Beklemmend! PvdA en D66 willen islam wettelijk beschermen tegen Nederlanders

Screenshot_1

(Door: Joost Niemöller)

Marcouch, Kamerlid van de PvdA heeft samen met Sjoerdsma (D66) een motie ingediend waarin gevraagd wordt voor een speciale wettelijke bescherming van de islam. Althans, van ‘godsdienst’, en dit omdat er sprake zou zijn van ‘moslimdiscriminatie.’ Het woord ‘godsdienst’ valt dus, maar er hoeven geen zielige Jehova-getuigen of zielige gereformeerden beschermd te worden, want dat is niet de achtergrond van de motie.

Wat is er dan aan de hand? Er is helemaal niets aan de hand.

Er zou sprake zijn van ‘onderrapportage van deze ‘moslimdiscriminatie.’ Daarover verscheen een rapport. Er wordt dus geen aangifte gedaan, maar er zou wel discriminatie zijn. O ja joh? Welke ‘discriminatie’ dan? Hier blijft het uiteraard vaag. Ook wordt de ene ‘onderraportage’ niet tegen de andere afgezet, omdat het namelijk alleen maar zogenaamd wetenschap betreft. Onderrapportage specifiek meten is net zoiets als het zwart geld circuit meten: Het is een wilde gok.

Lees verder>>>
(h/t “Ron”)
Joost Niemöller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, cultuurrelativisme, D66, Dhimmitude, Hypocrisie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, PvdA, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

57 reacties op Beklemmend! PvdA en D66 willen islam wettelijk beschermen tegen Nederlanders

 1. Jan zegt:

  Ik had die kolder vorige week al op de site van de rooien gelezen, verbaasde mij nergens over want socialisten zijn gelobotomiseerde gekken die in hun eigen gerecyclede leugens zijn gaan geloven.

  ….
  Zo toont nieuw regionaal onderzoek dat discriminatie van moslims vaker voorkomt dan gedacht. Vooral vrouwen met een hoofddoek hebben het zwaar te verduren. Zij krijgen soms geen baan, worden op straat uitgescholden, bespuugd en bedreigd. Meestal is direct te herleiden wie de dader is. Toch hebben daders het idee dat ze alles kunnen doen en zeggen zonder consequenties. De reden: bijna geen enkele moslim doet aangifte, omdat zij denken dat melden bij instanties zinloos is. Wat de onderzoekers in Rotterdam en omgeving constateren, herken ik helaas als een landelijk probleem. Een probleem dat we moeten aanpakken.
  ….
  http://www.pvda.nl/berichten/2016/05/Bescherm+onze+vrijheden+ook+godsdienstvrijheid

  Overigens, het onderwerp is zoals altijd bij rooien niet het onderwerp, want vrijheid van godsdienst wordt door de rode bende gebruikt om ons de islam op te dringen.

  Geliked door 1 persoon

 2. Mirjam zegt:

  En hoe zit het met een wet voor bescherming TEGEN de ‘ideologie’ Islam en de uitvoering hiervan inzake de Nederlanders en hun geloof?

  Geliked door 3 people

 3. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 4. “Zij krijgen soms geen baan.” Zij krijgen best een baan, als zij die hoofddoek, tenminste op het werk, maar afleggen!
  Autochtone onderwijzeressen, die zo gek zijn, te solliciteren op een moslimschool,moeten, als die school het wil, óók een hoofddoek dragen. Maar alle tolerantie schijnt weer van één kant te moeten komen!
  Wat ik persoonlijk meer en meer ga haten: Dat steeds dezelfde partij “de verstandigste”schijnt te moeten zijn: Toegeven, toegeven, toegeven en de andere partij hoeft NIETS toe te geven!
  Maar het komt van Marcouch af dus dan weet je het wel: Een moslim! En die D-lul hobbelt er wat achteraan en voelt zich daardoor vréselijk verlicht!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Geliked door 1 persoon

 5. Cathja zegt:

  Gevaarlijke gekken, die discriminatie van niet-moslims wil bevorderen, mochten ze steun van meerdere partijen krijgen voor hun smerige eisen. Moslims dienen zich aan te passen aan onze waarden en normen, en behoren geen extra bescherming te krijgen. Veel orthodoxe christenen (die regelmatig worden uitgescholden) krijgen ook geen bijzondere bescherming. Waarom moslims dan wel? Laten ze zich eerst maar eens volledig gaan aanpassen aan ons land, ophouden met dat eeuwige gezeur over discriminatie, en niet steeds te kennen geven dat zij hier ooit de baas zullen zijn. Maar klagen is een tweede natuur van moslims, en wij zitten met hen opgescheept. Zelfs in de Tweede Kamer!

  Geliked door 1 persoon

 6. “De reden: bijna geen enkele moslim doet aangifte, omdat zij denken dat melden bij instanties zinloos is”……………………….en bij Wilders deden er 6400 man mee………………ze wisten niet wat ze tekenden, maar goed……………

  Geliked door 3 people

 7. Sjaak zegt:

  Weg met de hele (P)Islam uit Europa !
  Ze zijn wie kanker voor onze cristelijk gepraagde samenlving !
  Einden doet dit in een burgeroorlog ! GARANDEERD !

  Like

 8. semper fi zegt:

  Zou het niet zo moeten zijn dat wij tegen de islam beschermd gaan worden?
  Uiteraard neemt de draagkracht van linksdragend vermogen toe met de instroom van de verrijking!
  Als senior koester ik de mooie jaren die voorbij vlogen,maar die paarjaar die ik nog mag is het elke dag meer ellende die ons pad kruist! Gezondheid is een groot goed maar de verraders die zich regering noemen maken ons geestelijk leven terminaalziek!!
  Sorrie ik ben een blanke ,witte inwoner,is dit straks discriminerend voor de instroom?/
  Met dank aan onze voorouders die gestreden hebbben voor onze luxe!
  mooie overdenkIng en roep vooraL boehhh,WAT EEN ZOOITJE ,om ziek van te worden!!
  WHAT ELSE ??

  Like

 9. Sjaak zegt:

  Over be(scherm)en gesproken !
  Hier mijn nieuwe regenscherm !

  Like

 10. Paul55 zegt:

  Marcouch, de mol, is door de mand gevallen. Zijn opstapje via de pvda naar de politiek, en dan doorstomen naar Denk. Zijn toch wel sympathieke gelaatsuitdrukking, blijkt een valstrik. Hij gaat voor z’n eigen gelederen. Langzamerhand komt de aap uit de mouw.

  Like

  • Anna zegt:

   Nou, nee Marcouch bij DENK ????? Een marrokaan bij Turken???? Dan gaan ze elkaar hier ook al te lijf……. Ik denk het niet….!!!

   Like

   • Hij was een tijdje geleden anders toch wèl zo behulpzaam om Kuzu (of misschien was het Oztürk, weet ik niet precies) eventjes advies te geven: “Ik snap best, dat je de islamitische principes wilt uitdragen, maar je kunt dat beter maar niet zo openlijk doen; doe het liever een beetje stiekem…..”
    De smiecht!

    Like

 11. Japio zegt:

  Tja de demonen666 en de partij van de afgrijzen zullen er alles aan doen om dat islam-rapaille de toekomstige heersers te laten worden. En als het een maal zo ver is, zullen ze nog wel terug denken aan de goede oude tijd. Ze zullen er achter komen dat Nederland met z’n christelijke/Joodse achtergrond zoals weleer niet zo verkeerd was. Er zijn helaas nog vele onwetende, domme en wegkijkende goedmensen die naïef zijn en vol haat zitten jegens hun eigen volk. Maar als het straks radicaal de verkeerde kant op gaat zijn het toch de realisten die alle schuld zullen krijgen wegens intolerantie of haatzaaien volgens de link(s)e smeerlapperij. Terwijl juist hun en hun islam stemvee degene zijn zonder enig gevoel voor de werkelijkheid, democratie en vrijheid van meningsuiting.

  Like

 12. Fleckie zegt:

  ALS MEN HET WOORD’ISLAM’ NIET WIL OF MAG GEBRUIKEN, IIS HET VERVANGENDE ‘WOORD’ “MOHAMMED-AANHANGERS”.<<<<<<<<<<

  Geliked door 1 persoon

 13. Het is de socialisten kliek nog steeds niet duidelijk geworden dat bij de meeste Nederlanders geen ruimte meer is voor tolerantie voor de DOCTRINE van MOHAMMED.!!!

  Geliked door 1 persoon

 14. delamontagne zegt:

  Deze zal dit keer wel worden aangenomen in tegnstelling tot 5 jaar geleden
  …………
  Kamer: tegengaan islamisering geen doel
  28-10-2010
  …………….etc,etc…….
  verzoekt de regering in woord en daad uit te dragen dat het tegengaan van islamisering GEEN DOELSTELLING VAN BELEID IS………….
  en gaat over tot de orde van de dag.
  Halsema
  Cohen
  Pechtold
  Roemer

  //////////
  De motie was ingediend door Groen Links, PvdA, D66 en SP en benadrukte de gelijkwaardigheid van mensen. De motie verwees impliciet naar de anti-islamagenda van de PVV van Geert Wilders.

  Premier Mark Rutte had geen moeite met de oproep van de Kamer, maar vond hem wel overbodig. „Ik heb al gezegd dat het tegengaan van islamisering geen beleid is.”

  Like

 15. Doorzichtige poging om vriendjes te worden met het hele spectrum aan godsvruchtig stemvee. Ze zijn nu zelfbenoemde beschermers der goden, de mohajezuieten. Trouwens is de kans dat er een mevrouw aan haar hoofddoekje wordt getrokken in een groep die 5 meter achter hun mannen loopt met daarachter de scooterbeveiliging van zonen en neefjes recht evenredig met de overlevingskans van een dronken en doorgesnoven oelewapper die nonnetjes denkt te plagen. Dus van dat doekjetrekken geloof ik geen zak van. Wel dat hoertjeschreeuwen tegen blindjes zonder doekje, dat dan weer wel. Maar daar is geen motie voor nodig, want gewoon eigen kudtvolk.

  Like

 16. Johan zegt:

  Wat ook schandelijk is : De mensen die geprotesteerd hebben tegen het AZC in Geldermalsen vorig jaar, en die daar rellen veroorzaakten, moeten nu waarschijnlijk voor 12 maanden de gevangenis in. Dit omdat ze, aldus de hersendode rechters, het “democratisch proces” verstoord hadden. Het wordt met de dag gekker in Nederland. Deze ‘oproerkraaiers’ waren nog de enigen in Nederland, die openlijk durfden te protesteren tegen de waanzin van de asiel-tsunami. Als beloning wordt hun leven verwoest.

  Geliked door 2 people

  • Tistochwat zegt:

   Johan 31 mei 2016 om 10:34

   [quote] De mensen die geprotesteerd hebben tegen het AZC in Geldermalsen vorig jaar, en die daar rellen veroorzaakten, moeten nu waarschijnlijk voor 12 maanden de gevangenis in. [/quote]

   Als dat echt waar is, hoeft het ‘leven’ voor mij helemáál niet meer. Ik wil geen monddode zombie zijn. En in de gevangenis zitten omdat ik tegen de komst en aanwezigheid van mohammedaanse allah-addicten ben, wil ik ook niet.
   Nog even, en de ‘socialistische’ dictator gooit alle PEGIDA mensen in de bak.

   Like

   • Kunnen ze niet zomaar: Bij “Geldermalsen” zullen ze nog wel hebben aangevoerd, dat er brand gesticht is en met vuurwerk gegooid en dat doet Pegida niet!
    Ze hebben Ed immers ook al twee keer los moeten laten, en Helena en die andere ‘banner’dragers!
    Maak je nou niet zo vreselijk te sappel: Zodra een mens zich gedachten in zijn hoofd gaat halen als “Het leven hoeft voor mij niet meer,” wordt het pas echt link!
    Probeer anders eens naar een Pegida-demo tekomen als je de kans ziet: Dan kom je eens in aanraking met gelijkgestemden! Je zou zien, dat het zou helpen!
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

   • Maar NIET als WIJ met z”n allen tegengas geven !!!!!

    Like

   • Helena zegt:

    Ja Tistochwat, ik ben het helemaal met Theresa eens, ga nu niet zitten sippen joh! Het leven is veel te mooi en zeker als je meedoet met Pegida, een hele leuke, gezellige en realistische groep gelijkgestemden. Ik kijk er iedere keer weer naar uit om mijn Pegida vrienden weer te zien en te demonstreren voor òns land en ònze normen en waarden, een echte aanrader! Dan heb je tenminste het gevoel dat je met iets goeds bezig bent. Van harte welkom.

    Like

 17. bedonderde burger nr 16.000.001 zegt:

  Ja die Marcouch laat hoe langer hoe meer zijn ware aard zien, van hem uit bekeken begrijpelijk, hij is een ISlamiet, die anderen zijn walgelijk.
  Ik schreef het al eerder, de verraders van de Joodsche Raad zijn er opnieuw bij duizenden en hopen met hun slaafse houding dat IS hen dan niet de strot zal doorsnijden.
  Dream on Sjoerdsma, Roemer, Ivens, Asscher en nep links liberale aanhang, niemand houdt van landverraders, ook IS niet!
  Jullie gaan in de ongebluste kalk of welke andere moordmethode de jongens van IS dan weer bedacht hebben. Ik word gewoon geëxecuteerd als krijgsgevangene. Voor strijders hebben ze nog enig respect voor lafbekken die hun eigen volk verraden niet!

  Like

 18. Anna zegt:

  De islam is GEEN RELIGIE MAAR EEN TOTALITAIR SYSTEEM wat in alle vezels van de/ ( onze) maatschappij wil doordringen……
  Het is nu zeker nodig om een uitspraak te doen dat het een religie is….
  Want veel mensen worden nu wakker en beginnen daaraan te twijfelen……
  Dan staat dat maar vast…….
  Een religie geen ideologie……
  Makkelijk voor de islam een inkopper nu het nog kan, want er komt weerstand dat voelt de islam ook……
  Wat een misselijkmakende misleiding van de PVDA en D 66…. Je eigen nest bevuilen heet dat…..

  Nee de islam is beslist geen religie…..het is een wereld omvattend totalitair terreur en vernietigings systeem voor allen die niet zo denken als zij zelf
  ( wie dan die zij ook mogen zijn want ze schieten iedereen overhoop….. )
  Dit vernietigings systeem, dat infiltreerd en vergiftigd ons land.
  Nu nog met wetten en regels ( maar Nederland lijkt wakker te worden)en straks over ??? Jaar blijkt dat de zelfs goed maatschappelijk functionerende islamieten opeens ook heeeel erg religieus zijn…..
  Want als de islam de overhand krijgt in een land dan gebeurt hetzelfde als wat in Irak is gebeurt….
  Een voorbeeld ; Je leeft jaren in vrede met de buurvrouw en haar gezin en dan opeens krijg je een grote N op je huis van nazireeër en dan zonder reden gaan ze je vermoorden, ook dat is ons ” voorland” want dat is de islam; …….Vrede naar ” HUN REGELS VOOR DE HELE WERELD” dan pas zal het Shalaam zijn… Op hun voorwaarden!!!!!

  Het gekke is dat ze elkaar ook volop aan het afmaken zijn……
  Getuige de vele islamitische oorlogen…..
  Hoe zou dat toch komen????
  Zijn ze zo onverdraagzaam??????
  Is er dan toch iets mis met de islam???????

  En over een poosje gaat Erdogan ook zijn toontje meeblazen op het internationaal oorlogs veld; hij is in zijn eigen regio al flink bezig met de Koerden uit te moorden…. Zie de foto’ s van Dyabakir….. Ik was daar ooit, dit te zien doet pijn, maar ja dit is hun religie doe vol zit met haat, en die nu met grote snelheid geïmporteerd wordt naar ons land.
  Maar Erdogan ruikt bloed en macht en eist het ottomaanse rijk herstel, en daarvoor gaat hij uit naam van de islam tot het uiterste……
  Want dat is nog het steeds ; de EER Van het verlies van dit grote rijk DIE IS AANGETAST…. Na WO 1 is het ottomaanse rijk uiteen gevallen en kwam Attaturk….. Die wilde een moderne Turkse staat op westerse leest geschoeid. MAAR Dit is onverteerbaar voor Erdogan….. Zijn eer ( het grote rijk) moet en zal gewroken worden….. Hij wil alle grond terug wat ooit Turks was….. Hoe krankzinnig kun je zijn…..Een bij passend paleis heeft hij al gebouwd…..

  Hij heeft afgelopen week al opdracht gegeven aan de Turkse vrouwen om kindertjes te gaan baren….. Ja dat zei hij echt, anticonceptie is niet islamitisch……
  Straks komt er waarschijnlijk nog een uitspraak van een Turkse geestelijk, (net als in Pakistan ) dat de Turkse man zijn vrouw ” zachtjes ” mag slaan als ze niet met hem naar bed wil……hoe middeleeuws!!!
  Voor de toekomstige verovering van het grote ottomaanserijk heeft hij natuurlijk vechtersbazen nodig……
  Het is te walgelijk voor woorden………..

  Like

 19. Marc zegt:

  De PvdA is al een splinterpartij. Nu D66 nog!

  Like

 20. ildiko zegt:

  voelt u zich mevr moslima gediscrimineerd wegens uw achterlijk geloof en cultuur, dan bent u vrij om te vertrekken. Precies zoals vele vluchtelingen over het eten klagen, die niet volgens hun normen wordt gemaakt, dus niet goed genoeg? daar is de deur. Wettelijke bescherming???ze beschermen zich heel goed, verzetten zich tegen onze normen en waarden, tegen alles wat niet genoeg islamitisch is. Halal zwemen, islamitische basis en universitaire onderwijs, overal moskeen, supermarkten met halal voed, onze supermarkten controleren, onze manier van lesgeven, onze manier van denken onderuit halen………. wie beschermd ons????

  Like

 21. Tistochwat zegt:

  Dit verbaast me totaal niet. Als je uitgaat van het feit dat de duivel (bij de mohammedaan bekend als ‘allah’) overal achter zit, is het heel logisch dat de mohammedaan volledige bescherming geniet. De duivel beschermt zijn aanbidders zolang hij hiervoor de kans krijgt.

  Ik zie geen andere verklaring voor het vreselijke onrecht dat ons, ‘ongelovigen’, wordt aangedaan.

  Like

  • Anna zegt:

   Tistochwat u hebt gelijk… Ten diepste is dit een strijd tussen : de God van de Bijbel en tussen de Satan die momenteel verpersoonlijkend is in de islam…..

   Like

 22. N.E. Derlander zegt:

  Als ik als politieke partij bang zou zijn, dat veel moslims zullen overstappen naar DENK, zou ik ook zo’n paniekmotie indienen.

  Like

 23. delamontagne zegt:

  Moeten de “niet-moslims” in NL niet eerder worden beschermd tegen moslims.
  Ik lees soms dat in NL ( en England ) er rekening mee wordt gehouden met de cultuur waaruit de allochtoonse misdadigers voortkomen.

  VOOR VERKRACHTING DOOR EEN MOSLIM IN NL tot LEVENSLANG VEROORDEELT ?????????
  //////////
  FRANKRIJK
  TOT LEVENSLANG VEROORDEELT.
  …..
  Sofiane Ramouk is door de Rechtbank tot levenslang veroordeeld voor poging tot moord, verkrachting en diefstal met geweld.
  24/5/16
  Overmatig grof geweld, hij grijpt haar bij de haren fluistert in haar oren stil te zijn en hem niet aan te kijken.
  Gooit haar op de grond tussen twee geparkeerde auto,s op het beton.
  Hij trekt haar broek uit, verkracht haar.
  Twee keer.
  Daarna om haar nog verder te vernederen, te beledigen bedreigt haar met een mes en citeert “Soera,s” uit de koran.
  In een nieuwe vlaag van woede slaat hij met zijn vuisten op haar gezicht en doet ,t zelfde met zijn knieën.
  Het bloed houdt niet op te vloeien (…)
  Ze heeft moeite met ademen, stikt haast. Haar hart bonst in haar keel. Heel haar lichaan doet zeer, een ondraaglijke pijn.
  Ze smeekt hem haar verder met rust te laten………….
  Dit moest het slachtoffer, Sandra Golez, 19 jaar oud meemaken in Parijs.
  Slachtoffer van Sofiane Ramouk in augustus 2013.
  Deze was al sinds 2002 24 maal veroordeeld, voornamelijk voor sexuele agressie.

  Levenslang gekregen ( en ze was nog niet eens vermoord………………..! )

  Paris Match
  Le “monstre” de Colombes
  Paris Match | Publié le 22/08/2013 à 10h54 |

  Like

 24. Elena zegt:

  Moslims moeten beschermd tegen de ongelovige discriminerende asociale tokkie Nederlanders.
  Daar mensen ook een diersoort zijn oftewel zoogdieren…vallen de moslims onder de beschermde diersoorten.
  Te weten dat de moslims niet met uitsterven bedreigd worden….helaas !
  Ach ja…de linkse kliek ziet hun moslimstemmers massaal naar de Turkse moslimpartij gaan, waarvan Kuzu de lijst trekker of lijstrukker is.

  Kuzu die vorig jaar als “Nederlander” met een demonstratie van de extreemrechtse Turkse Grijze Wolven Partij meeliep.

  Like

 25. Beklemmend! Eerder tenenkrommend dat PvdA en D66 de islam wettelijk willen beschermen tegen Nederlanders. Verdomme nog aan toe de enige manier om de volksvertegenwoordigers ervan te overtuigen is dat er niet gestemd wordt op deze landverraderlijke ideologieën die deze partijen voorstaan. Ach men kan gerust stellen dat de hele reguliere poltiek eigenlij tegen de autochtone burger wil zeggen: Weg met jullie, wij de regering redt het wel met de jong hoogopgeleide professionals uit Syrië en Noord, Midden en zuid-Afrika Kuch….

  Like

 26. BigLJohn zegt:

  Geen frisse zaak, de politiek die er alleen maar is voor de Islam. Wie is er eigenlijk voor ons ? De PVV….Natuurlijk stemmen wij daarop de komende verkiezingen. Maar stembusfraude en het bashen van de PVV liggen al weer op de loer. Rutte die al heeft lopen roeptoeteren over een Rutte 4 kabinet met 4 of 5 coalitiepartners (om middels bashen) de PVV onmogelijk te maken. Grote vraag is; waarom is is hij zo zeker van zijn zaak dat er een Rutte 4 kabinet in aantocht is ? Omdat hij (en de andere linkse politieke partijen) in staat zijn om met gladde praatjes weer een hoop onnozele kiezers naar zich toe te trekken die ons allen alweer voor 4 jaar in een steeds diepere ellende zullen gaan storten !

  Like

 27. joopklepzeiker zegt:

  Krankzinnig !
  IS de grondwet al niet MEER dan genoeg ??

  Like

 28. leefbarbaar zegt:

  Daarom ook, alle moslims terug naar de zandbak des voorvaders.
  Daar zijn ze veilig voor ons.
  En neem gelijk alle NSB-ers mee, bij D66 vind je er tientallen.

  Like

 29. Leo zegt:

  Op een bevolking van 17 miljoen in ons land ( waarvan een paar miljoen NIET Nederlanders)
  Leveren maar 7.3 miljoen hardwerkende Nederlanders werkelijk bij aan het nationaal economisch
  inkomen.
  Dat de weegschaal duidelijk verkeerd hangt moge duidelijk zijn !!

  Dit kan niet lang meer duren.

  Like

 30. sjuad kirosati zegt:

  De Arabische goden hebben niets goeds in petto.
  Zie Abram als het begin, anno 1985vc geboren,, 6×666! jaar later; zie de wereld nu.
  Feitelijk bijbels onderbouwt is dit tijdschema met als bijzonderheid,, wie word in het 666 ste bijbelse vers uitgebreid benoemd? Goed zo! Abraham.
  Ik zal een troon boven de wolken hebben en als God aanbeden worden,, ik zal alle aan de hand nemen en vernietigen.

  Lucifer heerst gedurende gestelde tijd en deze duurt,, goed zo!
  Over max 18 maanden anno 2018 zal de wereld weer een ander aanzien krijgen.

  Like

 31. Jean zegt:

  Vuiligheid wil perverse barbarij beschermen?????
  Wat wil dat zeggen?????
  Die vuiligheid wil ook van die perverse barbarij genieten…
  Laten we toch snel heel die perverse barbaarse rotzooi en die binnenlandse vuiligheid buiten werken zodat er weer fatsoen, normen & waarden komen, zodat enkel nog gesproken wordt over “seculiere wetten”.
  Die pechdrol kan beter in een doorscheurende dijk diep de grond in geslagen worden en niet die vulgaire pechdrol alleen maar heel die linkse rode groene smeerlapperij.

  Like

 32. Pieter zegt:

  Die vrijheid van godsdienst moet uit de grondwet en wel zo snel mogelijk.
  Zijn we nou helemaal belazerd, wij leven in de 21ste eeuw !

  Like

  • Anneke zegt:

   Ja; wij zijn HARTSTIKKE beduveld, door de duvel zelf.

   Like

  • Cathja zegt:

   @ Pieter op 31/5 om 17:00

   Die vrijheid van godsdienst hoeft van mij niet te worden geschrapt. Het moet alleen verboden worden dat gelovigen zich superieur gaan voelen boven anderen. Het moet van mensen uit andere culturen geëist worden, dat als zij in onze (Joods-christelijke) samenleving willen leven, ze zich aanpassen aan ons en geen middeleeuwse en bloedige rituelen uitvoeren, waarvan zij denken dat dit verplicht is.
   Zich aanpassen betekent ook: geen gebedsoproep vanaf de minaret. Het luiden van onze kerkklokken moet blijven, omdat dit al eeuwen de gewoonte is in Europa.
   Moslims hebben hier niets te klagen, al is dit wel een liefhebberij van hen.
   Ze kunnen beter een voorbeeld nemen aan de hier wonende Chinezen. Want heeft u ooit een Chinees horen klagen over het luiden van onze klokken, of andere typisch Europese gewoontes?
   Ik niet.

   Like

 33. koddebeier zegt:

  Ophangen dat linkse landverraders tuig !!

  Like

 34. Kraftavilqa zegt:

  Allaverdomme! Die kudtrooien worden met de dag gekker, natuurlijk want de koprot schrijdt immer voort. Als vervolg op de motie tot landverraad dd. 27 October 2010 van heks halsema. Alleen al de eerste zin van die motie “overwegende, dat Iedereen in ons land gelijkwaardig wordt behandeld;” Iedereen behalve blanke autochtonen dan toch hè halsemuts? Want weg met ons, hoera! De motivering van Anders Behring Breivik wordt steeds duidelijker, hij slachtte de roodjugend om te voorkomen dat de macht voor tenminste alweer een generatie in linkse handen zou blijven met alle schade van dien; Breivik’s hardvochtigheid was niet groter dan die van de tirannen in Den Haag, de gemeentehuizen en Brussel die de blanke autochtonen gaandeweg van hun rechten en bezit ontdoen. En waar of wanneer wordt er ooit een muzelwijf aan d’r kopvod getrokken? Schei toch uit! Zoals altijd verzinnen de rooien een oplossing voor een imaginair probleem allemaal ter voeding van dat gutmenschgevoel.

  Like

 35. Joop Siciaalen gerechtigheid voor iedereen in nl. zegt:

  EUROPA IS EEN CHRISTELIJK CONTINENT VAN OUDSHER, MENSEN UIT ARABIE ZOUDEN ZICH MOETEN PASSEN AAN DE NORMEN,WAARDEN,CULTUUR IN NEDERLAND, ZO NIET RETOUR ABU DABIE ,SAOEDI OF AFRICA DU NORD.

  Like

 36. Anneke zegt:

  De ware aard komt meer en meer uit de (apen) mouw. Partij van de arbeidsloze Arabieren en D-66 moet gezien worden als Demons-666.

  Like

 37. oud-marinier zegt:

  “” Onderrapportage specifiek meten is net zoiets als het zwart geld circuit meten: Het is een wilde gok. “” Dat is dus m.a.w. NATTE VINGER WERK . Nou , zal ik ook eens wat natte vinger werk afleveren dan. Even met de natte vinger , ga ik er dan maar vanuit , dat wanneer zo’n malloot het dus in zijn bolletje krijgt en denkt dat ik of iemand anders zijn/haar “geloof” heb beledigd / gekwetst / in discrediet gebracht bla bla bla ….omdat het dus ’n geloofskwestie betreft , hij/zij zich volgens HUN “geloof” het “recht” mag toe-eigenen , om mij / ander persoon , volgens de geldende “regels” van HUN ‘geloof’ , mij dus mogen , intimideren , treiteren , beroven , vernederen , verkrachten, in elkaar slaan , vermoorden etc etc……Dacht ’t niet he……Die vlieger zal toch hopelijk niet op gaan. Mag hopen dat G.W. daar ’n stikje voor zal steken .

  Like

  • Cathja zegt:

   @ oud-marinier op 31/5 om 19:05

   U heeft helemaal gelijk! Ik voel het precies zo. Anderen mogen blijkbaar van alles op mij aanmerken, maar dat is dus éénrichtingsverkeer. Als ik een moslima terecht zou wijzen op de markt omdat ze voor haar beurt gaat, dan zou ze mij al voor racist kunnen uitmaken. De woorden ‘racisme’ en ‘discriminatie’ hebben ze voor in de mond liggen.
   Het is de hoogste tijd, Marineman, dat we onze rechten weer terug OPEISEN!! Nederland is wat mij betreft nog steeds het land waar mijn wieg heeft gestaan, waar onze ouders en verdere voorouders hun beste krachten aan hebben gegeven, en laten we dit dan zomaar afpakken door een horde Afrikaners en Aziaten, die menen ‘recht’ te hebben op onze geboortegrond?

   Dacht het niet!!!

   Like

 38. ildiko zegt:

  kan je de islam een Godsdienst noemen? een godsdienst die met de hulp van Mohamed iedereen die tegen was heeft vermoordt en die nog steeds hetzelfde doet?????? WALGELIJK, DIE MOET STOPPEN EN NIET BESCHERMEN!

  Like

 39. JAN zegt:

  “Het woord ‘godsdienst’ valt dus, maar er hoeven geen zielige Jehova-getuigen of zielige gereformeerden beschermd te worden, want dat is niet de achtergrond van de motie. ”

  Strictly speaking – excluding taqiyya – there is no such thing as ” adyan ” ( “religions” ) in Islam. It is always in the singular ( Deen = ” religion ” ) and it only refers to Mohammedanism. This explains why during the discussion about the blasphemy law ( which in reality is only meant to protect Islam ) in Egypt important Islamic scholars opposed to the use of the word ” adyan ” in the document. So I am not surprised if Moroccush had only Islam in mind when he came up with his ” godsdienst ” trick. In this regard what one has to ask is this: why is the proudly atheist ( anti-Christian ….) party suddently interested in protecting Islam ?

  Like

 40. 1032peter zegt:

  Kijk als ze dat nu eens andersom doen maar ik heb een dik vermoeden dat dit volk meer geld op brengt dat de Nederlanders !!!!

  Like

 41. ? zegt:

  In de Koran staat dat Jezus de Christus niet is en niet de Zoon van God.
  Dit is godslastering

  1johannes 2;22

  Wie is de leugenaar dan wie loochent,dat Jezus de Christus is ? Dit is de antichrist

  1johannes4

  Geliefden,vetrouwt niet iedere geest,maar beproeft de geesten,of zij uit God zijn;want vele valse profeten zijn in de wereld uitgegaan. Hieraan onderkent gij de Geest Gods:iedere geest,die belijdt ,dat Jezus Christus in het vlees gekomen is ,is uit God; iedere Geest ,die Jezus niet belijdt is niet uit God en dit is de Geest van de antichrist

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s