Dalai Lama bekritiseert Merkel´s “vluchtelingenpolitiek”

Screenshot_14

(Vertaling: E.J. Bron)

Voor het eerste heeft de Dalai Lama zich in ongebruikelijk duidelijke bewoordingen uitgelaten over Merkels “vluchtelingenpolitiek”. Hij beschouwt een beperking van de “vluchtelingen”stromen als absoluut noodzakelijk. “Duitsland kan geen Arabisch land worden. Duitsland is Duitsland”, zei hij tegenover de “Frankfurter Allgemeine Zeitung”. Vanuit moreel oogpunt zou hij zich er in kunnen vinden “vluchtelingen” slechts tijdelijk op te nemen. “Het aantal vluchtelingen in Duitsland is te groot. Het doel zou moeten zijn dat ze weer terugkeren en helpen bij de wederopbouw van hun eigen landen”, zei de boeddhistische monnik.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", asielwaanzin, Boeddhisten, Duitsland, gezond realisme, Islamisering. Bookmark de permalink .

21 reacties op Dalai Lama bekritiseert Merkel´s “vluchtelingenpolitiek”

 1. Dicksy zegt:

  Niet meer welkom in Duitsland ! De Daila Lama is een racist, een rechtse populist en aanhanger van Pegida en Afd. Hij zal wel seniel en dementerend zijn, hij gaat zijn boekje te buiten en moet zich niet moeien met het beleid van Duitsland. Hij heeft een afkeer van de islam en als hij niet akkoord gaat dat hij ze zelf opvangt enz……
  Zijn bakske zal de volgende dagen wel volgeladen worden.

  Like

 2. Joannes den Hollander zegt:

  Het doel zou moeten zijn dat ze weer terugkeren en helpen bij de wederopbouw van hun eigen landen.
  Dat is nou precies hoe normaal denkende mensen reageren.

  Like

 3. Cathja zegt:

  De enige juiste conclusie. Duitsland is een Europees land. De islam hoort niet bij dit land, net zo min als bij alle andere Europese landen. De islam heeft wereldwijd voor veel oorlog, bloedvergieten en sociale onrust gezorgd, en is alleen maar bezig om wereldheerschappij te krijgen.
  De Daila lama begrijpt dat je allerlei verschillende volkeren nooit zomaar met elkaar kunt vermengen. De moslims willen dit ook niet, maar zijn er op uit om alle ongelovigen aan de islam te onderwerpen.
  Dat loopt nooit goed af.

  Like

 4. Hendrik M. zegt:

  Deze man heeft groot gelijk, is veel verstandiger dan bv de paus…

  Like

 5. Roeland zegt:

  Gelukkig heeft de wereld nog geestelijke Leiders met verstand. Hij geeft moed en kracht!
  Het wordt nu heel duidelijk; je bent er voor of tegen. Tussenwegen zijn er niet meer.
  Zal even wennen worden voor de polder. Heldere standpunten, daar is dit land nooit erg goed in geweest. Een beetje van dit en een beetje van dat. Die kruideniers mentaliteit kunnen we ons nu niet meer veroorloven. Die tijd is definitief voorbij.

  Like

 6. Elena zegt:

  Wat een goed gevoel..dat ik niet alleen een racist, fascist, en nog heel veel andere negatieve woorden ben.
  Die Lama is lang zo gek nog niet dan ik dacht.
  Al die egoïstische kerels die fijn op reis gaan en hun vrouw met kinders achterlaten in oorlogsgebied moeten terug..om het land op te bouwen.

  Regio Amsterdam zijn een paar “onuitzetbare” o.a. zwarte kerels, waarvan er één vetelde…dat hij 10 jaar zijn kinderen niet gezien heeft.
  Heel fijn voor zijn vrouw(en) en kinderen die zonder inkomsten zitten en die kerel al 10 jaar aan het uitkeringsinfuus bungelt.

  Like

  • elisah zegt:

   Daar is het normaal dat de vrouwen in de steek gelaten worden en overal alleen voor staan, die mannen hebben vaak meerdere vrouwen en meerdere gezinnen waar ze maar weinig of niet naar omkijken.

   Like

  • hendrikush zegt:

   Dat is alleen maar erg in het westerse denkraam. Verantwoordelijkheid nemen voor je echtgenote en nageslacht is vaak teveel gevraagd. Ze hosselen wel wat nieuwe vrouwen bij elkaar en planten zich daar ongeremd mee voort. Gaat heen en vermenigvuldigd u en allah vindt het ook prima.
   Overigens vind ik het onbegrijpelijk dat die vrouwen dat allemaal maar over zich heen laten komen. Hen treft een even groot verwijt.

   Like

  • Cathja zegt:

   @ Elena om 6:28

   Wat belet hem om terug te keren naar zijn vrouw en kinderen? Ik vrees dat deze “onuitzetbare” helemaal geen vrouw en kinderen heeft, maar van liegen en bedriegen aan elkaar hangt!
   Als je zo verlangt naar je vrouw en kinderen, dan houdt niets je hier toch tegen? Oh ja, die vette uitkering natuurlijk; die zou dan wel eens gestopt kunnen worden. Dat is vervelend.

   Dus geld gaat boven ‘de liefde voor je vrouw en kinderen’.
   Wát een mentaliteit, maar blijkbaar heel normaal in die landen.

   Like

 7. elisah zegt:

  De Dalai Lama weet hoe het is om onderdrukt te worden door een vreemd volk, Tibet is sinds 1950 door China bezet en de Dalai Lama zelf is gedwongen buiten Tibet te leven. Ik heb hem, een aantal jaren geleden, een paar keer in Nederland zien spreken en hij is overal waar hij komt zeer populair.
  Het zijn zeer verstandige woorden van hem, hij is, zeg maar, een ervaringsdeskundige.

  Like

 8. Gaston zegt:

  Dicksy toch, ziende blind zijn… erg hé.

  Like

  • Dicksy zegt:

   Ooit van sarcasme gehoord Gaston ? Wat ik hierboven schreef is de dagdagelijkse denkwijze van een gutmensch die denkt dat zijn denkwijze de enige juiste is.
   Jammer dat U die conclusie niet kon trekken ondanks mijn laatste regel: ” Zijn bakske zal de volgende dagen wel volgeladen worden. ”
   Groetjes

   Like

 9. Mirjam zegt:

  Inderdaad, goed gesproken. Hij heeft 100% gelijk. Vandaag weer op het nieuw dat in Duitsland tijdens een concert weer aanrandingen zijn geweest en door buitenlanders cq immigranten. Ik noem ze geen vluchtelingen meer. Vierhonderd vrouwen hebben aangifte gedaan, volgens het nieuws. Immigranten lijken wel diplomaten: ze hebben immuniteit en kunnen niet echt vervolgd worden.

  Like

 10. Erik zegt:

  Hij heeft dit meegemaakt en dus ervaringsdeskundigen, de chinezen hebben door import van hanchinezen de autochtonen bevolking compleet van hun taal, cultuur en geloof beroofd, daarom is deze arme man gevlucht en strijd al jaren voor zijn volk. Laat dit een voorbeeld zijn die ons duidelijk laat zien wat er gebeurd als je een totaal vreemde cultuur het voor het zeggen laat hebben in je land.

  Like

 11. bedonderde burger nr 16.000.001 zegt:

  Gelukkig dan zijn wij niet meer de enige fascisten, racisten, neonazi’s, domme witte mensen, beperkt denkende gevallen, onfatsoenlijke egoïsten, et cetera… Hallo gutmenschen wordt eens wakker uit jullie roze droom… De wereld van normaal denkende mensen begint jullie af te vallen!

  Like

 12. R.R. van Zeijlen zegt:

  Hij heeft heel groot gelijk de Dalai Lama, eindelijk een man met verstand, bijna allemaal gelukzoekers, echte vluchtelingen zie je niet, alleen maar jonge gezonde mannen van 20 t/m 35 jaar en er zitten veel terroristen, fundamentalisten, criminelen, haatbaarden tussen die hier niets te zoeken hebben en hier niet thuis horen.

  Like

 13. abouneenee zegt:

  De morele superioriteit van PVV’ers is voor linksen altijd al een doorn in het oog geweest, daarom moest Fortuyn ook dood, een linkse geestelijk gehandicapte zou dat klusje wel klaren, daar rekenden zij op.

  Net als bij demonstraties is politiek links vele malen gewelddadiger dan je op grond van hun zalvende woorden mag veronderstellen. Links is een wolf in schaapskleren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s