Duitsland: Binnenlandse veiligheidsdienst gaat scherp letten op de “Identitaire Beweging”

Screenshot_53

(Vertaling: E.J. Bron)

De binnenlandse veiligheidsdienst van enkele Duitse deelstaten is ermee begonnen de “Identitaire Beweging” onder handen te nemen en te observeren. De reden daarvoor zou zijn dat de “drempel voor een observatie” bereikt werd.

Contra magazine

De binnenlandse veiligheidsdienst gaat scherp letten op de “Identitaire Beweging” (IB). “Enkele deelstaten kijken inmiddels beter naar de Identitairen, omdat daar de drempel voor een observatie bereikt is”, zei de president van de Duitse binnenlandse veiligheidsdienst, Hans-Georg Maaßen, tegenover de “Rheinische Post”.

“We hebben vastgesteld dat ze in verschillende deelstaten overgegaan zijn van internetactiviteiten naar afspraken in het reële leven”, zei Maaßen. De beweging wil Duitsland´s identiteit tegen massa-immigratie beschermen en ziet zichzelf als “meta-politieke en activistische arm van nieuw rechts”, schrijft de krant.

De IB zou inzetten op “lichamelijke gehard maken” in zogenaamde “zomerkampen” en zou zichzelf “aan het begin van een nieuwe tijd” zien. Op internet werft ze naar “de medewerking van jonge, schrandere en tot offers bereide activisten”, die bereid zouden zijn “hun vaderland te behouden en te verdedigen”.

Mobiliseringvideo van de Identitaire Beweging:

Bron:
www.contra-magazin.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", demoniseren, Duitsland, Europa, Identitaire Beweging, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Overheid, Patriottisme, Rotzakken, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

18 reacties op Duitsland: Binnenlandse veiligheidsdienst gaat scherp letten op de “Identitaire Beweging”

 1. joga zegt:

  Daar letten ze wel op, maar aanranders, terroristen en dieven worden vooral mer rust gelaten door de nieuwe Duitse NSB.

  Like

  • Achiel zegt:

   Logisch hé joga, de immigratie heeft tot doel de sociale zekerheid in Europa te kelderen en het eigen volk door islam soldaten de mond te snoeren, we zijn te slim geworden, op de naïevelingen na die links verafgoden……..

   Like

 2. Marc zegt:

  Het in de gaten houden van bewegingen door de staat is goed zolang de staatsveiligheid in het geding is. Die veiligheid is alleszins in het geding: IB streeft naar bescherming ervan!

  In die zin zijn de acties van de Duitse overheid verdacht. Deze overheid wordt aangestuurd door Merkel cum suis.

  Er is maar een conclusie mogelijk: deze overheid beschermt niet langer de staat, en mag daarom bestreden worden!

  Like

  • Marc zegt:

   Ik kan het ook anders zeggen:

   De huidige generatie politici en ambtenaren zijn geestelijk dermate ziek dat ze niet in staat zijn tot zelfbehoud en verweer van de natie.

   Het duidelijkst is dit te zien in het volgende:
   1. zij mijden elke discussie met criticasters
   2. zij leggen middels wetgeving, ad hoc beleid, sturing van media en dagelijkse mores (criticasters als ‘fascisten’) het zinnelijk deel van de natie het zwijgen op
   3. onderbuikgevoelens richten zij eerder op landgenoten dan op barbaren

   Like

 3. ildiko zegt:

  EINDELIJK ACTIE ! hoera !

  Like

 4. Bas zegt:

  Reële oppositie vanuit een beweging met een identiteit is de EU kennelijk te machtig aan het worden.. Veronderstel dat ze de macht gaan overnemen. Deze beweging is gelukkig klaarwakker en dat is maar goed ook.

  Like

 5. Maarten zegt:

  Hier kan ik niet mee zitten, echter: Welke veiligheidsdienst gaat eens scherp letten op ‘Brussel’?

  Like

 6. Pieter zegt:

  Niets mag het sprookje van de glaubige Deutsche Gutmensch verstoren dat de islam wel eens een foute religie kan zijn.

  Like

 7. hans zegt:

  Als je nou merkt dat je beleid c.q. verraad tot op het bot gehaat wordt en dan toch drammerig doorgaan weg te kijken, maar wel zaken waar het helemaal niet over zou moeten gaan wel aanpakt.
  Man, man als de volkswoede er uit komt dan hangen al die patserige zelfingenomen (mij maak je niks) moslims aan de bomen en hun linkse suikeroompjes aan de lantaarnpalen, ter plekke en per direct.

  Geliked door 1 persoon

 8. Hendrik zegt:

  Het is dus oorlog tussen onze regeringen en de echte Europeanen. Onze regeringen moeten uitgeschakeld worden, zij zijn een bedreiging voor Europa.

  Like

 9. 4sjun zegt:

  Niet enkel in Oostenrijk maken mensen zich weerbaar. Cultuur, beschaving en daarbij meekomende waarden zullen weer bevochten moeten worden. Desnoods zoals dat destijds ook op de stranden van Normandië gebeurde. Wie vrede wenst bereidt zich voor op een oorlog en vervanging van volksvertegenwoordigers die de belangen van de bevolking in de uitverkoop deden met het oog op een persoonlijke carrière.

  Like

 10. Goed zo de grote totale schoonmaak

  Like

 11. Pingback: Duitsland: Binnenlandse veiligheidsdienst gaat scherp letten op de “Identitaire Beweging” | Headshot Anonymous

 12. oud-marinier zegt:

  OH…en de “tegen-partij” de zgn. “vluchtelingen” , die in feite EXACT hetzelfde doen , mogen dat dus WEL ??? !!! Krijg je straks nog de volgende situaties : ” Vluchtelingen cq moslimparasieten cq terroristen , mogen dus WEL zomerkampen organiseren , waar men leert hoe men “kafirs” netjes en doeltreffend met liefst zoveel mogelijk pijn lijden , de strot door moet snijden , wapen-/schiet instructie , IED’s en bomgordels maken , vechtsporten enz enz leert , is dus toegestaan (want laten we eerlijk zijn , deze “arme mensen ” moeten zich toch kunnen verdedigen tegen die oh zo kwalijke , rechts radicale , buitenlanders hatende , Europeanen). Terwijl , de Europeanen , juist het “slachtoffer” zijn , en zich willen leren verdedigen , op allerlei manieren , dit dus onmogelijk wordt gemaakt. En zo dus situaties creeert , waarin de Europeaan , straks , als slachtoffer , aangifte doet jegens de “agressieve zgn. vluchteling , islamparasiet , islamterrorist ” ener dan door politie cq andere veiligheid en orde en wetshandhavers wordt gezegd , : ” Tja , HAD U MAAR ZELFVERDEDIGING moeten leren !!! “” …Tuurlijk …zo kan ie wel weer .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s