Russische chef van de generale staf: Al-Nusra-Front krijgt dagelijks bevoorrading uit Turkije

Screenshot_55

(Vertaling: E.J. Bron)

Opnieuw heeft Moskou de ondoorzichtige rol van Turkije bij de bestrijding van de terreur in Syrië aan de kaak gesteld. De chef van de Russische generale staf, Roeskoj, deelde vrijdag mee dat er nog steeds dagelijks vrachtwagens met wapens en munitie voor de terreurorganisatie Al-Nusra-Front uit Turkije de Syrische grens over komen.

Duits - Zuerst

Letterlijk deelde Roeskoj in een bericht van de Russische tv-zender “Rossija 24” mee: “Deze constante verzorging met manschappen en wapens maakt het voor de terroristen van het Al-Nusra-Front mogelijk de provocatieve beschieting evenals de opmars tegen de Syrische regeringstroepen voort te zetten.”

Het Al-Nusra-Front zou daarmee de belangrijkste belemmering voor een volledige wapenstilstand in de noordelijke provincies van Syrië zijn. Tegelijkertijd zouden echter nog eens 60 andere groeperingen toegetreden zijn tot de wapenstilstand. “Er worden constant onderhandelingen gevoerd tussen de medewerkers van het Russische Centrum voor Verzoening van de Conflictpartijen in Syrië en de chefs van plaatselijke besturen en commandeurs van bewapende groeperingen”, benadrukte Roeskoj.

Ondertussen heeft de Syrische ambassadeur in Moskou, Riad Haddad, verklaard dat de Russische luchtmacht bijna alle oliesmokkelroutes uit Syrië naar Turkije zou hebben afgesloten. ISIS zou echter nog steeds beschikken over meerdere olieboringen in Syrië om illegaal olie naar boven te halen en te verkopen, o.a. ook aan Turkije, aldus de diplomaat.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hypocrisie, Islam, oliebelangen, Rotzakken, Rusland, Syrië, Terrorisme, Turkije. Bookmark de permalink .

10 reacties op Russische chef van de generale staf: Al-Nusra-Front krijgt dagelijks bevoorrading uit Turkije

 1. john zegt:

  als de oorlog in syrië wil gestopt worden moet turkije eens goed aangepakt worden Vladimir

  Like

 2. Pieter zegt:

  Turkije is dan ook een geweldig goede en betrouwbare gesprekspartner voor de EU en helemaal geen islam exporterende natie zoals zovelen abusievelijk denken. (cynische modus aan)

  Like

 3. Peter selie zegt:

  Ach toch! Dat weten ze even goed als de Russische generaal, maar ze willen het niet waar hebben en doen dus alsof. Bovendien heeft de EU kliek besloten om de Turken zonder visum Europa te laten bezetten en om door ons gevulde kassa definitief te plunderen.
  Wat we dezer dagen zien is nog nimmer in de lange geschiedenis vertoond, en zal zich ook nooit meer voordoen. Arm en af Europa wat zal de prijs hoog zijn!
  Peter Selie

  Like

 4. Harry zegt:

  Typisch dat ” onze vijand ” Rusland wel steeds met goede en nuttige informatie komt , hoe komt het toch ” onze vriend ” Amerika met al hun informatietechnologie , afluisterpraktijken , verkenningsvluchten en satellieten daar nou helemaal niet achter konden komen ?
  Of is het een samenspel tussen Obonobo en de Turkse dictator ?
  Saddam hoessein moest weg .
  Khadaffi moest weg .
  Assad moet weg .
  Allemaal tuig natuurlijk maar beter met EEN stuk tuig te dealen dan met die hele islamitische gangsterbende die nu overal de boel aan het verzieken is .
  Ze hadden beter kunnen blijven .
  Hopelijk doet Assad dat ook .
  De enige dictator die nog WEL weg moet omdat ie niet alleen in zijn eigen land wil overheersen is dat verraderlijke stuk vreten in Turkije .
  Maar daar zal Obonobo beslist niet in meegaan .

  Erdogan ” regeert ” net zoals alles binnen de islam geregeld is , ze mogen zelf alles doen , stelen , moorden , liegen , chanteren , bedreigen , etc , maar zodra je er iets van durft te zeggen , dan heb je al haast je eigen doodvonnis al getekend .
  We moeten die debiele eenrichtings-ideologie verbieden en elimineren .

  Geliked door 1 persoon

 5. delamontagne zegt:

  Terwijl France en Duitsland de doden van de slag om Verdun herdenken, viert “aspirant-lid-EU”, Turkije tegelijkertijd de VEROVERING van de toenmalige Griekse stad Constantinople, het huidige Istanbul, met veel pracht en praal.
  De 563e gedenkdag van de val van Constantinopel in 1453.
  http://lesalonbeige.blogs.com/.a/6a00d83451619c69e201bb0908e7ea970d-800wi
  http://lesalonbeige.blogs.com/.a/6a00d83451619c69e201b8d1ef34d9970c-800wi

  Like

 6. joga zegt:

  Bombardeer die olieputten dan naar hun moeder zou ik zeggen. Moet voor de Russen toch een klein kunstje zijn en Obama is toch te laf om dit tegen te houden.

  Like

 7. Rusland heeft besloten om alle terroristen in Syrië te vernietigen, ongeacht wat de VS daarvan vindt

  Rusland staat opnieuw op het punt om het heft in eigen hand te nemen. Rusland heeft besloten om alle terroristen in Syrië, ongeacht de opinie van de VS te vernietigen.>>>> http://worldunity.me/rusland-heeft-besloten-om-alle-terroristen-in-syrie-te-vernietigen-ongeacht-wat-de-vs-daarvan-vindt/

  Like

 8. Jan zegt:

  Ik zou opdracht geven die konvooien te bombarderen. De NATO helpt de Turken toch niet en Turkije is geen partij voor Rusland.

  Like

 9. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s