VIDEO: Israël en de “Palestijnen” – wat de media u niet zullen vertellen

 

Kolonel Richard Kemp, voormalig commandeur van Britse troepen in Afghanistan en een expert op het gebied van conflicten in het Midden-Oosten, vertelt wat het “Palestijnse” leiderschap écht wil.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Westelijke Jordaanoever", Censuur, Desinformatie, Gazastrook, Israël, Israël-vijandigheid, Linkse media, mainstream-media. Bookmark de permalink .

4 reacties op VIDEO: Israël en de “Palestijnen” – wat de media u niet zullen vertellen

  1. Thoth zegt:

    Kemp, hij heeft een 30-jarige ervaring in het MO. Ze moeten dit eens zenden naar de 2e-kamer, misschien knappen ze daarvan op. Pff, achterlijke klojo’s zijn het.

    Like

  2. Thom zegt:

    Dat kan Flapdrol Koenders (volgens Jan Marijnisse is Koenders een Flapdrol) in zijn zak steken. De groep “kopvodden” doet volgens deze islamhielenlikker niks verkeerd als ze winkels doorzoeken op produkten die in de “bezette gebieden” geproduceerd worden. Iemand had zo’n kopvod bij wijze van sprekengewoon de hersens in moeten slaan, dan was er wel een punt gemaakt. Dan had het OM er wel een heel theater van kunnen maken, net als bij Wilders. Toen ik aangifte deed tegen een bestuurder wegens valsheid in geschrifte wist het OM niet hoe vlug ze dat moesten ontkennen. Ze waren nog te dom om een sluitend tegenbewijs te leveren. Dat krijg je als kandidaten niet geselecteerd worden op hun kennis en kunde maar op het feit dat ze vrouw, Turk, Marrokkaan of neger zijn.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s