van het Berlijnse Instituut voor Bevolking en Ontwikkeling houdt rekening met nog meer massa´s “asielzoekers” die op weg zullen gaan naar Europa. Schuld daaraan zouden de ontbrekende economische perspectieven voor de groeiende bevolkingen in het Midden-Oosten en Noord-Afrika zijn.

Duits - Zuerst

Reiner Klingholz, een van de schrijvers van het onderzoek, voorspelde tegenover de krant “Die Welt”: “In de komende 15 jaar dringen er jaarlijks bijna 5 miljoen extra krachten op de arbeidsmarkt.” Daarmee worden de arbeidsmarkten van de landen Algerije, Iran, Irak, Jordanië, Libië, Marokko, Oman, “Palestina”, Syrië, Tunesië, Egypte en Jemen bedoeld. Nu al bedraagt het aandeel van de bevolking in de werkbare leeftijd in de grote regio dat een baan heeft 40%. De deskundigen gaan er echter van uit dat de bevolking daar van op dit moment 363 miljoen tot 2030 zal toenemen naar 458 miljoen.

Dientengevolge zullen meer en meer mensen als economische migranten op weg gaan naar Europa. Ruth Müller, die eveneens aan het onderzoek meewerkte, becommentarieerde deze vooruitzichten: “Tijdens het werken aan het onderzoek bekroop me vaak een gevoel van misselijkheid.”

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, cultuurrelativisme, Europa, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Maghreb/Noord-Afrika, Midden-Oosten, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

30 reacties op Nieuwe asielbestorming: Onderzoek gaat uit van nog meer massa´s uit het Nabije Oosten

 1. M.A.L. Sion zegt:

  Onderzoekster:
  “bekroop me vaak een gevoel van misselijkheid.”
  Als je de berekende ‘verwachtingen’ op je in laat werken bekuipt je meer dan misselijkheid. Als je ziet wat er uit die bootjes komt dan bevangt je pure angst. Voor jezelf maar meer nog voor je nageslacht.
  De misdaadstatistieken zijn verontrustend. Van de zijde van de dobbernegers staan ons nog lugubere zaken te wachten. Een dezer dagen hoorde ik van iemand, die geruime tijd in het Midden-Oosten heeft gewerkt, dat aanhangers van de leer van Mo simpel denken over samenlevingszaken. Ondanks hun veel lager ontwikkelingsniveau voelen ze zich veruit superieur ten opzichte van autochtone Europeanen. Over het in de praktijk brengen van TAQQYA hoeven ze niet na te denken. Dat is aangeboren. Dat is geen kunde maar mentaliteit. Weinig Europeanen doorzien dat en laten zich misleiden.
  Als onderdeel van de 5e colonne hoeven ze niets anders te doen dan wachten op het signaal dat het tijd is om toe te slaan. In de kazerne – moskee – hoeven ze dan slechts de hardware op te halen om aan de slag te gaan.
  Het is niet de vraag of dat zal gebeuren, de vraag is wanneer. Het is raadzaam daar op voorbereid te zijn. Ook u !!
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 2. Hans zegt:

  Minder fokken
  Meer werken.
  Dat zou helpen.
  Maar weet je wat?
  We doen gewoon heel de wereld in de EU opvangen.
  Laat maar lekker gaan.
  Ik laat mijn kinderen de middelbare school nog afmaken.
  Daarna exit.
  Ik zag het 20 jaar geleden al.
  Heb grond elders.
  De groeten maar.
  Hongarije heb ik pas nog over gedacht, als reserve.
  Maar dat wordt uiteindelijk ook door die gore islamieten onder de voet gelopen. Met de steun van de EU.
  Dat hou je niet in een islamitisch Europa.
  Dan wordt t een tweede Israel.
  En het mooie is:
  moslims kunnen evenals afrikanen niet cognitief denken, laat staan problemen abstract benaderen.
  dubai is al op zijn retour en dat is toch door Westerlingen en Aziaten gebouwd want arabieren kunnen niks en zijn te lui.
  Dat was dus goed.
  Maar de hotels worden korter want steeds meer verdiepingen raken defect en vervuild.
  Het geld nodig om de stammen tevreden te houden raakt op.
  De investeeders en eigenaren van de palmeilanden lopen weg.
  Krijgen we hier ook.
  Alles waar onze voorouders en ouders voor hebben gewerkt zal verdwijnen.
  Infrastructuur, wegen, electriciteit, watervoorziening, waterbeheer etc etc komt op het niveau van die achterlijke apenlanden.
  Zogauw de islam het voor het zeggen heeft is het voorbij.
  Onroerend goed zal kelderen zodra het besef doordringt want iedereen die kan, gaat weg.
  Er komt in de midden en hogere sector een huizen overschot. En geen kopers.
  Ja, moslims, maar die willen alles voor niks.
  Belastingmiddelen drogen op want het kapitaal vlucht weg, letterlijk.
  Gevolg: armoede, chaos, bendes, burgeroorlog en heel, heel veel afgeslachte moslims.
  Die zullen zonder uitzondering moeten kiezen tussen uitroeiing, of terug tot over de nijl.
  En de linkse landverraders die dit in de hand werken zijn dan allang weg.
  Van uw geld. Niet van het mijne want wij zijn dan weg.

  Like

  • elisah zegt:

   Griezelig, maar mogelijk.

   Like

  • Karen zegt:

   Hans, ik denk dat je (helaas) gelijk zult krijgen en dat Hongarije op termijn ook onder de voet gelopen zal worden. Maar waar oh waar ben je nog veilig tegen het mohammedaanse en Afrikaanse geweld en over niet al te lange tijd overheersing? Jij heb grond, mag ik weten waar? Ben heel benieuwd waar jij verwacht veilig te kunnen leven.

   Like

  • delamontagne zegt:

   Dubai was zo,n 40 jaar terug niets meer dan woestijn. Ik kijk nog steeds met verbazing naar de foto,s NU. In zo,n korte tijd uit de grond gestampt, maar op z,n retour ?????
   Dan zou het binnen 40 jaar weer weg kunnen zijn.?

   Like

  • Mart zegt:

   Ik bèn al 34jr weg….niet voor het moslimgeweld dat zeker gaat komen,maar zeg maar wederopbouw na mislukt huwelijk.Zie het allemaal duidelijk voor me, en probeer de achter gebleven familie te waarschuwen……WERKT NIET.

   Like

 3. Avidia zegt:

  Ja Sion, je hebt groot gelijk, de grootte van de aanhang, des te meer vrees voor aanslagen, overnamen enz. Ze komen hier niet voor niets, ze hebben een plan, ze hebben geen gevoel zoals wij die hebben, ze komen gewoon en maken hun missie compleet. En wij smartlapperige Nederlanders zien ze allen als zo zielig, ja, ze zijn zielig omdat ze hun land verraden en niets doen om hun land te redden, zo zielig zijn ze, maar niet zielig genoeg om zich hier te vestigen en een levenslange uitkering te krijgen compleet met woning en al. Het is hemel schrijnend, wij draaien hier allemaal voor op, ze krijgen alles voor niets, woningen, uitkeringen, ik heb het al meerdere keren vermeld, ik wil hier niet aan mee doen. Er moet een wet komen die stelt dat mensen die tegen de migratie is van die z.g. asielzoekers aan hun uitkering niet te hoeven deelnemen. Ik wil niet betalen aan al die gelukzoekers, want de wetten voor werkelozen zal vast niet voor hen gelden, dus een ongeldig paspoort voor niet werken leven als een Prins!!!!

  Like

  • Drs.P. zegt:

   Booslim armoedzaaiers hebben geen gevoel omdat ze geen geweten hebben zoals wij en dat komt door 1400 jaar zware inteelt en IQ’s van minder dan 70!!
   Dat lage IQ staat garant voor ciminele minds!!
   Dan denk ik aan die gutmensch in griekenland die voedsel wilde uitdelen en binnen een paar seconden van haar tas met pasjes, portemonne en andere spullen werd berooft. Zo werkt dat daar in die landen.
   Maar waar moeten we naar toe als Europeanen, in ieder geval weg uit Europa!!

   Like

 4. hendrikush zegt:

  Wir schaffen das:
  Stadsgrachten, Stadsmuren; Veldwachters; Schavotten; Galgen; Brandstapels; …
  De pest en het zika doen de rest.

  Like

 5. Fred zegt:

  Elke dertig jaar verdubbeld in die landen het inwoneraantal.
  Ze zullen het dus zèlf op moeten lossen.
  Wij kunnen dat niet als we zelf niet ten onder willen gaan.

  Like

 6. Pieter zegt:

  De oplossing was zo eenvoudig geweest : Grenzen dicht.
  Maar Europa moet en zal kapot in de naam van de EU-commissarissen zoals Timmermans, Mogherini, Malmstrom en last but not least Allah die onze god van de toekomst lijkt te gaan worden.

  Like

 7. Fleckie zegt:

  Frau Merkel is toch meestal’uithuizig’! Misschien kan ze dan haar woning voor ‘binnendringers’ time-sharing’ aanbieden? Maar ook nog meer ‘gegadigden’, bijv. Als de ‘werkers’ in Brussel diverse keren verhuizen naar Strasbourg, komt er ‘tijdelijk’ een groot potentieel aan woonruimte vrij!!!Trouwens in villabuurten , met behoorlijke percelen onbebouwde grond, kan ook ‘HULP’ !geboden worden

  Like

 8. Mirjam zegt:

  Het enige wat echt zou helpen was een groot NEE van Europa aan de immigranten. Dat ze het zichzelf op soppen. Er zijn altijd oorlogen geweest, maar dat betekende niet meteen massa immigraties, zoals nu plaatsvinden, toen moesten ze hun leven daar ook weer opbouwen, net zoals Europa dat heeft moeten doen na de tweede wereldoorlog. De landen moeten voor hun eigen volk zorgen, dat hoeft Europa niet te doen. Dit is alleen verplaatsen van de ellende van daar naar hier. Het enige wat helpt is de grenzen dicht voor altijd en NEE. Europa wordt op de huidige manier een substituut voor het Midden-Oosten en wij kunnen verkassen naar hun oorlogsgebieden. En laten we héél éérlijk zijn, dit heeft totaal niets meer met oorlogen te maken, maar met volksverhuizingen en immigraties. GRENZEN DICHT, NIEMAND MEER ERIN!

  Like

 9. Mirjam zegt:

  Een Europese Muur rond Europa, dat moet er komen, zodat eindelijk eens duidelijk wordt, waar onze grenzen zijn.

  Like

 10. Tistochwat zegt:

  Het is een verloren zaak; ik ben niet voor niets zo depressief.
  We stormen door die smerige islam op onze ondergang af.
  ER IS GEEN HOUDEN MEER AAN!

  (Ik kan mijn avatar met die traan nergens meer vinden.)

  Like

 11. rightie zegt:

  De oplossing bestaat, maar de meeste Nederlanders geloven er niet meer in, decennialang murwgebeukt door links, en maken je belachelijk als je naar voren durft te brengen wat die oplossing is – Jezus Christus. Kom op, wat hebben jullie nog te verliezen, trouw op je knieen iedere dag en bidden voor hulp. Hij zal jullie horen, en vooral HELPEN.

  Like

  • Mirjam zegt:

   Voor mij is dit helemaal niet belachelijk, je hebt gelijk. God helpt ons ook, dat heeft Hij altijd al gedaan. Het is niet goed wat er gebeurt, maar toch komt er een oplossing, dat weet ik gewoon. En ik zou dan niet graag in de schoenen willen staan van diegenen die dit allemaal veroorzaakt hebben en nog steeds veroorzaken. Ze zullen niet winnen, echt niet. Het heeft echter een reden dat dit allemaal gebeurt, maar… niet lang meer.

   Geliked door 1 persoon

   • Harry zegt:

    Mirjam ,

    je klampt je vast aan een zeepbel .
    God bestaat hoogstwaarschijnlijk helemaal niet want waarom heeft hij dan in twintig eeuwen geen poot uitgestoken om de mensheid te helpen ?
    Hij heeft kansen genoeg gehad !
    Met dit soort ideeën ga je er al biddend aan onderdoor .
    De tijd verstrijkt en er gebeurt geen moer !

    Weet je wat ons kan helpen ?
    Sterke mensen , mensen met karakter , vrijheidsliefde en moraal , maar vooral moed !
    Mensen met plannen om die verdomde islam uit te roeien .
    En wapens .
    En niet met een zelfverzonnen illusie !

    Persoonlijk heb ik duizend keer meer vertrouwen in Geert Wilders dan in welke god dan ook .
    Ik woon in een erg gelovige streek , met een overdosis aan refo’s .
    Nou zitten daar soms ook hele aardige mensen tussen , maar de meeste zijn stiekeme griezels , – één ervan vloog me bijna eens aan omdat ik zondags op mijn motor reed , terwijl hij nog geen jaar later zijn twee eigen dochters al jarenlang bleek te misbruiken – , dát kaliber .
    Maar toen ik een van die wél aardige mensen eens vroeg ofdat er in de kerk wel eens over de dreiging van de islam werd gesproken , was het antwoord : nee , nee , eigenlijk nooit .
    Begrijp je wel ?
    Biddend ten onder , net als de Titanic .

    Geliked door 1 persoon

   • Wachteres zegt:

    Heel duidelijk en scherp je menig gegeven, Harry.

    Een lerares Frans – een domineesvrouw – zei vroeger tegen ons, toen we voor het eindexamen zaten:

    “Denk erom, slagen voor het examen is ‘ORA ET LABORA’. En dan komt LABORA – hard voor het examen werken – op de eerste plaats”.

    En zo is het ook met het strijden tegen de islam.

    Met alleen maar op de knieën bidden, hadden we de Duitsers nooit weg gekregen.

    Als er een God is dan werkt hij via mensen.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Harry 30 mei 2016 om 19:50

    Van de ‘refo’s’ en de namaak ‘christenen’, die u beschrijft, moet ook ik niets hebben, maar onderstaande uitleg van o.a. Openbaring geeft te denken. Hier spreekt men wél over het grote gevaar van de islam. Ik heb al meerdere keren eerder gewezen op deze video en het is niet mijn bedoeling om tot vervelens toe in herhaling te vallen, maar ik vind het gewoon interessant en ik hoop dat het allemaal zo uitkomt als hier wordt beschreven:

    Like

   • delamontagne zegt:

    Doet me denken aan waar m,n vrouw weleens “schertsend” over klaagt.
    Het eelt op de knieetjes van ,t vele bidden.
    Maar dan zeg ik:”Kom niet zo zeuren, komt nu van pas bij ,t werken in de moestuin.
    Er werd heel wat afgebeden op die Nijmeegse R.K internaten.

    Like

 12. Mirjam zegt:

  Ik klamp me helemaal niet vast aan een zeepbel, Harry. Ik klamp me juist vast aan dat wat het belangrijkste is in deze wereld. De reden dat wij allemaal bestaan. En iedereen mag daarover denken wat hij wil, maar in mijn ziel, lichaam en hart voel ik dat dit de waarheid is. God beschermt en leidt ons, ook als we denken dat wij er alleen voor staan. God is omnipresent, Hij is overal. De openbaringen zullen gebeuren en het slechte zal niet winnen. Alles wat nu gebeurt staat in de openbaringen en dat is geen toeval. Toeval bestaat niet.
  Het is heel beangstigend wat nu in de wereld gebeurt, maar ook zo voorspelbaar. Ieder mens met gezonde hersenen ziet wat fout is, en verwonderd zich over de slapende zombies die dit niet zien. En wat je ook doet om het de anderen duidelijk te maken, het schijnt niet te lukken. De waarheid wordt niet begrepen, gehoord of geaccepteerd, zo lijkt het. Het lijken wel debielen hoe ze zich gedragen. Verslaafden die onder invloed zijn van een drug en doelloos hun ondergang tegemoet gaan. Een ondergang waarin ze ons, die het wel zien, lijken mee te sleuren.

  Maar wees er trots op, Harry, en u ook Tistochwat, dat jullie beiden tot diegenen horen, die het wel zien,, wees er dankbaar voor. Dat is niet voor niets, dat is God. Ze zullen niet winnen en God zal ons redden en beschermen. Ooit zal je dit begrijpen, Harry. Mensen maken fouten, dat geldt ook voor Christenen. Niet alle Christenen begrijpen het Evangelie, niet alle Christenen zien in en begrijpen wat God ons wil leren. Sommige volgen letterlijk de geschriften, maar voelen niet in hun hart wat God hen wil duidelijk maken en leren. We zijn maar mensen en begrijpen veel niet, maar je ziel weet wat de betekenis is van de voorspellingen. God heeft contact met de ziel van een mens. Ik geloof in God en zal dat altijd blijven doen. Ik weet gewoon dat Hij er is en ik dank Hem daarvoor.

  Geliked door 1 persoon

 13. delamontagne zegt:

  @ Harry zegt: 30 mei 2016 om 19:50
  Die refo,s weten niets een wat moslims zijn of wat islam inhoudt…………..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s