“Asielzoekers” krijgen cadeaus bij inburgeren, de overheid betaalt

Screenshot_57

(Door: Emile Kossen)

Er is een wildgroei aan bureaus die inburgeringscursussen aanbieden aan “asielzoekers” met een verblijfsvergunning. Ze lokken “asielzoekers” met dure cadeaus, en strijken daarna het lesgeld – betaald door de overheid – op.

Sinds 1 januari 2013 zijn “asielzoekers” zelf verantwoordelijk voor de voorbereiding op het verplichte inburgeringsexamen. Ze mogen daarvoor tot € 10.000,- lenen bij DUO, wat omgezet wordt in een gift als ze binnen drie jaar het examen halen.

Commercieel interessant

Door die regeling zijn statushouders een zeer interessante groep voor de onderwijsbranche, stelt Patricia Brunklaus van Vluchtelingenwerk Brabant maandag in het AD. Veel aanbieders lokken “asielzoekers” met cadeaus als laptops en tablets. Ook laten sommige commerciële bureaus alleen statushouders met een hoog opleidingsniveau toe, omdat zij sneller het examen kunnen halen.

Lees verder>>>
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, Graaien, Hypocrisie, Immigratie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, Naïviteit, Nederland, Overheid, politici, praatjesmakers, PvdA, Rotzakken, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op “Asielzoekers” krijgen cadeaus bij inburgeren, de overheid betaalt

 1. Guardiacivil zegt:

  Nee, fout fout fout, want……..”wij betalen voor het hele klote-asiel-migratie-systeem !!!!!”

  Like

 2. Pieter zegt:

  Wat dondert het allemaal, dat is al jaren zo, de overheid (lees burger) betaalt en als men niet slaagt mag men toch blijven dankzij die falende overheid die inconsequent is en blijft.
  Zo kunnen wij nog jaren doormodderen; schandaaltje hier, schandaaltje daar, er verandert geen ene moer.

  Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   “…mag men toch blijven dankzij die falende overheid die inconsequent is en blijft.”

   Jij (en ik denk vele anderen) hebt het nog steeds niet begrepen, Pieter. De overheid is uitermate consequent. Alleen zijn ze met een ander plan bezig dan jij denkt. De opzet is om Nederland te islamiseren, ingevolge het Verdrag van Straatsburg. Bet Ye’or heeft het al beschreven is haar boek Eurabië. Het is één groot masterplan, waar de Nederlandse bevolking gemakshalve nooit van op de hoogte is gesteld. En dát plan is de regering zeer consequent aan het uitvoeren.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

 3. Thomasson zegt:

  Ik vraag mij af of er iemand van de Kamerleden is capabel genoeg om paar kleine stapjes in de richting van de toekomst te denken. Hij of zij hoeft geen Nostradamus te zijn. Paar logische denkbeelden. Hoe zou Nederland eruit zien als deze zunami van ongewenste mensen uit het Midden Oosten en Afrika zich voort zal zetten? Hoe zou de demografisch- en economische plaatje eruit zien? Een nabije toekomst waarin het land wordt overspoeld door honderdduizenden of zelfs miljoenen van Allah-verslaafde analfabeten? Met hele districten waar geen autochtone Nederlanders meer woont?
  Scholen zouden geen leraren kunnen aantrekken omdat er op scholen etnische gevechten met messen en andere wapentuig zouden worden beslecht. De mannelijke leraren zouden onder immens gevaar voor eigen leven les moeten geven. Vrouwelijke leerkrachten zouden constant gevaar oplopen om door eigen leerlingen verkracht te worden. Ook groepsverkrachting is niet ondenkbaar. Voor de leerlingen zijn deze leraressen kufar-wijven dus een moslims mag ze verkrachten om zijn superioriteit laten zien. Het is bijna vanzelfsprekend dat multiculturele middelbare scholen niet in staat zouden zijn iets van te bakken; nog hoogopgeleiden noch gekwalificeerde vakmensen.
  Langzaam maar zeker zou er een leegloop van autochtonen beginnen. Eerst zouden de alle rijksten emigreren. Ze zouden de middelen hebben zich elders te vestigen. Dat gebeurde ook in de tweede helft van de jaren ’30; toen de oorlog al in de lucht hing. Daarna zouden de goed gesitueerden hun huis in de Randstad van de hand doen om naar regio’s in Nederland te verhuizen waar de bevolking overwegend Nederlands is. Sommigen van hen zouden net als de Rijken naar een land buiten de EU emigreren. De trend zou zich voortzetten met emigratie buiten de EU van hoog opgeleiden lui met technische beroepen. Bijvoorbeeld: van artsen, ingenieurs, computer deskundigen tot metaalbewerkers en technici van alle soorten. De vlucht zal worden afgerond door bedrijven die hun vestigen zouden sluiten. Nederland en andere EU landen (als de EU zal niet vallen) zouden snel glijden tot het niveau van Derde Wereldlanden.

  Dat zijn geen heilspellende voorspellingen. Alles wijst erop dat de koers waarin wij nu varen zal leiden tot een totale catastrofe. Wij hebben nog tijd voor een ommekeer, maar dan moet de EU omvallen en de grenzen potdicht. Mensen die in Afrika of bij Allah horen, moeten in Afrika of bij Allah blijven. Ieder op zijn eigen plek. .

  Like

  • Thom zegt:

   Om te begrijpen wat U zegt moet je een normaal verstand en liefde voor je vaderland hebben. Dat is nou net waar het bij onze “leidinggevenden” en hun meelopers aan ontbreekt.

   Like

  • Guardiacivil zegt:

   Vorig jaar al werd dit scennario uitvoerig besproken hier met vele reacties, de leiders blijven echter blind en zien alleen maar hun eigen gewin en belangen om deze opgelegde doelstelling te halen.
   Het is dus of stoppen met geweld (burgeroorlog) of zoals nu, gelaten toezien en toestaan in een machteloze houding. Onlangs zei de middenstand nog in de Telegraaf dat het goed is voor alles dat Nederland bij Brussel blijft. Niet gek he, allemaal eigen belangen.

   Like

 4. delamontagne zegt:

  Dat o.a. Nederland en andere N.W-Europese landen bekend staan als “LUILEKKERLAND” in landen als “AHCTERLIEKISTANIË” wisten we wel, maar nu in de Franse krant:

  Indignation aux Pays-Bas autour du don de 10 000 euros aux réfugiés pour «faire du shopping»
  …………
  Veel Nederlanders zijn verontwaardigd nadat zij er achter kwamen dat er gemeenten in het Land waren die een leuke som geld aan de “vluchtelingen” gaven om meubels en andere artikelen te kopen.

  Des demandeurs d’asile résidant dans certains villages des Pays-Bas peuvent obtenir jusqu’à 10 000 euros pour acheter des meubles pour leur logement, selon une recherche effectuée par le quotidien Brabants Dagblad (BD).
  etc,etc………….
  Ook verbazingwekkend………!

  Une réfugiée prise en charge au Pays-Bas : «Il n’y a pas de télévision, je veux rentrer en Syrie»
  Een “vluchteling” die door NL wordt onderhouden:”Er is zelfs geen TV,…………ik ga terug naar Syrië…”

  Like

 5. Philippine zegt:

  En wat zegt Erdogan?
  “Een echte moslim gebruikt geen anticoncepti”.

  Like

 6. Thom zegt:

  Kijk eens hoe ellendig ze eruit ziet. Ze heeft zelfs haar haar geverfd van ellende.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s