Aantal bijstandtrekkers neemt toe door migranten

Screenshot_2

(Door: Elif Isitman)

Het aantal bijstandontvangers in Nederland is in het eerste kwartaal van dit jaar gegroeid. Er kwamen bijna elfduizend bijstandsgerechtigden bij. In de eerste drie maanden van dit jaar ontvingen zo’n 459.000 mensen een bijstandsuitkering, blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, Overheid, political correctness, Rotzakken, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op Aantal bijstandtrekkers neemt toe door migranten

 1. DonnaDolce zegt:

  DAT kon een blinde nog wel voorspellen. Je dacht toch niet dat er gewerkt gaat worden???

  Like

 2. Drs.P. zegt:

  Oeps, even vergeten dat er vorig jaar ook al 44.000 asielrattenbijstand rukkers bij zijn gekomen.
  T gaan goei zo, huren nog maar wat verder omhoog voor Jan de arbeider, compleet idiote eisen aan autochtonen voor een eventuele bijstandsuitkering terwijl de gore slinkse krolse gutmensch miepen v/d compleet asociale diensten een natte muts krijgen van- en in de houding gaan staan voor de smerige economische parasieten vanuit de hele wereld.
  Het wordt zoooooooooooooooooooooooooooooo tijd om dit slechtste eigenvolkverrader kabinet ooit eruit te pleuren tesamen met alle slinkse lijers!!!

  Like

 3. Aantal bijstandtrekkers neemt toe door migranten, tja een en een is twee, maak je als belastingbetaler, uitkeringstrekker en AOW’er je borst maar nat want ongekende draconische bezuinigingen staat voor de deur. Bedank je favoriete politici met het feit dat ze je gaan uitkleden ondanks hun mooie praatjes en partij ideologie. O ja ze gaan flink lopen rommelen aan de niet geïndexeerde pensoentjes om hun exotische vriendjes een prettig leven te bezorgen, geheel op uw kosten dat dan weer wel…

  Like

 4. Cathja zegt:

  Ik begrijp die hele bijstand voor migranten niet. Als je leven gevaar loopt, dan zoek je niet eerst uit in welk Europees land je de meeste kansen hebt om snel rijk te worden, maar dan ontvlucht je je land en wil je het liefst dicht bij huis veiligheid zoeken. Als het dan weer rustig is, kun je snel naar je eigen woonplaats terug.

  Nu ze zo uitgekookt blijken te zijn dat ze exact weten dat in Nederland met gulle hand wordt gegeven, weten ze opeens allemaal precies waar dat kleine land ligt. Dat wisten ze eerder nooit, maar nu…..

  ‘Vluchtelingen’ -de echte dan- moeten we opvangen, onderdak geven, voedsel en drinken, kleding, en medische zorg, indien dringend nodig. Geen eigen huis plus een zak geld voor de inrichting, en geen aansporing om zo snel mogelijk te integreren. Werk zoeken zou al helemaal niet aan de orde moeten zijn, temeer daar er in ons land een paar honderdduizend mensen dolblij zouden zijn als ze weer aan de slag zouden kunnen. Deze mensen zien zich echter met de komst van die grote aantallen illegalen -want dat zijn ze bijna allemaal- verdrongen van de arbeidsmarkt, op termijn.
  We moeten eerst inzetten op de terugkeer van miljoenen mensen die geen recht hebben op bescherming, en daarna op die mensen die het vertikken om zich aan te passen aan onze samenlevingen, en daarmee laten blijken zich hier niet thuis te voelen. Als ze bad, bed, brood, een dak boven het hoofd en medische zorg krijgen, waarvoor dient dan ook nog zakgeld? Om op te sturen naar het thuisland soms?
  Wie deze zakgeld-waanzin heeft bedacht, mag zich wel eens laten nakijken.
  ONZE burgers -en met name de ouderen, plus de mensen met een smalle beurs- moeten altijd op de eerste plaats komen, en daarna pas de vreemdelingen.
  Zolang wij de vreemdelingen voorzien van de eerste levensbehoeften, voldoen wij aan alle internationale verdragen (die we beter niet hadden kunnen ondertekenen), en hebben zij niets te klagen.

  Like

 5. Heer M zegt:

  Helaas zit ik ook in de bijstand, en ik ben gewoon een Nederlander.

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Heer M op 31/5 om 16:51

   Ik hoop niet dat u zich schuldig voelt of aangesproken door dit artikel. Het geldt alleen de mensen die hier niets te zoeken hebben. U bent Nederlander, en als u bijstand nodig heeft, dan hoort u dat te krijgen.
   Het is alleen geen vetpot!

   Like

 6. Gasso zegt:

  Weer een generatie armoeizaaiers erbij, en de Nederlander maar dokken….Bah,bah,bah!
  Oprotten met die parasieten, weg ermee!

  Like

 7. Pieter zegt:

  Is toch mooi die uitkeringen in Holland ? Waarvoor denk je dat die asielophalers anders hier komen.

  Like

 8. Duchesne zegt:

  Ff op rij: vluchtelingen een veilige haven bieden tot het land van herkomst weer veilig is, vervolgens laten inburgeren en overstelpen met geld en goederen, vermoedelijk ook stemrecht. Wat hier gebeurd is een massale import van stemvee omdat de huidige politiek het niet meer red met hun waanzin.
  Wat je ertegen doet: noteren wie het zijn in jou omgeving die het gemeenschapsgeld gebruiken om stemvee te ronselen en die personen op hun onsociale en ondergravende gedrag aanspreken.

  Like

 9. koddebeier zegt:

  Ghooo, wie had dat nou kunnen denken !

  Like

 10. Anneke zegt:

  Hiep hoi en de armoede onder de inheemse Europeanen neemt rapper en rapper toe. Straks loopt iedere inheem de deur plat bij de voedsel- en kledingbanken. Wat een eer om hier te zijn geboren….ben nu kotsmisselijk.

  Like

 11. Jan zegt:

  Geen paniek mensen, want de komende twee jaar komen er maar liefst 200.000 nieuwe banen er bij.

  Door het economisch herstel neemt de vraag naar arbeid dit jaar en volgend jaar verder toe in Nederland. UWV verwacht een toename van het aantal banen met ruim 200.000. Dit staat in de arbeidsmarktprognose die UWV vandaag presenteert. De sterkste werkgelegenheidsgroei is in de uitzendsector. In de bouw neemt het aantal banen van werknemers voor het eerst in jaren weer toe. Andere sectoren waar veel banen bijkomen zijn de ICT, horeca, detail- en groothandel en de specialistische zakelijke dienstverlening.

  http://www.uwv.nl/overuwv/pers/persberichten/2016/uwv–ruim-200-000-banen-erbij-in-twee-jaar-tijd.aspx

  Like

 12. Jan zegt:

  Net nu de Oost-Europese landen massaal weigeren parasieten op te nemen en hun landen te laten ruïneren door deze uitvreters en de islam komt er een nieuw hartverscheurend zieligheidsverhaal en weer met foto:

  De Duitse humanitaire organisatie Sea-Watch heeft gisteren een foto gepubliceerd van een vluchtelingenkindje dat omkwam tijdens een bootovertocht naar Europa. Hulpverlener Martin houdt het lijkje stevig vast. Hij begon te zingen om zichzelf te troosten, zo schrijft hij. Sea-Watch publiceerde de aangrijpende foto ‘om een gezicht te geven’ aan de drama’s die zich elke dag afspelen op de Middellandse Zee.


  Gisteren werd de schokkende foto vrijgegeven door de mensenrechtenorganisatie om ‘een gezicht te geven’ aan de honderden Afrikaanse volwassenen en kinderen die ook dit jaar weer zijn verdronken of worden vermist op de Middellandse Zee.

  http://www.ad.nl/ad/nl/7524/Opstand-in-Libie/article/detail/4310862/2016/05/31/Verdronken-vluchtelingetje-geeft-drama-op-zee-gezicht.dhtml

  Dit zal eindeloos uitgemolken worden, daarop kan men gif innemen. Dat ons volk door de clan van dit lijk over de kling gejaagd wordt interesseert de jankende Martin niet: ,,Ik begon te zingen om mezelf te troosten en een of andere expressie te geven aan een niet te vatten, hartverscheurend moment.

  Like

  • Cathja zegt:

   Deze foto maakt mij alleen duidelijk dat mensen uit Afrika geen snars om hun kinderen geven! Welke liefdevolle ouder onderneemt een levensgevaarlijke tocht over zee, als zij zulke kleine kinderen bij zich hebben? Bovendien zijn bijna al die ouders afkomstig uit landen waar geen oorlog is, want Syriërs komen vrijwel nooit via Libië richting Europa. De onverantwoordelijkheid van de ouders van dit dode kind is hiermee zichtbaar geworden. De schuld ligt niet bij ons, al probeert men door middel van deze foto duidelijk te maken dat ons, Europeanen, veel te verwijten valt. WIJ zijn niet schuldig aan dit soort drama’s, maar al die onverantwoordelijk bezig zijnde mensen, die zomaar de zee op gaan in gammele boten. ZIJ hebben schuld aan de dood van hun kinderen. IK laat me door deze foto niet misleiden.
   Het enige trieste vind ik dat dit kind (elk kind) niets te kiezen had.
   Er wérd voor hem/haar gekozen.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s