Voorzitter van het Europees Parlement, Martin Schulz (SPD): “Velen beschouwen een verval van de EU inmiddels als denkbaar.”

Screenshot_44

(Vertaling: E.J. Bron)

De voorzitter van het Europees Parlement, Martin Schulz (SPD), heeft zich na de patstelling in de Oostenrijkse presidentsverkiezingen opnieuw als Cassandra voorgedaan en voor een mislukken van de EU gewaarschuwd. Veel van zijn angsten zouden inmiddels waar zijn geworden. “Het is nu nog erger”, zei hij in een gesprek met de “Neue Osnabrücker Zeitung”.

Duits - Zuerst

Concreet beklaagde de SPD-politicus, van wie men zegt dat hij ambities heeft om de volgende bondskanselier-kandidaat van zijn partij te worden, dat vanwege de euro- en asielcrisis voor veel burgers een mislukken van de EU inmiddels denkbaar zou zijn. Meer nog: “Er zijn op dit moment veel politici die dat propageren en daarmee verkiezingen winnen. Dat is vreselijk.”

Nu zou de besloten verdeling van 160.000 “asielzoekers” uit Italië en Griekenland over andere lidstaten doorgezet moeten worden, aldus Schulz. Want anders zouden de rechtse partijen sterker kunnen worden. “De onopgeloste vluchtelingencrisis is een welkom instrument voor de conjunctuurridders van de angst.”

Schulz maakte in het gesprek opnieuw geen geheim van zijn tevredenheid over de overwinning van de Groene kandidaat Alexander van der Bellen bij de Oostenrijkse presidentsverkiezingen. Deze zou een “aanmoediging voor alle pro-Europese krachten” zijn.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", democratie, demoniseren, dictatuur, Europa, Europees Parlement, EUSSR, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

8 reacties op Voorzitter van het Europees Parlement, Martin Schulz (SPD): “Velen beschouwen een verval van de EU inmiddels als denkbaar.”

 1. Thom zegt:

  Het zou best wel eens kunnen dat Schulz zich kandidaat wil stellen als bondskanselier. Hij gaat tenminste nogal tekeer volgens El;seviers dat Turkije echt aan alle voorwaarden moet voldoen als ze visumvrij reizen willen krijgen. Ik vond het een vreemde opmerking van een landverrader pur sang. Hij wil dus met nietszeggende linkse praatjes de Duitsers zand in de ogen strooien door zogenaamd hard en effectief optreden, terwijl de SPD nog erger is dan het CDU.

  Like

 2. Marc zegt:

  Nog steeds praten ze over 160.000 kolonisten (de situatie van precies een jaar geleden) in plaats van de inmiddels bijna 2 miljoen die door de 7 miljard verdienende internationale maffia op onze kusten zijn neergekwakt.

  Er moeten 3 maatregelen genomen worden:
  1. Er komt een IJzeren Gordijn over de Middellandse Zee
  2. De Turkse westkust wordt van de zijde van de Navo bezet; Turkije uit de Navo
  3. Handelsbarrières met Afrika worden volledig en per direct afgebouwd.

  Like

 3. Wachteres zegt:

  “Velen beschouwen een verval van de EU inmiddels als denkbaar.”

  Ach, Herr Schulz, dat meent u toch niet? Dat zou onze grootste nachtmerrie zijn.

  Stel je eens voor, mensen, geen EU meer. Geen EU-leiding die voor ons denkt en die ons letterlijk alles uit handen neemt. 😉

  Daar moeten we toch niet aan denken? Wie moet dan voor ons zorgen, als moedertje EU dat niet meer doet?

  Ik zou er nog maar eens over nadenken, Herr Schulz, als ik u was en een extra glaasje schnaps innemen ter inspiratie.

  Dat zal u goed doen en ons ook. Want in een nuchtere toestand zegt u blijkbaar dingen waar u zelf van schrikt, maar waar wij alleen maar vreugdetranen van krijgen.

  Like

 4. guusvelraeds zegt:

  Deze zou een “aanmoediging voor alle pro-Europese krachten”

  Vreemd in mijn opinie zijn de pro Europese krachten juist anti EU. Mijn liefde voor Europa maakt in mij alles los om de EU waar ik maar kan te ondermijnen. De afschuw voor de EU moet zich als een olie vlek over Europa verspreiden. Laten we hopen dat we de anti democratische bende in Brussel kunnen verwijderen via de stembus. Lukt dat niet dat worden burgeroorlogen onvermijdelijk.

  Geliked door 1 persoon

 5. Pieter zegt:

  Geen enkele kritische kijk op zichzelf deze Ubersocialist in Nazi-outfit.

  Like

 6. joga zegt:

  Laat deze nazi toch lullen. Hij heeft nergens verstand van, alleen uiterst geschikt als kampbewaarder, deze capo di capi.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s