PVV: stop gratis inboedel voor asielzoekers!

PVV nieuw

De PVV wil dat gemeenten per direct stoppen met het verschaffen van gratis inboedels aan statushouders. “Statushouders in Oisterwijk krijgen €10.000,- om hun gesubsidieerde woning in te richten, terwijl onze ouderen worden gekort op hun pensioen en velen zelfs niet eens meer hun broodnodige verzorging kunnen betalen”, stelt PVV-woordvoerder wonen Barry Madlener. “Dit heeft een enorme aanzuigende werking, waardoor talloze gelukszoekers onder het mom van asiel naar Nederland willen komen voor gratis woongelegenheid en een inboedel ter waarde van €10.000,-”

De PVV dient een motie in waarin ze de regering verzoekt om gemeenten te verbieden statushouders nog langer geld te geven voor inboedels. De PVV wil bovendien dat de verstrekte bedragen direct worden terugbetaald.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t Ton van Kesteren

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Graaien, Immigratie, Krankzinnigheid, Linkse christenen, Linkse Kerk, Overheid, PVV, Rotzakken, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

18 reacties op PVV: stop gratis inboedel voor asielzoekers!

 1. Japio zegt:

  Het tuig in Den Haag blijft maar aan de gang met dat islam-zooitje te bevoordelen en ons sociale systeem te ruïneren. Ze kennen geen schaamte meer die onbeschofte pluche zitters. Het wordt echt tijd voor een wisseling van de wacht.

  Like

 2. rakkertje zegt:

  Groot gelijk van de PVV ! Hoog tijd om te stoppen met al dat gratis gedoe voor dat vreemd gespuis ! Dat ze ervoor gaan werken zoals iedereen !

  Geliked door 1 persoon

 3. Pieter zegt:

  Mogen zij die 10.000 euro zelf besteden ? Dan zou ik het wel weten : meteen door naar de kringloop, houd je toch mooi minimaal 8000 euro over !

  Like

  • Van het overgebleven geld worden wapens gekocht om straks Nederland helemaal te kunnen overnemen. Politie en veiligheidsdiensten verzwijgen nu al dat er zoveel wapenvondste in Nederland zijn gedaan.

   Like

 4. Anneke zegt:

  En geef de inheemse populatie terug, wat hun is ontnomen. Namelijk het stabiele BE STAANS RECHT.

  Like

 5. delamontagne zegt:

  HET…ANDERE…NEDERLAND…!

  GRONINGEN – Het huis van zzp’er Erik Mensen in het Groningse dorp Stedum werd vorig jaar gekocht door de NAM. Het was onherstelbaar beschadigd door aardbevingen. Nu leeft Mensen DAKLOOS OP STRAAT.
  Hij slaapt in de crisisopvang en heeft geen zicht op een huurwoning, meldt NRC.

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/25902100/__Uitgekochte_Groninger_nu_dakloos__.html

  Like

 6. bokito zegt:

  ik heb vernomen dat het personeel van een gemeente die hebben geholpen bij het onder brengen van asieligen een bonus hebben gekregen

  Like

 7. Drs.P. zegt:

  Stop alle, maar dan ook echt alle gratizzz zaken voor de asielparasieten!!
  De aanzuigende werking is gigantisch, want uiteindelijk ff met de gratizzz door ons betaalde telefoon gratizzz naar huis bellen of een parasietenselfi sturen om te laten zien hoe goed het hier wel niet is.
  Meteen springen hele fucking families op de vrachtauto om ook hier te komen genieten!!!

  Like

 8. alidas1 zegt:

  Alle burgemeesters van steden en dorpen bekent maken wie het doen.
  Later goed voor de afrekening geen burgemeester meer.

  Like

 9. Harry zegt:

  Prima actie van de PVV , hoe allejezus bespottelijk dat het nodig is !

  Waar is het gezond verstand gebleven ? Al op de loop voor de islam ?

  Like

 10. Joshua zegt:

  Voor dat tuig moeten wij geld inleveren, en met dat tuig heb ik het over het miezerige dieventuig wat zich volksvertegenwoordigers noemen, zodat zij het kunnen weggeven aan zgn.zielegerds die een woning met complete inboedel eisen en krijgen!!!
  Maar dit voorstel wordt gewoon genegeerd omdat Wilders het zegt, en van Wilders neemt dat rijp voor psychiatrische opname zooitje, geen voorstellen aan.

  Like

 11. Cathja zegt:

  Uiteraard ben ik het volledig met de PVV eens. Het is gekkenwerk om mensen zo’n kapitaal in handen te geven! Is er ook controle of dit geld ook inderdaad gebruikt wordt voor datgene waarvoor het is bedoeld? Ik elk geval zou het een lening moeten zijn, en geen gift.
  Het lijkt erop dat het geld in Nederland tegen de plinten klotst, maar ik heb gisteren nog gelezen dat minister Blok in totaal 400 miljoen euro tekort komt, en daarom wil hij op de huurmarkt weer eens ingrijpen.
  Wanneer geeft Den Haag nu eindelijk eens toe dat ze er een zooitje van maken en totaal niet met geld om kunnen gaan? Een gemiddelde huisvrouw zou het stúkken beter doen!

  Geliked door 1 persoon

 12. exmarineman zegt:

  En het antwoord van de minister zal zijn: Ik kan het niet stoppen, want de gemeenten zijn daarin autonoom. Alleen de gemeenteraad kan dit doen stoppen.

  Like

 13. Edwin Lauxen zegt:

  Woest kan ik hier van worden…reinste discriminatie en land/hoogverraad jegens de eigen burgers.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s