Gezinshereniging? Steeds vaker moeten “asielzoekers” een DNA-test doen

Screenshot_15

(Door: Udo Ulfkotte – Vertaling: E.J. Bron)

Overal in de Europese Unie zien de autoriteiten in welke consequenties de “gezinshereniging” van erkende “asielzoekers” voor de samenstelling van de samenleving zal hebben. Nu trekken velen aan de noodrem en laten de “asielzoekers” eerst een DNA-test ondergaan. In Duitsland gaat het heel anders. Daar zijn artsen, die zich gespecialiseerd hebben in DNA-verklaringen, ook al hebben ze de testpersoon nog nooit gezien.

Kopp-Online

In Denemarken zorgt op dit moment het verhaal van de Syriër Daham Al Hasan voor opschudding. De man mag in het kader van de gezinshereniging volgens de autoriteiten zijn drie vrouwen en 20 kinderen over laten komen. De man maakte in Denemarken onmiddellijk duidelijk dat hij en zijn gezin zich niet zullen integreren, want voor hem zou het naar eigen zeggen afschuwelijk zijn wanneer een van zijn kinderen met een Deen zou trouwen.

Dit gezin alleen al (inclusief overkomst van de familie) zal de Deense belastingbetalers inclusief geneeskundige kosten, onderwijskosten, onderbrenging en verzorging ongeveer een bedrag van € 672.000,- kosten – per jaar! Alleen al aan kinderbijslag zal de heer Daham Al Hasan in het vervolg € 25.000,- cash uitbetaald krijgen van de Deense belastingbetalers. Maar voordat het zover is, moet ieder vermeend familielid vermoedelijk eerst een DNA-test ondergaan.

Deze praktijk komt steeds vaker tot uiting bij “asielzoekers” die vermeende familieleden willen laten overkomen – niet alleen in Denemarken. De Britten laten “onbegeleide minderjarige vluchtelingen” al veel langer een DNA-test ondergaan als deze naar vermeende familieleden willen. De VS eisen sinds oktober 2015 van “vluchtelingen” een DNA-test als deze beweren uit een crisis- of oorlogsgebied te komen zoals Eritrea of Syrië. Zo willen ze garanderen dat zich geen andere groepen, die genetisch gemakkelijk te identificeren zijn, onder de “vluchtelingen” mengen. De VS scannen Syrische “vluchtelingen” en hun DNA immers al in de “vluchtelingen”kampen.

En omdat zich ook onder de jonge Afrikanen, die beweren “vluchtelingen” te zijn, kennelijk zoveel bedriegers bevinden, bestaat er al bijna tien jaar lang een doelgericht programma om met behulp van DNA juist op het gebied van gezinshereniging bedriegers te ontmaskeren.

In Duitsland worden zulke DNA-testen bij “vluchtelingen” eerder zelden door de buitenlander/autoriteiten geëist.

Want er bestaat een netwerk van asielartsen, dat zich erin gespecialiseerd heeft “DNA-afstammingstesten voor immigratie en gezinshereniging” op bestelling per post te bevestigen. Als er verklaard moet worden dat in het buitenland wonende broers en zussen, neven, ooms, nichten of kleinkinderen familie is van een in Duitsland wonende “asielzoeker”, dan kost dat per verklaring € 399,- Daarbij komen € 99,- verwerkingskosten voor de brief, waarmee het document wordt verzonden. Dat maakt samen € 498,- voor één enkele verklaring.

De artsen hebben alleen maar het registratienummer van de buitenlander/autoriteiten nodig. De rest organiseren ze dan in een klein netwerk van de asielondersteuners zelf. Met “asielzoekers” is nu eenmaal veel geld te verdienen. Toonaangevende Duitse media kijken bij dit overduidelijke bedrog liever de andere kant uit. Per slot van rekening moeten “vluchtelingen” over het algemeen in een positief licht worden geplaatst.

Bron:
http://info.kopp-verlag.de
Door: Udo Ulfkotte

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", Allochtonen, asielwaanzin, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Europa, gezond realisme, Graaien, Groot-Brittannië, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, mainstream-media, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, VS, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

26 reacties op Gezinshereniging? Steeds vaker moeten “asielzoekers” een DNA-test doen

 1. Nog een manier ontdekt om ons wat sneller uit te kleden. Het gaat maar door en onze angsthazen regering durft niet eens een keer te zeggen dat het genoeg is geweest. Nou oprotten!!!

  Like

 2. Roni zegt:

  Richtig zum kotzen !

  Like

 3. Hendrik zegt:

  Gezinhereniging in hun thuisland is mijn voorstel.

  Geliked door 1 persoon

 4. Johan zegt:

  Als de DNA test negatief uitpakt, betekent dit dat de heer K. Laploper uit Eritrea dus duidelijk de boel belazerd heeft.
  In dat geval moet de hele meute, inclusief vrouwen, kinderen en wat nog meer voor aanhang er bij zit, onmiddellijk teruggestuurd worden. Uiteraard samen met de heer K. Laploper erbij.

  Geliked door 1 persoon

 5. Cathja zegt:

  Wat een dom gedoe in Duitsland. Ik krijg het idee dat de Duitsers dolgraag beduveld willen worden, want hoe kun je nou het DNA van iemand testen als je niet over DNA-materiaal beschikt, waarvan je zeker bent dat dit van de persoon in kwestie is?
  Ja, dan zijn de Britten en de Denen beter bezig. Zo hoort het, en het zal aan het licht brengen wie probeert de kluit op te lichten en wie er niet hebben gelogen over hun afkomst en familie.

  Hoe lang duurt het eer Nederland tot testen overgaat? Ik verwacht dat er hier wel weer een passende smoes klaar ligt, waardoor er bij ons geen enkel DNA vastgesteld gaat worden.

  Waarom zouden ze dat ook doen? Nederland heeft heel veel belastingbetalers ‘in huis’, en die krijgen gewoon de rekening gepresenteerd van het asielbeleid. Alle gelukszoekers worden door deze hardwerkende mensen betaald.
  Daar ligt onze regering echt niet wakker van.

  Like

 6. Sjaak zegt:

  Ook om deze rede !

  Like

 7. Hendrik M. zegt:

  Is het gek dat ik dit Duits gedoe niet eens vreemd meer vind?

  Like

 8. Republikein zegt:

  Spoorloos is ook popiejopie.

  Geliked door 1 persoon

 9. hans zegt:

  Leuk hoor al dat onderzoek! We kunnen gewoon echt schluss zeggen, echt waar. veel makkelijker!

  Like

 10. Erik zegt:

  Ja het heel eenvoudig, geen DNA meer binnen laten zogenaamde familie of niet.

  Like

 11. Anna zegt:

  En zo importeren we ; de verachtelijke, vrouw onvriendelijke, discriminerende, onderdrukkende, middeleeuwse, POLYGAMIE NAAR WEST EUROPA……

  Like

 12. Jan zegt:

  Kosten DNA test €190 x 20.000+ Een bedrag dat wij weer mogen ophoesten

  Like

 13. elisah zegt:

  Artsen die zwendelen met dna-verklaringen moeten onmiddellijk door het tuchtcollege uit hun ambt gezet worden, inclusief een zware gevangenisstraf er nog bovenop.
  Alle reeds afgegeven dna-verklaringen moeten tegen het licht gehouden worden en het zou niet moeilijk moeten zijn om een waterdichte regelgeving te maken voor dit soort testen.

  Like

 14. Kees zegt:

  En dan krijgen ze binnenkort allemaal een eu paspoort en kunnen zo naar ons toe komen en dan begint het weer opnieuw, weer nieuwe familieleden uit alle windstreken. Lever de eu!

  Like

 15. Ron zegt:

  Off-topic.
  Turkije is Syrië binnengevallen.

  SuperStation95 – BREAKING NEWS: TURKISH TROOPS ENTER SYRIA https://www.superstation95.com/index.php/world/1401

  Like

 16. Bas zegt:

  Het komt nog zo af dat als onderdeel voor het afgeven van een EU paspoort, iedereen in Europa verplicht zal zijn DNA af te staan. . Classificeren en identificeren is namelijk een kenmerk van een totaal systeem dat, behalve externe volkeren, zijn eigen oorspronkelijke bevolking niet vertrouwd.

  Like

 17. gielah zegt:

  Maar degenen, die alle grenzen zo enthousiast hebben opengezet…. dát zijn de echte schuldigen…!
  Wie redelijk welvarend is en in de nacht ( of overdag) zijn huisdeur wijd open zet… die kan er ook op wachten tot rovers uit alle uithoeken zich in zijn richting zullen gaan spoeden.
  Dat hebben onze overheden letterlijk gedaan… en nóg sluiten zij de deuren niet.
  Daar moet het een en ander achter zitten.
  Een voor ons, burgers….schadelijk plan.
  Een misdadig plan.

  Soms zou ik wel eens even in een geschiedenisboek van… zeg… over honderd jaar na nu willen kijken, wat men daar dan over uitlegt.
  Tegen die tijd zal toch wel onderhand ontdekt zijn wat de boeven in nette pakken voor en in onze tijd beraamd hebben… en waarom?

  Like

 18. Guardiacivil zegt:

  Ze zoeken steeds meer andere routes. Nu is er bij Melilla vanuit Marokko al een hele grote groep van een paar duizend gelukzoekers gearriveerd. De smokkelaars gaan steeds meer andere manieren zoeken en halen eerst de familie uit elkaar, ze moeten apart betalen. Kinderen worden in auto,s verstopt. Moeders gaan als Marokaanse werksters verkleed de grens over maar belanden toch weer terug in Marokko. Soms lukt het de kinderen wel en zijn dan maanden gescheiden van de ouders. Smokkelaars hebben telkens nieuwe middelen en manieren gevonden. Ik waarschuwde al een paar maanden terug dat de meute straks via Marokko en Spanje Europa zullen binnenkomen. Gelukkig is de Spaanse politie heel alert en worden grote aantallen direct terug gestuurd. De Spaanse Mensenrechten Organistatie staat op hun achterste poten en protesteren tegen dit beleid. Prima dit beleid, laat die organisaties eens heel wat minder roepen. Ze doen net zo hard mee met Europa stuk te maken en vergroten met hun zielig beleid deze ramp voor Europa

  Like

 19. Tistochwat zegt:

  [quote] De man maakte in Denemarken onmiddellijk duidelijk dat hij en zijn gezin zich niet zullen integreren, want voor hem zou het naar eigen zeggen afschuwelijk zijn wanneer een van zijn kinderen met een Deen zou trouwen. [/quote]

  Wat komt die mohammedaanse stier daar dan doen, behalve de boel uitvreten en nóg meer jong fokken?!

  Like

 20. bedonderde burger nr 16.000.001 zegt:

  Ik wil mijn 5 vrouwen en 38 kinderen laten overkomen en mijn opa’s en oma’s en tantes en ooms en neven en nichten en overige familielieden en buren en onderwijzers en imams en diens familieleden zodat mijn GEZIN compleet is, dank U mevrouw Merkel, meneer Rutte, meneer Asscher, bedankt ook uit naam van Allah de Almachtige dat u dit doet en mij dus niet discrimineert anders zal ik mij genoodzaakt zien mij tot mevrouw Sylvana te wenden en de hoofd koddebeier uit Islamsterdam om onmiddellijk het hele Nederlandse volk aan te klagen wegens verregaande discriminatie en derhalve schadeloosstelling te eisen via de VN. Graag zie ik onze vliegtickets van u tegemoet!

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ bedonderde burger nr 16.000.001 1 juni 2016 om 11:43

   Briljante reactie. Ik wist niet dat u zo’n grote familie had? 😉

   Het enige wat ik wil, is dat mijn piepkleine familie (4 personen, waaronder mijn arme stokoude vader en moeder) een menswaardig leven heeft. Maar dat zal wel te veel gevraagd zijn. Wij moeten daarentegen flink mee betalen aan het levensonderhoud van veeleisende mohammedaanse ‘vluchtelingen’.

   Hoe komt het eigenlijk dat Rutte & Co geen cent willen inleveren? Gek toch hè? En dát terwijl ze zo dol zijn op de ‘vluchtelingen’. Ze nemen hen ook niet op in hun huis; raar hoor.

   Like

   • bedonderde burger nr 16.000.001 zegt:

    Ja kom nou, waar moet ik mijn 499 familieleden laten als u zoveel voor vier personen wilt. Mijn familie eerst, en wij eisen allen een royale uitkering, gratis huisvesting en lekker eten, niet die troep die tot nu toe werd geserveerd. En oh ja, we willen ook allemaal een witte slaaf erbij… Dit is toch niet teveel gevraagd, betaalt u gewoon uw belastingen dan kan ik krijgen waar ik en mijn 499 familieleden recht op hebben! Levenslange vakantie in Shariadorp dat vroeger Nederland heette…Allah ackbar! Anders bel ik Sylvana en krijs tegen haar dat ik word gediscrimineerd! Dat wilt u vast niet!

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ bedonderde burger nr 16.000.001 1 juni 2016 om 15:35

    Ja meneer de mohammedaan,
    natuurlijk meneer de mohammedaan,
    dat begrijp ik, meneer de mohammedaan,
    komt dik voor elkaar, meneer de mohammedaan,
    maakt u zich vooral geen zorgen, meneer de mohammedaan,
    nee meneer de mohammedaan!

    *OMG*

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s