Innerlijke immigratie

Screenshot_73

(Vertaling: E.J. Bron)

Ik ben ongeveer 50 jaar oud, ik beschik over een hogeschooldiploma, ik was – uit verbondenheid met de natuur – altijd een vaste stemmer op de Groenen. Ik heb me nooit bijzonder voor politiek geïnteresseerd. In Duitsland leek alles zijn geregelde gangetje te gaan. Ik had vertrouwen in onze parlementaire democratie, ik dacht dat de regering nauwelijks fouten kan maken, omdat zij door de oppositie wordt gecontroleerd. Nooit, echt nooit had ik gedacht dat ik mijn vertrouwen in deze staat zou kwijtraken. Het is zo erg, dat ik angst voor de toekomst heb. Het liefst zou ik vertrekken. Ik voel me echter te oud om Europa te verlaten.

Welk land zou me überhaupt nog willen hebben? Ik ben geen drieste Afrikaan, die gewoon in een mensensmokkelaar-boot gaat zitten. Ik zou me fatsoenlijk melden bij een immigratieautoriteit. Maar mijn kansen zijn vermoedelijk gelijk nul. Ik ben er – zoals de meeste Europeanen – toe gedoemd machteloos te kijken naar deze invasie.

Toen ongeveer zeven jaar geleden een kennis naar Australië emigreerde, voelde ik medelijden met haar. Hoe kun je ons mooie Europa verlaten? Een continent met prachtige natuur en cultuur. Ik zou niet op het idee gekomen zijn. Nu weet ik: ze heeft alles goed gedaan.

Ik word depressief in Europa. Ons gebrek aan bescherming schokt me. De dadeloosheid van de politici drukt als een nevel van machteloosheid op mijn gemoed. Ik heb geen van Sarrazin´s boeken gelezen om me niet nog meer op te winden. Wat ik in de gewone kranten lees, is al meer dan voldoende.

De euro is één enkele nachtmerrie. De illegale immigratie is één enkele nachtmerrie. Maar het meest schaamteloze is de politieke correctheid, waarmee verhinderd moet worden dat wij deze immense rechtsbreuk bekritiseren. Wij, dat zijn volwassen, mondige burgers, die op deze wijze hun rechten worden ontnomen. Toen ik naar school ging, leerde men ons kritisch te denken. Wat heb ik daar nu aan?

Inmiddels haat ik de Groenen. Ze zijn oer-stom en onbeschoft. Net zoals de SPD en de CDU. Ze verwachten dat wij ´s morgens om 06.00 uur opstaan, onze kinderen aansporen om geweldige prestaties te leveren, opdat ze net zo verslijten als wij, die dagelijks deze waanzin blijven financieren. Binnenkort tot we 73 jaar zijn. Een staat die geen stabiliteit meer biedt, kan echter van zijn burgers geen hoge prestaties meer verlangen. Met ieder gat in de weg waar ik doorheen rijdt, met iedere Afrikaan die ik zie rondhangen, daalt mijn motivatie.

Wat heeft de politiek ons eigenlijk nog te bieden? De legalisering van marihuana – vermoedelijk om het dagelijks leven in dit krankzinnige land door te komen! Anders staat er niets innovatiefs in de partijprogramma´s. Ik heb ze allemaal bekeken. Ik zoek namelijk een nieuwe partij waarop ik kan stemmen.

Ik wil de D-Mark terug en ik wil dat de buitengrenzen van de EU bewaakt worden. Beelden zoals deze wil ik het liefst niet meer zien. Meer wil ik helemaal niet. Is dat teveel gevraagd?

Ik heb niet veel macht. Maar ik zal enkele dingen doen die in mijn macht staan:

 1. Ik zal me zeer grondig met mijn inkomstenbelasting bezighouden en geen cent meer schenken aan de roversstaat.
 2. Ik denk er ook over na om uit de kerk uit te treden, want de kerk komt haar missieopdracht niet na. Daarmee kan ik nog eens € 1000,- besparen.
 3. Ik zal niets doen wat hier voor meer consumptie zorgt. Alleen het hoognodige kopen. Van mij krijgt de minister van Financiën alleen nog maar absoluut niet te vermijden consumptiebelastingen.
 4. Ik zal geen geld op bankrekeningen laten, maar het ruilen voor deviezen en goud en thuis bewaren.
 5. Ik zal uitsluitend in niet-EU-landen op vakantie gaan.
 6. Ik zal het komende jaar tweemaal zes weken van mijn totale vrije tijd beschikbaar stellen aan de AfD en verkiezingsfolders uitdelen. Toen ik de preambule van het AfD-programma las, moest ik huilen, zo mooi is ze. Ik zal dit programma overal uitdelen waar mijn voeten me dragen.

Innerlijke immigratie – meer kan ik helaas niet doen. Bidden misschien nog. De laatste tijd ben ik echter niet meer naar de kerk gegaan. Het gesjacher van mijn kerk met de machtigen bevalt me niet. De nieuwe paus bevalt me niet. De kerk geeft me geen innerlijke rust meer. Integendeel, hij maakt me bang met zijn kruistocht tegen Europa.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

32 reacties op Innerlijke immigratie

 1. Thom zegt:

  1000 Euro per jaar aan de kerk betalen en op de Groenen stemmen?
  Ik kan geen kritiek hebben want deze meneer is ten goede gekeerd, maar deze ellende is toch nu niet begonnen. Je betaalt toch geen belasting bestemd voor de kerk als ze de islam geen strobreed in de weg leggen, sterker nog in het zadel hebben geholpen. Waarom ziet de schrijver dat pas als zijn straat vol loopt met dobbernegers en Arabieren en hij de muezzin misschien al dagelijks hoort?

  Like

 2. Roni zegt:

  Amen, trieste maar ware woorden…..

  Like

 3. louis-portugal zegt:

  Gelukkig weer een groene die tot inkeer is gekomen.

  Like

 4. Guus Derksen zegt:

  Zeer indrukwekkend !

  Like

 5. Pieter zegt:

  Nou jongen, zielig verhaal, sterkte, aai over de bol. (gaat over tot de orde van de dag)

  Like

 6. Dank u toepasselijker kan de huidige idioterie niet verwoord worden

  Like

 7. bob Fleumer zegt:

  Dank voor de vertaling, het is allemaal zo waar, ons land wordt ons door onze eigen regering ontstolen en je krijgt een proces aan je broek als je er wat van zegt.

  Like

 8. Marc zegt:

  Uit het hart, dat blijkt. Mag ik erop wijzen dat deze man een telg is uit het politiek-correcte electoraat? Dat miljoenen op deze wijze zullen volgen is evident.

  Ze doen dat echter allemaal op hun eigen tijd. Dus het kan nog wel even duren voordat de meerderheid tot inzicht is gekomen. Dan is het niet te laat om te keren, maar wel te laat om grote catastrofes te vermijden.

  Maar hij wijst op schitterende wijze de verantwoordelijken in de politiek aan, namelijk alle gevestigde politieke partijen, van links tot rechts!

  Like

 9. Roeland zegt:

  Veel te laat wakker geworden. Dat is het enige wat ik hierop kan schrijven.

  Like

 10. henkie1958 zegt:

  En dan nog wat:
  Zullen we de pvdA in naam omzetten naar pvdi ?
  Allemaal knielend op ons gebedskleedje met de kont naar het westen en de kop naar het oosten.
  Al gehersenspoeld ?

  Like

 11. henkie1958 zegt:

  Als je land je lief is, ben je al gauw een rascist…
  Dan maar een rascist !

  Like

  • Anneke zegt:

   NEE; geen racist….Wij niet, maar ZIJ. Degenen die ons Europa hebben overgeleverd aan de mohammedaanse en kapitalistische duvels.

   Like

 12. Henk Hellwich zegt:

  Tranen.
  Uit het hart gegrepen reactie.
  Zij de 50 gepasseerd, wij dik de 60. Wij zitten vast en moeten, c.q. zijn gedwongen, er voor ons zelf nog het beste van te maken, maar er worden ons, vooral door de boven ons gestelden, zodanige omstandigheden gecreëerd, dat wij ons in eigen onze omgeving niet meer thuis voelen. En de generatie van na ons hebben/nemen niet meer de tijd om na te denken over morgen en overmorgen en zullen dan tegen een muur van financiële en (islamitische) ellende oplopen.

  Like

 13. sjuad kirosati zegt:

  Net als het Adelaarsnest op de Obersaltzberg waar de top Nazies verbleven waar nooit een halve gram kruit ontploft is hebben ook de huidige Nazies niets te vrezen.

  Like

 14. Erik zegt:

  Het is vaak dat ik moedeloos wordt en je voelt dit ook in dit relaas van een teleurgestelde Europeaan die geen vertrouwen meer heeft in het systeem dat zo leugenachtig democratie heet.
  Doch laten we het hoofd niet hangen en moedig trachten dit te wenden tot een nieuwe tijd een tijd waar de volkeren van Europa weer kunnen bouwen wat nu zo afgebroken wordt.
  Elke dag is de dag van een nieuw begin.

  Geliked door 1 persoon

 15. leefbarbaar zegt:

  Zulke mensen verdienen een moskeet naast de deur. Altijd in de linxe leugen blijven geloven, omdat dat het makkelijkste was en intussen je hele land laten verzieken. Policor.
  Nu kun je als slappe zak emigreren en heel veel linxen hebben een tweede huis, waar de moslim niet woont. Maar je kunt ook opstaan en het tij helpen keren.
  Kies maar en kies snel.

  Like

 16. Tot inkeer gekomen, ja, maar wat koop je ervoor? Hij ‘stemde altijd op de Groenen wegens verbondenheid met de natuur.’ Nee, dat is zéker geen politieke interesse. Het is waar, dat de oppositie de regering hoort te controleren, maar ook dát gebeurt al jaren niet meer, behalve door EU-kritische partijen; kun je meteen zien, hoe verlammend die EU werkt! Daardoor wordt elk parlement ook een nepparlement: Alle wisselwerking ontbreekt, of een partij nu in de regering zit, of niet!
  En wat me verder nog opviel: Als auteur het AfD-programma zo mooi vindt waarom ‘zoekt’ hij dan op dit moment nog naar een partij om op te stemmen?
  Net, wat je hier ziet: “De PVV heeft ergens heus gelijk, maar daar kan ik toch niet op gaan stemmen……”
  Kun je nagaan hoe vastgeroest veel kiezers zijn; dat is óók een oorzaak van alle ellende.
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 17. Ik begrijp dit. we hebben hier allang ons thuisgevoel niet meer. De politiek zet er haast achter
  door misschien nog wetten er door te wurmen. Dit om de schijn-heilige-islam tegen ons te beschermen, dit is werkelijk beschamend. Waar blijven onze kruisridders ?

  Like

 18. De inleiding van de AfD even doorgebladerd en ik kan niks vinden wat hier niet met applaus begroet zou worden. Even vertalen die handel en met wat zoek en vervang aanpassen aan de Nederlandse situatie en een Alternatief voor Oranje de AVO kan opgericht worden. Wat ik wel mis is de paragraaf over het ophangen danwel vierendelen van de huidige volksvijandige graaigriebers.

  Like

 19. nodhimmi zegt:

  Wat een harde reacties, wat ik goed begrijp want het is de schrijver’s verantwoordelijkheid geweest zich te verdiepen in immigratie etc, maar het helpt geen donder om zo te reageren, zeker omdat wij als een volk, en zeker de Duitsers, gehersenspoeld zijn dat een keer je mond opendoen tegen immigratie je al een nazi of racist werd genoemd. Verder vind ik dat deze persoon zijn inkeer verhaal durfde te delen. Hoeveel zullen niet stilzwijgend overgaan, zoals aan het einde van de oorlog iedereen in het verzet zat. Tevens doet hij nog iets. Vechten tegen de staat, de kerk en de immigratie invasie is tragisch als een persoon uit Kafka’s boeken, Don Quichot tegen de molen.

  De molens van de goden draaien langzaam en zelden met positieve gevolgen.

  Like

 20. Thoth zegt:

  Zoals nu vele bidders en truthola’s. Gelukkig is nog deze tot inkeer gekomen. Alleen, veel te laat…

  Like

 21. Anna zegt:

  En triest maar begrijpelijk verhaal.
  De zin ” de nieuwe paus bevalt me niet” …….zou wel eens een grote waarheid kunnen zijn.
  De nieuwe paus is erop uit om de welvaart van Europa over de hele wereld te verdelen….. Zodathier grote armoede ontstaat……
  De nieuwe paus houd zich niet meer bezig met het evangelie bevorderen en verspreiden maar de nieuwe paus is bezig met een welvaarts evangelie op socialistische leest geschoeid….
  De nieuwe paus laat Europa ( de bakermat van het eveangelie) als een baksteen vallen ten gu site van notabene MOSLIMS.!!!!!!
  Hoe verblind kun je zijn zelfs als paus……
  Zijn denken is beneveld!!!!!
  En als hij dit met zijn volle verstand doet dan is hij een valse profeet……

  De nieuwe paus gaat er vanuit dat in ieder mens het goede heeft, en vergeet zijn grote opdracht, dat Christus naar de wereld is gekomen om de zonde van individuele mensen te verzoenen zo dat de mensen wie in Christus geloven weer vrij tot God de Vader kunnen gaan…….
  Dat is zijn hoofdtaak !!!! Het verkondigen van het evangelie,,,,,,, dat te verkondigen,,,,,, daar hoor je hem nooit over…..
  Hij houd zich meer bezig met politieke spelletjes, en demagogie……
  Hij wil Popie Jopie zijn in de meest letterlijke zin….
  En dat lukt hem aardig……
  Prik er eens doorheen……
  Wat hij doet klopt niet……
  Het is makkelijk te controleren……
  Hij zint op EEN wereld religie, wat hem ( als je de Bijbelse profeten leest) waarschijnlijk ook gaat lukken….. Ook een wereld regering….. Dat komt er ook… Met een vreselijke heerser aan de macht……
  De nieuwe paus is ” de evangelische weg” kwijt…

  Like

 22. Tistochwat zegt:

  Die jankerd is wel wat aan de late kant wakker geworden.

  Had je maar eerder moeten luisteren, ezel!
  Dankzij figuren als jij, zitten de mensen die de ellende wél hebben zien aankomen, zwaar in de shit.

  Like

  • Thom zegt:

   Zo iets ja. Mijn zuster zei stemde jaren geleden met haar hele gezin op het CDA want Lubbers, dat was pas een gooie! Waar Lubbers later echt goed in bleek te zijn was billenknijpen en linkse VN vluchtelingenpolitiek. Nou staat er een moskee naast het huis
   van mijn zuster.

   Like

 23. erik zegt:

  Precies, zo voel ik mij ook. alleen gelaten door ‘onze’ politici. Ik vertrouw geen enkele politicus meer.

  Like

 24. jantjeuitnl zegt:

  Wat een weekdier. En 2x verkeerd. Eerst de groenen steunen en dan willen vluchten.
  De enige gemene deler is klagen.
  Vluchten is de makkelijkste weg. Hier blijven en zorgen dat het hier goed blijft tegen alle stormwind in, dat is VOC mentaliteit.

  Like

 25. Anneke zegt:

  De slangen van het Vaticaan, zijn altijd grote bedriegers geweest. Meenden een vervanger van Jezus Chr. te zijn, hier op aarde. MIS leiden nog erger dan de NWO-politici. Valse profeten, dat zijn zij voor eeuwig.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s