Duitse tandarts, woordvoerder van AfD, wordt geterroriseerd door extreem links

Screenshot_50

(Door: Marc van Molenbeek)

Een “Hans Janmaat” in Berlijn

De 64-jarige Berlijnse tandarts Marius Radtke wordt zo geterroriseerd door extreem-links tuig dat hij moet vrezen voor zijn leven. Reden van de terreur: Radtke is woordvoerder van de lokale Alternative für Deutschland(AfD)-fractie (een niet verboden en democratisch verkozen ledenpartij), een soort van PVV light. Wat in het politiek correcte Duitsland al snel hetzelfde is als nazi-partij 2.0.

De AfD-tandarts wordt door fatsoenlijke lieden die zeggen een sociale maatschappij voor te staan geterroriseerd sinds bekend werd dat hij zich had aangesloten bij de AfD.

Eerst ontving hij een brief van de Duitse tandartsenorganisatie waarin hij werd verzocht voor zichzelf een beroepsverbod in te in te stellen vanwege zijn politieke opvattingen. Kennelijk is het vullen van gaatjes en het trekken van kiezen niet mogelijk als je bij de ‘verkeerde’ partij zit.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", AfD (Alternative für Deutschland), Berlijn, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, Duitsland, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Marxisme, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

6 reacties op Duitse tandarts, woordvoerder van AfD, wordt geterroriseerd door extreem links

 1. Pieter zegt:

  Hoe kunnen wij hem steunen ? Iemand een idee ?

  Like

 2. ildiko zegt:

  OMDAT DE REGERENDE KREKELS MET DE ANTIFASCISTEN ( ECHTE FASCISTEN) dit mogelijk maken.

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  Ik blijf het zeggen: NIET de mohammedaan is onze grootste vijand (nóg niet) maar de ‘socialist’ die ons onderdrukt en besteelt via de belastingdienst.
  En al die stommelingen die de ‘vluchteling’ verwelkomen en die de ‘socialist’ op het pluche hijsen, zijn nóg gevaarlijker!

  OMG, hoe komen we ooit uit deze ellende?

  Like

 4. Hendrik zegt:

  Links zijn de nieuwe fascisten, islam heulde met Hilter, Hitler is weg maar de islam is er nog gesteund door hun linkse fascistoide companen uit west europa

  Like

 5. Bas zegt:

  Dreigen met moord als middel om iemand te intimideren is crimineel ! Kennelijk zit de politieke underdog van de EU achter deze misdadige bedreiging.

  Like

 6. Pingback: De toekomst behoort aan ons, niet aan de onderdrukkers van de meningsuiting! | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s