(SATIRE!) Waanzin: Berlijns district geeft Kurfürstendamm andere naam

Screenshot_24

(Door: Felix Hausmann – Vertaling: E.J. Bron)

De vergadering van de districtsafgevaardigden van het Berlijnse district Charlottenburg-Wilmersdorf (BVV) eindigde met een donderslag. Een voorstel van Bündnis 90/Die Grünen om de naam van de beroemde Kurfüstendamm te veranderen in Refugees-Welcome-Allee werd na korte discussie unaniem aangenomen. De naamsverandering moet op 31 augustus 2016 in werking treden, de verjaardag van de uitnodiging van Angela Merkel aan de wereld om naar Duitsland te komen.

In een emotionele motivering van het voorstel eiste de vertegenwoordigster van de Groenen dat er in een internationaal ingestelde en multiculturele stad als Berlijn geen straat vernoemd zou mogen zijn naar een reactionaire, misogyne en ondemocratische dictator als keurvorst Joachim II. Keurvorst Joachim zou zich tijdens zijn leven niet  van de slavenhandel gedistantieerd hebben, hij zou zich niet ingezet hebben voor de gelijkstelling van de sekses en zou bovendien een cultureel reactionair wereldbeeld hebben vertegenwoordigd.

Het voorstel om het desbetreffende metrostation eveneens een andere naam te geven, werd echter verdaagd, omdat het Berlijnse openbaar vervoerbedrijf (BVG) de kosten voor nieuwe naambordjes en een nieuw netwerkschema niet kunnen dragen. Als compromis besloot de BVV Charlottenburg-Wilmersdorf daarom de naam van het metrostation in de metro´s tot nader order niet meer te laten omroepen.

Dat ook de CDU-fractie zou instemmen met de andere naam was tot het laatste moment onzeker. Doorslaggevend, aldus goed geïnformeerde kringen, zou het machtswoord van de deelstaatvoorzitter van de CDU, Frank Henkel, zijn geweest. Deze zou gevreesd hebben dat de CDU bij een tegenstem aan aanzien zou verliezen bij progressieve kringen in de stad.

Bron:
www.morgengagazin.com
Door: Felix Hausmann

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Berlijn, betutteling, christendemocraten, cultuurrelativisme, demoniseren, Duitsland, Eurabië, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, socialisme, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

31 reacties op (SATIRE!) Waanzin: Berlijns district geeft Kurfürstendamm andere naam

 1. exmarineman zegt:

  Dit kan niet waar zijn, dit moet een hoax zijn. Zo niet dan zijn ze in Berlijn nog gekker en achterlijker dan ik dacht. Ik ben echt met stomheid geslagen en dat het CDU zich zo laat inpakken en bang is voor de linkschmensch is onbegrijpelijk. STA EENS EEN KEER VOOR JE EIGEN WAARDEN.

  Like

  • Anneke zegt:

   Hoe wijzer, hoe gekker…. Het merendeel v.d. universitairen kan zich vrijwel GEEN SOCIALE houding geven !!! Ze voelen heel wat emotioneel/psychisch ongemak !!!

   Like

 2. Dit is toch wel een hoax hoop ik hahahahahahahaha.
  Zo niet ben ik benieuwd of die moffen het over hun kant laten gaan met muzzi merkel hoer aan het roer.

  Like

 3. Die Duitse groenen zijn door de ratten besnuffeld. Ze lachen zich allemaal rot buiten het Europa Kaifaat.

  Like

 4. Frans de Wit zegt:

  Het moet nog meer blijken dat ze daar helemaal gek zijn. Het begon in het begin ook zo met de verheerlijking van Hitler. En geloof het gaat precies de zelfde kant op hoor met de Joodse mensen.

  Like

 5. Ad de Koning zegt:

  Je denkt elke keer dat het niet gekker kan worden maar dat kan blijkbaar toch, ik begrijp niet dat de mensen niet daartegen in opstand komen.

  Like

 6. Hendrik zegt:

  Duitsland is echt verloren, ik stop ook met Duitse producten te kopen. Ze zijn de weg kwijt en brengen heel Europa met die waanideen in gevaar.

  Like

 7. elisah zegt:

  Hier zijn gewoon geen woorden meer voor, alhoewel, een woord misschien wel: WAANZIN!

  Like

 8. Ron zegt:

  Zo weten we meteen dat de vergadering van de districtsafgevaardigden in zijn geheel uit landverraders bestaat.
  Dat maakt het weer makkelijker als Neurenberg-2 er komt.

  Like

 9. Jan Mom stelt kritische vragen aan Anja Meulenbelt, Meulenbelt wordt woest
  Kritische vragen zijn niet de bedoeling want Meulenbelt heeft natuurlijk altijd gelijk

  http://www.nporadio1.nl/nieuwsshow/onderwerpen/358217-boek-het-verschil-van-anja-meulenbelt

  Like

 10. Bas zegt:

  Volslagen idioot om de naam Kurfüstendamm te veranderen in Refugees-Welcome-Allee. .
  Zullen de winkels, en nog chique, veelal Duitse, restaurants en hotels niet erg blij mee zijn.

  Like

 11. Joannes den Hollander zegt:

  Waanzin ten top.

  Like

 12. Tistochwat zegt:

  Wat moet je hier nu op zeggen?!

  Like

 13. Helena zegt:

  Het moet zijn ‘rapefugees welcome allee’ Berlijn is verloren (snik) …. helaas, net als Brussel en Parijs etc.!

  Like

 14. Waanzin: Berlijns district geeft Kurfürstendamm andere naam, tja evengoed maar blijven vasthouden aan het idee dat het allemaal wel mee zal vallen. Nou mijns inziens valt de islamisering niet mee en ‘k blijf het zeggen de islamisering van Europa is een beoogd beleid van de bijna totalitaire EU. Alleen BREXIT kan de Europese natie volkeren redden, maar ik vreet mijn pet op wanneer blijkt dat dat Groot Brittannië uit de EU gaat. Natuurlijk ben ik voor dat Groot Brittannië uit de EU gaat maar dat zal niet gebeuren, het angstige electoraat maakt weer de verkeerde keuzes. Het blijft dweilen met de kraan open, de asiel en immigranten stroom komt nu weer op volle strekte door het mooie weer en weer weet de EU zogenaamd geen raad met de migratie crisis en komt misschien weer met maatregelen die de Europese burger meer kwaad dan goed doet…

  Like

 15. Ernst Oosters zegt:

  Als die gekte maar niet overwaait deze kant op. Ik wil niet wonen op de Zwarte Pieten Weg.

  Like

 16. Nikolaos zegt:

  Zo’n symbolisch dingetje dat moet uitstralen hoe geweldig het allemaal is en zal worden. Of zou moeten zijn/worden. Ik zie het als nog een bewijs dat bepaalde groeperingen talent hebben als het op zinloze “ideeën” aankomt. Het enige wat ik hierin zie is een dikke middelvinger naar een ieder die zich afvraagt of het vluchtelingenbeleid wel zo goed is (en helemaal naar degenen die het afwijzen).

  Of dient dit bord als toekomstig argument tegen het afwijzen van migranten (die natuurlijk altijd ergens voor vluchten). Zo van: “Ja, je kunt die mensen toch niet afwijzen? Dan kan toch niet in een land met zo’n straatnaam, dan staan we voor joker!”

  Like

 17. Nikolaos zegt:

  Als het waar is natuurlijk. 🙂

  Like

 18. Hoax? Was het maar zo! Maar instinctief kunnen we weten, dat dit niet het geval is:
  Een zeker iemand is het volledig in d’r kop geslagen: het mens heeft hoogmoedswaanzin en dat uit zich onder meer in dit soort dingen! Hier dient definitief het larm af te gaan:
  De Kurfürstendam is al sinds mensenheugenis een maatschappelijk-cultureel begrip, niet alleen in Duitsland, maar in heel Europa; het is misdadig om opeens die naam te gaan veranderen! En dan, als ultieme provocatie, ook nog in Refugees-Welcome-Platz!
  Dit hoort, hoe onbelangrijk het voor sommigen misschien ook lijkt, de limit te zijn: Merkel muss weg!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 19. Satire, Goddank…….(Goh, leuk geintje, zeg. Maar niet heus!)

  Like

 20. Fred zegt:

  Nee, dit kan niet waar zijn.
  Zelfs de Duitsers zijn nog niet zo gek.
  Of tòch?

  Like

 21. Wachteres zegt:

  Satire!

  Like

 22. Tom Hendrix. zegt:

  LINKS is dus uitgebreid in Duitsland, met de CDU. Het kan verkeren. Maar ja, ook in Nederland is het al zover gekomen, dat LINKS, gesteund wordt, door: VVD,CDA,CU. Het is te triest voor woorden!

  Like

 23. Ron zegt:

  http://www.morgengagazin.com/politik/gruene-fordern-strengere-geburtenkontrolle/

  LOL
  Mooi voorbeeldje van “hoe roei ik mijn eigen volk uit”.
  In het jaar 2100 0.0 geboorten voor de “autochtone” duitse ouders. Dat gaat wel lukken zo. In 2100 zijn er geen oorspronkelijk autochtone duitsers meer.
  Die zijn voor die tijd al lang ‘vervangen’ door de huidige mossel import.
  Die doelstelling van de Grünen is dus 100% haalbaar bij ongewijzigd beleid.

  Like

 24. Tom Hendrix. zegt:

  Oei, het is satire. Maar het zou ook zomaar de werkelijkheid kunnen zijn.

  Like

 25. Marc zegt:

  Het Westen, Duitsland in het bijzonder, is ernstig geestelijk ziek!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s