Vlaanderen: Aankoop woningen voor “vluchtelingen”

Screenshot_29

(Door: Jan Boey)

WILLEBROEK – De gemeente koopt via IVA Innova twee woningen aan die gebruikt worden voor de opvang van “vluchtelingen”. Fedasil voert weldra een controle uit. Het gaat om de aankoop van de woning Appeldonkstraat 62 (€ 190.000,-) en de woning Jan Helmanstraat 1 voor € 330.000,- (foto).

Naar aanleiding van de vluchtelingencrisis en de toestroom van mensen die op de vlucht zijn voor de oorlog in Syrië is er door de overheid een spreidingsplan opgesteld. Per gemeente zijn een aantal personen toegewezen waarvoor ze de opvang moeten organiseren. “We hebben op dit ogenblik 24 mensen via het lokaal opvang initiatief (LOI) en na het spreidingsplan zijn er daar nog een keer 8 mensen bijgekomen. Wij kiezen door deze aankoop van woningen voor de opvang van gezinnen. Het is niet noodzakelijk dat de nieuwe vluchtelingen in deze ‘nieuwe’ woningen terecht komen. Het kan best zijn dat we een herverdeling maken door andere gezinnen die elders in de gemeente zijn opgevangen te verplaatsen”, zegt schepen Tinneke Huyghe (CD&V). Burgemeester Eddy Bevers (N-VA) onderstreept dat beide aankopen van strategische waarde zijn. Kevin Eeraerts (Vlaams Belang) vond het ongehoord dat zo’n dure aankopen werden gedaan. “De modale Willebroekenaar beschikt niet over zulk een woning”, zei hij.

Bron:
www.gva.be
(h/t “classified”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, discriminatie, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Vlaams Belang, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op Vlaanderen: Aankoop woningen voor “vluchtelingen”

 1. Cathja zegt:

  Geen aankoop is te duur, en niets is onmogelijk als het gaat om de ‘vluchtelingen’. De Vlamingen met een minimum aan inkomen hebben wederom het nakijken. Protesten zullen niet helpen, want ze moeten maar ‘begrip hebben voor die zielige mensen die alles in die vreselijke oorlog zijn kwijtgeraakt’!
  Ik vrees dat door deze houding van de overheid het begrip hand over hand zal afnemen. Als je je eigen burgers benadeelt ten gunste van ‘vluchtelingen’, dan kun je wachten op protesten.
  Begrip voor deze aankopen zullen veel inwoners van die gemeente waarschijnlijk niet hebben.

  Like

 2. Paul55 zegt:

  Alles wordt uit de kast getrokken, om deze primaten een bijzonder goed leven te geven.
  De oorspronkelijke inwoners hebben het nakijken. Het is bijna niet te filmen!

  Like

 3. Qvic zegt:

  Ook hier weer de zotte veronderstelling dat iedereen gelijk is. Maar waarom zouden vluchtelingen een gratis koophuis van de gemeenschap krijgen? Waar andere jaren lang een hypotheek voor nodig hebben. Deze mensen die deze huizen kopen van gemeenschapsgelden zijn in mijn zienswijze niet goed wijs, alleen randdebielen met een zeer laag I.Q. kunnen zo iets bedenken. Dit zijn rasechte landverraders.

  Like

 4. We leven in een omgekeerde wereld. Ik zou niet weten wie ik daar dankbaar voor zou moeten zijn. Maar dat er gekozen is voor een nieuw volk is mij wel duidelijk, de heer Rutte noemt dit
  fatsoenlijk.

  Like

 5. Tom Hendrix. zegt:

  Alles voor de moslims, en voor de uitvreters uit Noord-Afrika. Vuile huichelaars, dat zijn deze politici!

  Geliked door 1 persoon

 6. Karen zegt:

  Ruim vrijstaand huis. Wat zal dat een goed gevoel geven als je mee mag betalen deze asieleisers zo op stand op te vangen. Nu natuurlijk nog een knappe vergoeding om het geheel in te richten. En dan er vanuit gaan dat ze wel terug zullen gaan! Zo opvangen betekent weet ik hoeveel extra van dit soort mensen. En laten we wel zijn, wie zou er niet niet emigreren als je ergens zo in de watten gelegd wordt , je zo welkom bent en i.t.t. de eigen bevolking alles gratis krijgt en overal mee weg komt. Je zou wel gek zijn als je in Afrika bleef. Wij komen pas van deze mensen af als onze hele sociale vrije maatschappij gesloopt is, beangstigend is het.

  Geliked door 1 persoon

 7. Anneke zegt:

  Terwijl ook meer en meer(inheemse)Vlamingen zich een KOOP-woning niet kunnen permiteren !!! “Verraad, dat het nog altijd bestaat…” WALGELIJK !!!

  Geliked door 1 persoon

 8. leefbarbaar zegt:

  Arm België. Je zal er maar naast wonen, wordt je 2 x genaaid. Voor de aankoop van het huis voor nuttelozen met jouw belastinggeld en daarna is je eigen huis nauwelijks meer verkoopbaar.
  Ik was vandaag even in Wilrijk en het viel me op dat ook daar steeds meer moslims komen wonen, ik zal ook die buurt voortaan maar mijden.

  Geliked door 1 persoon

 9. janchik zegt:

  Weet u het verschil tussen de grote grijze geitenbreier en de grote grijze geitenbreier ???
  Nee? Nou ik ook niet.
  Want ze zijn beiden hetzelfde voor de volle 100%. En dat is nou ook precies het geval met alle regeringen van de EU landen. Het zijn allemaal grote grijze geitenbreiers.
  Oorzaak??
  60 jaar linkse indoctrinatie en hersenspoeling via onderwijs en media. En dan krijg je dus dit fenomeen n.l. het spreekt als een grote grijze geitenbreier, het loopt als een grote grijze geitenbreier, het denkt als een grote grijze geitenbreier, etc. dus is het een grote grijze geitenbreier. En v.w.b. de regeringen en de elite kunt u hier de meervoudsvorm voor gebruiken

  Like

 10. Marc zegt:

  En dan te bedenken dat ik door Blok mijn huis uitgedreven word!

  Like

 11. paulzwueste zegt:

  En zie…
  Reeds na een half jaar waren beide huizen totaal uitgewoond en helemaal niets meer waard!…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s