TTIP, TTP en TISA bouwstenen voor een nieuwe wereldorde

Screenshot_31

Recentelijk heeft WikiLeaks documenten gelekt van TISA. TISA is een nieuwe gigantische handelsovereenkomst waarover IN HET GEHEIM wordt onderhandeld tussen de VS, de EU en 22 andere landen. Deze gelekte documenten geven aan dat de globale elites mega handelsovereenkomsten gebruiken om een nieuwe globale constitutie te schrijven. 

Deze nieuwe opgelegde structuur is het “corporatisme”. Eerst hadden we het feodalisme, met heren en horigen, daarna kwam het systeem met absolute vorsten en onderdanen, en daarna democratie. Nu gaan we dus naar een nieuw stelsel waarbij mega corporaties de wereld gaan besturen. Een van de belangrijke punten in het TISA-verdrag behandeld de deregulering van grote corporaties in overzeese markten.

Dit betekent dat in TISA geregeld gaat worden dat grote corporaties boven de wetgeving van landen (EU en de 22 andere landen) waar ze handelen/zich vestigen komen te staan en zich dus niets hoeven aan te trekken van de wetgeving in die landen, ze komen dus als het ware “boven de wet” te staan. Dus als TISA in de EU wordt aangenomen, dan worden bedrijven machtiger dan de overheden.

Lees verder>>>
(h/t José K.)
GeenNieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in dictatuur, Elite, Graaien, New World Order, nieuw fascisme, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

6 reacties op TTIP, TTP en TISA bouwstenen voor een nieuwe wereldorde

 1. Tistochwat zegt:

  Als kind vond ik het communisme en DDR-achtige toestanden al zo doodeng en dwingend.
  Nu is de situatie vele malen erger en bedreigender.
  Waarheen kunnen wij in vredesnaam nu nog vluchten?

  Like

 2. Anneke zegt:

  Wat democratischhh h hhh…….Brrrrr

  Like

 3. Bas zegt:

  Het idee van deze handelsovereenkomst is dat iemand zijn cultuur en identiteit alsook zijn geografie en politieke grenzen moet gaan prijs geven aan een hogere macht, een macht met een economisch ideaal voor ons allemaal. Kennelijk gaat men er van uit dat de gewone man in Europa op zijn achterhoofd is gevallen, zo niet volstrekt lijdelijk op deze handel deal zal toezien. Niet iedereen heeft een zijn verstand aan de kapstok gehangen.
  Parallel hieraan is de NAVO ook flink bezig. Bezig om militair uit te pakken m.a.w. Rusland in te kapselen. Kennelijk is de globale constitutie van het huidige Europa niet groot genoeg. Zoals gewoonlijk, gaat het niet goedschiks, dan maar kwaadschiks.

  Lees ook dit >> http://tinyurl.com/gn4s28z

  Like

 4. Bas zegt:

  Obama gaf eerder ook al signalen af >>>> http://bit.ly/24eLpyV

  Like

 5. Siaans Fiksjon zegt:

  Heb de image lekker opgeslagen. Mooi plaatje !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s