Treurig record: Meer dan 54% van alle gevangenen in Oostenrijk zijn buitenlanders

Screenshot_54

(Vertaling: E.J. Bron)

Uit een parlementaire interpellatie van de Team Stronach parlementariër Christoph Hagen komen schokkende feiten aan het licht. Inmiddels is meer dan 54% van de gevangenen in Oostenrijk buitenlander. Dat is meer dan tweemaal zoveel als het Europese gemiddelde, dit bedraagt volgens de Raad van Europa ongeveer 25% buitenlandse gevangenen. Het percentage is daarmee sinds 2014 (50,8%) opnieuw gestegen en bereikt nu een recordhoogte.

ongecensureerd.at

Aandeel buitenlanders in gevangenissen zal verder toenemen

Deze 54% is exclusief mensen met een Oostenrijks paspoort die een migratieachtergrond hebben. De statistiek heeft alleen maar betrekking op personen zonder Oostenrijkse staatsburgerschap. Bij dit treurige record van meer dan 54% zal het echter niet blijven, want vanaf woensdag dient rekening gehouden te worden met een extra stijging. Dan vindt namelijk een aanscherping van de drugswet plaats. Bij deze wet worden echter ook enorme vraagtekens geplaatst, want van de kant van de drugsrecherche wordt gevreesd dat het probleem van de publieke ruimte verplaatst wordt naar privéterrein en dat er ongegeneerd verder gedeald kan worden. Ook de FPÖ bekritiseert de maatregel als “schijn-verscherping”.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, christendemocraten, Criminaliteit, FPÖ, Krankzinnigheid, landverraad, Oostenrijk, Overheid, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

5 reacties op Treurig record: Meer dan 54% van alle gevangenen in Oostenrijk zijn buitenlanders

 1. Cathja zegt:

  Als de instroom van illegalen niet sterk wordt beperkt of totaal wordt stil gelegd, gaat Oostenrijk richting de 75% gevangenen. Ook gevangenen hebben verzorging nodig, en het zal de staat een flinke smak geld kosten! Heerlijk toch, die cultuurverrijkers binnen je landsgrenzen?
  Maar laten we ook naar ons eigen land kijken. Ik vermoed dat de meeste burgers geen iedee hebben hoeveel illegalen Nederland heeft opgevangen, en we mogen beslist niet weten wat ons dit kost. Stel je voor dat we in opstand zouden komen…!

  Heel Europa gaat naar de bliksem, enkel en alleen omdat er nóg honderdduizenden klaar staan om ook hierheen te komen. Naar Europa, waar het geld ‘gratis’ is, en vanwaar ze je ophalen als je net uit Libië bent vertrokken met je bootje….!
  En onze ouderen, die al op alle mogelijke manieren worden gekort en achtergesteld, leveren opnieuw wel weer in hoor, om al jullie rijkeluis-eisen te vervullen. Zij eten wel een broodje minder….

  Like

 2. Jean zegt:

  En dat is niet alleen in Duitsland.
  Vraag de cijfers maar eens op betreffende België, dat wordt even verschieten.
  Ondertussen importeren ze maar barbaren en spekken ze (de EU misdaadorganisatie) hun bankrekeningen. Dat de Europese normen & waarden totaal naar de kloten gaan interesseert ze geen flikker, ze zingen elke morgen hun lijflied “eerst ikke en de rest kan stikke”.

  Like

 3. colin de Jong zegt:

  Ik heb vaak als artiest opgetreden in gevangenissen en kwam maar zelden een echte Nederlander tegen. Wel veel licht en donker getinte mannen met helaas een Nederlands paspoort.

  Like

 4. Drs.P. zegt:

  Allemaal hondsbrutale zichzelf tot ubermensch denkende booslimhonden met een IQ om van te janken. het enige wat ze mee hebben gekregen thuis is dat je alle ongelovigen mag bestelen en dood maken. De cultuur van de dood dus.
  Burgers dienen het heft in eigen hand te nemen en den Haag te gaan ruimen want daar wordt het allemaal gefaciliteerd!!

  Like

 5. Treurig? Kijk even hier in Nederland 64 man op een afdeling waarvan +- 50 van allochtone komaf reken maar uit dit is een feit !
  Het is hier veel erger dan in oostenrijk alleen hier wordt het weer schijnheilig zoals gewoonlijk stil gehouden anders ben je een racist lmfao.
  Zieke linkse honden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s