PvdA-kabinet behandelt onze bejaarden als stront

Screenshot_60

Willem Drees Sr. (november 1984)

(Door: Joost Niemöller)

Het is zomaar een voorbeeld. In het Haagse verpleeghuis De Lozerhof wordt het lagere personeel naar huis gestuurd. En in plaats daarvan krijgt datzelfde verpleeghuis zogeheten ‘statushouders’,  waarvan verwacht wordt dat ze als vrijwilligers de zorg over gaan nemen. De directie ontkent het verband. Het is een ‘toevallige samenloop’ van omstandigheden:

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Joost Niemöller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Overheid, PvdA, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op PvdA-kabinet behandelt onze bejaarden als stront

 1. Tistochwat zegt:

  De Partij van de Aboutaleb-volgers is het eigen volk niet vergeten, maar wil dat eigen volk bewust kapotmaken. Het eigen volk dient te verdwijnen en te worden vervangen door die ‘zielige’ ‘vluchtelingen’. Hoe krijg je dit nu toch in hemelsnaam aan het verstand van die dwaze (feministische) ‘Gutmensch’ gepeuterd?

  Geliked door 1 persoon

 2. Kraftavilqa zegt:

  “‘statushouders’, waarvan verwacht wordt dat ze als vrijwilligers de zorg over gaan nemen.” LOL die lui zijn hier gekomen om zich te laten verzorgen de verwachting dat ze vrijwillig aan de slag zullen gaan getuigt van een epische onnozelheid die linkse koprot in terminale fase doet vermoeden. Het enige dat te verwachten valt van die ‘statushouders’, is dat ze geheel vrijwillig de bewoners zullen maltraiteren en beroven. Blijkbaar moet het fopprobleem vergrijzing thans aangepakt worden d.m.v. Endlöβung op de ouderen.

  Geliked door 2 people

 3. Frans de Wit zegt:

  Onze bejaarden worden behandelt als stront en de niet Nederlanders worden vertroeteld en gelegen in het bont

  Like

 4. Thomasson zegt:

  De PvdA heeft al zoveel schade aan het land gericht. Het is tijd dat autochtone Nederlanders niet meer op dit partij zouden stemmen. PvdA betekent twee dingen: a) Nederland als land van de Nederlanders vernietigen en i.p.v. een Kalifaat stichten en b) het autochtone Nederlanders langzaam elimineren om plaats te maken voor meer kleur en vooral meer Islam.

  Like

 5. Teunis zegt:

  Hier kan alleen verandering in komen als de PVV na de verkiezingen een regeerakkoord sluit met de SP, 50PLUS en wie verder nog nodig zijn voor een meerderheid. Gewoon even agreeën to disagree over de islam en Israël, maar samen regelen waar zij als echte oppositie het samen over eens zijn. Van de VVD valt op dit vlak niets te verwachten.

  Like

 6. Robby E. zegt:

  Ja, dat is allang bekend, weg met die economisch nutteloze oudjes. Pia Dijkstra (D66) komt al met de Drionpil, niet als eerste want Els Borst (ook D66) heeft dat een jaar of 20 terug al voorgesteld. Maar de manier waarop die oude , nutteloze E. Borst geëuthanaseerd is vind ik ook niet verkeerd, kunnen de psychopaten zich ook eens uitleven!

  Like

 7. Dat is geen toeval in Hilversum de instelling Hilverzorg doet exact hetzelfde komt een afdeling voor alleen moslim,s en die mogen alleen door moslims verzorgd worden .
  Dus goede nederlandse personeel met opleiding gaat eruit en er komen van die goed geintregeerde hoofddoeken voor in de plaats.
  Echt te ziek voor woorden en het personeel houdt de mond bang voor hun baantje .
  Raad eens wat je baantje ben je toch al kwijt kun je net zo goed je bek open doen en strijdend ten onder gaan ipv confrontatieschuw te huilebalken

  Like

 8. C.A.Barstow zegt:

  Vaste werknemers in verzorgingstehuizen de straat op trappen om er vrijwilligers voor in de plaats te zetten die hetzelfde werk doen maar dan ”gratis”, vroeger noemden we dat slavenarbeid geloof ik, is ook hier op de Veluwe schering en inslag,
  en dat allemaal dank zij die smerige roversbende in Den Haag

  Like

 9. Jan zegt:

  Jet Bussemaker: Je hoeft niets te kunnen binnen mijn sekte, vrouw (lees: socialistisch wijf) zijn is genoeg

  Bussemaker: Zet een vrouw bovenaan de partijlijst
  Minister Jet Bussemaker (Emancipatie) roept voorzitters van politieke partijen op in de toekomst vrouwen voor te dragen als lijsttrekker. De komende verkiezingen zullen opnieuw worden gedomineerd door mannelijke leiders.


  Volgens Bussemaker komen er alleen vrouwen in de top van de kieslijst als de partijvoorzitters zich daarvoor inspannen. De minister roept ook vrouwen op zich kandidaat te stellen voor de Tweede Kamer ‘omdat de politiek wel wat meer vrouwen kan gebruiken’. Zelf gaat ze niet voor het leiderschap van haar PvdA. Ze laat weten dat ze ‘op dit moment geen behoefte voelt om zich in de discussie omtrent het lijsttrekkerschap te mengen.’

  http://www.ad.nl/ad/nl/38261/Nieuws/article/detail/4312816/2016/06/03/Bussemaker-Zet-een-vrouw-bovenaan-de-partijlijst.dhtml

  Dat die domme doos zelf al aangeeft waarom vrouwen de top niet bereiken ontgaat haar volledig. Maar daarom is zij dan ook socialist en lid van de rooien.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s