Solidariteit als eenrichtingverkeer: G7-partners laten Merkel met de asielbestorming alleen

Screenshot_56

(Vertaling: E.J. Bron)

Op de G7-top in Japan kon de Duitse bondskanselier Angela Merkel zich er een beeld van vormen wat de belangrijkste partnerlanden onder solidariteit verstaan. Het centrale thema van de Duitse politiek, de aanhoudende “vluchtelingen”stroom naar Europa en deze de baas te worden, werd op de topontmoeting namelijk consequent buiten beschouwing gelaten. En over de oorlog als belangrijkste vluchtoorzaak werd zes helemaal niet gesproken.

Duits - Zuerst

Dat kan ook de bondskanselier niet ontgaan zijn. Diplomatiek probeerde ze evenwel de eer van de G7 te redden en verklaarde met het oog op de VN-noodhulp topontmoeting begin van de week in Istanboel dat er internationaal iets op gang gebracht zou zijn. Ook deze top bleef echter zonder concrete resultaten. Zo liet de bondskanselier het bij de raadselachtige vaststelling “dat we alles in het werk moeten stellen om vluchtoorzaken te bestrijden.”

Ook de voorzitter van de Raad van Europa, Donald Tusk, riep de internationale gemeenschap er in het begin van de G7-top in het Japanse Ise-Shima toe op om solidariteit te tonen en te erkennen dat het om een wereldwijde crisis zou gaan. De G7-landen zouden de hulp aan “vluchtelingen” en voor de opnamelanden zoals Turkije, Libanon en Jordanië moeten opvoeren.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", Hypocrisie. Bookmark de permalink .

10 reacties op Solidariteit als eenrichtingverkeer: G7-partners laten Merkel met de asielbestorming alleen

 1. Cathja zegt:

  Van je ‘vrienden’ moet je het maar hebben….!

  Like

 2. Pieter zegt:

  Merkel Merkel Merkel. Ik wou dat die verdomde trien in de ehemalige Volksrepublik DDR tijdens vakantieklusjes van de Freie Deutsche Jugend maar in de dorsmachine terecht was gekomen…

  Like

 3. Marc zegt:

  Ben het zelden eens met de huidige paus. Maar enkele maanden terug vertelde hij, op rondreis door Afrika, de Afrikanen dat ze het aantal geboorten moeten beperken met de opmerking “Jullie zijn geen konijnen!”

  Want daar zit ‘m het werkelijke probleem: een gigantisch geboorteoverschot, En het onvermogen in te zien dat zij zo niet alleen zichzelf vernietigen, maar de hele wereld, Europa op de eerste plaats.

  Dat zij zich niet druk maken over de overlevingskansen van Europa tekent hun onverschilligheid!

  Like

 4. joga zegt:

  Tja, dat wijf en haar Poolse page zijn nu eenmaal knettergek. Het wachten is op Donald Trump, die de geschiedenis in kan gaan als de redder van de wereld en kan daarmee op gelijke voet komen met Jezus van Nazareth. De Amerikanen kunnen zich geen betere PR wensen.

  Like

 5. guusvelraeds zegt:

  Niet de vele aanhoudende godsdienst oorlogen in het Midden Oosten zijn de oorzaak van het “”vluchtelingen”” probleem. De enige echte oorzaak is het Europees open grenzenbeleid, het waan idee dat we democratie kunnen vestigen in islamitische landen en de suïcidale welkomst cultuur die op de dag van vandaag tot overmaat aan ramp een perverse vorm heeft aangenomen. In Nederland is de perversie zover gevorderd dat een burgemeester als heuse verzetsstrijder met “”gevaar voor eigen leven”” een Syrisch gezin heeft helpen onderduiken. Rest aleen de vraag wat was belangrijker voor deze burgervader. Hulp geven aan mensen of de gemanipuleerde kans dat het uit zou komen en zijn ster mocht stralen in goedmensen land.

  Like

 6. Mart zegt:

  Van teveel rukken krijg je hersen letsel…..vertelden de goede fraters(specialisten) onder leiding van meneer pastoor ons.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s